En tiedä kauanko vielä jaksan

UupunutN

En edes jaksa kertoa kaikkea...valotan vaan hieman taustaa. Aloin seurustella erään miehen kanssa ollessani n.20. Kaikki oli aluksi ihanaa ja "vaarallista" parin kuukauden päästä kaikki muuttui,menemisiäni vahdittiin ja turpaakin tuli otettua useampaan kertaan milloin mistäkin. Mutta "sokeena" annoin kaiken aina anteeksi. Kun rupesin odottamaan ensimmäistä lasta tilanne rauhoittu. Selkää en enää saanut ja juominenkin väheni huomattavasti. Miehen osalta pettämistä oli tasaisin väliajoin ja parin vuoden kuluttua juominen vaan taas yltyi. Mutta olin loukussa,oli ne lapset ja erikseen pääseminen siinä vaiheessa oli mahdotonta. Neljättä lastani en olisi enää edes halunnut,mutta pelon ja uhkailun varjolla sekin päivä koitti kun sain neljänen. Tällä hetk3llä olen siin neljän 10-1 vuotiaan yksinhuoltaja äiti. Olisin voinut pelata kortti muinoin aivan täysin 12vuotta koulua käyneenä ja paljon ystäviä omistavana. Itse olen korttini valinnut ja lapseni tehnyt ja itse myös hoitanut,joka lapsi ollut kanssani kotona siihen asti että menneet eskariin. Ulkona en juuri käy viime kerrasta 10vuotta aikaa,lapset eivät koskaan ole missään yötä eli kirjaimellisesti olen 24/7 yh. Mutta miksi tuntuu etten jaksa enää..? Kyllä rakastan lapsiani enemmän kun mitään muuts,mutta lasten isä jatkaa piinaamistani joka viikko ainakin kerran tai sitten se kestää monia päiviä putkeen. Soitetaan vaikka keskellä yötä ja uhkaillaan,millon tullaan meidän kotiin riehumaan jne..tää on yhtä helvettiä. Saan elää varpasillani koko ajan millon taas jostakin alottaa raivoamaan tai kosta on oven takana. Moni sanoo teistäkin että oma syy kun annat tehdä,mutta kun ei ole voimia taistella vastaan ja suoraan sanottuna pelkään sitä miestä enemmän kuin mitään muuta. Ja ne haukut,nimittelyt, uhkailu jne..vaik lamaannuttaa aina enemmän. Joskus toivoisin vaik kuolevani mutta sitten tulee hätä että mihin lapset joutuis. Mutta ei heidänkään kuulu pelossa elää ja voimansa kuluttaneen äitinsä kanssa..kiristämällä kinuaa myös seksiä ja uhkailemalla. Viimeksi itkin kun en halunnut,mutta ei se häntä liikuttanut millään lailla. Tunnen itteni niin pieneksi,enkä pysty suojelemaan edes lapsia siltä raivolta...

6

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voisua

      Siis käykö hän sun luona jatkuvasti ja raiskaa sut? Nyt äkkiä teet ilmoituksen poliisille ja haet lähestymiskieltoa. Vaikka miten väsyttäisi niin sun on pakko tehdä jotain että tuo loppuu. Mieti millaisen kuvan annat lapsille elämästä. He oppivat, että on normaalia että isä uhkailee, hakkaa ja raiskaa äidin ja käyttäytyy väkivaltaisesti myös heitä kohtaan. Ihan kamalaa. On huonot lähtökohdat pienille ihmisille selviytyä täysjärkisenä aikuisiksi saakka.
      Eikö sulla ole yhtään ystävää, joka voisi huolehtia lapsista sillä välin kun sä saat asiat kuntoon? Entä sukulaiset, voisiko he auttaa?
      Seuraavan kerran kun mies lähestyy, hakeudu turvakotiin lasten kanssa. Siellä he auttavat sua eteenpäin.

    • Otaapuvastaan

      Sanot ettet jaksa tehdä mitään korjataksesi elämäsi ja lastesi olosuhteet.

      Otappa avuksi VELVOLLISUUTESI. Se auttaa.

      Sinun on välittömästi poistuttava tuon pedon luota. Kokoa lapsesi, yksi vaihtovaatekerta ja lelu jokaiselle, itsellesi tärkeimmät paperit ( passinne, luottokorttisi, pankkitidot jne.)
      Tänää marssitte mihin tahaansa suojaan ja turvaan ( ensikotiin, seurakuntasi sielunpaimenen luo, kuusen alle! ). Kun lapsesi ovat turvassa seuraavaan päivään saakka, marssit poliisilaitokselle tekemään rikoilmoituksen ja vaadit lähestymiskieltoa.

      Ellet nyt valvollisuudesta lapsiasi kohtaa saa heitä turvalliseen ja rauhalliseen paikkaan, hinta jonka sinä, yhteiskunta ja lapset itse joutuvat maksamaan on aivan liian suuri!

      Suomessa apua on tarjolla ja saatavana, mutta sitä ei tulla tarjoamaan lukittujen ovien taakse. Sinun itse on avattava ovi ja hyväksyttävä apu!

    • UupunutN,

      Et viestissäsi kirjoittanut ihan suoraan, asutteko yhdessä vai erikseen. Ymmärsin, että asutte erikseen. Ennen kaikkea, sinun ei tarvitse sietää tai kestää tuollaista käytöstä.

      Kuten yllä sanottiinkin, tee rikosilmoitus miehestä ja hanki lähestymiskielto. Tämä on ensimmäinen asia ja tärkeää.

      Toiseksi, olisi tärkeää, että löydät jonkun ystävän tai ihmisen, joka voi auttaa ihan käytännön asioiden järjestämisessä. Olisiko sinulla joku ystävä, jolle voisit kertoa tilanteesta ja joka voisi tukea sinua?

      Apua löytyy myös turvakotien kautta. Turvakotiin voi aina mennä ja lisäksi turvakotien kautta löytyy ammattilaisia, jotka osaavat auttaa sekä neuvoa.
      https://www.turvakoti.net/site/


      Ennen kaikkea, toivon että jaksat ja selviät. Elämä voi muuttua paremmaksi.


      Vilppu H.
      pappi

    • mari_27

      VÄLITTÖMÄSTI HANKKIUDUT EROON TOMMOSESTA HULLUSTA... NE VOI OIKEESTI JATKAA TOTA TIES KUIN KAUAN!!! VITTU TOMMOSET PITÄIS TAPPAA KOKONAAN TÄSSÄ MAASSA JOTKA NAISIA LYÖ

    • Darudia

      En voi omalta puoleltani auttaa lähestymiskielto voi olla yksi ratkaisu, mutta en tiedä toimiiko se. Voin kertoa vain oman mieheni raivareista, niitä voi tulla ihan mistä vaan. Tänään hän hermostui kun en ajanut sille parkkipaikalle, minne hän oli ajatellut itse auto laitettavan. Hän oli juonut koko viikonlopun eikä pystynyt itse ajamaan. Viikonloppuna hän suuttui silmittömästi, kun tiekonetta väistäessäni autonsa renkaat osuivat saveen. Kai ymmärrän että mies voi siitä hermostua, mutta puoli tuntia yhtä huutoa ja pakottaminen autopesuun menee liian pitkälle. Vieläkin arjen jo tultua hän siitä kuittailee. Tiedän että Pyhä lehmä on pyhä lehmä, mutta en nähnyt koko savista kohtaa. Yritin kysyä, olisko ollut parempi vetää päin tiekonetta. Kumpi on pienempi paha. Ei hän kuunnellut. Kiroilu ja karjuminen vain jatkui. Hän nolasi minut julkisella paikalla huutamalla ja haukkumalla että tuhoan hänen autonsa ja elämänsä. Koska raivareita tulee, en enää edes hämmästynyt, teinkö jotain peruuttamatonta mitä tein. Myöhemmin hän tunnusti että olisi voinut itsekin ajaa savikkoon. Onneksi on paljon hyviä hetkiä ja ihmissuhde on tosi pitkä mutta raivareihin, jotka voi alkaa vaikka siitä että luen postit takki päällä tai jotakin hänen mielestään väärin teen, mutta en lue ajatuksia, niihin raivareihin en kai totu koskaan. Mietin vain mikä oikeus toisella osapuolella on sanella miten asiat tehdään. Onneksi otan välillä omaa aikaa, vien hänen autonsa, kun hän on humalassa ja nukkuu ja vain käyn jossakin kylässä, kahvilla, kylpylässä jossakin mistä saan voimaa ja pidän huolen ettei henkinen tonttini kutistu. Sinunkin pitää tehdä jotain omaa, voimia ratkaisuihin, pelätä ei kannata.

      • qwertywerwst

        Tuokaan tyyppi ei vaikuta kovinkaan tasapainoiselta persoonalta. Miksi ihmeessä naiset ei vaan ota ja lähde pois? Tuollaista ei kenenkään tarvi sietää.. ei yhtikäs kenenkään.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      745
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe