Eroon oikeutettu

Yksinpian

Onko tässä aineksia eroon? Ollaan oltu vuosi kimpassa.

Mies ei halua koskea minuun, ei suutele eikä ole kiinnostunut kehostani
Mies ei halua seksiä. Vuoden aikana ollut 6-7 panoa. Ei edes saa aina. Ei tee aloitetta. Runkkaa nettipornon seurassa.
Mies ei halua käydä kanssani kotikaupungin yöelämässä. Överikännejä,katoaa puhelimet, tullaan kotiin ilman housuja ja kenkiä. Muisti pois. Ei pyydä ikinä anteeksi
Vienyt minua muihin kaupunkeihin "lomalle". Kotikaupungin yöelämään ei.
Vienyt humppabaareihin vaikka tietää et olen nuorekas ja haluan tanssia ihan tätä nykymusiikkia.
Kaverinsa ei käy meillä
Mies uskottelee et sosiaalinen elämä oli ennen TOSI vilkasta. Matkoja ja juhlia ym. Nyt ollaan kotona 24/7 .
Narsistisia piirteitä.
Heitellyt tavarat seinille. Syyttää aina kaikesta minua. Omista reaktioistaankin.
Haukkunut minut äitinä, naisena. Haukkunut lapseni minulle.
Haukkuu minua mielisairaaksi. Pitäisi hakeutua hoitoon. Myös koska en jaksa rankan työpäivän jälkeen lähteä lenkille tai terassille polkemaan. Olen kuulemma sairas.
Minä kuulemma en tuo rahaa taloon vaikka palkka menee laskuihin ja ruokaan. Hän maksaa kaiken omasta mielestään. Olen pummi.
Onko tässä aihetta olla yhdessä?

23

364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herää_pahvi

      Lyhyesti ja ytimekkäästi: EI OLE.

    • jkiop

      Tuleeko sinulle tuossa tilanteessa seksi edes mieleen, minulle ei ainakaan olisi ensimmäisenä mielessä. Mieshän on todella sairas tyyppi.
      Noin en antaisi silmille hyppiä, laittaisin äijän kilometritehtaalle oitis. Minua ei haukuta ja lapsienkin vuoksi heittäisin ulos.
      Mutta harkiten, jos sinulla vanhemmat, joiden kanssa pystyt puhumaan, kerro ihmeessä heille kotisi salaisuus, jospa olisivat tukena, kun teet ratkaisun.

      Joten suunnitelkaa hyvin asia, minne voit turvallisesti asettua asumaan ja miten muutoin elämä menisi hyvin eteenpäin. Nyt olisi myös joksikin aikaa unohdettava niin nuo kirjoittamasi seksin puute ja viihteelle pääsy, eiköhän perheessänne ole nyt muita tärkeämpiä asioita hoidettavana. Miten paha miehen tilanne kokonaisuudessaan on ensimmäinen, onko hänestä enää perheenne jäseneksi. Kovin huonolta näyttää.

      Kyllä se elämä tulee vielä sinullekin, mutta ei viihteellä ja seksillä. Ensin pitää olla muut osatekijät kunnossa.

    • Floppaa

      Heitä ny pellolle tollane jätkä..
      Käskeekö hän sun tekee sille kaiken ruuat yms. Jos käskee nimieti välillä mitä hyödyt siittäkin esim. Tuttavani erosi juuri miehestään, ku mies ei enää tehnyt muuta kun orjuutti tuttavaani...

