SIELUN alkuperä

Kuolematonsieluni

Miten sielu on syntynyt? Syntyykö jatkuvasti uusia sieluja? Kun karma on kulutettu loppuun joskus mitä sielulle tapahtuu, pääseekö sitten jälleensyntumisen pakosta?

20

773

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kannabissauhu
    • Brina

      Sielu on osa kaikkeuden erottamatonta, materiaalitonta Henkeä (josta kaikki materiaalinenkin on), Jokainen sielu on näin ollen alkuperältään on Yhtä ("on vain Yksi, Jumala") ja siis kuuluu Ykseyteen Kaikkeuden kanssa. Kaikki on siis Ikuista, Ajatonta Henkeä niin täällä kuin "kuoleman rajan takanakin", niinpä kaikki vaikuttaa kaikkeen.
      Sielu ei "ole syntynyt"! Vain keho/olomuoto "syntyy". Eikä sielu kuolekaan; lopulta se vain sulautuu alkuperäänsä Henkeen ja Ykseyteen....sitten joskus! Olemme siis vielä nyt, ainakin tässä elämässä sieluna ihmiskehossa kokemassa ihmisen elämää laidasta laitaan.
      Oikeastaan voidaankin sanoa, että ihmisellä ei ole sielua, vaan sielulla on ihminen! Sielumme on siis todellinen minämme, joka sanoo "minä olen (...milloin mitäkin), mutta samalla se on sitä Yhtä joka sanoo: "Minä olen Kaikkea mitä Minä Olen"!
      Kaikki sielut ovat ilmentyneet siis samasta "Jumalan Täydellisestä Ajatuksesta" ja samalla kertaa, mutta jokaisella sielulla on vapaus tehdä "tutkimusmatkansa" omalla "ajallaan"(aika on meidän suhteellinen "harhamme, mutta oikeasti ikuisuudessa ei ole "aikaa".). Siksi maailmankaikkeudessa on lukemattomia eri kehitystasolla olevia sieluja ja kullakin on tasolleen sopiva "keho tai muu ilmenemismuoto". Erillisyyttä ei ole kuin sellaisen ihmismielen mielestä, joka ei ole vielä tajunnut todellisuutta itsestään.
      Jokainen sielu on yksilöllinen siinä mielessä, että kunkin värähtelytaajuus eli "värit" ovat yksilökohtaiset eli jokainen sielu "näkee" tapahtumat/kokemukset omilla "linsseillään....ja muodostaa siten oman "kokemussalkkunsa" Jokainen sielu on kuin sarja numeroita, mutta jokaisen perustana yksilöllinen määrä ykkösiä (Yksi josta tulee kaikki eli kuten mainitsin yllä; kaikki on YHTÄ).

      Karma on kunkin virtuaalisesti erillisen sielun omakohtainen suunnitelma kokea kaikkea mitä vain ja siten tehdä tuntematonta tunnetuksi niin monta kertaa kuin vain se tuntee sen olevan tarpeellista.....ja ilmeisesti se on meistä kaikesta huolimatta hyvin mielenkiintoista, koska vielä olemme syvästi tuon suunnittelemamme karmamme ohjauksessa....
      Jälleensyntyminen ei ole pakko, vaan se on mahdollisuus, uusi tilaisuus ymmärtää jotain tärkeämpää kuin esim. ura ja ihmissuhteet ;)!

      Ja vielä; ei ole mitään muuta tuomiota kuin sen minkä kukin antaa itselleen! Emme tarvitse mitään syntien sovituksia (jokainen kokemus vie vähitellen eteenpäin tietoisuudessa) emmekä pelastajiakaan...ellei nyt sitten tästä syvästä tietämättömyyden suosta johon olemme uppoutuneet enemmän tai vähemmän omasta syystämme.

      • Kuolematonsieluni

        Kiitooos! Tietoisuus kehitymisestä ja jällensyntymisestä poistaa kuoleman pelon. Jatkamme seuravassa elämässämme siitä mihin jäimme edelisessä elämässä. Itse olen taidemaalari ja kuvan tekeminen tulee varmasti näyttelemään suurta osaa seuraavassa elämässäni.


      • Anonyymi
        Kuolematonsieluni kirjoitti:

        Kiitooos! Tietoisuus kehitymisestä ja jällensyntymisestä poistaa kuoleman pelon. Jatkamme seuravassa elämässämme siitä mihin jäimme edelisessä elämässä. Itse olen taidemaalari ja kuvan tekeminen tulee varmasti näyttelemään suurta osaa seuraavassa elämässäni.

        Śrīla Bhakti Rakṣak Śrīdhar Dev-Goswāmī Mahārāj 

        ”Shrimad-Bhagavatam” (1.1.2) julistaa: vedyaṁ vāstavam atra vastu śivadaṁ tāpa-trayonmūlanam - ”Todellisuus – vāstavam vastu, todellinen olemus, joka on kaikkien tämän maailman tekaistujen ja kuviteltujen asioiden yläpuolella”. Kaikki tähän maailmaan liittyvä kertynyt tieto on täyttä hölynpölyä. Se on seurausta vääristä käsityksistä ympäröivästä maailmasta, ja se on täynnä vääriä tulkintoja ja väärinkäsityksiä. Sanakirjat, historia, eepokset - mitä tahansa ihmiset keräävätkin - ovat kaikki vain totuuden vääristelyä, ja me olemme niiden keskipisteessä. Se kiehtoo meitä, mutta samalla meidän on noustava todellisen elämän tasolle, sillä olemme osa tuota korkeampaa maailmaa. Meidän on siis palattava Jumalan luo, palattava kotiin.

        Kotimme on siellä. Mikä meitä voi houkutella täällä, paikassa, jossa kuolema vallitsee, jossa meitä odottaa uusi syntymä, jossa kaikki on tunkkaista ja aiheuttaa hajoamista ja kärsimystä? Epätoivo, kärsimys ja kuolema, mutta tämäkään ei ole vielä kaikki, vaan meidän on jatkuvasti palattava tänne yhä uudelleen ja uudelleen, seuraten samaa elämänkulkua!

        Yrittäkää löytää todellista lohtua ja auttakaa myös muita pääsemään takaisin todelliseen elämäänsä, jotta he pääsisivät pois tästä ei-toivotusta ilmapiiristä. Meidän on palattava ”takaisin Jumalan luo”, paikkaan, jossa kaikki on kaunista. Mutta mitä tämä ”takaisin Jumalan luo” tarkoittaa? Siellä on meidän kotimme - suloinen ja rakas kotimme! Olemme tuon maan lapsia, ja pyhät kirjoitukset rohkaisevat meitä: ”Teille on annettu tämä ihmiselämä, tämä tilaisuus, joten yrittäkää kaikin keinoin - pohtimalla, mietiskelemällä, kertomalla, kuuntelemalla - kehittää todellista identiteettiänne, jaloa yksilöllisyyttänne kotimaassanne, jossa sielu asuu. Ajatelkaa sitä aina ja jatkuvasti. Tehkää kaikkenne poistuaksenne tältä illuusion tasolta ja astuaksenne tuohon maahan”.

        Paluu Jumalan luo on paluuta kotimaahamme, todelliseen kotiimme. Se, mikä nyt on meille yö, me teemme siitä meidän päivämme! Ja sieltä, missä nyt on pimeyttä, juuri sieltä löydämme valon, ja se, mikä näyttää niin ilmeisen yksinkertaiselta ja selkeältä, on hylättävä. Vakavissa laskelmissamme koko hyväksikäytön ja itsekkäiden etujen maailma on heitettävä syrjään pimeyteen, meidän on hylättävä tämä ”tieto” kokonaan. Ja se, mikä nyt on meille pimeyttä, meidän pitäisi yrittää tehdä siitä valoisaa kiinnittämällä siihen jatkuvasti huomiomme, ajattelemalla sitä syvällisesti ja yrittämällä jatkuvasti päästä tuohon korkeampaan maahan, siihen ihmeelliseen maahan, jossa kaikki on kaunista.

        ll


    • Hihhuuli

      Elävien olentojen sielu on VERESSÄ. Raamattu ilmoittaa näin jo Genesiksessään. Veren kautta saamme fiiliksemme, tunteemme, ja sydäntä pidetään sielun temppelinä. Hengen temppeli on aivot, mutta sielulle se on SYDÄN. Mutta se, että onko sielu kuolematon, niin valitettavasti ei, se on kuolevaisempi jopa kuin ruumimme, itse asiassa, koska sielun fiilis voi muuttua tai mennä aivan paskax, tuskaantua pahasti tms., jo kauan ennen fyysistä kuolemamme, ymmärtäkää, vain HENKI on ikuinen. Sielunhan tunteet riippuu siitäkin, että mitä olet syönyt, ja missä kehossa kulloinkin olet, ei se säily monillakaan kuin muutamia vuosikymmeniä, korkeintaan, samanakaan! Ei Jumala käsittääkseni "pelasta" samanlaisena kenenkään sielua, valitettavasti, sielun vihollisetkin saavat leikkiä sieluillamme kuinka paljon lystäävät... Kuitenkin; Raamattu sanoo, että "varjelkaa sitä, mikä sydämessänne on, kuin silmäteräänne, koska sieltä ELÄMÄ lähtee!" Kylä LÄHTEE!

      • Miihkalinsa

        Sieluilla on hyvin monia IKIÄ, ja sielun fiilis aiehuttaa sen, että toiset vaikuttavat toisiaan vanhemmilta. Tämä teoriassa tarkoittaa sitä, että olimme TÄÄLLÄ aiemminkin. Ja tulemme uudestaankin. Emme välttämättä aina olleet ihmisiäkään. Se, että sillä ei ole suuresti väliä, kuka seuraavan kerran olemme, jos HENKEMME ei ole sama, mutta sielun vanhentuminen tekee ihmisistä seuraavissa ilmentymissään viisaampia....Jos ihmisellä on hyvin beibi fiilis, hän myös puhuu hyvin naiiveja asioita, mutta jos sitä vanhempi fiilis, lopulta hyvin kuolleen olematonkin, Hänellä on paljon parnattu sielun fiiliksiä kaikenlaiseen työhönsä, jonka vuoksi hänen sydämensä ja fiiliksensä voi vaikuttaa hyvin tyhjältä, ja sillehän sanotaan neitien nauravan...


      • Anonyymi

        Srila Bhakti Sundar Govinda Dev-Goswami Maharaj
        Shloka | Ero ihmisen ja eläimen välillä
         
        [om ajñāna-timirāndhasya jñānāñjana-śalākayā
        chakṣur unmīlitaṁ yena tasmai śrī-gurave namaḥ (1)]
        āhāra-nidrā-bhaya-maithunaṁ ca
        sāmānyam etat paśubhir narāṇām
        dharmo hi teṣām adhiko viśeṣo
        dharmeṇa hīnāḥ paśubhiḥ samānāḥ (2)
        Tässä maailmassa eläimillä ja muilla elävillä olennoilla on samat olemassaolon elementit. Kaikki nämä elävät olennot, jotka ovat kehityksensä eri tasoilla, voivat nauttia samoista eduista: elää perhe-elämää, syödä, nukkua ja nauttia toisistaan. Tämä on luontaista kaikille eläville olennoille niiden ehdollistumisen vuoksi.
        Ihmiset eroavat muista elävistä olennoista siinä, että sen lisäksi, että he voivat vain elää ja nauttia kaikesta tästä, myös kehittää henkistä tietoisuuttaan. Prosessia, joka auttaa luomaan yhteyden henkiseen maailmaan, kutsutaan uskonnoksi. Tämä prosessi toteutetaan henkisen yhteyden ja henkisen tiedon havaitsemisen kautta.
        Henkinen yhteys on meille äärimmäisen tärkeää tässä olemisen ulottuvuudessa, koska henkinen yhteys ja aidosti henkinen yhteisö voivat auttaa meitä nousemaan transsendenttiselle tasolle. Todellisen, aidon henkisen yhteyden välityksellä mielemme ja aistimme tulevat tyydytetyiksi. Silloin aistien levottomuus vähitellen poistuu meistä.



        y7


    • KuolematonSielu1

      Onneksi emme tiedä mitä kaikkea kauheuksia olemme joskus aiEmmissa inkarnatioissa tehneeT. Uskon että esim teroristitappaja on hyvin nuori sielu kun taas joku Hyväntekijä ja suuri ihmiskunnan puolesta työtä tekevä on hyvin vanha sielu.

      • KuolematonSieluX

        Olen kuullut tuosts okkulttisesta opista, sielun kehitys alkaa kivikunnasta kasvikuntaan, kasvikunnasta eläinkuntaan,eläinkunnasta viimein ihmiskuntaan. Oliskohan viimeinen kehitysvaihe ihmiskunnasta jumalkuntaan? Juutalaisten salainen oppi kabbala tietääkseni myös opettaa näin.


      • suffelisufi
        KuolematonSieluX kirjoitti:

        Olen kuullut tuosts okkulttisesta opista, sielun kehitys alkaa kivikunnasta kasvikuntaan, kasvikunnasta eläinkuntaan,eläinkunnasta viimein ihmiskuntaan. Oliskohan viimeinen kehitysvaihe ihmiskunnasta jumalkuntaan? Juutalaisten salainen oppi kabbala tietääkseni myös opettaa näin.

        Esim. sufimystikot uskoivat juuri näin. Lienevät ottaneet vaikutteita Intiasta itselleen. Aika jännää, että jopa Islamista löytyy moinen juttu.

        Itämailla on muistaakseni sellainenkin käsitys, että sielu syntyisi jakautumalla, ihan kuten solukin jakautuu yhdestä kahdeksi. Sehän olis aika loogista.


    • infoa-kosmoksesta

      On monia tapoja sielun syntymiselle.
      Maaplaneetalla on oma sielukylvös. Miljoonien vuosien aikana joukkosielut etenivät kivi-, kasvi- ja eläinkunnan kautta saavuttaen lopulta yksilösielun ihmisinä. Sielun yksilöimiseksi joukkosielusta yhdeksi tarvitaan ulkopuolista "taivaallista" apua. Maan omaa sielukylvöstä edustaa luonnonkansat ja tämä ryhmä on kytköksissä maaplaneetan sielun eli Gaian kanssa.

      Hengen hierarkian huiput - esim. luoja-jumalat - luovat suoraan sieluja luomakunnan korkeammissa maailmoissa. Esim. 7D:ssä he ilmentävät itsensä moniksi "yliminäilmaisuiksi", ja kukin näistä voi luoda yksilösieluisen sivilisaation 5D:hen. Näin on saaneet alkunsa siriuslaiset, plejadilaiset jne.

      Yksi tapa saada tarkoituksella tai vahingossa aikaiseksi yksilöitynyt sielu on, kuten esim. Jupiterilla 4D:ssä jupiterilainen on voinut monistaa itsensä ja tehdä näistä kopioista itselleen palvelijoita eli orjia. Nämä ovat joukkosielu ja niiden luoja - jupiterilainen isäntä - on heille jumala. Mutta on olemassa tietty lukumäärä, että jos tekee näitä kopioita tuon luvun verran, niin se ja kaikki muut aikaisemmin luodut kopiot alkavat yksilöitymään. Tämän jälkeen kopiot alkavat ajatella itse ja heidän tekijällä/jumalalla ei ole enää valtaa heihin.

