Australopithecus olikin gorilla

http://phys.org/news/2016-08-results-reveal-heel-bone-fossil.html#jCp

"The team examined the internal anatomy of our human relative, the StW 352 Australopithecus africanus fossil, from South Africa's rich fossil record in the Cradle of Humankind World Heritage Site, some 40km from Johannesburg.

They analyzed the structure and orientation of trabecular struts – the spongy material inside a bone – in the fossil from Sterkfontein Member 4, demonstrating greater similarities between it and the heel bone of gorillas rather than humans or chimpanzees."

Ja näin yksi evoluutioteorian ikoneista on osoittautunut iltasaduksi. Löytö täydentää hienosti listaa evoluutioteorian valheellisuuksista, ja on oiva jatko havainnolle, että osa Lucyn luista oli paviaanin luita.

https://www.newscientist.com/article/dn27325-baboon-bone-found-in-famous-lucy-skeleton/

Ei voi muuta kuin nauraa. :-D

16

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei tuo voi pitää paikkaansa. Koska Raamattu ei mainitse gorillaa eikä kai muitakaan apinoita, tuo on joku maan päällä eläneistä jättiläisistä. Akromegaliaa on tuo ressukka epäilemättä potenut tai jotain sellaista.

    • "Australopithecus olikin gorilla"

      Voi hyvänen aika sentään. Bible teki sen taas: ei ymmärtänyt mistä artikkeli kertoi tai yritti vääristellä sen sisältöä tarkoituksellisesti.

      Mitähän kohtaa sanaparista "human relative" Biblelle ei avautunut?

      "Ja näin yksi evoluutioteorian ikoneista on osoittautunut iltasaduksi."

      Jaa niin millä tavalla? Missä kohtaa artikkelissa tarkalleen väitetään että Australopithecus oli gorilla? Tai että se ei olisi meitä edeltävä kädellislaji?

      Ei missään.

      Sen sijaan siellä lukee näin:

      "Thus, the gorilla-like features in the Australopithecus africanus calcaneus substantiate claims that our hominin ancestors depended on arboreal resources for their survival, but importantly, it provides evidence that gorilla-like foot function should be considered more frequently when discussing the evolution of human feet and how they functioned within the environment."

      Huomio erityisesti sanoihin "our hominin ancestors". Ymmärrätkö bible mitä nuo sanat tarkoittavat? Että nyt puhutaan "välimuodosta", jonka perään kreationistit kyselevät tämän tästä. Että onpa jännä että edeltäjältämme löytyy samanlainen rakenne kantapään luusta kun toiselta lähisukulaisellamme. Tosi jännä. Saattaisi jopa vihjata että meillä ja lähisukulaisillamme on yhteinen kantamuoto.

      Ymmärrätkö taas antaneesi tietämättäsi lisätodisteita ja tarkentavia tietoja evoluutiosta?

      Että kiitosta vaan, jälleen kerran :D

      • Bibliaaaaaa

      • Bibliaaaaaa kirjoitti:

        "Ymmärrätkö taas antaneesi tietämättäsi lisätodisteita ja tarkentavia tietoja evoluutiosta?"
        Eikä siinä kaikki bg-ope! Tietoisestikin voi antaa todisteita
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14415960/homo-sluttus---uusi-laji-vahvistettu!

        Oletko reilusti alaikäinen vai vain äärimmäisen lapsellinen, kun kehtaat ja jaksat mainostaa tuollaista lapsellista typeröintiäsi?


      • Bibliaaaaaa kirjoitti:

        "Ymmärrätkö taas antaneesi tietämättäsi lisätodisteita ja tarkentavia tietoja evoluutiosta?"
        Eikä siinä kaikki bg-ope! Tietoisestikin voi antaa todisteita
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14415960/homo-sluttus---uusi-laji-vahvistettu!

        "Eikä siinä kaikki bg-ope! Tietoisestikin voi antaa todisteita"

        Jep. Nyt jää arvailujen varaan ainostaan se onko viestiesi takana aito kreationistitampio vai näytteletkö vain lahjakkaasti sellaista.


      • tieteenharrastaja
        Bibliaaaaaa kirjoitti:

        "Ymmärrätkö taas antaneesi tietämättäsi lisätodisteita ja tarkentavia tietoja evoluutiosta?"
        Eikä siinä kaikki bg-ope! Tietoisestikin voi antaa todisteita
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14415960/homo-sluttus---uusi-laji-vahvistettu!

        Aasimainen (donkey-like) aloituksesi todistaa logiikkasi mukaan että aasit osaavat kirjoittaa s24-palstalle.


    • Gjjvyujg

      Etkö osaa lukea vai oletko tietoisesti epärehellinen idiootti? Mitä järkeä tämmösissä avauksissa oikeesti on?

    • Et sitten ole tajunnut, vaikka asia on täälläkin lukuisia kertoja kerrottu, että jaamme yhteisen kantamuodon myös gorillojen kanssa, tietenkin aikaisemmalta ajanjaksolta kuin simpanssien kanssa. Kuten bg jo lainasi:

      "Thus, the gorilla-like features in the Australopithecus africanus calcaneus substantiate claims that our hominin ancestors depended on arboreal resources for their survival, but importantly, it provides evidence that gorilla-like foot function should be considered more frequently when discussing the evolution of human feet and how they functioned within the environment."

      Kiitämme sinua siis tästäkin ihmisen evoluution todisteesta.

    • Bibliaaaaaa
      • IlkimyksenUutispalvelu

      • IlkimyksenUutispalvelu kirjoitti:

        Pidätkö Hovindia hyvinkin merkittävänä asiantuntijana? Onko tämä totta vai pelkkää panettelua: https://fi.wikipedia.org/wiki/Kent_Hovind ...?

        "Pidätkö Hovindia hyvinkin merkittävänä asiantuntijana?"

        Tai sitten tarkoitus on vetää kreationismi mitä pikimmiten alas toiletista. Joskus ei voi erottaa onko kyseessä aito kreationisti vai maksimaalisen tyhmää kreationistia esittävä trolli.

        Hovindin aivoituksia tuolta linkistäsi:

        "Tarjoan $250,000 kenelle tahansa joka kykenee antamaan tieteellisen todisteen (scientific proof) evoluutiolle* Haasteeni, $250,000 tarjous, demonstroi sitä että evoluutiohypoteesi ei ole mitään muuta kuin uskonnollinen näkemys[9]

        *HUOMIO: Kun käytän sanaa evoluutio, en tarkoita pientä muutosta jota löydetään kaikista elämänmuodoista (mikroevoluutio). Tarkoitan yleistä teoriaa, johon luetaan viisi suurta muutosta jotka tapahtuivat ilman Jumalaa:
        1. Aika, avaruus ja aine syntyivät "itsestään"
        2. Planeetat ja tähdet muotoutuivat avaruuspölystä.
        3. Materia ryhtyi elämään itsestään.
        4. Aikaiset elämänmuodot oppivat lisääntymään itse.
        5. Suuria muutoksia tapahtui elämänmuodoissa (esimerkiksi kalat muuttuivat sammakoiksi, sammakot matelijoiksi, matelijat linnuiksi ja linnut nisäkkäiksi)"

        Hovind ei siis ymmärrä mitä evoluutioteoria selittää. Hän voisi yhtä hyvin tarjota 250 000 dollaria kenelle tahansa, joka voi selittää painovoiman makaronilaatikon reseptillä. Voi viideo mikä sivistymätön pelle.

        "Hovind on myös esittänyt, että HIV, malaria, rappeutumissairaudet, Parkinsonin tauti, tyypin I diabetes, ja Alzheimerin tauti ovat monien muiden sairauksien ohessa biologisen sodankäynnin tutkimuksen tuottamia vitsauksia.[20] Hovind on esittänyt epäilyjä myös Yhdysvaltain hallituksen syöpähoidoista.[21]"

        "WTC-iskuihin Hovindilla on lukuisia salaliittoteorioita.[22] [23][24] Hän on esittänyt myös että UFOt ovat Saatanan ilmentymiä, ja että Yhdysvaltain hallitus hallitsee niitä.[24]"

        "Hovindin kirja "Unmasking the False Religion of Evolution" sisältää lisäksi antisemitismiä ja kommunismivihaa. Hän esittää myös että evoluutioteorian opetus koulussa on Saatanan salaliiton seurausta ja että kaikki ihmiset, jotka yhdessä päätyvät johtopäätökseen evoluutiosta totena, toimivat Saatanan alaisina.[25]"

        Äijähän on aivan nutcase. Mutta ei niin pihalla etteikö osaisi huijata tarkoituksellisesti:

        "Vuonna 2006 Hovind pidätettiin ja haastettiin oikeuteen 58 eri rikoksesta, muun muassa veronkierrosta, perättömien rikossyytösten esittämisestä sekä julkisen vallan edustajien uhkailusta. Hovind esitti vastalauseensa, kun tuomari takavarikoi hänen passinsa sekä aseita, joiden Hovind väitti kuuluvan kirkolle.[26] Hovind tuomittiin syylliseksi, ja häntä odottaa mahdollisesti maksimirangaistus 288 vuotta vankeutta. Myös hänen vaimonsa Jo Hovind todettiin syylliseksi. Hänen pisin mahdollinen rangaistuksensa olisi ollut 225 vuotta vankeutta. Kent Hovindin lopulliseksi tuomioksi tuli 10 vuotta vankeutta, 3 vuotta yhdyskuntapalvelua ja sakkoja.[27]"

        "Vaikka Hovind vuosien ajan sanoi olevansa lukio-opettajana kristillisessä koulussa, hänellä ei kuitenkaan ole ollut opettajan pätevyyttä.[30]"

        "Kun Hovindilta on kysytty tämän koulutuksesta ja etenkin tämän koulutuksen laadusta, on Hovind sanonut että väitteet ovat ad hominem -hyökkäyksiä, jotka kertovat siitä että ihmiset eivät osaa vastata hänen evoluutiokritiikkiinsä ja itse asiassa osoittavat täten että Hovind on oikeassa evoluutiokritiikissään."

        Kas, bibliaaaaa on ottanut mallia kajahtaneesta oppi-isästään: Evolutionistien kritiikki kreationisteja vastaan jollakin jännällä kajahtaneislogiikalla todistaa että kreationistit ovat oikeassa, täysin riippumatta siitä kuinka väärässä kreationistit ovat.

        "Hovind on kieltäytynyt maksamasta veroja puistonsa tuottamista tuloista, koska hän kokee työskentelevänsä Jumalan alaisena eikä siksi koe olevansa verotusvelvollinen IRS:lle.[37] Kun dinosauruspuiston www-sivut osoittivat vuonna 2006, että vierailijoita oli paljon, Hovindin toiminta katsottiin veronkierroksi.[38]. Tämän seurauksena hänet haastettiin oikeuteen ja tuomittiin 10 vuodeksi vankeuteen. Kuullessaan tuomiosta Hovind tarjosi vaihtoehdoksi sitä, että lukuisat vapaaehtoiset voisivat maksaa IRS:lle rahaa, jotta hän voisi jatkaa saarnaamistyötään vapaana.[27]"

        Bibliaaa:n kaltaiset tyhjäpäät toki maksavat Hovindin tapaisen härskin ja ahneen huijarin toilailut ilomielin.

        "Hovind on esittänyt, että Grand Canyon on syntynyt viikoissa samoin kun kaksi suurta järveä Grand Lake ja Hopi Lake tulvivat[39]."

        Ja kas, taas löytyi yhtymäkohta. Bibliaa on kuin Hovindin suomalainen inkarnaatio.

        "Edelleen Hovind laskee perimän sisältämän informaatiomäärän suoraan kromosomien määrästä.[40][41]"

        Kun ei kretutyyliin ymmärrä genetiikasta mitään.


      • bg-ope kirjoitti:

        "Pidätkö Hovindia hyvinkin merkittävänä asiantuntijana?"

        Tai sitten tarkoitus on vetää kreationismi mitä pikimmiten alas toiletista. Joskus ei voi erottaa onko kyseessä aito kreationisti vai maksimaalisen tyhmää kreationistia esittävä trolli.

        Hovindin aivoituksia tuolta linkistäsi:

        "Tarjoan $250,000 kenelle tahansa joka kykenee antamaan tieteellisen todisteen (scientific proof) evoluutiolle* Haasteeni, $250,000 tarjous, demonstroi sitä että evoluutiohypoteesi ei ole mitään muuta kuin uskonnollinen näkemys[9]

        *HUOMIO: Kun käytän sanaa evoluutio, en tarkoita pientä muutosta jota löydetään kaikista elämänmuodoista (mikroevoluutio). Tarkoitan yleistä teoriaa, johon luetaan viisi suurta muutosta jotka tapahtuivat ilman Jumalaa:
        1. Aika, avaruus ja aine syntyivät "itsestään"
        2. Planeetat ja tähdet muotoutuivat avaruuspölystä.
        3. Materia ryhtyi elämään itsestään.
        4. Aikaiset elämänmuodot oppivat lisääntymään itse.
        5. Suuria muutoksia tapahtui elämänmuodoissa (esimerkiksi kalat muuttuivat sammakoiksi, sammakot matelijoiksi, matelijat linnuiksi ja linnut nisäkkäiksi)"

        Hovind ei siis ymmärrä mitä evoluutioteoria selittää. Hän voisi yhtä hyvin tarjota 250 000 dollaria kenelle tahansa, joka voi selittää painovoiman makaronilaatikon reseptillä. Voi viideo mikä sivistymätön pelle.

        "Hovind on myös esittänyt, että HIV, malaria, rappeutumissairaudet, Parkinsonin tauti, tyypin I diabetes, ja Alzheimerin tauti ovat monien muiden sairauksien ohessa biologisen sodankäynnin tutkimuksen tuottamia vitsauksia.[20] Hovind on esittänyt epäilyjä myös Yhdysvaltain hallituksen syöpähoidoista.[21]"

        "WTC-iskuihin Hovindilla on lukuisia salaliittoteorioita.[22] [23][24] Hän on esittänyt myös että UFOt ovat Saatanan ilmentymiä, ja että Yhdysvaltain hallitus hallitsee niitä.[24]"

        "Hovindin kirja "Unmasking the False Religion of Evolution" sisältää lisäksi antisemitismiä ja kommunismivihaa. Hän esittää myös että evoluutioteorian opetus koulussa on Saatanan salaliiton seurausta ja että kaikki ihmiset, jotka yhdessä päätyvät johtopäätökseen evoluutiosta totena, toimivat Saatanan alaisina.[25]"

        Äijähän on aivan nutcase. Mutta ei niin pihalla etteikö osaisi huijata tarkoituksellisesti:

        "Vuonna 2006 Hovind pidätettiin ja haastettiin oikeuteen 58 eri rikoksesta, muun muassa veronkierrosta, perättömien rikossyytösten esittämisestä sekä julkisen vallan edustajien uhkailusta. Hovind esitti vastalauseensa, kun tuomari takavarikoi hänen passinsa sekä aseita, joiden Hovind väitti kuuluvan kirkolle.[26] Hovind tuomittiin syylliseksi, ja häntä odottaa mahdollisesti maksimirangaistus 288 vuotta vankeutta. Myös hänen vaimonsa Jo Hovind todettiin syylliseksi. Hänen pisin mahdollinen rangaistuksensa olisi ollut 225 vuotta vankeutta. Kent Hovindin lopulliseksi tuomioksi tuli 10 vuotta vankeutta, 3 vuotta yhdyskuntapalvelua ja sakkoja.[27]"

        "Vaikka Hovind vuosien ajan sanoi olevansa lukio-opettajana kristillisessä koulussa, hänellä ei kuitenkaan ole ollut opettajan pätevyyttä.[30]"

        "Kun Hovindilta on kysytty tämän koulutuksesta ja etenkin tämän koulutuksen laadusta, on Hovind sanonut että väitteet ovat ad hominem -hyökkäyksiä, jotka kertovat siitä että ihmiset eivät osaa vastata hänen evoluutiokritiikkiinsä ja itse asiassa osoittavat täten että Hovind on oikeassa evoluutiokritiikissään."

        Kas, bibliaaaaa on ottanut mallia kajahtaneesta oppi-isästään: Evolutionistien kritiikki kreationisteja vastaan jollakin jännällä kajahtaneislogiikalla todistaa että kreationistit ovat oikeassa, täysin riippumatta siitä kuinka väärässä kreationistit ovat.

        "Hovind on kieltäytynyt maksamasta veroja puistonsa tuottamista tuloista, koska hän kokee työskentelevänsä Jumalan alaisena eikä siksi koe olevansa verotusvelvollinen IRS:lle.[37] Kun dinosauruspuiston www-sivut osoittivat vuonna 2006, että vierailijoita oli paljon, Hovindin toiminta katsottiin veronkierroksi.[38]. Tämän seurauksena hänet haastettiin oikeuteen ja tuomittiin 10 vuodeksi vankeuteen. Kuullessaan tuomiosta Hovind tarjosi vaihtoehdoksi sitä, että lukuisat vapaaehtoiset voisivat maksaa IRS:lle rahaa, jotta hän voisi jatkaa saarnaamistyötään vapaana.[27]"

        Bibliaaa:n kaltaiset tyhjäpäät toki maksavat Hovindin tapaisen härskin ja ahneen huijarin toilailut ilomielin.

        "Hovind on esittänyt, että Grand Canyon on syntynyt viikoissa samoin kun kaksi suurta järveä Grand Lake ja Hopi Lake tulvivat[39]."

        Ja kas, taas löytyi yhtymäkohta. Bibliaa on kuin Hovindin suomalainen inkarnaatio.

        "Edelleen Hovind laskee perimän sisältämän informaatiomäärän suoraan kromosomien määrästä.[40][41]"

        Kun ei kretutyyliin ymmärrä genetiikasta mitään.

        "Voi viideo mikä sivistymätön pelle."

        Mitä, etkö arvosta sitä että mies on peräti "tohtori", joka kirjoitti jopa neljänneksen väitöskirjansa kappeleistakin ennen "valmistumistaan":

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/12327096/kent-hovindin-quotvaitoskirjaquot#comment-83842655

        Tuo "yliopistokin" josta Kent-poju "valmistui" on sentään näin komea parakki:

        https://en.wikipedia.org/wiki/Patriot_Bible_University


      • utti kirjoitti:

        "Voi viideo mikä sivistymätön pelle."

        Mitä, etkö arvosta sitä että mies on peräti "tohtori", joka kirjoitti jopa neljänneksen väitöskirjansa kappeleistakin ennen "valmistumistaan":

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/12327096/kent-hovindin-quotvaitoskirjaquot#comment-83842655

        Tuo "yliopistokin" josta Kent-poju "valmistui" on sentään näin komea parakki:

        https://en.wikipedia.org/wiki/Patriot_Bible_University

        Jep. Parakki, josta saa jopa tohtorin paperit muutamissa kuukausissa kunhan maksaa tarpeeksi.

