Naisten pissaamisista

ihmetyttääkovasti

Miten jotkut naiset onnistuu kusemaan pöntön istuinreunan alle?
En käsitä ja olen nainen itsekin, meidän perheessä,tai suvussa tai ystäväpiirissäni ei ole tapana kusta reunan alle. Töissä ja yleisissä vessoissa näkee tota reunojen alla olevaa kusta, on vielä jätetty reuna ylös.

Junttaako ne perseen syvälle pönttöön ja omaa etupimpin ja kauhean vessahädän jolloin paine suihkuttaa pissat istuinreunan alle?

31

2194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lirlir

      Se roiskuu sinne.

    • reunanalle

      Etup…uisilla tuppaa lentämään eteenpäin jos ei taivu aivan linkkuun. Isovatsainen ei taivu vaikka haluaisi. Teille takap…uisille ilmiö on tietysti tuntematon.

    • Jokalähtöölorisee

      Paine ja roiske ovat siis tuikituntemattomia juttuja aloittajalle. Kaikki eivät tee sitäkään juttua 'hienosti kiertämällä' ja nätisti suhisemalla.

    • onihanaaa

      Kiimasen naisen pissan voi hyvin nuolla kielelläkin pöntön reunoista.

      • Revisiitä

        Hyi yöäk äläkä ikinä tee niin vaikka olisit miten hekumassa. Mieti kymmenen kertaa että jospa pississä onkin ESBL. Vai riittääkö aivokapasiteetti kun kaikki veri on paennut alakertaan?


      • lähtöpaikasta

        no en mäkään ihan sentään vessan reunalta, mut jälki puhdistus pisun jälkeen (slurps)


      • Sivistäitseäsi

        Mitä eroa näet asiassa? Mistä kuvittelet sen pöpön tulevan?


      • niinkuinluulet

        Ei kaikki naiset ole saatasia.


      • Revisiitä

        Ei. Mutta sinulle ei ole suotu sitä tietoa kuka on ja kuka ei.


    • salamyhkäinenselvitys

      Onko siis keino selvittää onko naisella etu- vai takapillu, kurkkaamalla naisen vessassa käynnin jälkeen pöntön istuinreunan alle? :)

      Pissaako etupillu-naiset aina sinne reunan alle, vai vain välillä?

      • Enummarra

        Mitä meinaat?


      • Aukkoja-anatomiassa

        "Salamyhkäisellä" on selkeästi vajetta tiedoissa.


    • yhyhyhygtr

      Jos on luomupöheikkö niin pisut lentää karvoja pitkin ympäriinsä.. Yksinkertaista.
      - ota joku karvahattu ja kaada vettä paineella sitä pitkin jos et usko.

      • kunnonluomu

        Se on niin kiihottavaa.


      • Anonyymi

        Se on just toisinpäin. Posliinipillusta roiskuu minne sattuu, karvat ohjaa kusen yhteen suuntaan. Huomasin viime kesönö tön kun ajoin posliinin. Mökillä saunassa kustessa joutui luuttuamaan yllättävät kusiroiskeet. Ulkokuseminen kans sottaisempaa. Järveen pissaaminen sentään onnistui.


    • hmmmmmmm

      Miten jollain tulee mieleenkään tarkistaa yleisessä vessassa istuinrenkaan alle?

    • Enemmän pitäisi puhua miesten pissaamisesta - siitä, miten he osaavat pissata pöntön viereen. Itseni luona on joskus käynyt miehiä, jotka ovat unohtaneet istuimenreunan ylös lähtiessään. Olen ollut vähän huolissani siitä, että onko ne osannut pissata tosissaan pönttöön. Muuten ärsyttää se, että miehet nostavat istuimenkaaren ylös. Kerran istahdin pönttöön ilman istuinta, koska joku miehenoloinen oli istuimen ylös nostanut. Luulin istuimenkaaren olevan paikallaan, sillä itse en sitä koskaan tietystikään ylös nosta. :(

      Enemmän saisi puhua siitä, miten miehet sotkevat vessassa kuin naiset! Onko joku samaa mieltä? Tämä taitaa olla naisen logiikkaa, mutta miehet ne vasta vessassa sotkevat! ;)

      • istuen

        lol tuolle istumiselle ja joo olen mies mutta osaan pissata


      • istuen kirjoitti:

        lol tuolle istumiselle ja joo olen mies mutta osaan pissata

        Kaikki miehet eivät osaa. Olen katsonut vessan lattiaa miesten käynnin jälkeen, että onko mennyt pöntön viereen, koska silloin pitäisi puhdistaa. Itse on nosta istuinta ylös kuin puhdistaessa pönttöä, sillä tietysti teen kaiken istuen. Istuen on mukavampaa ilmeisesti! :)

        Lähinnä asuntoni vessaa on käyttänyt siskon mies ja niin edelleen, joten ei paljon ole tarvinnut tarkkailla - onko mies sotkenut vessaani! :) Kaikkea muuta kuin lol, sillä on vakava asia tuo miesten sotkemiset! ;)


      • tapakouluun

        No on se sikamaista kyl


      • Näintäällä

        Itse olen mies joka pissaa istualtaan, ja tosiaan joskus kun joku miespuolinen kaveri käy kylässä, niin useinhan istuinrengas on hänen jälkeensä ylhäällä eikä sitä itse välttämättä istuessaan huomaa katsoa.

        Sitä en vaan ymmärrä, miten naiset ottavat kamalan pultin tuollaisesta. Ihan oma moka jollei katso mihin istuu.

        Olen myös nuoruudessani työskennellyt toimistosiivoojana, ja täytyy sanoa että miesten vessat olivat yleensä siistimpiä kuin naisten vessat. En ymmärrä miten naiset voivat käyttäytyä niin sikamaisesti vessoissa.


      • Näintäällä kirjoitti:

        Itse olen mies joka pissaa istualtaan, ja tosiaan joskus kun joku miespuolinen kaveri käy kylässä, niin useinhan istuinrengas on hänen jälkeensä ylhäällä eikä sitä itse välttämättä istuessaan huomaa katsoa.

        Sitä en vaan ymmärrä, miten naiset ottavat kamalan pultin tuollaisesta. Ihan oma moka jollei katso mihin istuu.

        Olen myös nuoruudessani työskennellyt toimistosiivoojana, ja täytyy sanoa että miesten vessat olivat yleensä siistimpiä kuin naisten vessat. En ymmärrä miten naiset voivat käyttäytyä niin sikamaisesti vessoissa.

        "Olen myös nuoruudessani työskennellyt toimistosiivoojana, ja täytyy sanoa että miesten vessat olivat yleensä siistimpiä kuin naisten vessat. En ymmärrä miten naiset voivat käyttäytyä niin sikamaisesti vessoissa. "

        Itse olin tässä opiskelijana kolme kuukautta siivoojana Helsinki-Vantaan lentokentällä. Siivosin siellä toimistoja sekä muun muassa vessoja. Minusta naisten vessoissa ei ollut juurikaan eroa miesten vessoihin paitsi minusta hivenen siistempiä kuin miesten vessat. Miesten vessoissa sai siivota pissiä joskus lattialta. Tietysti minulta ei ole vuosien kokemusta siivoamisesta niin kuin Sinulla, mutta minusta ne miehet pissivät joskus muualle kuin pönttöön. Istualtaan pissivät naiset suuntaavat tuotoksensa pönttöön toisinkuin jotkut miehet! :)

        "Itse olen mies joka pissaa istualtaan..."

        Kiva kuulla ja kiitokset tarinastasi, mutta olen vielä vastaväitteesi huomioiden sitä mieltä, että NAISET OVAT SIISTIMPIÄ vessoissa ja muutenkin! :)


      • hyyrrrpahaatekee

        Naiset on vahvoja, itse oksaisin siivota muitten kusia.


      • hyyrrrpahaatekee kirjoitti:

        Naiset on vahvoja, itse oksaisin siivota muitten kusia.

        Ei ne niin hirveästi haise. Sitä paitsi ne monesti melko kuivuneita. Ja toisaalta ei niitä paljon joutunut siivomaan. Lisäksi en ole ollut kuin muutaman kuukauden elämässäni siivoojana eli oikeastaan ole kokemusta kyseisestä työstä toisten sotkujen korjaajana! :) Helsinki-Vantaalla miehet ovat siistejä toimistoissa. Lähinnä sotkut olivat toimistojen ulkopuolella muissa miesten tiloissa. Onneksi kokemusta ei ole paljon miesten sotkujen siivomisesta miesten vessoissa! Ei se naisilta kauheasti vahvuutta vaadi! :)


      • Anonyymi

        Mitä itse aikoinaan isossa automarketin kahvilassa työskennellessä jouduin vessoissa käymään papereita laittamassa niin kyllä ne naisten vessat sekaisempia ja siivottomampia oli kuin miesten vessat. Miesten vessassa ei koskaan ollut paperit ja vedet pitkin lattiaa niinkuin naisten vessassa eikä ripulipaskat pitkin pöntön reunoja


    • etteköolenähneetsotkua

      Jotkut ulkomailta tulleet naisetkin pissaa lattialle, kun ovat tottuneet kotimaissaan pissaamaan reikään lattiassa, heidän mielestään on epähygieenistä istua pöntön reunalle ja he pissaavat pöntön reunalla kyykkien jolloin pissaa menee yli pöntönkin.

    • naisiaaaa

      en käytä ulkomaisia

    • MiesDuunista

      Ainakin meillä duunissa, jos joku mies on paskonut vessan siivottomaan kuntoon, niin mennään sitten naisten vessaan.

      • hmmp

        Paskomaan sekin siivottomaan kuntoon?


    • Anonyymi

      Mä olen sitä mieltä että noin käy kun nainen istuu etureunalle ja vielä kallistuu taaksepäin niin että pissa sitten osuu siihen pöntön etupuoleen eikä kuulu lorinaa, siitä etureunasta se pissa sitten roiskuu myös sen renkaan alle.
      Oikea tapa naisillekin on pissata niin että istuu kunnolla siihen pöntölle peppu takareunassa ja antaa reilusti lorista, on lääkärin mukaan jopa terveellisempi tapa ettei tule pissavaivoja. Vessapaperia voi laittaa ensin pönttöön niin vähentää lorinan ääniä.

    • Anonyymi

      Mulla pissa tulee usein sillee paineella et se sihisee ja täytyy pitää myös peppu taaksepäin että pissa menee sinne veteen eikä roisku pöntön etureunaan. Se sihinä ja lorina nolottaa jos on muita ihmisiä vaik koulun vessassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4859
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1732
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1478
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1359
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1337
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1228
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1010
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      895
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      61
      879
    Aihe