      Maaplaneetalla on noin 2,5 miljoonaa enkeli-ihmistä, joille tehtiin yksilösielu Keskusluomisvoimassa eli Keskusauringossa, joka on koko luomakunnan/aineellisen maailman ydin. Hengen edustaja, joka tuli aineelliseen maailmaan, jakaantui Keskusauringossa sekä maskuliiniseksi että feminiiniseksi yksilösieluksi, ja nämä molemmat laskeutuivat alas maailmoihin omia reittejään keräämään kokemuksia. Nämä kaksoisliekeiksi kutsutut tapaavat aina joskus matkansa aikaina.

      Eräs tapa sielun syntymiselle on, että kollektiivikentästä synnytetään yksilöitynyt sielu. Eli yhteisestä tietokentästä luodaan yksi persoona, joka alkaa elämään omaa elämäänsä yksilöityneenä sieluna, vaikka sitten ihmisenä.

      Tässä nyt viisi erilaista tapaa saada yksilöitynyt sielu. On muitakin. Ja uusia sieluja synnytetään jatkuvasti.

      • Egoilun-huippu

        Vai että infoa kosmoksesta. Tuubaa tuutin täydeltä.


      • saahansitäinfota
        Egoilun-huippu kirjoitti:

        Vai että infoa kosmoksesta. Tuubaa tuutin täydeltä.

        Ehkä ura scifi-kirjailijana sopis tälle kaverille.

        Totuus on tosin tarua ihmeellisempi.


      • nojoooo
        Egoilun-huippu kirjoitti:

        Vai että infoa kosmoksesta. Tuubaa tuutin täydeltä.

        ehkä sitten vaan tarunkerronnan huippis.


      • Luojajumala
        nojoooo kirjoitti:

        ehkä sitten vaan tarunkerronnan huippis.

        EIhän toi ollut edes kovin rajua kamaa vielä. Kesyä vielä..


      • TodellinenTotuus

        Todellisuus on kuitenkin vähän erilainen mitä infoa kosmoksesta kirjoitti. Maan sielut ovat syntyneet suureksi osaksi jo edellisissä luomiskausissa eli universumeissa. Esim itse olen syntynyt useita universumeita sitten, mutta ihmiseksi tulin edellisessä universumissa. Tässä universumissa olen ns. enkeli-ihminen. Keskimääräinen maan ihminen tuli ihmiseksi tässä universumissa miljoonia vuosia sitten, oli edellisessa versumissa eläimen tasolla. Tosin eläimet olivat silloin erilaisia koska oli vähän erilaiset luonnonlait ja materia ei ollut näin fyysistä. Se oli tiiveimmillään eetterienergian tasolla.

        Sielu tarvitsee siis pitkän kehitysjakson, ennen kun se tulee edes eläimeksi. Sieluja voi synnyttää, mutta eivät ihmiseksi asti tule samassa universumissa. Ne ovat aluksi hyvin ykisnkertaisia ajatuskoostumia, ja muuttuvat joksikin alkeiseläimiksi seuraavan luomiskauden aikana. Tuona aikana hoivaan ajatuksiani, ja olen heidän "jumalansa". Mutta nyt ajatukset ovat vasta ihan eteeristen alkeismuotojen tasolla.


      • TodellinenTotuus
        Luojajumala kirjoitti:

        EIhän toi ollut edes kovin rajua kamaa vielä. Kesyä vielä..

        Eli tuossa infoa kosmoksen puheenvuorossa oli vain epätäsmällisyys, jonka korjasin. Painotin kehityksen pitkää aikajännettä. Mitään todella suurta "valaistumista" ei tapahdu yhtäkkiä vaan pitkän kehityksen tuloksena. Loppurysäys voi olla kyllä yhtäkkinen toisinaan. Ensin sielu syntyy kiveksi, sitten kasviksi, sitten muuttuu eläimeksi, sitten ihmiseksi, enkeli-ihmiseksi ja siitä eteenpäin loputtomasti. Loppua ei ole kehityksellä.

        Kiven valaistuminen tarkoittaa esim. sitä, että kiven sielu siirretään kasvikunnan piiriin. Ennen kiveä sielu on ajatusmuoto.


      • infoa-kosmoksesta

        >>Ensin sielu syntyy kiveksi, sitten kasviksi, sitten muuttuu eläimeksi, sitten ihmiseksi, enkeli-ihmiseksi ja siitä eteenpäin loputtomasti. Loppua ei ole kehityksellä.<<
        Kuvaat tässä maan oman sielukylvöksen kehityskulkua. Se on yksi ihmiseksi tulemisen tie.
        Jo miljoonia vuosia sitten elämä maapallolla oli kehittynyt eläinten tasolle. Ja siihen se olisi jäänytkin, jos siihen ei olisi puututtu korkeammista maailmoista. "Pikkuisen autettuina" apinalajeista jotkut lähtivät kehittymään elämänkylväjien haluamaan suuntaan. Nousivat kahdelle jalalle ja saivat ihmismäisempiä ulkoisia piirteitä. Kehittyi maan alkuperäisrodut, 19 erilaista lajia. Yksi oli neandertalilaiset.

        Mikään näistä maan alkuperäisroduista ei olisi koskaan kehittynyt nykyihmisiksi, ellei olisi aloitettu projektia, johon tarvittiin huomattavasti kehittyneempi fyysinen keho kuin mitä alkuperäisrodut tarjosivat.

        Kosminen viikko - noin 175000 vuotta - sitten päätettiin maapallosta asukkaineen muodostaa koulutuskeskus, jossa tutkitaan ja opiskellaan negatiivisuuttaa. Luomakunta luotiin hyvyyden ilmapiirissä. Sitten kun luominen eteni alempiin taajuuksiin, pahuus iski mahtavalla voimalla ja kukaan ei sitä hallinnut. Tuli valintatilanne; ei tehdä mitään, jolloin negatiivisuus olisi tuhonnut koko luomakunnan tai yritetään pelastaa se. (Muistutus; luomakunta on erillään Hengen maailmasta ja se voi olla olemassa tai sitten ei. Se on noin 1/3 kaikesta mitä on.)

        Päätettiin pelastaa. Siksi maaplaneettaprojekti. Valittiin paras maan alkuperäisroduista. Siihen kehoon "ruiskutettiin" monien kehittyneiden tähtikansojen geenistöä. Pitkällisen labratyöskentelyn jälkeen saatiin aikaan mutaatio; nykyihminen. Ihmiskeho on geenimanipulaation tulos. Alkuunsa se oli loistava taideteos ja niinpä siihen pystyivät myös Hengen maailmojen korkeimmat olennot kiinnittymään.

        Viimeisten 12000 vuoden aikana planeetan taajuutta on pudotettu. Samalla putosi myös ihmiskehon sekä siinä asustavan hyvinkin korkean sielun värähtelytaajuus. Ihmiskeho heikkeni; ikä lyheni, vajavuuksia, puutteita, heikkouksia... Samalla kehon asukas; sielu, eksyi pimeyteen, erillisyyteen, tietämättömyyteen....

        Tämä jälkimmäinen on ollut minun tieni. Pohjakosketus on saatu, koulut on käyty ja nyt kaikki muuttuu; "Katso uudeksi minä teen kaiken".


    • KuolematonsieluX

      Karman laki astuu voimaan aina kun synnymme. Sielu katselee omia vanhempiaan ja näkee ne karmanlain mukäan ansaitsemansa olosuhteet jossa hän aloittaa maalisen vaeluksensa. Tätä voidaan sanoa vaikkapa ^tuomiopäiväksi^. Jotkut syntyvät onnelliséen hyvinvoivaan rakastavaan perheeseen rauhalliseen maahan, toiset taas sodan keskelle kuoleman ja tautien keskelle. Sattumaa ei ole.

      • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe