Mori kei ja otome mori aikuisilla

Morinoko

Löytyykös Etelä-Suomen alueelta aikuisia, jotka tykkäisivät pukeutua mori kei tai otome mori -tyylillä? Aika vähän tuntuu nuoriakin tulevan vastaan, mutta ainahan voi kopauttaa kepillä jäätä, jos vaikka muitakin tyyleistä innostuneita sattuisi löytymään.

Itsellä on siis ikää vähän päältä 30 enkä ole oikein koskaan osannut valtavirtatyyliin asettua. Mori-tyyliin törmäsin vasta hiljattain, mutta se kolahti varsin nopeasti, samaan suuntaan on oma pukeutuminen mennyt tyylistä tietämättä jo muutenkin.

Olisi kiva tietää, onko mahdollisesti muitakin. Ja toki kivat shoppailuvinkit ovat tervetulleita. Aina satunnaisesti kaupoista löytyy jotain sopivaa ja kivaa, mutta enemmän täytyy kirppareita kierrellä ja netistä tilata vaatteita. Ainakaan tällä paikkakunnalla ei kovin paljon noita vaihtoehtovaateliikkeitä ole ja vähätkin painottuvat enemmän synkempiin tyyleihin.

4

60

Vastaukset

 • Toihan on kuin Amish tyyli konsanaan. Käsintehtyjä Amish tuotteita voi tilailla edullisesti jenkeistä.

 • Täällänon yks ja ikää on 42 . Kirpputoreja kierrän ...

 • Mun sisko käyttää mori kei tyyliä oman tyylinsä pohjana. Se kiertää kirpputoreja ja tilaa kiinasta yms

 • Ei sillä iällä ole väliä mitä tyyliä käyttää. Pukeudu juuri siihen tyyliin mistä tykkäät. Ei sitä kannata alkaa murehtia muiden mielipiteitä. Pukeuduit miten tahansa aina löytyy ihmisiä jotka rakastavat taikka vihaavat sitä sinun tyyliäsi. Tärkeintä onkin pukeutua siihen tyyliin mikä on omasta mielestä kivaa.

  Itseäni on aina vähän ärsyttänyt se asenne, että asiaa X ei muka saisi muka tehdä kun ikä Y on ylitetty. Höpö höpö sanon minä. Tee juuri niin kuin itse lystäät elä välitä muiden mielipiteistä. Ne muiden mielipiteet ovat kumminkin aina vääriä. Vain omalla on väliä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  128
  3950
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  93
  3744
 3. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  84
  2252
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1050
 5. Tampereella tapetaan.

  Keski-ikäinen mies löytyi murhattuna Tampereella – verta vuotava tekijä karkuteillä, poliisi varoittaa vaarallisuudesta
  Tampere
  32
  475