    • Yksinpian

      Ei tässä siis nyt tässä vaiheessa enää seksistä ja yöelämästä ole kyse. Ne olivat niitä asioita jotka ensin kiinnittivät tietenkin huomioni ja ihmetyttivät. Ajan kuluessa pahenivat vaan ja mikään ei ole auttanut. Sitten näitä muita asioita ja laiminlyöntiä. Olen vain niin pettynyt. Luulin taas että tämä ihminen olisi nyt se oikea. Perustettiin kotikin, ostettiin kalusteet, sisustettiin. Vuodessa koko farssi nollasta loppuun asti. Onneksi ei kestänyt kauempaa ymmärtää että tuo ihminen ei ole ihan ok. En aina minäkään varmaan mutta en koe olevani noin törkeä, hänelle tai muillekaan.
      Eilen nyt sitten tein päätöksen ja laitoin verkossa muutaman asuntohakemuksen.
      On surullista ja tosi vaikeaa alkaa nyt pakkaamaan tavaroita jotka tuosta ovesta kannettiin kevättal ella sisään. Osan saanut viimeaikoina vasta purettua.
      Pitää taas pakata lapsen tavarat, kertoa hänelle että ei, emme jää tähänkään kivaan ja tilavaan taloon pihoineen vaan lähdemme pieneen kaksioon. Äiti nukkuu sohvalla taas 😐
      Se on nyt vain tehtävä. Tulen itkemään niin monet itkut taas. Kerään palaset ja jatkan. Miten sitä onkin niin tyhmä aina? Lankeaa tuollaisiin pomottaviin idiootteihin. Kiusaamistakin on erilaista. On hiljaisempaa ja räikeämpää. Vaikea joskus tunnistaa että itseä latistetaan ja kohdellaan huonosti.
      Kiitos teille vastanneille. Vieraankin ihmisen sanat ovat nyt lohduksi ja avuksi kun olen itse ihan sekaisin. Ilkeitä sanoja en nyt kaipaa.

      • Olet siis vuodessa tehnyt kaiken tuon. Oliko pakonomainen tarve päästä yhteen. Mieti nyt helkkari edes lapsiasi, millaiseen rumbaan heidät vedät. Ilmeisesti ei edes eka kerta.

        Mitä jos seuraavaksi tutustuisit mieheen vaikkapa 2 vuotta ennen kuin muutat yhteen. Sinulla ei pitäisi olla mikään kiire, kun lapsiakin jo on.


      • poppooog

        "Pitää taas pakata lapsen tavarat, kertoa hänelle että ei, emme jää tähänkään kivaan ja tilavaan taloon pihoineen vaan lähdemme pieneen kaksioon. Äiti nukkuu sohvalla taas 😐 "

        EN TAJUA! Ihanko tosissasi ajattelet "emme jää tähänkään kivaan ja tilavaan taloon pihoineen vaan lähdemme pieneen kaksioon"? Ja miten niin TÄHÄNKÄÄN? Onko näin jo tapahtunut ennenkin monta kertaa? Ja edelleen miten niin: ajatteletko, että pieni kaksio on huonompi vaihtoehto kuin tuo talo, jossa on hullu, väkivaltainen äijä? Nyt kuule, alahan ajatella mikä ihme SINUA vaivaa? Hinkuat kuin hengen hädässä parisuhdetta, joten lienee kyse riippuvuudesta. Mene ammattiauttajan pakeille. Tarvitse järjellisen ihmisen tukea.


    • kannustustatäältä

      On aineksia. Vähempikin riittäisi..
      Muuten. Syy sille se ei käytä sua kotikaupungin yöelämässä ja ainoostasan humppapaikoissa on se et sillä on jotai meneillään mitä salata muilta ja sinulta.. elää kaksoiselämää..?

      Eroo äläkä jää enää yrittää.

    • kontrolloivamieson

      Ikävää että olet tällaisessa tilanteessa. Ja että lapseenkin varmasti vaikuttaa. Mutta jos jäisit niin lapsesi vaistoaisi onnettomuutesi kuitenkin. Parempi teille molemmille hankkia se oma koti ja oma rauha vaikka se sattuukin nyt. Myöhemmin hän voi alkaa kohdella lastasikin todella huonosti. Parempi ettet ota edes sitä riskiä. Varmasti on nyt juuri suuri pettymyksen tunne ja ehkä tavallaan myös häpeä uudesta pieleen menneestä suhteesta. Mutta sinun täytyy lakata tuntemasta syyllisyyttä siitä että haluat uskoa ihmisestä hyvää. Ainoa mitä voit tulevaisuudessa on oppia ja käyttää enemmän aikaa tutustumiseen ilman yhteenmuuttamista. Vaikka sekään ei takaa mitään. Yhteenmuutto vuoden sisällä kuulostaa nopeahkolta. Kokemuksesta tiedän että on hyvä tuntea toinen kunnolla ennenkuin muuttaa saman katon alle. Etenkin kun on lapsia mukana kuvioissa. Olen itse muuttanut lyhyen tuntemisen jälkeen monen miehen luokse ja joka kerta on mennyt pieleen nykyinen suhde mukaan lukien. Itse olen tilanteessa jossa lähteminen on erittäin vaikeaa. Lähtisin jos voisin. Mutta pointtini on että hommaa itsellesi mielenrauha. Aikaa toki vie palautua erosta mutta lopulta kiität itseäsi ettet jäänyt kauemmaksi aikaa. Ajattele jos jäisit vielä vaikka viideksi vuodeksi. Jaksaisitko samaa vuosikausia? Hän varmaankin tulee kiukuttelemaan asiasta ja voi olla että yrittää saada sinut takaisin kontrollin alle. Usein kontrolloivat ihmiset eivät halua menettää asemaansa. Sinun pitää olla henkisesti valmistautunut olemaan mahdollisimman kylmäpäinen ja kun pääset pois, lopettaa KAIKKI yhteydenpito(kun kaikki välttämättömät paperihommat on hoidettu). Jos itket, näytät kiukkua rai surua ja vastaat hänen kommunikointiinsa, hän saattaa ajatella että olet vielä hänen valtansa alla. Toki voi olla että hän onkin sitä toista tyyppiä joka antaa sinun mennä välinpitämättömästi mutta nämä kontrollifriikit ovat yleisempiä. Toivottavasti pääset eteenpäin pian ja tämä tilanne on mennyttä elämää.

    • Kenkää ja äkkiä. Erohakemuksen voi tehdä helposti. Ja muuta pois. Järjestelmämme suosii eronneita äitejä. Sairashan tuo on

    • Brjrjrkttjh

      Samanlaisesta kaverista erosin. Loppui siihen kun meinasin oikeasti saada ns. lättyyn. Minulle riitti se. Määrittele oma rajasi mitä et ehdottomasti siedä. Kertomasi käyttäytyminen ei ole normaalin ihmisen käytöstä. Onko hän alkoholisti?

    • Yksinpian

      Kiitos teille kun vastaatte. Lohduttaa. Tämä kontrolliasia tosiaan. Hän on ollut koko ajan mielellään se joka sanoo viimeisen sanan. Kysyy kyllä muka mielipidettäni mutta yleensä mikään ei kelpaa ja sitten lopulta tehdään niinkuin hän haluaa.
      Nyt kun ole repimässä itseäni tästä irti niin olen todennut tuon saman jutun että en voi paljastaa hänelle suruani enkä pahaa oloani koska se osoittaa hänelle että hän vaikuttaa edelleen minuun. Mutta vihaan näitä pelejä! Tätä teeskentelyä. Olen itse aika suora ja aitokin. Läpinäkyvä ja tosiaan uskon aina hyvään. Annan mahdollisuuksia ja anteeksi. Siksi kai hänenlaisensa ihmiset kiinni tarttuvatkin, haluavat jonkun ressukan pönkittämään itseään.
      Olen huomannut jo melko alussa että hän on laittanut tavallaan minut näyttämään ja tuntemaan erilaisia tunnetiloja. Ihan ihme tilanteissa, aikoina ja joissa minun omilla tuntemuksillani ei ole ollut alunperin mitään sijaa. Eli koska hän ei kykene muuten tunteitaan tuomaan esiin niin minun on ollut se tehtävä?! Sitten hän haukkuu minut. Milloin raivohulluksi ja mielisairaaksi ja milloin miksikin.
      Tuota yöelämää olen miettinyt samoin että jotain siellä on kun hän ei minua mukaansa ota. On kuulemma tottunut menemään vain kaverien kanssa. Miksi sieltä sitten tullaan aamulla kotiin ja aivan hoito pois? Vaatteet ties missä ja ei muisteta mitään? Sitäkö hän pelkää että joku tulee minulle baarissa kertomaan jotain mitä hän ei halua minun kuulevan?! Tämä jää ikuiseksi arvoitukseksi.
      Välillä tässä jo oma ajatus hämärtyy ja alkaa uskoa siihen että on viallinen ja huono. Ruma, liian vanha nainen. Sellainen johon ei edes kosketa. Mies sanoo juu että ei minussa ole vikaa mutta silti ei koske.
      Olen kai liian kiltti ja hölmö. Uskon ihmiseen. Nyt on aika kyllä kovettua ja olla yksin. Parantua.

