Raskaana oleva vaimo pettää

Petetty_

Sain muutama päivä sitten kokea elämäni kauheimman asian.
Kysyin 6:lla kuulla raskaana olevalta vaimoltani (toinen lapsemme), onko tällä jotain kerrottavaa, kun on käyttäytynyt viimeaikoina niin oudosti ja on muutenkin tuntunut kovin etäiseltä. Vaimo meni vakavaksi ja sanoi, että ehkä onkin.
Sain kuulla, että hänellä on ollut viimeisen 5kk ajan suhde työkaveriinsa!!! Lisäksi hän ilmoitti jättävänsä minut koska rakastaa tätä! Keskusteltuamme asiasta vaimoni ajatukset muuttuivat ja totesimme, että meidän pitää vielä kokeilla lapsiemme ja 16vuoden yhdessäolon takia.

En pysty sanoin kuvailemaan miltä minusta on tuntunut jäätyäni tuon "rekan alle". Rakastan kuitenkin vaimoani ja olen valmis yrittämään pelastamaan suhteemme/perheemme.

Ongelmana on että vaikka pystyisin, joskus antamaan anteeksi vaimolleni ja saisimme parisuhteemme toimimaan, on vaimollani kuitenkin (ainakin tällä hetkellä) tunteita tähän "sairaaseen" työkaveriinsa. Toisin sanoen vaikka saisimme kotona asiat kuntoon on tulevaisuudessa vaarana, että vaimoni kertoo edelleen rakastavansa tätä toista, mikä olisi suhteemme/perheemme tuho. En myöskään itse tajua, miten voisin toipua, jos kaiken taistelun jälkeen jäisin taas "rekan alle". Hyvä, jos joskus toivun edes tästä.

Vaimoni ei myöskään tunnu ymmärtävä kuinka sairaana pidän miestä, ketä alkaa seurustelemaan raskaana olevan äidin ja toisen vaimon kanssa. Pettämisen vakavuuden hän kyllä ymmärtää, mutta ei sitä kuinka sairaana pidän, että hän on ollut raskaana koko tämän petoksen ajan. Onko tämä teistä ihan normaalia? Kuka voi aloittaa parisuhteen naisen kanssa, joka odottaa toiselle lasta?? Koko tämä asia on mielestäni niin vastenmielistä ja sairasta, etten voi sitä mitenkään käsittää!

On uskomatonta miten ihminen voidaan tuhota niin totaalisesti. Koko avioliittomme on ollut normaaleja riitoja lukuunottamatta onnellinen, eikä mitään vastaavaa ole aikaisemmin tapahtunut. Vaimoni ei osaa sanoa, miten hän on pystynyt pettämään ja miksi hän siihen ryhtyi. Uskoin kaikki ulkomaan "työmatkat" ja "kaverien" kanssa tehdyt reissut, sekä oudon käytöksen. Vaimoni vetosi aina raskauteen ja uuden työpaikan kiireisiin. Lisäksi hän sanoi että haluaa nyt mennä mahdollisimman paljon, sillä syksyllä lapsen synnyttyä ei enää pääse... ja minähän uskoin. Olen siis elänyt 5kk pelkissä valheissa! Kyllä ihminen voi tuntea itsensä sitten tyhmäksi!!!

Noin 3kk päästä syntyvä lapsemme oli haluttu ja olimme jopa päättäneet mennä hoitoihin, mikäli raskaus ei onnistuisi heti. Miksi kuitenkin kuukauden päästä tästä vaimoni oli jo toisen miehen kanssa? En voi ymmärtää!!!

Nyt tilanne on se, että vaimoni on lopettanut suhteensa tähän perheen rikkojaan. Hän käy kuitenkin samassa työpaikassa ja he näkevät siis toisiaan päivittäin. Ainoa hyvä asia on että vaimoni äitiysloma alkaa 2kk päästä. Olemme keskustelleet kaikesta avoimin kortein ja päättäneet yrittää pelastaa avioliittomme.

Mitä te ajattelette asiasta? Olen totaalisesti hukassa ja haluaisin kuulla muiden ajatuksia. Pääni on täynnä kysymyksia, enkä tiedä saanko niihin koskaan vastauksia. Ainoa minkä tiedän varmaksi on, että rakastan yhä vaimoani.

35

4268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lukasinpa_ohimennen

      Mistäpäs sinä tiedät kuka ne lapset on siittänyt ? Ehkäpä tuo "sairas" mies.

    • Uhhuuuuuuu

      Voi "tsiisus" teidä miehiä ja haluat viellä sellaisen naisen kanssa olla. Ei see voi olla edes tottaa, tää on kyllä provo tai vaimo on raskaana siitä toisesta miehestä.

    • aaltovirta

      Ensinnäkin on turha ajatella tuota toista miestä "sairaana". Ei hän ole sairas, vaikka onkin mieltynyt raskaana olevaan vaimoosi. Vaimosi on kuitenkin ennen kaikkea ihminen ja NAINEN, ei sinun vaimosi, ja äiti. Niinikään on turhaa syyttää miestä perheen rikkojasi, sen enempää kuin itseäsi tyhmäksi.

      Tiedän pari tapausta, jossa raskaana oleva naisella on suhde toiseen, joten ei liene teidän tapaus ainoa. Vastapainoksi tiedän lukuisia, ja taas lukuisia tapauksia, joissa raskaana olevan naisen puoliso käy vieraissa vaimon raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen. Itse en voisi jatkaa miehen kanssa, jos hän kävisi raskausaikanani vieraissa. Tosin itsekään ei hyppisi vieraissa omana raskausaikanani. Jos jostain syystä niin kuitenkin olisin tehnyt, en voisi jatkaa liittoa.

    • 3542

      Raskaus kestänyt 6 kk, suhde 5 kk ? Ettei suhde alkanut 6 kk sitten?
      Kuka nainen alkaa salasuhteen kun saa tietää raskaudesta? Halusiko vähän jännitystä ennenkuin vauva-arki alkaa? En ymmärrä!
      Yksi selitys olisi se että hän todella rakastui mieheen, sillä kevyin perustein tuollaiseen ei voi ryhtyä kun kantaa vauvaa masussa. Toinen selitys on se, että se toinen mies on lapsen isä ja he harkitsivat nuo kuukaudet mitä nyt pitäisi tehdä.
      Tai sitten vaimosi vaan piti hauskaa miehen kanssa niin kauan kun masu ei ole tiellä! Jos näin on, älä ole turhan ankara hänelle, hän on valintansa tehnyt ja sinä voitit. Katse eteenpäin.

    • kipinkapinapua

      Raskaus ei ole sairaus eikä raskaana olevan naisen kanssa suhteileva ole sairas myöskään. Jos tarinasi on totta, heidän suhde on alkanut kun raskaus on ollut ihan alussa. Ehkä vaimosi ei ole kertonut siitä heti miehelle? Toisaalta mistäs sä tiedät, kuinka kauan ovat suhteilleet todellisuudessa. Älä syytä sitä vierasta miestä vaan vaimoasi. Hänellä ei ole kaikki asiat kunnossa kun pettämään läksi.
      Selviätte tilanteen ylin vain jos kummatkin sitä aidosti haluatte. Säkin joudut venymään tuossa tilanteessa, ei pelkästään vaimo. Kuulostaa huolestuttavalta kun vaimosi on ollut valmis eroamaan susta tuon miehen takia. Ja se, ettei hän suostu juttelemaan asiasta kunnolla.
      Nyt kipin kapin juttelemaan tilanteesta jollekin ulkopuoliselle taholle. Te molemmat. Joko yksin tai yhdessä. Kohta lapsi on maailmassa ja silloin ei aikaa parisuhteen ruotimiselle liiemmin jää.
      Jos sä et asian yli pääse, se hiertää teidän välejänne jatkuvasti. Jos susta tuntuu kamalalta elää epäluotettavan vaimon kanssa niin vaihtoehtona on ero vaikka se susta kamalalta kuulostaakin.

    • sinkkusiittäjä

      Se on varmaan maha pystyssä tuolletoiselle, ei välttis ole varma kumman se on.. se pitää sitä suhdetta edelleen.se on varmaa vehdannu pidempääkin ja aikonu jättää sut mut pysyy nyt yhes varmuudeksi vielä ku ei tiä kumman se on. Jos se in toisen nii se lähtee menee. Ollu tuos tilanteessa.. naine valehteli vähän kaikkille kaikesta. Patologinen.
      Teetäppä testit ku lapsi syntyy! Äläkä usko mitää länkytyksiä.

      • teetestit

        Samaa mieltä. Isyystesti on tehtävä. Liian hyvin osuu ajankohdat yksiin.
        Jos petturista pääsee eroon, saa olla onnellinen.
        Jos lapsi on oma, niin sinulla on elämäntehtävä, vaikka muijasi karkaisi myöhemmin.


    • jkjkjkj

      Älä syytä asiasta ketään, miestä, vaimoasi, itseäsi. Sellaista on vain haittaa. Selvittäkää asia, mieluummin asiantuntijan avustuksella. (Jos tuo nyt on tottakaan)

    • nainenulostalosta

      Jotenkin itse miehenä sulattaisin pettämisen mutta jos vaimo panee raskaana olleessaan toista miestä niin ei hyvä veli, osoittaa sairasta mieltä vaimostasi ja mistä tiedät että vaimosi odottaa sinun siittämääsi lasta...voi olla salaisen panokaverinkin. Monet naiset ovat kylmiä tunteettomia pettäjiä vaikka miehiä aina haukutaan. Minä en pystyis tuommoisen jälkeen naiseeni koskemaan enkä olemaan sen kanssa suhteessa.

    • näitänuoria

      Taidat olla teini kirjoituskielestä päätellen. "Ketä" alkaa seurustelemaan raskaana olevan äidin jne.. :)

    • mietitätä

      Jotkut miehet pitää raskaana olevaa naista todella kiihottavana ja haluttavana. Ja mitä haluavat raskaana olevat naiset...seksiä, vaimoni oli raskauden aikana todella halukas, piti saada usein ja välillä pitkäänkin eikä rauhoittunnut vasta kun ihan raskauden loppuvaiheessa. Mutta jos naisesi tuossa tilassa panee toista ja tapailee on päässä vikaa. Muista teettää isyys testi, siinähän selviää kuka on iskä. Muiden tekemiä mukuloita ei kannata elättää, jokainen vastaa omistaan.

      • nainensanooettä

        Tuo on muuten totta että raskaana tekee mieli koko ajan.


      • Pesä71

        Pakkohan sen mahan jälkeen on annettava ja paljon, ettei toinen nosta kytkintä, jonku mahattoman kanssa.


    • en.uskosi.vaimoa.enää

      Minä ainakin epäilisin jo,et onko lapsi minun vai toisen.
      Ainahan voi vaihtaa työpaikkaa......
      Minulla ainakin luotto menisi tolliaen kanssa......
      En ainakaan menisi synnytykseen mukaan.....enkä tunnustasi lasta omakseen,,,,
      Paitsi jos testi todistaa 100% varmaksi minun....
      En jäisi tollaiseen tilanteseen ollenkaan.....

    • grfeds

      No huh huh,onpas muija aika sopan keittänyt.Varmaan järevintä laittaa akka kankaalle.Oma muijani petti minua kun naapurin miehellä oli kova panijan maine ja äärettömän iso kalu,loppujen lopuksi ei kovin kaksinen yö ollut,aamulla olivat vielä naineet ja paikat saaneet kipeeksi,niinkin voi käydä.

    • Totuusesiinheti

      Sinuna vaatisin ehdottomasti Dna-testin. Älä usko kaikkea, mitä petturi selittää itselleen parhain päin.

    • onkokemusta

      Mulla oli taannoin vähän vastaava tapaus eli suhde vieraan miehen kanssa (en kylläkään ollut raskaana). Pitkään mietin mitä tehdä, mut halusin olla hyvä äiti ja jäädä kotiin lapseni takia. Alku oli raskasta, mut ajan kanssa löysimme mieheni kanssa taas uuden rakkauden. Teidän molempien kannattaa sis ainakin yrittää! Edes pian syntyvän lapsenne takia!
      Vaadi ihmeessä isyystesti!

    • kytkuriinsenauta

      Ethän ole sentään niin tossu että alat elättämään toisen miehen lasta????? Horo vaimos on saattanut siitättää itsensä toisella. No oma valinta tietysti sekin jos et halua totuutta katsoa silmiin. Elä hautaan asti epävarmuuden kanssa siinä tapauksessa..... Kuitenkin lapsenkin oikeus tietää kuka isänsä on. Tuollainen horo ei kauaa jaksa esittää. Oikein kaksi miestä hyysää ja tappelee..... Mitenpä käy jos elämä yh:na alkaa olemaan realistista???? Kyllä silloin itketään ja vannotaan rakkautta kun raharanat ja kulissit menevät..Jos nyt sulatat kaiken,sinut jyrätään uudestaan ja uudestaan, ehkäpä siksi "vaimosi" hakee toista. Olet tossukka.

      P.S kunnollisiakin naisia on olemassa.

    • neuvojaaaa

      Ajattelen että vaimosi pitää levätä ja olla stressitön muu vaikuttaa esim sikiön liikkeisiin liikkumiseen. Sano tämä hänelle.
      Tietenkin ikävää jos toista rakastaa mutta onko tunne molemminpuolinen ja kestäisikö sekään. Ei voi tietää. Menkää perheneuvolaan ettette tee mitään pahaa toisillenne. Ajatelkaa vauvaa.

    • Sikajätettävä

      Jätä se narisisti sika heti. Oletko mies vai lapatossu? Älä missään nimessä tunnusta isyyttäsi - lapsi on kuitenkin tämän tosen.

    • Kokemussinänsä

      Jos teillä tunteita löytyy niin hienoa kun olette saaneet juteltua kaikki rehellisesti auki. Älä jankkaa niitä syitä tai muutakaan mitä on tehnyt. Jos kerta kertoi ja pyysi anteeksi ja haluaa jatkaa on se sinun päätettävissä jatkot. Luottamisesta sen verran jos itse kertoi kaiken niin silloin vakaa aikomus olla uskollinen ja noudattaa sääntöjä tulevaisuudessa. On näitäkin ihmisiä jotka kerran tehneet virheen ja siitä selvitty yhdessä. Usko siihen että on rehellinen ja avoin sinua kohtaan. Se rakkaus voi kasvaa sinua kohtaan kun näytät kykeneväsi antamaan anteeksi ja kohtelet hyvin kaikesta huolimatta.ajan kanssa voi käydä niin että tuntee sinua kohtaan sen menetyksen tunteen ja pelon kuten meillä kävi ajanmyötä ja siitäkin on jouduttu käymään keskustelua koska sillä kalvaa nyt minua kohtaan epäily että kostan ja petän. En ole koskaan kylläkään antanut siihen aihetta. Mutta tuokin kuuluu tähän kuvioon mitä tuleman teillä tulee. Muistakaa kohdella toisianne hyvin hellästi ja avoimin mielin siitä selviää!

    • Kaveriporukka

      Me ollaan pantu kimpassa vaimoa koko raskauden ajan toinen nuollut pillua edestä ja toinen nainut takaa ja tällaisesta tilanteesta jouduttiin lähtemään synnytyslaitokselle
      Kaveri oli ottanut vähän joten minä ajoin ja kaveri piti vaimoa kainalossa ja silitteli häntä matkan ajan
      Hoitajat sanoivat että vain isä pääsee synnytykseen johon vaimoni sanoi että emme tiedä kumpi on isä
      Niinpä poikamme synnytyksessä oli mukana kaksi miestä

      • imekää_toistenne_kulleja

        kaksi homoa..


      • SSSNA1

        Todellakin! 2miestä jos on vaikka naisenki kanssa sängyssä ni ovat homoja.


    • Hämeenhidalko

      Todennäköisesti et ole syntymättömän lapsen isä. Vaikka naisesi kuinka vakuuttaisi sinun olevan isä niin vaadi isyystestiä. Eipähän sun tarvitse elää epätietoisuudessa. Joka kahdeksas lapsi on jonkun muun tekemä kuin "isäehdokkaan"..

    • Kaiaa

      Kertomasi perusteella syntyvä lapsi on sinun. Antakaa lapsen syntyä ihan rauhassa. Katsokaa, miten asiat sujuvat. Sinulla on myös tässä tapauksessa oikeus vaatia isyystestiä. Virallisesti aviopuoliso on aina isä, eli velvollinen huolehtimaan lapsesta. Kun todetaan testillä, että syntynyt lapsi on sinun, on helpompi antaa anteeksi. Tuo on kurja tilanne. Sinulla on oikeus suhteeseen, jossa ei tarvitse epäillä toista. Jos lapsi ei ole sinun, voit ottaa eron. Kyllä niitä uskollisiakin naisia löytyy.

    • Kyyninennainen

      Oliko teillä vaikeuksia raskautua? Ja vika sinussa? Nainen haluaa lapsen joten tekee sen toisen kanssa kun se ei teillä onnistunut...

    • Petetty_

      Kiitos kommenteista! Tilanne on nykyään se että lapsi syntyi ennen joulua ja testeissä varmistui että olen isä. Kaikki siis hyvin.. no ei todellakaan! Itse haluan jatkaa pelkästään jo lapsiemme takia, mutta vaimo ei kuitenkaan tiedä mitä haluaa. Hän tavallaan haluaa yrittää, mutta on täysin lukossa ajatuksissaan. Ei ole saanut tuota "perheenrikkojaa" pois mielestään. Me lähinnä asumme yhdessä ja olemme vanhempia, mutta parisuhdetta meillä ei ole. Vaimo on luonut itselleen muurin. Olemme olleet aina onnellisia joten on jännä miten yksi ukko voi sekoittaa neljän ihmisen elämät. Olen melko varma että ovat nytkin ainakin jotenkin tekemisissä, mutta sitä vaimo ei kuitenkaan myönnä. Elämme kuitenkin hyvässä sovussa, emme riitele ja lapset ovat onnellisia. Nyt katsotaan päivä kerrallaan mihin päädytään. Aika näyttää.

    • SSSNA1

      Palkkaa joku likvidoimaan se ukko! Mut älä jää kiinni. Tiedän paljon venäläisiä tovereita ja kollegoita jotka osaavat eliminoida kohteen niin että näyttää täysin onnettomuudellta!

    • erityissyy

      Jos näin on, teetätät isyystestin, sen ehdoksi että mitään maksat- vain jos on oma. Ja emäntä mäkeen. Naisena kirjoitan tämän. ettei nyt vaimollasi ole kyse jostain muusta kuin suhteesta?
      Raskaus ottaa koville.
      Se saa jopa psyykkistä oireilua aikaisiksi.
      Rakastaa voi oikeasti. sanoa rakastavansa toista että saa alkuperäisen suhteensa loppumaan. Puhua suhteesta, vaikka pää on sekaisin kuin laivan keittiö myrskyssä.
      Nyt ensin, tarkistelet kaikki faktat.

    • fkufkfyk

      hellppohan se kun ei pelko raskaudesta nii ntuolloin antaa

    • pop98

      Ei kait tosissaan kertakaikkiaan voi olla olemassa noin nössöjä tyhmiä miehiä kuin aloittaja on, ei ihme jos nainen pettää jos mies on tuollainen nahjus ettei ole heittänyt huoraa jo aikaa sitten pellolle.
      Edes jonkinlainen itsekunnioitus pitää miehellä olla.

      Äkkiä rahallinen puoli haltuun, että saat rahat itsellesi, avioehto luonnollisesti on tehtynä,
      Pankista tallelokero ja sinne käteiset kaikki jotka irtoaa, ja myy kaikki irtoava kama torilla, tai vie vuokravarastoon piiloon, auto omille nimille, yms. ja rahat itselle ja huora puille paljaille eron jälkeen. Semmoinen 6-8kk tee tuota rahan keräystä, ja sitten heitä huora pihalle, lapsi (eka) itelle ja elatusmaksut eukolta.

      Sekuntiakaan en voisi tuollaista huora eukkoa katsoa oksentamatta(ellei exit plan valmis), en käsitä miten joku voi???. ei ainakaan MIES.

    • Anonyymi

      Sinä olet pölvästi ota ero

    • Anonyymi

      Oma vaimo on joka raskaudessa alkupahoinvoinnin jälkeen ollut aivan hormonihuumassa. Seksiä hän on halunnut jatkuvasti. Omien puheiden mukaan normaalisti hän on pysynyt uskollisena, mutta raskaana vietit ovat vieneet ja vierasta on tehnyt mieli.

    • Anonyymi

      Eikä se todellakaan jäänyt haluamisen asteelle vaan useampi on saanut. En todellakaan syyllistä miehiä vaan enemmänkin onnittelen. Syy on kokonaan vaimon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2564
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      311
      2326
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2109
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1807
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1722
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1687
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1395
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    10. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      59
      1375
    Aihe