        Laitoksen johtajakin on mielenkiintoinen persoona:

        "In November 2011, PBU's President and Hilltop Baptist pastor Franklin “Wayne” Knight was arrested on four counts for knowing about his niece molesting a child at Hilltop Baptist School, but "failed to comply with a state law requiring them to report it to law enforcement.[14][21] According to court affidavits, Knight "displayed a consistent pattern to manipulate and control the situation--not only among the faculty at Hilltop Baptist School--but also among parent, church members and students" and "The pastor also allegedly lied about having conducted a lie detector test."[22] That same month Hilltop Baptist Church was sued by parents and teachers who reported cases of sex abuse to Pastor Wayne Knight who told the employees he had "previous knowledge about the matter and promised to investigate," but instead fired the employees a month later.[23] In February 2012, Knight took a plea deal where he "pleaded guilty to being an accessory to a crime and failure to report suspected child abuse," and plans to move to Texas.[24] In 2010, Hilltop Baptist School closed after enrollment dropped.[14] Since 2012, Hilltop Baptist Church was closed and its website was no longer online.[25] In 2013, the teacher pleaded guilty to sexual assault.[26]"

        Toiminta on tuossa puljussa täysin linjassa tavanomaisen kreationismin kanssa: valehdellaan mennen tullen ja määritellään kaikki (kuten vaikkapa yliopistokoulutuksen vaatimustaso) itse, luonnollisesti täysin päin persettä.

        Hovindin väikkärin arviota:

        "Critics have described Hovind's dissertation as incomplete, of low academic quality, poorly written, poor in spelling, and of ungrammatical style.[40] The lack of quality was ascribed, in part, to the fact that "the pages are not numbered; there is no title; of sixteen or so chapters in the index only the first four are finished; misspellings are rampant ("Immerged" for "emerged", "epic" for "epoch", and "tentable" for "testable" are three examples); and the single illustration was apparently cut out of a science book with scissors and fastened to the thesis with glue or tape."[40] Hovind's dissertation was approved by one person, Wayne Knight,[40] who was and remains president of Patriot.[1]"

        "Tohtorilla" on ollut niin suuria vaikeuksia äidinkielensä ja sisällöntuottamisen kanssa että plagiointi on tehty ihan yhtä kirjaimellisedti kuin Raamatun tulkinta.

        Ja kas, väikkärin ainoa hyväksyjä on koulunsa pedofiilin suojelijana kunnostautunut Knight.


      • bg-ope kirjoitti:

        Jep. Parakki, josta saa jopa tohtorin paperit muutamissa kuukausissa kunhan maksaa tarpeeksi.

        Laitoksen johtajakin on mielenkiintoinen persoona:

        "In November 2011, PBU's President and Hilltop Baptist pastor Franklin “Wayne” Knight was arrested on four counts for knowing about his niece molesting a child at Hilltop Baptist School, but "failed to comply with a state law requiring them to report it to law enforcement.[14][21] According to court affidavits, Knight "displayed a consistent pattern to manipulate and control the situation--not only among the faculty at Hilltop Baptist School--but also among parent, church members and students" and "The pastor also allegedly lied about having conducted a lie detector test."[22] That same month Hilltop Baptist Church was sued by parents and teachers who reported cases of sex abuse to Pastor Wayne Knight who told the employees he had "previous knowledge about the matter and promised to investigate," but instead fired the employees a month later.[23] In February 2012, Knight took a plea deal where he "pleaded guilty to being an accessory to a crime and failure to report suspected child abuse," and plans to move to Texas.[24] In 2010, Hilltop Baptist School closed after enrollment dropped.[14] Since 2012, Hilltop Baptist Church was closed and its website was no longer online.[25] In 2013, the teacher pleaded guilty to sexual assault.[26]"

        Toiminta on tuossa puljussa täysin linjassa tavanomaisen kreationismin kanssa: valehdellaan mennen tullen ja määritellään kaikki (kuten vaikkapa yliopistokoulutuksen vaatimustaso) itse, luonnollisesti täysin päin persettä.

        Hovindin väikkärin arviota:

        "Critics have described Hovind's dissertation as incomplete, of low academic quality, poorly written, poor in spelling, and of ungrammatical style.[40] The lack of quality was ascribed, in part, to the fact that "the pages are not numbered; there is no title; of sixteen or so chapters in the index only the first four are finished; misspellings are rampant ("Immerged" for "emerged", "epic" for "epoch", and "tentable" for "testable" are three examples); and the single illustration was apparently cut out of a science book with scissors and fastened to the thesis with glue or tape."[40] Hovind's dissertation was approved by one person, Wayne Knight,[40] who was and remains president of Patriot.[1]"

        "Tohtorilla" on ollut niin suuria vaikeuksia äidinkielensä ja sisällöntuottamisen kanssa että plagiointi on tehty ihan yhtä kirjaimellisedti kuin Raamatun tulkinta.

        Ja kas, väikkärin ainoa hyväksyjä on koulunsa pedofiilin suojelijana kunnostautunut Knight.

        "Hovindin väikkärin arviota"

        Tuo "väikkäri" on helppo arvioida itsekin kun vilkaisee siitä edes pari sivua. Linkki löytyy edellälinkkaamani ketjun alusta.

        Jo "väikkärin" alku on jäätävä:

        "Hello, my name is Kent Hovind. I am a creation/science evangelist. I live in Pensacola, Florida."

        Enpä muista ennen nähneeni "väikkäriä", joka alkaa kuin jonkun lapsen kirjoittama kirje. Sisältöä on muutoinkin aika vaikea uskoa aikuisen kirjoittamaksi.


      • utti kirjoitti:

        "Hovindin väikkärin arviota"

        Tuo "väikkäri" on helppo arvioida itsekin kun vilkaisee siitä edes pari sivua. Linkki löytyy edellälinkkaamani ketjun alusta.

        Jo "väikkärin" alku on jäätävä:

        "Hello, my name is Kent Hovind. I am a creation/science evangelist. I live in Pensacola, Florida."

        Enpä muista ennen nähneeni "väikkäriä", joka alkaa kuin jonkun lapsen kirjoittama kirje. Sisältöä on muutoinkin aika vaikea uskoa aikuisen kirjoittamaksi.

        Minäkään en muista nähneeni väitöskirjaa jossa kerrotaan Saatanasta, jonka Jumala loi kuoronsa johtajaksi taivaaseen.

        Jos tuo todella on Hovindin "väitöskirja", on kyseessä yksi maailmanhistorian naurettavimmista viritelmistä.


    • "Ei voi muuta kuin nauraa. :-D"

      Ai naurat jo itsekin lukutaidollesi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      174
      1578
    2. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      126
      1501
    3. Mitä sä kuvittelit

      Kun annoit mulle huomiosi, tottakai minä menin ihastumaan suhun. En ole koskaan ollut se henkilö keneen kukaan kiinnittä
      Ikävä
      119
      1442
    4. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      8
      1147
    5. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      74
      983
    6. Sähköauto ei saastuta

      Koska sähköautossa ei ole saastutusputkea kuten polttomoottoriautossa. Saastuttajille tulee mätkäistä kunnon saastutusv
      Maailman menoa
      276
      950
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      223
      932
    8. Olisitko oikeasti

      valmis kohtaamaan kaivattusi?
      Ikävä
      86
      873
    9. Älä nainen leikistä suutu!

      Ja kyllä täytyy kritiikkiäkin kestää, mm. ylipaino, se että oot köyhä jne jne Melko tutulta mieheltä
      Ikävä
      77
      823
    10. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      147
      814
    Aihe