Kuka keksi rappeutumis"teorian"?

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jyrred

      Tämä homma menee niin että alussa oli van Aadam ja Eeva ja he saivat lapsia jotka olivat hyvin terveitä ja voivat siksi avioitua keskenään ja saada terveitä lapsia.
      Satoa vuosia myöhemmin mm. Aabraham nai sisarpuolensa ja lapset olivat vielä silloin terveitä.

      Siitä tultiinn sitten tuonne n. 1600 v. ekr. päähän jolloin Mooses ensi kerran Raamatussa kielsi sisarusavioliitot yms. lähilukulaisavioliitot ilmeisenä syynä havainnot sekopäisistä evokinkaltaisista kakaroista.

      Tänä päivänä ei ole viisasta mennä naimisiin serkkunsa kanssa tuon sekopäälapsimahdollisuuden vuoksi.

      Eli se oli Mooses, Raaamtun ansiokas kirjoittaja, viisas mies, joka ekana pani merkille rappeutumisilmiön ihmisten keskuudessa.

      Ja tämä auttaaa meitä ymmärtämään finnevokkien typeryyden joka on silminnähtävää sen herkkäuskoisuuden, ufosukovaisuuden yms. homofanituksen vuoksi.
      Se johtuu suomalaisten monituhatvuotisesta sisäsiittoisuudesta joka on saanut aikaan sen että poikkeamme geneettisesti aika paljon muista eurooppalaisista kutentuore tutkimus osoittaa.
      Eivät kaikki ole herkkäuskosisikyy-ufo-roska-dna-uskovaisia molocceja sisäsiittoisuuden vuoksi mutta tämän palstan evokit ovat.

      • Rappeutumishumpuukeillanne ei ole minkäänlaista tekemistä Raamatun kanssa. Sieltä ei sellaisia löydy, ja jos muuta väität, niin kerro kohdat.

        Tuo nykyinen aivopierentänne on selvästikin varsin tuore keksintö, joka ilmeisesti keksaistiin sen jälkeen, kun kretujen nuppeihin lopulta upposi, että eihän siihen mesopotamialaisilta kopioituun arkkitarinan paattiin saada mahtumaan kaikkia elukoita.

        Mitä luultavimmin tuokin hölmöily on peräisin samoilta amerikan valhetehtailta. Nyt tarvitaan vain nimi kuka sen keksi.


      • Muista eurooppalaisista poikkeavia eurooppalaisia kansanryhmiä on ympäri Eurooppaa.


    • Aito_MTK_mies

      Minkäänlaisia todisteita ihmisen ylivertaisesta geneettisestä terveydestä joitakin tuhansia vuosia sitten ei ole. Pikemminkin lapsikuolleisuusluvut ja väestönkasvu puhuvat sen puolesta, että ihmiset eivät todellakaan ole rappeutuneet, eivätkä ainakaan varmasti niin paljon, että tuhannen vuoden eliniästä olisi rappeuduttu nykyiseen eliniän odotukseen.

      Joten absoluuttisen aito MTK-osaaminen sanoo, että aloituksen väitteet ovat pelkkää hörhöilyä. Mennään faktojen pohjalta, ei myyttien ja uskomusten pohjalta. Ei pidä alentua evouskovaisten tasolle. Aloittaja on varmaan joku evohihhuli-nihilisti-homofanittaja.

      • Jhgtyukk

        Tokihan ihmisen geneettisestä hyvinvoinnista eri kansojen kesken kertoo hyvin paljon se että koska Mooseksen laki esti istaelilaisilta sisäsiittoisen toiminnan muiden sitä huomioimatta niin meidän aikaamme tultaessa on havaittu että yllättävän suuri osa maailman huipputiedemiehistä on juutalaisia.
        Nobelistejakin on melkein enemmän kuin muita yhteensä.

        Niin että ihmiskunta on rappeutunut, ja sisäsiittoiset suomalaiset eniten. Evokeista sen huomaa.


      • T.Mosse

        Haamilaisten heimojen sisarusavioliitot perustuivat polygamiaan. Polygaminen sisarusavioliitto esti sisäsiittoisuutta ja sukulinjat saattoivat pysyä terveinä pitempään,kuin nyt annetaan ymmärtää. Esimerkki löytyy Aabrahamista ja hänen Hamiittisesta sukulinjastaan.
        Aabrahamin kerrotaan asuneen kaldean Urissa. Kaldea on "kasdim", joka merkitsee suljettua kastia, suljettua sukulinjaa, jonka perusta oli polygaminen avioliitto.

        Miehellä oli kaksi vaimoa, jotka haettiin yleensä heimon syrjäisistä kylistä. Vältettiin sisäsiittoisuutta. Niin toimi myös Aabraham, kun hän hankki pojalleen Isakille vaimon.
        Kaldealaisuuden tunnettu historia Afrikassa on 60 000 vuotta. Jotkut arvelevat, että he saattoivat jopa elää samaan aikaan neatherdalilaisten kanssa.
        Kastijärjestelmä oli varmaan yksi syy siihen että meidän esi-isämme saattoivat menestyä neatherdalilaisia paremmin, joiden populaation kehitys oli kapeneva ja siksi sisäsiittoinen, eikä ristisiitos Homo Sapiensiin onnistunut kulttuurisista syistä.


    • Kretupiireissä keksitään uusi teoria keskimäärin joka toinen minuutti ja jos MarkS sattuu palstalle, niin kerran minuutissa.
      Kaikki "teoriat" nauttivat kretupiireissä hetken suosiosta ja kohta tilalla on taas toinen, samanmoinen, mutta erillainen selitysmalli.

      Yhteistä niille on se, että ne ovat lähes aina keskenään ristiriitaisia ja perustuvat paljolti toiveiden, väärinkäsitysten ja mielikuvituksen sekoitukseen.
      Esim ID taisi lähteä luomisesta ja nyt se taitaa muistuttaa jo teististä evoluutiota.

      Lukeneemmat kreationistit osaa usein varoa innostumasta liikaa noista "arkkiteorioista", mutta eivät kehtaa niitä lytätäkään, että palavasilmäiset rivikreationistit, jotka kannattaa niitä eniten, eivät pahoittaisi mieltään.

      Juha Ahvio esim kannattaa progresiivista kreationismia eli jaksoittaista, useampaan kertaan alulle pantua evoluutiota, jossa kambrikauden räjähdyskin on mukana, Tapio Puolimatka pohtii, josko se tulva olikin paikallinen katastrofi, Päivi Räsänen uskoo ihan teistiseen evoluutioon jne.

      Yhteistä noille kannanotoille on se, että niitä ei juurikaan esitetä juuri siksi, ettei rivikretu loukkaantuisi kun hänelle erittäin tärkeää maapallon laajuista tulvaa ja Nooan arkkia ei otetakaan lukeneiden keskuudessa vakavasti.
      Ei edes Patmoksessa tai Luther-seurakunnassa.

    • se_rappeutuu

      Meillä jokaisella on lähemmäs sata mutaatiota verrattuna vanhempiimme. Noista mutaatiosta vähintään kymmenkunta on lievästi haitallisia. Koska kaikki olemme perinnöllisesti sairaampia, kuin vanhempamme, luonnonvalinta ei voi poistaa kaikkia mutaatiota. Ketään ei jäisi eloon, jos kaikki geenivirheet poistuisivat valinnan kautta.

      Perimän rappeutuminen on tosiasia. Sen todistaa tuhannet perinnölliset sairaudet.

      • >> Perimän rappeutuminen on tosiasia. <<
        Miksi te ette todista tuota jos siihen uskotte.

        >> Sen todistaa tuhannet perinnölliset sairaudet. <<
        Eikä todista. Onhan noita sairauksia ollut ihmisillä ja eläimilläkin kautta aikojen.


      • T.Mosse

        "Perimän rappeutuminen on tosiasia. Sen todistaa tuhannet perinnölliset sairaudet."

        Todistamatta on perusväittämä, että perimä on heikentynyt lineaarisesti täydellisyydestä nykyiseen rappioon. Unohdetaan täysin, miten luonto toimii, ja miten ihminen toimii.
        Luonnossa ainostaan vahvin, tervein ja joskus jopa nokkelin uros pääsee jatkamaan sukua. Jälkeläisten mahdollisista mutaatioista jää henkiin ainoastaan hyödylliset variantit. Ihminen sensijaan on puuttunut omaan jälkeläistuottoonsa kulttuurin keinoin, suosinut parinmuodostuksessa sellaista ehdokasta, joka on sattunut silmää miellyttämään, torjunut lääketieteen keinoin taudinaiheuttajat, bakteerit ja virukset, jotka muilla lajeilla tekevät sen peruskarsimisen, ja harjoittaneet sisäsiitosta, bakkanaalia. Vaikea siinä on löytää verrokkia, miltäkö näyttäisi sellaisen ihmispopulaation Dna, joka olisi luomutuote.


      • se_rappeutuu

        qwerty: "Eikä todista. Onhan noita sairauksia ollut ihmisillä ja eläimilläkin kautta aikojen. "
        Suomessakin tunnetaan lukuisia perinnöllisiä sairauksia, joiden alkuhetki tunnetaan jopa henkilön tarkkuudella. Kiitos pitkäaikaisista kirkonkirjoista.

        Mosse: "Todistamatta on perusväittämä, että perimä on heikentynyt lineaarisesti täydellisyydestä nykyiseen rappioon."
        Totta! On todistettu vain se että tällä hetkellä ihmisen perimä rappeutuu.

        "Vaikea siinä on löytää verrokkia, miltäkö näyttäisi sellaisen ihmispopulaation Dna, joka olisi luomutuote. " Luomutuote ihmisen perimästä löytyy sata vuotta sitten kuolleista ihmisistä. Silloin ei ollut antibiootteja eikä virustaudeista ymmärretty mitään. Lapsia syntyi paljon ja lapsikuolleisuus oli suurta. Tunnetut perinnölliset sairaudet ovat valtaosaltaan vanhempia kuin kaksi sukupolvea.

        "..suosinut parinmuodostuksessa sellaista ehdokasta, joka on sattunut silmää miellyttämään,.." Kutsutaan seksuaalivalinnaksi ja ilmenee isolla osalla lajeja.


    • kretun_vastaus

      Ei kretut ole keksineet rappeutumista. Kretut huomioi vain reaalitodellisuuden.

      Evoluutiouskovissa näkyy ilmi selvästi henkistä rappeutumista (taantumista) eli pakkomielteistä sitoutumista teoriaan jolle ei löydy todisteita reaalitodellisuudesta.
      Evoluutiouskovat näkevät vain teorian mukaisen virtuaalitodellisuuden ja pitävät sitä todellisuutena.

      Meillä kretuilla on vain yksi todellisuus eli tämä havaittava reaalitodellisuus. Me emme elä mielikuvituksen synnyttämissä virtuaalimaailmoissa.

      • DRPYSKO

        Haha, pistäpsä tietokoneesikin heti naftaliiniin, jos noin on. Et elä virtuaalimaailmassa, semmonenhan tämäkin on, vaikkei muuhun aistiin vaikuta vielä kun kirjainjärkeen. Virtuaalimuolimat on jo monille lapsukaisille tärkeitä, ei niitä tännekään olisi tulleet, jos täällä ei olisi mitään teknoa.


    • Pakkstori

      Oletettavasti Mooses. Alkoi manata syntiä synnin päälle, koksa olimme tuolloin vielä kovin syntisiä, lakinsa se Moo ittekin rikkoi yleensä heti, kun sen sai, emmekä tuoneet edes valoon, pöhelöitä aatoksiamme, enää niin ei ole, vaan tää kaikki on jo puhuttu puhtaax ja tuoreex terveex....Suomea tosin ei liene kovin alussa vielä asutettu...

    • AtteOpastaa

      Rappeutumis "teorialle" ei löydy edes Raamatullista perustetta.

      • peilin_kertomaa

        Katso peilistä kuvaasi. Se peilin kuva näyttää rappeutuneen ihmisen. Etkö tunnista edes omaa peilikuvaasi?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      198
      4666
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      274
      2750
    3. 134
      1707
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1401
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      203
      1357
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1124
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1077
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1057
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1051
    Aihe