kaukosuhde, mustasukkaisuus, flirttailu,omat menot

mitenhänlie

Ollaan kohta 2 vuotta oltu kaukosuhteessa, molemmat eronneita vähän alle 40-v. Kummallakin 2 lasta. Tavataan 1-2 viikon välein, useimmiten minä matkustan. Välimatka 5 tuntia. Hyvin harvoin naiseni omasta aloitteesta tulee luokseni, vaikka olen kertonut olevani väsynyt matkaamiseen. Usein maksan hänelle matkalipun jotta pääsee tulemaan, kun hänen rahat eivät riitä. Muutenkin maksan aina ravintolalaskut, ulkomaanmatkat yms. Hänellä jonkun verran omia menoja ja saa ollakin, mutta lähinnä rassaa se että sitten kyllä löytyy rahaa kampaajaan, uusiin korkkareihin ja ylipäänsä laivaristeilyihin, iskelmäfestareihin jne. ja kovasti panostetaan ulkonäköön. Hän on kova flirttailemaan vieraille miehille, on sen tunnustanut ja olen sen monesti nähnyt. Tuntuu tulevan ns. luonnostaan. Ei kuulemma oo mitään syytä olla mustasukkainen jos iskelmäfestareilla kylvetään porealtaassa vieraiden miesten kanssa nakuna. En usko enkä väitä että hän on pettänyt, mutta olen lähinnä peräänkuuluttanut että käyttäytyy välillä kuin ei olisi parisuhteessa. En tiedä hakeeko huomiota muilta, sekö tähän syynä. Olen todellakin antanut huomiota, rakkautta, läheisyyttä, turvaa, seksikin toimii ja sitä on aika paljon. Itse en saa rakennettua luottamusta ja turvallisuuden tunnetta näillä specseillä ja tuntuu raskaalta kun tuntuu että kaikki taakka on minun harteilla. Kumpikin rakastaa syvästi toistaan, mutta tuntuu että minä teen kaiken työn ja toinen vain nautiskelee. Ollaan kaiketi muuttamassa piakkoin yhteen. Minä hänen luo (tietysti).. Askarruttaa kun hän tarvitsee selkeästi enemmän tilaa ja omaa aikaa, että onko tää tuhoon tuomittu. Kun asutaan yhdessä, säästyy aikaa ja rahaa, naama alkaa kenties jo kyllästyttää, Niin alkaako hänen omat menot vain lisääntyä entisestään???

4

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elämäonvalintoja

      Sinä varmaan nautit enemmän siitä yhdessäolosta ja koti-illoista kuin naisesi ja ei varmaan kivalta tunnu, jos joudut viettämään sitä aikaasi yksin kuitenkin, vaikka kuinka asuisitte yhdessä. Olet varmasti aika kiltti ja annat turhankin paljon periksi sekä kustannat yhteistä elämäänne ja parisuhdehan on niitä kompromisseja eli jo nyt tunnet, että toinen osapuoli vie sinua kuin pässiä narussa, joten siihen on tultava stoppi tai lopulta sulla ei olekaan enää hyvä olla ja tulee enemmänkin sellainen hyväksikäytetty olo. Itsehän sinä päätöksesi teet, mutta tee se pohjautuen siihen, että onko sulla hyvä olla, jos ei ole niin, ei kannata antaa viedä itseään henkisesti vielä pahempaan jamaan.

    • Kondomejasieltääl

      Hyvä että silmäsi on viimein auennut. Potku perseeseen vielä kun voit.

    • Älä muuta yhteen, vaikka joutuisit olemaan yksin lopun elämääsi. Nainen tekee tai on luultavasti jo tehnyt sinusta aisankannattajan. Jos kertomasi on totta täyttyvät lutkan tunnusmerkit täysin.

      Seuraavan naisen kanssa pidä kiinni niistä. Minä en kehtaisi enää naamaani ulkona näyttää, jos naiseni olisi ollut alasti miesten kanssa porealtaassa.

    • niinjanäin

      Hurjasti maksattaa naisesi. En kehtaisi, en millään. Niinhän se on, että pidemmän päälle parisuhde ei toimi, jos ei molemmat tee töitä sen eteen. Olen minäkin suhteessa ja mieheni maksaa joitakin juttuja, kuten välillä tarjoaa ruoan ja kustantaa jonkin bileillan tai hotelliloman, tai ostaa viikonlopun ruoat ja juomat. Minusta se on jo tosi paljon.

      Minunkin suhde on etäsuhde, mutta matkustetaan molemmat vuorotellen ja otetaan tosissaan se, kun toinen sanoo, että on väsynyt matkustamiseen. Minun mies on flirtti, itse en niinkään, mutta pärjään. Luottamusta on, vaikka joskus vähän pelkään. Olen kuitenkin pääsemässä siitä turhasta pelosta irti pikkuhiljaa. Se kun ei auta, vaikka jotain tapahtuisikin. Minusta on sikamaista kylpeä nakuna toisten miesten kanssa, vaikka on varattu. Jos se siis ei kuulu teidän yhteisiin sopimuksiin. Normaalia olla mustis tuollaisesta.

      Olen huolissasi. Se onkin ristiriitaista, kun rakastaa ja on hyviä juttuja ja sitten myös niitä niin paljon rassaavia asioita. Ei ole helppoa päättää, mitä suhteen kanssa tekisi. Joskus on varmaankin vaan koettava se kaikki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8634
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      127
      2332
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1724
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1534
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe