Pedon merkistä

Eunusti.Enkulaatti

Miten ajattelette Pedon merkin vaikuttavan meihin sen ottamisen jälkeen? Meille sanotaan raamatussa, että Peto saa KAIKKI, pienet ja suuret, jokaisen kansakunnan ottamaan merkkinsä ja kun sen otatte, te SAATTE ELÄÄ. Eli Pedon merkillä on elämää ja suojelusta antava vaikutus - kuten jo aikoinaan Kainin merkillä, jonka Peto (Jumala) häneen laittoi, ettei KAINILLE TEHTÄISI PAHAA. Mielestäni tämän asian ympärillä pyörii niin uskomattoman paljon väärinkäsityksiä ja pelkoja, että on aika puhdistaa Pedon merkki valheesta ja aloittaa keskustelu sen oikeasta voimasta, pyhästä suojeluksesta. Ihanaa päivää jokaiselle!

47

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TottaJokaSana1
    • Siru.perseeseen.666

      Hulluntalaisten mielisairasta normi scifi pelottelua. Paskaa.

    • JumalanSanaaRaamatussa

      Joka uskoo Raamattuun kirjoitetun varoituksen, niin ei ota pedonmerkkiä ja siinä tekee hyvin, sillä Raamattu on luotettava!

      • Valvokaamme

        Se ei ole välttämättä ns. mikrosiru....!


    • erkinnimimerkki

      Pedon merkillä ei ole mitään tekemistä sirujen tai muunkaan tekniikan kanssa.

      Jumala kehoitti pitämään käskyt otsassa ja kädessä. Juutalaiset sekoilivat ja laittoivat Raamatunlausekoteloita ylleen jo Jeesuksen aikana.

      Jokainen uskova on merkitty Pyhän Hengen sinetillä. Näkymättömästi sydämessä.
      Muilla on pedon merkki jo nyt.

      Raamatussa ja tässä asiayhteydessä kerrottu ostaminen ja myyminen ei liity marketissa käyntiin.

      • tyutuiyio

        Mielestäni ei pitäisi tulkita asioita niin, että sanoo sen varmasti olevan niin. Tuo mitä sinä sanoit, on sinun näkemyksesi ei absoluuttinen totuus. Liian usein itse kukin ollaan erehdytty Raamatun tulkinnoissa.


    • maailmanmammonat

      No kuiteskin . Vaan petoa kumartavat saa ostaa ja myydä . Sitä ne yrittää. Mutta ostetaan ja myydään silti . Pidetään puolemme. Raamatussa puhutaan paljon pedoista monia petoja peto ilkeä petturi (juutalainen) laiskurivatsa . Kovia varastamaan . Päästät kotiisi vievät lakanatkin . Varmaan heillekin kuulluisi parannuksen teko kääntymys katumus korvaamaan mitä ovat varastaneet . Kyllä kaikki rekisteröidään nykyään myös missä liikut ja viivakoodia tulee kaikkeen . Ihmisen ihoon suihkutetaan seurattavaa kemikaalia kuin hiuslakkaa . Bussilippuasi seurataan milloin kuljet missä . Bensa asemilla kellontarkkuudella turvakameroissa kaikki nauhotetaan . Vahtiminen on muuttunut vakoiluksi . Satelliitti näkee autosi jopa kun kävelet pihallasi.Uskovilla on ikävää kun tuloillaan kävellessä kielillä niin tietysti suu liikkuu ...valvontakamerat seuraa itsekseen puhuvia !! Suorastaan pitää hypähdellä joskus laulaa hallelujaa ääneen . Traktaattien jakoakin seurataan muistakaa tämä . Kerran syöksyi poliisit kimppuun kun luulivat että jaetaan huumeita nuorille . Satelliitin kautta näkevät kaduille. Hengen sinetti saa laulamaan . Kyllä pedon orjia voi vapautua evankeliumilla . Huomaa miten agressiivia ihmiset on . Hermostuvat heti rahasta auta puhua mitään . Rahan ahneushan se. Saavat raivokohtauksen kun rahasta puhuu . Heille pitäisi kaikki rahat antaa . Arabia siinailta orjuuttaa .

      • Anonyymi

        Vääristit jo Raamatun sanaa Tiitus 1 ei suinkaan puhu juutalaisista vaan kreikkalaisista.

        Tiitus 1: 12 Eräs heistä, heidän oma profeettansa, on sanonut: "Petturi Kreetan mies, peto ilkeä, laiskurivatsa.


    • Johanneksen ilmestys 14:11-12
      Heidän vaivansa savu nousee aina ja ikuisesti. Heillä ei ole päivän eikä yön lepoa, niillä jotka kumartavat petoa ja sen kuvaa, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin. Tässä on tarpeen pyhien kestävyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja uskon Jeesukseen.”

    • Ei ole olemassakaan mitään "pedon merkkiä". Kyseessä on fundamentalistien kuvitelma. Se ei siis vaikuta kehenkään mitenkään!

    • taivaskoti

      Tutkikaa Ilmestyskirjaa. Paholainen saa täyden vallan vasta sen jälkeen, kun Jeesus on noutanu omansa tuuliin ja pilviin. Sen jälkeen tulee pedonmerkki voimaan. Tänne jää uskovii jotka elää jossain synnissä, eikä ole tehny parannusta. Mikään synti ei pääse Taivaaseen. Uskoon tulee vielä senkin jälkeen, kun Jeesus on noutanut omansa. Ne jotka ei kumarra petoa tai ota merkkiä otsaan tai käteen joutuvat kuolemaan marttyyrikuoleman.

      • Ilmestyskirja sisältää aikalaisille suunnattua vertauskuvallista kieltä. Kirjaimelliset tulkinnat ovat typeriä.


      • 1234567---

        Paholainen saa täyden vallan, ennen Jeesuksen toista tulemista. Jeesuksen toisessa tulemisessa tapahtuu Jumalan omien tempaus 1000 vuodeksi taivaaseen.

        Pedon merkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. Keisari Konstantinut sääti kuuluisan sunnuntailakinsa v.321 jKr. Joka kuului seuraavasti: Auringon kunnioitettavana päivänä asettukoot kaupungin viranomaiset ja kansa lepoon jne... Katolinen kirkko Laodikean kirkolliskokouksessa v.364 jKr. siirsi pyhyyden lauantailta sunnuntaille.
        Jumalan merkki on sapatti.

        Kun Jeesus vie omansa 1000 vuodeksi taivaaseen tänne ei jää ketään, vaan KAIKKI jumalattomat saavat surmansa Hänen ilmestyksestään.

        Nyt on aika tehdä valinta ketä kumartaa.


      • Anonyymi

        Todella mielenkiintoinen kommentti, kiitos!

        Olen kauan, kauan tuntenut aina sunnuntaisin omituista tarvetta rikkoa sapattikäskyä ja tehdä työtä. Kuitenkin olen sen pitänyt kapinatta, koskavaikka en ole ymmärtänyt, olen totellut. Muiden käskyjen pitäminen on ollut minulle helppoa, kuin leikkiä, mutta tämä on kysynyt voimaa🤔

        Olen kysynyt, miksi juuri tämä on niin tärkeä pitää. En osannut yhdistää sitä pedon merkkiin, joka mielestäni on tidellinen ennustus.

        Nykyihmiset ovatkin monet valmiita tekemään mitä tahansa rahasta, mikä on väärin ja kauheaa. Jos antaa Pirulle pikkusormen, se vie koko käden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todella mielenkiintoinen kommentti, kiitos!

        Olen kauan, kauan tuntenut aina sunnuntaisin omituista tarvetta rikkoa sapattikäskyä ja tehdä työtä. Kuitenkin olen sen pitänyt kapinatta, koskavaikka en ole ymmärtänyt, olen totellut. Muiden käskyjen pitäminen on ollut minulle helppoa, kuin leikkiä, mutta tämä on kysynyt voimaa🤔

        Olen kysynyt, miksi juuri tämä on niin tärkeä pitää. En osannut yhdistää sitä pedon merkkiin, joka mielestäni on tidellinen ennustus.

        Nykyihmiset ovatkin monet valmiita tekemään mitä tahansa rahasta, mikä on väärin ja kauheaa. Jos antaa Pirulle pikkusormen, se vie koko käden.

        Oletko huomannut, että sunnuntai on viikon ensimmäinen arkipäivä ? Sunnuntaihan muutettiin viikon seitsemänneksipäiväksi v.1973 ja sapatti syrjäytettiin viikon kuudenneksipäiväksi arkipäiväksi.

        Ota huomioon että sapatti on lauantai, viikon seitsemäspäivä, Jumalan antama pyhäpäivä.

        Monet nuoret luulevatkin, että sunnuntai on sapatti, kun se on seitsemäntenäpäivänä kalentereissa. He ovat petettyjä.

        Siksi pidämme jatkuvasti Jumalan antamaa sapattia esillä, koska näitä petettyjä on niin pljon.

        1234567---


    • taivaskoti

      Ei ole tolleen kirjoitettu Ilmestyskirjaan. Ilmestyskirja avautuu, kun rukoillen sitä pyydämme Jumalalta..samoin muutki Raamatun paikat. Rukoilkaa Jumalaa avaamaan sanaansa, niin Hän avaa. Siunausta

    • taivaskoti

      Paholainen saa täyden vallan 7 vuoden välillä..eli kolme ja puoli vuotta paholaisella pienempi valta, kun Jumalan omat on vielä täällä. Sit Jeesus tempaa omansa tuuliin ja pilviin. Sen jälkeen vihollinen saa täyden vallan kolmeksi ja puoleksi vuodeksi. Pedon merkki tulee voimaan tänä aikana. Sit 1000 vuoden rauhan aika maanpäällä. Sen jälkeen tuomitaan jokainen tekojensa mukaan. Ikuiseen kadotukseen paholainen joukkojensa kaa..samoin ne jotka ei ole ottaneet Jeesusta elämänsä Herraksi. Siunausta

      • Anonyymi

        Tuollainen käsitys ei perustu Raamattuun. Missään kohtaa Raamatussa ei ole perustetta sille, että Danielin vuosiviikoista yksi voitaisiin tempaista erilleen.
        Missään ei ole sanottu, että Ilmestyskirjan ajanjaksot pitäisi laittaa peräkkäin.


      • Anonyymi

        Kolmet ja puolet vuodet ovat menneen talven lumia ! Raamattu ei tunne seitsenvuotista vaivanaikaa.
        1700 luvun Luterilaiset virret kertovat pedosta antikristuksesta paavista, joka Jumalan käskyi wastaan räyskyi.

        Monet tutkijat, myös katolinen kirkko sijoittaa tämän lepopäivämuutoksen vuoteen 364 jKr. jolloin katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä sapatin sijasta alkamaan kunnioittaa sunnuntaita.

        Sunnuntai pedonmerkki, ihmiskäsky pyhäksi. Pedon muuttama lepopäivä on ollut pedonmerkkinä siitä alkaen kuin se on ollut katolisen vallan tunnusmerkki, eli alusta asti. Tuomioiden julistaminen on eri asia kuin merkin aikaansaaminen paavin toimesta keskiajoista lähtien, mutta merkki pysyy muuttumattomana ajan loppuun saakka.

        Pyhät ovat 1000 vuotta taivaassa, ei täällä tuhoutuneen maanpäällä.

        1234567---


    • Kunnia.Saatanalle

      Ettekö taulapäät ymmärrä, että Saatana tuo rauhan maan päälle?

    • Anonyymi

      Pedon merkin ympärillä pyörii vaikka mitä huhuja. Sehän voi olla mikä vaan.

    • Anonyymi

      Kuunnelkaa Robert Breakeria, Chuck Missleriä tai Peter Ruckmania. He selittävät pedon merkin hyvin. Breaker puhuu hyvin selkeästi, Ruckmania on aika vaikea ymmärtää paitsi englantia erittäin hyvin osaavien. Kannattaa kuitenkin yrittää.

      Kun maailmantilannetta katsoo, minusta vaikuttaa, että kristittyjen ylöstempaus voi tapahtua vaikka tänään. Ja sen jälkeen nousee antikristus merkkeineen. Hän hallitsee vain seitsemän vuotta, ja tuo ensin näennäisrauhan kolmeksi ja puoleksi vuodeksi. Hänen loppunsa on kuitenkin kauhea. Samaan paikkaan hänen kanssaan joutuvat ne, jotka ottivat pedon merkin ja palvoivat petoa, antikristusta, paholaista, Luciferia. Parasta on uskoa evankeliumi nyt ja olla mukana ylösotossa. Toiseksi paras on kuolla päätään lyhempänä, kun kieltäytyy kumartamasta antikristusta. Helvettiin joutumisessa ei ole mitään hyvää. Sitä ei voi enää katua, kun sinne kerran joutuu. Se on ikuinen tuomio. Muutama pullea vuosi maan päällä ei merkitse mitään, jos seuraava askel on ikuinen kärsimys tulimeressä. Viisas ottaa Jeesuksen vastaan nyt heti.

      • Anonyymi

        Ennen tempausta on KAIKKI vihat, vainot, ahistukset, sodat, viimeiset vitsaukset ja pedon kumartamiset. Pedonmerkkihän on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. . Jumalan markki on sapatti.
        Jeesus toisessa tulemisessa vie omansa 1000 vuodeksi taivaaseen, jonne on mennyt valmistamaan omilleen sijaa.
        Kaikki jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään, vuorten rotkotkaan ei anna heille suojaa.
        1000:nen vuoden jälkeen jumalattomat herätetään tuomiolle. Tuli tekee heistä lopun.
        Tämän jälkeen Jumala luo omilleen uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ennen tempausta on KAIKKI vihat, vainot, ahistukset, sodat, viimeiset vitsaukset ja pedon kumartamiset. Pedonmerkkihän on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. . Jumalan markki on sapatti.
        Jeesus toisessa tulemisessa vie omansa 1000 vuodeksi taivaaseen, jonne on mennyt valmistamaan omilleen sijaa.
        Kaikki jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään, vuorten rotkotkaan ei anna heille suojaa.
        1000:nen vuoden jälkeen jumalattomat herätetään tuomiolle. Tuli tekee heistä lopun.
        Tämän jälkeen Jumala luo omilleen uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu.

        1234567---

        1234567---, ellen oli noita ja väärä profeetta, niin miksi tuot riivaajien oppeja kristilliselle palstalle???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1234567---, ellen oli noita ja väärä profeetta, niin miksi tuot riivaajien oppeja kristilliselle palstalle???

        Elleni sai paljon tietoa ymmärtäväiseltä Lutherilta, mitä tulee ilmestyskirjan petoon antikristukseen paaviin. Ymmärtäväinen oli myöskin Saksalainen professori Andreas Helwig (1572-1643) Ymmärtäväisiin kuuluu myöskin ylifariseus_1:nen.

        Viisaus ja ymmärtäväisyys, ei ole jokaisen herkkua.

        1234567---


    • Anonyymi

      Pedon Merkki on toiselta osaltaan kaupallinen ”viisumi”: ilman sitä ei onnistu ostot eikä myynnit. Nythän maailma alkaa jo olla valmis tuohon: jos käteinen poistuu kokonaan, voidaan sähköisellä rahalla todella pysäyttää kaikki. Sillä jos silloin sirusta pannaan ”virta pois”, olet yhtäkuin olematon.

      Merkin hengellinen osuus tulee siinä, että tuolla teknisellä härpäkkeellä Saatana voi imitoida Hes. 9:4:n Jumalan merkkiä. Ja se että merkin ottaneisiin tulee paha paise (Ilm. 16:2) selittyisi hyvin esim sillä, että elektromagneettisen pulssin tms aiheuttamana siru särkyy ihon alla => Litium vuotaa myrkyllisenä nahkan sisällä.

      Periaatteessa kaikki ko. merkkiin tarvittava teknologia jo löytyy. Vielä puuttuu sen merkin ”jakajan” esiinastuminen.

      Oheisessa kattavassa koosteessa niin tekniikat kuin hengellisetkin, suomeksi: http://www.thepukki.fi/blog/post/pedon-merkki-valmiina-jaettavaksi

      • Anonyymi

        Mikrosirut voivat olla hallintavälineitä, mutta varsinainen pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikrosirut voivat olla hallintavälineitä, mutta varsinainen pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi.

        1234567---

        Lahko tarkoittaa alkukielellä ”valinta”, ja sen juuriverbi on ”nostaa”. Näin syntyvät lahkot: valitaan jokin raamatunkohta ja nostetaan se muiden yläpuolelle. Yleensä virheellisesti.

        Efesolaiskirje vetää sapattikäskyä lukuunottamatta kaikki 9 muuta ikäänkuin kovennettuina voimaan: älä tapa onkin: älä edes vihaa kanna jne. Efesolaiskirjeen huolellinen tutkiminen osoittaa, että apostoli odotti pyhien käytöksen kohoavan korkeammalle kuin lain pitäjien.

        Neljäs käskyistä koskee sapattia, mikä ei ollut vain vapaapäivä ihmiselle, vaan Jumalalle annettua aikaa, joka oli pyhää. Hänellä on vaatimuksensa omiensa ajankäytön suhteen. Ilmaisu, "ottakaa vaari oikeasta hetkestä" (Ef. 5:16), joka ei viittaa Jumalalle vietettyyn aikaan, on muistutus jokaisen uskovan velvollisuudesta käyttää heillä oleva aika parhaalla mahdollisella tavalla. Aika on kallisarvoista, ja silti sitä usein tuhlataan, kuin sitä olisi yllin kyllin käytettävissä. Me laulamme pelastumattomista: "Tilaa nautinnoille, tilaa bisneksille", mutta kristityn on muistettava, että Jumala pitää Hänen kanssaan vietettyä aikaa ehkäpä vielä arvokkaampana kuin sitä palvelua, jota teemme Hänelle.

        Mitä tulee sapattiin pedon merkkinä, jo pelkästään Ilm. 16:2 poissulkee sen: ”Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa”.

        ”Sapatti” ei ole kenenkään otsassa tai kädessä (Ilm. 13:16) – ja koetapa estää kaikki ostaminen ja myyminen aivan kaikilta niiltä – koko maailmassa – jotka eivät pidä sapattia, ja joissa ei ole sapatti: ”ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku” (Ilm. 13:17).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lahko tarkoittaa alkukielellä ”valinta”, ja sen juuriverbi on ”nostaa”. Näin syntyvät lahkot: valitaan jokin raamatunkohta ja nostetaan se muiden yläpuolelle. Yleensä virheellisesti.

        Efesolaiskirje vetää sapattikäskyä lukuunottamatta kaikki 9 muuta ikäänkuin kovennettuina voimaan: älä tapa onkin: älä edes vihaa kanna jne. Efesolaiskirjeen huolellinen tutkiminen osoittaa, että apostoli odotti pyhien käytöksen kohoavan korkeammalle kuin lain pitäjien.

        Neljäs käskyistä koskee sapattia, mikä ei ollut vain vapaapäivä ihmiselle, vaan Jumalalle annettua aikaa, joka oli pyhää. Hänellä on vaatimuksensa omiensa ajankäytön suhteen. Ilmaisu, "ottakaa vaari oikeasta hetkestä" (Ef. 5:16), joka ei viittaa Jumalalle vietettyyn aikaan, on muistutus jokaisen uskovan velvollisuudesta käyttää heillä oleva aika parhaalla mahdollisella tavalla. Aika on kallisarvoista, ja silti sitä usein tuhlataan, kuin sitä olisi yllin kyllin käytettävissä. Me laulamme pelastumattomista: "Tilaa nautinnoille, tilaa bisneksille", mutta kristityn on muistettava, että Jumala pitää Hänen kanssaan vietettyä aikaa ehkäpä vielä arvokkaampana kuin sitä palvelua, jota teemme Hänelle.

        Mitä tulee sapattiin pedon merkkinä, jo pelkästään Ilm. 16:2 poissulkee sen: ”Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa”.

        ”Sapatti” ei ole kenenkään otsassa tai kädessä (Ilm. 13:16) – ja koetapa estää kaikki ostaminen ja myyminen aivan kaikilta niiltä – koko maailmassa – jotka eivät pidä sapattia, ja joissa ei ole sapatti: ”ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku” (Ilm. 13:17).

        Jumalan antama sapatti on Jumalan merkki. Huom! Sunnuntai on pedonmerkki, ihmiskäsky pyhäksi.
        Sunnuntaipyhä on mennyt suurelle osalle otsan sisäpuolelle, vauvasta vaariin. Sunnuntaipyhä opetetaan kotona, koulussa, sunnuntaipyhäkoulussa ja kaikkialla.
        Ala-asteen uskontokirjasta luettua: Arkipäivä ja pyhäpäivä. Arkena teemme työtä. Koulu on lasten työpaikka. Sunnuntai on lepopäivä. Kirkonkellot kutsuvat meitä kirkkoon.

        1234567---


    • Anonyymi

      Esim. Valdoxan rauhoittaa tarvittaessa. Teitä varten lääkkeet tehdään.

      • Anonyymi

        Ymmärsitkö että edellä pääasiassa siteerattiin Raamattua? Huomasitko että tämä on kristillinen ketju?

        Te ainemiehet höpöttelette sitten aivan jossain toisaalla. Ja nauti toki itse lääkkeesi, kun tuntuvat olevan kokemuksesta avuksi.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei voi ostaa eikä myydä jos ei ota pedon merkkiä. Eli olet out kaikesta yhteiskunnallisista palveluista myös. Siis käytännössä, alinta kastia jolla ei ole oikeuksia mihinkään. Luultavasti joudut pahoihin ongelmiin ja olet lainsuojaton sen organisaation silmissä. Voidaan jopa tuomita kuolemaan.

    • Saatana saa vallan maailmassa hetkeksi ja silloin on pedonmerkki ja saatana tietää sen,että kristityt eivät tule ottamaan merkkiä ja se aloittaa myös vainot sen nojalla kun ilman merkkiä olevat ovat täysin ulkona kaikesta ,mitä me nyt tiedämme kun sanomme ,että voimme ostaa ja myydä normaalisti ja kaikki muu eläminen .
      Kristityt siis varmaasti tulevat näkymään sillä ,että vaatteet ja kaikki on sellaista laitapuolen meininkiä kun ei saa ostettua mitään.
      Onneksi Jumalalla on myös suojelukeinot kristityille ,mutta valitettavasti tulee kristittyjä kuolemaan ,kuten raamattu ilmoittaa ja kidutus yms on silloin maanpäällä ja se on jo nyt käynnissä ja täysin vaiettu median taholta siis TÄYSIN VAIETTU ;MUTTA MEDIA OSOITTAA NYT JO SEN ;ETTÄ SE EDUSTAA SAATANAA JO NYT.....Aika lähestyy..

      • Anonyymi

        Ne ketkä ovat petoa kumartaneet, ovat kumartaneet jo kauan aikaa !

        Pedonmerkki sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi.
        Monet tutkijat, myös katolinen kirkko sijoittaa tämän lepopäivämuutoksen vuoteen 364 jKr. jolloin katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä alkamaan kunnioittaa sunnuntaita.

        Pedon muuttama lepopäivä ON OLLUT PEDONMERKKINÄ SIITÄ ALKAEN KUIN SE ON OLLUT KATOLISEN VALLAN TUNNUSMERKKI, ELI ALUSTA ASTI.
        Tuomioiden julistaminen on eri asia kuin merkin aikaansaaminen paavin toimesta keskiajoista lähtien, MUTTA MERKKI SÄILYY MUUTTUMATTOMANA AJAN LOPPUUN SAAKKA.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ne ketkä ovat petoa kumartaneet, ovat kumartaneet jo kauan aikaa !

        Pedonmerkki sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi.
        Monet tutkijat, myös katolinen kirkko sijoittaa tämän lepopäivämuutoksen vuoteen 364 jKr. jolloin katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä alkamaan kunnioittaa sunnuntaita.

        Pedon muuttama lepopäivä ON OLLUT PEDONMERKKINÄ SIITÄ ALKAEN KUIN SE ON OLLUT KATOLISEN VALLAN TUNNUSMERKKI, ELI ALUSTA ASTI.
        Tuomioiden julistaminen on eri asia kuin merkin aikaansaaminen paavin toimesta keskiajoista lähtien, MUTTA MERKKI SÄILYY MUUTTUMATTOMANA AJAN LOPPUUN SAAKKA.

        1234567---

        pedonmerkki löytynyt.


    • Anonyymi

      Telkussa juuri siruttivat James Bondin ...

      • Anonyymi

        Mitä etuuksia hän saa sirutuksesta ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä etuuksia hän saa sirutuksesta ?

        ei mitään.


    • Anonyymi

      Minä olen nähnyt Pedon Merkin jo pienenä veistettynä hyppyrimäen kaiteeseen. En ole varma ovatko mäkihyppääjät tehneet sen, mutta minulle se on selvä merkki!
      Jo pienenä poikana 1953 oivalsin, että kysymyksessä on RAAMATUn Pedon Merkki!
      Siinä oli soikio, ylhäältä alas oli vuoltu ura ja ympärille oli puuhun painettuna viirujja!
      Missä tällisen olen nähnyt, olen kavahtant.

    • Anonyymi

      Se on oikein.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      LAHKOT on perustettu lihan himojen tyydyttämiseksi
      Gal.5
      19 Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: HAUREUS, saastaisuus, IRSTAUS,
      20 epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, RIITA kateellisuus, vihat, JUONET, eriseurat, LAHKOT,
      21 kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ilmestyskirjan peto.
        YMMÄRTÄVÄISIÄ LÖYTYY. YMMÄRTÄVÄINEN Martti Lutheri tunnisti pedon, antikristuksen paavin, josta 1700-luvun Luterilaiset virret kertovat: Jumalan käskyi wastaan räyskyi.
        YMMÄRTÄVÄINEN Saksalainen professori Andreas Helwing ( 1572-1643) selvitti pedon luvun viisaasti. Hänen mukaansa se tulee sanasta VICARIVS FILII DEI=666.
        YMMÄRTÄVÄINEN Adventisti ylifariseus_1:nen ylifariseuksen hyvin ymmärrettävää tekstiä: Sunnuntai pedonmerkki. Pedon muuttama lepopäivä on ollut pedonmerkkinä siitä alkaen kuin se on ollut katolisen vallan tunnusmerkki, eli alusta asti. Tuomioiden julistaminen on eri asia, kuin merkin aikaansaaminen paavin toimesta keskiajoista lähtien, mutta merkki säilyy muuttumattomana ajan lopuun saakka.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmestyskirjan peto.
        YMMÄRTÄVÄISIÄ LÖYTYY. YMMÄRTÄVÄINEN Martti Lutheri tunnisti pedon, antikristuksen paavin, josta 1700-luvun Luterilaiset virret kertovat: Jumalan käskyi wastaan räyskyi.
        YMMÄRTÄVÄINEN Saksalainen professori Andreas Helwing ( 1572-1643) selvitti pedon luvun viisaasti. Hänen mukaansa se tulee sanasta VICARIVS FILII DEI=666.
        YMMÄRTÄVÄINEN Adventisti ylifariseus_1:nen ylifariseuksen hyvin ymmärrettävää tekstiä: Sunnuntai pedonmerkki. Pedon muuttama lepopäivä on ollut pedonmerkkinä siitä alkaen kuin se on ollut katolisen vallan tunnusmerkki, eli alusta asti. Tuomioiden julistaminen on eri asia, kuin merkin aikaansaaminen paavin toimesta keskiajoista lähtien, mutta merkki säilyy muuttumattomana ajan lopuun saakka.

        1234567---

        1234567--- ja sinä olet osa paavin kirkkoa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      456
      3346
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      438
      3158
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      131
      2876
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2222
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2070
    6. 182
      1420
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1357
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1226
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      81
      1210
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1050
    Aihe