Persujen pj ehdokas: Jalkapallo pitää kieltää

Turkin.malliin

37

497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antipersux

      Heh heheh heheh heheh heheh heheh heheh heeh heheh hehe hee. Lisää tälläistä!! Todellista tahatonta komiikkaa parhaimillaan.

    • omaan.nilkkaan.kops

      ....sitten loppuu Timpaltakin Millwall fanitus...?

    • Eiaprillipäivä

      Se, että Ylen toimittaja Antti Laakso on saanut läpi tällaisen jutun kertoo kyllä oleellisella tavalla minkälaisissa käsissä verovaroillamme ylläpidettävä Yle on.

      Vi#tu eihän tätä tahdo uskoa todeksi, piti ihan silmiä hieraista, että luenko minä nyt oikeasti Ylen sivua tai onko tämä sittenkin MV-lehden juttu?

      Jutun otsikon loppulause on kyllä tässä kohtaan sarkastisella tavalla osunut täysin maaliin!

      • NormiPersuOot

        ÖÖöö ylehän on nykyään PS hallinnassa, meinaakko et omat koirat puree vai tuleeko totuuksia.


    • KylläOnHaaskaa

      Aina vain paranee, katsotaan mitä sirkuksesta seuraavaksi putkahtaa ilmoilleen. Jos vaikka kieltäisivät ääliöiltä äänioikeuden, tosin se ei välttämättä olisi paskansuoltajien etu. Soini lappaa laardia kitusiinsa ja hovinarrit naurattavat kansaa, siinä on PS:n anti äänestäjille.

    • Börjenkaveri

      No kyllä nyt täytyy antaa mv-lehdelle pisteitä, koska kun vertaa tätä ylen juttua mv:n juttuihin, niin ei sieltä oikein näin huonoa juttua tahdo löytyä etsimälläkään.

      Ylen jutuista maksaa kaikki suomalaiset, mutta mv:n jutut ovat ilmaisia.

      Ylessä pitäisi olla ammattilaisia, mutta näin ei näytä ainakaan tässä kohtaan olevan.

      • Maikkarinkylmäkalle

        Niin mitä tässä jutussa nyt on vikana? Tässähän vain kerrotaan mitä persujen peräsimeen ihan vakavissaan haluava kaveri haluaisi tehdä jos hänet valitaan. Miksi sitä ei saa kertoa kertoa julkisuuteen?


      • persuvihollinen

        Kerro mikä kirjoituksessa on vääristelevää niin kuin mitä vitun kirjoitukset.Jos henkilö yrittää puolueen puheenjohtajaksi niin on päivänselvää että hänen ajatuksistaan tulee kirjoittaa.Jos tämä hemmo tulisi nyt persujen johtoon hänestä tulisi ulkoministeri.


    • MaksammeRoskasta

      Yle nielaisi trollin ja puoluetoimistossa nauretaan makeat naurut.
      Putkonen tarjoaa kakkukahvit ja hykertelee innoissaan ja tietää jo nyt, miten Ylen uskottavuus murennetaan jatkossakin. Ajoitus oli loistava!!!!!

      Inhoan putkosta, mutta tässä kohtaan on ollut osaamista, lähinnä siksi, että Yle on huolestuttavan heikkojen tumpuloiden käsissä.

      Pitäisikö laulaa... Maksamme velkaa....(Siis maksamme roskaa...)

      • Antipersux

        Todella epätoivoinen yritys yrittää selostaa että kyseessä on trolli koska alkuperäinen teksti on peräisin Nevanpään Facebook-sivulta. Kyseinen henkilö ei ole myöskään missään yrittänyt väittää että hänen palstansa olisi hakkeroitu. Tarkoittaa siis sitä että hän on ihan itse tämän sinne kirjoittanut.


      • Voi_Typeryys

        Voihan perusraiskari Putkonen sentään. Mitä pohjasakkaa. Persuthan sitä Yleä johtaa tällä hetkellä.


    • Eino.Poutiainen

      Potkupallo on Perkeleestä!

      • L.Messi

        Niin on. Suomen maajoukkuekin voisi alkaa palaamaan jalkapalloa potkupallon sijaan.


    • RoskaYle

      Uutiskynnys on melko pieni ylellä tässä kohtaa ja sen ovat varmasti huomanneet niin puoluetoimistossa kuin muidenkin keskudessa. kiusaus käyttää tätä hyväkseen on ilmeinen. Vastavaa on tapahtunut aikaisemminkin.

      Antti oli vasta myöhemmin lisännyt juttuunsa puoluesihterin kommentin ja sekin kertoo paljon. Luulisi, että Antti olisi ensitilassa haastatellut asiasta myös puoluetoimiston väkeä, kun juttua alko kirjoittamaan.

      Facebook päivitys on varmasti faktaa ja muutkin asiat, mutta melko heikoilla kantimilla ollaan kun yhden facebook päivityksen vuoksi kirjoitetaan juttu. Oliko Antti haastatellut tai edes yrittänyt haastatella Nevanpäätä???

      Tottakai Ylen pitää olla tasapuolinen ja saa nyt luvan kirjoittaa, kaikista niistä, jotka ilmoittavat saman kuin tämä Nevanpää.

      Varmasti herkkupala Ylen ps-vihaaja toimittajalle, mutta kun Nevanpäästä ei tule pj:tä, ja tuskin on edes ehdolla kun aika koittaa ja kyse on vain pelistä. Kuten aikaisemminkin.

      • Vajakki_Nevanpää

        Mistä haastatella Nevanpäätä? Tyhmyydestä? Ylen hallintoneuvoston puheenjohtaja on Kimmo Kivelä vuodesta 2011 perussuomalainen entinen kirkkoherra, myös mm. Olli Immonen kuuluu hallintoneuvostoon. Mistä valitat jos tämä on ylen päätävin elin ja persut johtaa. Käy eduskunnan sivuilla sivistämässä itseäsi.


      • RoskaYle

        "Mistä haastatella Nevanpäätä? Tyhmyydestä? ...." Lähinnä siitä, että on asettumassa ehdolle pj-kisaan ensivuonna ja sivistä minua nyt edes siitä, miten kimmo Kivelä tähän liittyy???


      • Vajakki_Nevanpää
        RoskaYle kirjoitti:

        "Mistä haastatella Nevanpäätä? Tyhmyydestä? ...." Lähinnä siitä, että on asettumassa ehdolle pj-kisaan ensivuonna ja sivistä minua nyt edes siitä, miten kimmo Kivelä tähän liittyy???

        No, jos ei nykyaikana tiedä edes miten fb toimii ja juttujen taso tai lähinä puute.
        Mitä tälläiseltä vajakilta voisi kysyä? Oletko syntynyt ilman aivoja vai impannut tinneriä lapsena? Ota yhteyttä vaikka Olli Immoseen, kun et tiedä kuka on Ylen työnantaja ja ketkä johtaa Yleä. Lue oma kirjoitamasi teksti ja mieti hartaasti. Miten Kimmo Kivelä mahtaisi liityä siihen?


      • KorSten

        Kimmo kivelällä kun ei ole asian kanssa mitään tekemistä ja häneltä jutun kirjoittamiseen ei lupaa ole kysytty , eikä kysytä.

        Toimittaja tehnyt juttunsa melko samalla reseptillä, kuin on usein tehty MV:ssä, eli ensin löydetään kirjoitus naamakirjasta ja sitten lisätään siihen kaikki muu sonta, mitä kohteesta löytyy. Mikään ei ole suoranaista valhetta, mutta lukijalle jää kuitenkin hyvin ohut ja yksipuolinen kuva kohteesta. Tätä sanotaan propagandaksi.

        Harvoin törmää näin alkeellisesti tehtyyn juttuun, mihin ei ole edes yritetty saada asianomaisen omaa kommenttia. Journalistisia ohjeita ei tarvitse noudattaa, kun on kyse perussuomalaisesta. Toimittajat ylessä kokisivat suuren voiton jos kivelä alkaisi puuttua tällaisiin juttuihin, jotka on kirjoitettu hänen omasta puolueestaan.

        Nimimerkki Vajakki_Nevanpää on osannut valita itselleen hyvin kuvaavan nikin.
        Esittää kysymyksiä, mihin itse ei osaa vastata, kuin uusilla kysymyksillä.
        Näihin rajatila tapauksiin ei ole lääkitystä.


      • Jalkapallo_Helvetti

        En voi vastata miksi Nevanpää ei tiedä miten fb toimii ja kirjoitelee älytömyyksiä. Mitä tälläiseltä voi haastatella järkeviä, kun lukee naurettavia fb päivityksiä. Ei niissä jutuissa mikään jää uupumaan ja tarvitse tarkennuksia. Miksi et tiedä Ylen hallintoneuvoksesta mitään? Minä en tähänkään osaa vastata kuin tyhmyys.


      • MyrSten

        Nyt oli kyse siitä, miten Kivelä liittyy asiaan? Ei siitä osaako Nevanpää fb toimintoja tai ei tai tunteeko joku ylen hallintoneuvoksen.
        Sekoitat asiaan seikkoja, joilla ei ole suoranaisesti, mitään tekemistä asian kanssa.
        Taidat itse olla tuhonnut aivosi tinnerin imppaamisella?


      • Pokemon_Go

        Mitäs Ylen persuvihaajat on Riossa? Voi sinua tyhmää pässiä.


    • vain.sensuuri.pelastaa

      Ilmankos persut vaativat lehdistön sensuuria Turkin malliin? Pelkäävät omien möläytystensä paljastumista, kun niitä näyttää tulevan liukuhihnalta (Nevanpää, Hakkarainen, Immonen, Tynkkynen, Kiemunki, Huhta jne. jne.)??

    • TeesitKohdallaan

      Paljosta jäätäisiin paitsi, jos ei olisi näitä persuja! Tosin voihan kyseessä olla Soinin bulvaani, jonka avulla pyritään korostamaan Soinin erinomaisuutta ja ylivertaisuutta.

    • koomikkopuolue

      Milloin tulee persujen komiikkaoperetti? Ei tarvita, se on ollut jo menossa vuosia.

      • Toisaalta esim. Kaija Saariaho vois tehdä nykyoopperan persujen hallitustaipaleesta... Jotainhan siellä kaiketi tälläkin hetkellä on tulossa. Sofi Oksanen kirjoittaa librettoa. Mikä se sitten edes lienee.


    • vastuupakoinen-ps

      Persut ne jaksaa. Ensin väittävät, ettei ole pyydetty kommenttia. Sitten kun pyydetään kommenttia, eli "annetaan puolustukselle puheenvuoro", persut sanovat lähes aina "emme kommentoi keskeneräistä asiaa".
      Persut kommentoivat omia möläyksiään vasta sitten, kun heidän mielestään maailma on valmis??

      • SuurLukija

        Nevanpäältä ei ole kysytty mitään kommenttia ja jos olisi kysytty ja hän olisi kieltäytynyt, niin tämä olisi pitänyt ilmaista jutussa.

        Totuus: Nevanperään ei oltu yhteydessä!

        Se siitä ylen toimittajan ammattitaidosta!


      • Eihä näistä pelleistä ny tartte uutisoidakkaan. Sitä samaa iänikuista älämölöä sieltä vaan tulee. Muutenkaan siihen ehdokkuuteen ei muistaakseni Slunga-Poutsalon mukaan tartte kun kaksi kyseistä henkilöä ehdottavaa jäsentä.


      • Antipersux
        SuurLukija kirjoitti:

        Nevanpäältä ei ole kysytty mitään kommenttia ja jos olisi kysytty ja hän olisi kieltäytynyt, niin tämä olisi pitänyt ilmaista jutussa.

        Totuus: Nevanperään ei oltu yhteydessä!

        Se siitä ylen toimittajan ammattitaidosta!

        Sulla on aika ihmeellinen näkemys toimittajan työstä ja julkaistavista jutuista. No, eihän se nyt mikään ihme olekkaan koska ole palstan pölhöpersu, jolla ei ole mitään ymmärrystä siitä mitä todella tarkoittaa sananvapaus ja mitä tarkoittaa "tutkiva journalismi".

        Mutta ainahan voit kysyä asiaa Satakunnan persupiirin puheenjohtajalta Joutsenlahdelta. Hän kun ottanut asiaan selväsanaisesti kantaa. Ai niin mutta eihän hänkään ole "haastatellut" kyseisestä pölhöpersujen uutta "sankaria". Siispä Joutsenlahden täytyy siis olla ammattitaidoton pelle?

        http://yle.fi/uutiset/puhdistuksia_vaatineen_perussuomalaisen_puheille_tyrmays_omilta_alittanut_kaytoksen_rajat/9079889


      • Miksi_Unohdettiin_Nyyh
        SuurLukija kirjoitti:

        Nevanpäältä ei ole kysytty mitään kommenttia ja jos olisi kysytty ja hän olisi kieltäytynyt, niin tämä olisi pitänyt ilmaista jutussa.

        Totuus: Nevanperään ei oltu yhteydessä!

        Se siitä ylen toimittajan ammattitaidosta!

        Nyyh, voi reppanaa. Koita Nevanpää toipua ja katso vaikka jalkapalloa.


      • Börjelläkin

        Antti Laakson kannattaisi harkita vakavasti siirtymistä myös MV-lehden toimittajaksi, koska tyyli tuntuu ainakin minusta olevan melko samaa tasoa!

        Enää on aivan turhaa haukkua MV lehden toimittajia, ainakaan ylessä ei ole varaa arvostella MV:tä.

        Väittäisin Antti Laakso jutun lukiessani, että MV:n toimittajat ovat jopa asteen parempia kuin ylen toimittajat ja tässä ei ole kyse toimittajien poliittisesta vakaamuksesta.


      • persputinistit
        Börjelläkin kirjoitti:

        Antti Laakson kannattaisi harkita vakavasti siirtymistä myös MV-lehden toimittajaksi, koska tyyli tuntuu ainakin minusta olevan melko samaa tasoa!

        Enää on aivan turhaa haukkua MV lehden toimittajia, ainakaan ylessä ei ole varaa arvostella MV:tä.

        Väittäisin Antti Laakso jutun lukiessani, että MV:n toimittajat ovat jopa asteen parempia kuin ylen toimittajat ja tässä ei ole kyse toimittajien poliittisesta vakaamuksesta.

        Aivan persputinistien juttuja.


    • potku-palleroiselle

      Isä Timoa jalkapallo puolestaan kiinnostaa niin paljon, että meni veronmaksajien kustannuksella sitä katsomaan jopa Brasiliaan asti. -Onkohan Soini siellä nyt ulkoministerinä-, ps puheenjohtajana-, lomalaisena-, vai missä roolissa?

      http://www.iltalehti.fi/rion-olympialaiset-2016/2016081322099753_ro.shtml

      • Potkupalleille

        Persut ovat täysin potkupallipuolue.


    • Persukuningas

      Voi teitä reppanoita.

    • AlexUbergood

      Yle vero on liian korkea. Yle pitäisi toimia vain TV:ssä ja radiossa.
      Ne ohjelmat, joilla on vain vähän seuraajia pitää poistaa.
      Suojatyöpaikat myös pois.

      Potkupallo Suomessa on hyvin vähän kiinnostavaa. Mustat miehet juoksevat nahkakuulan perässä.

    • ps-katsokoon-peiliin

      Yleä hallinnoi persujen piinaajapappi Kivelä (ent. kepu). Aina kun persut arvostelevat Yleä, he arvostelevat itseään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      218
      7053
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      12
      2462
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      36
      1872
    4. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1758
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      332
      1683
    6. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      153
      1664
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      8
      1661
    8. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1519
    9. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      137
      1457
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      337
      1275
    Aihe