      • Roksi

        Ei sinun tarvitse / pidä kovettua!
        Sensijaan täytyisi kasvattaa hyvä itsetunto, itsearvostus, vähitellen, pala palalta. Myös itsenäisyys on välttämätöntä. Löydä omat jalat joilla seisoa.
        Liian monet käyttävät toista ihmistä kuin kainalosauvaa. He eivät tajua eivätkä halua uskoa että omatkin jalat kannattelevat. Onnistunut parisuhde perustuu aina siihen että kumpikin on itsenäinen. Siis toisesta välitetään mutta toisen henkiselle reviirille ei tunkeuduta, ei käytetä valtaa väärällä tavalla.
        Jotkut miehet ovat sellaisia että heille elämä on kuin kokoelma erilaisia lokeroita: Yhdessä on työ, yhdessä kotielämä, yhdessä huvittelu ja kaverit. Sitten mies hyppii lokerosta toiseen, eikä näiden lokeroiden sisältöä sekoiteta toisiinsa. Siis vaimo pidetään tiukasti erillään, eikä häntä näytetä esim kavereille eikä viedä yhteisiin huvituksiin.
        Selvästi sinulla on ollut hänelle jotain ''käyttöä'', olet varmaan ollut esim rahallisesti hyödyllinen? Oletko ollut se joka pitää kodin kunnossa? Hoitaa taloutta? Entä onko hän tehnyt oman osuutensa? Onko hän maksanut puolet menoista? Ei kai vain ole niin, että hän on voinut rellestää mielin määrin kun sinä olet pitänyt kotipuolen kunnossa?
        Jos todella olet päättänyt lähteä, muista pitää puolesi! Ota mukaasi kaikki sellainen mitä olet mukanasi tuonut ja myös ne mitä olet maksanut myöhemmin, esim huonekalut ja esineet. Pidä pää pystyssä, älä suostu pelaamaan niitä pelejä!
        Muista ettei itsetunnon ja itsearvostuksen parantaminen tapahdu hetkessä. Sitten kun huomaat pärjääväsi ja seisot omilla jaloilla, kaikki kääntyy paljon paremmaksi.


    • lillli

      Miksi vielä edes kyselet? Suhteesi on ihan perseestä, suoraan sanottuna.

    • Oikeusmikäoikeus

      Vain sinä voit vastata oikein kysymykseesi. Itseäni en voisi vastaavanlaiseen parisuhteeseen edes kuvitella. Jostain syystä en ole koskaan haksahtanut itsekkäisiin ja omahyväisiin miehiin. Kai se johtuu terveestä itsetunnostani, mene ja tiedä.....

    • Eroonoikeutettu

      Nyt on sitten se hetki että odotetaan loppukuuta. Mies muuttaa omaan asuntoonsa takaisin. Tämä loppuaika on raastavaa. Kaikenlaisia tunteita tulee. Surua, pettymystä, pelkoa. Pelkään jäädä yksin, siksi kai olen roikkunut tällaisissa suhteissa elämäni aikana niin usein. Rakkauden kerjäläinen. Viime yönä näin unta jossa tämä nykyinen mies oli kaikkea sitä minulle mitä olen jäänyt vaille tässä vuoden aikana, hellä, rakastava ja halusi minua. Sellainen kuin toista aidosti rakastavan ihmisen mielestäni kuuluu ollakin. Olen nähnyt usein vastaavanlaisia unia hänestä. Sairast että valve-elämässä hön ei halua minua koskettaa eikä suukotella. Ei halua makailla sängyssä rennosti ja olla lähekkäin. Sitä normaalia, tiedättehän? Kylläpä raastaakin taas. Rakastaako minua enää ikinä kukaan? 😐

      • eronnutkerran

        Varmasti rakastaa kunhan opit rakastamaan ensin itseäsi. Se tarkoittaa, ettet anna kenenkään kohdella itseäsi ja lastasi huonosti. Älä nyt suutu, mutta jos kerta toisensa jälkeen huomaat olevasi samanlaisissa suhteissa, on itsetutkiskelun paikka. Mikä pelottaa olla yksin, ilman parisuhdetta? Oletko koskaan ollut yksin hetkeä pitempään?
        Muakin pelotti, kun tuli ero yli 20 v suhteesta että miten mä pärjään. Itsetutkiskelua tuli harjoitettua hyvinkin paljon. Pikku hiljaa sitä tajusi, että parempi yksin kuin paskassa suhteessa.
        Oletko ajatellut, miten lapsesi kokee sen, että sulla kumppanit vaihtuu?


      • UlkopuolinenN

        Herää tuosta sairaasta unesta nyt jo viimeinkin. Anteeksi Että sanon suoraan! Sulla on selvästi jonkinlainen läheisriippuvuus ja vääristynyt kuva rakkaudesta. Mainitsit lapsen? Mitäpä jos nyt todellakin keskittyisit hänen hyvinvointiin ihan ensimmäiseksi. Sen jälkeen oman itsesi kehittämiseen ja rakastamiseen. Vasta sen jälkeen kun olet oppinut rakastamaan itseäsi voi kohdallesi astua oikeanlainen, kahden aikuisen parisuhde. Unohda kaikki päihdeongelmaiset sun muut. Niistä ei koskaan mitään hyvää seuraa. Vain sinä itse voit vaikuttaa siihen millaisen tulevaisuuden haluat ja mitä kohti haluat matkata!


    • Ja sitten ätmit vielä väittävät, että naiset ovat ronkeleita.

    • kiltti-ja-kunnollinen

      Naiset kelpuuttaa huonoja miehiä. Miehes on juoppo ja väkivaltainen.

      • Tyhmyydestä.sakotetaan

        Naisethan oikein hakeutuu juoppojen ja jännämiesten seuraan.


    • vaaleanpunainensuukko

      Minä en kyllä olis edes surullinen erosta jos mua haukuttaisiin mielisairaaksi jos en sellainen kerran ole.. kertoo paljon tuon miehen ajatusmaailmasta. Olisko ollut hoidossa joskus .. nämä avohoidettavat voi noinkin kertoa omasta elämästään haukkuen muita.

    • juoksekunvielävoit

      Jos olisin sinä lähtisin ja vähän äkkiä.

    • mamafromhell

      Herranen aika miten joku aikuinen muka voi olla noin läheisriippuvainen? Ajattele ja aikuistu nyt ja ala seistä omilla jaloillasi-ihan lapsesikin takia.Annat hänelle huonon esimerkin lentämällä jokaisen hullun perässä kivaan kotiin?...huh huh..mene nyt ja järkeisty.Lopeta sinisilmäisyys äläkä suunnittele muuttvasi kenekään miehen kämppään ,taloon 10 vuoteen..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      56
      3963
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2781
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      132
      2082
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      105
      1816
    5. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      58
      1258
    6. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1157
    7. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      173
      1046
    8. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      84
      996
    9. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      181
      985
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      15
      947
    Aihe