Anoppi kuvittelee olevansa ykkönen

Ääääähg

Puhuu että on "kuningatar" poikansa elämässä ja että minun tulee tyytyä olemaan se "kakkonen". Miksi aikuinen nainen ei osaa päästää irti aikuisesta pojastaan ja hyväksyä että etusijalla on vaimo ja lapset? Mieskin on sanonut useaan otteeseen tästä ja ei tunnu menevän kaaliin?? Säälittävää toimintaa. Sitten pitää vielä mustamaalata ja valehdella muulle suvulle minusta asioita että kukaan ei varmasti hyväksy sukuun... Millainen ihminen tekee näin ja kokee sen olevan oikeutettua?

7

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lipanalta

      Kysyt, että millainen ihminen tekee näin. No tuollainen, kun sun anoppisi. Mitä siihen muuta voi vastata?

      Ihmetyttää tällainen "kuka on ykkönen" -juttu muutenkin. Mitä ihmeen ykkösiä ja kakkosia me ihmiset toinen toisillemme olemme?

      Itse asiassa jokainen läheinen ihminen on jollain tasolla tärkeä. Äiti on ihmiselle aina äiti ja äitinä tärkeä. Äidille lapsi on oma lapsi ja oma lapsi on tärkeä. Miksi sitä tosiasiaa pitää mennä millään luvuilla mittailemaan, että onko tämä ykkösen vai kakkosen vai kolmosen jne. arvoinen "tärkeys?"

      Olkaa jokainen omalla paikallanne se tärkeä, toinen toisillenne. Jos anoppi on noin höhlä, että puhuu olevansa kuningatar ja pojalleen ykkönen, niin antakaa olla ja kuvitella mitä tahtoo. Hän on sillä tasolla, mutta onko pakko itse laskeutua samalle tasolle?

      Mitä väliä sillä on, "hyväksytäänko" joku johonkin sukuun? Onko nämä suku-jutut niin tärkeitä? Kuka ei hyväksy ja miten se ilmenee? Haavoittuuko joku jotenkin? Oikeasti?

      Jos joku puhuu paskaa, puhukoon, itsensä sillä munaa. Ei ihmiset niin valmiita ole kaikkea uskomaan. Maailma on täynnä paskanpuhujia. Vanha sanonta on, että haukku ei haavaa tee. Ja toisten kunnioitus, sehän on ansaittava. Sittenkö vasta joku miniä olisi täydellisen onnellinen, jos miehensä ihan oikeasti vihaisi omaa äitiään, sittenkö vasta voisi uskoa olevansa miehelleen se kaikkein tärkein? Sekin on muuten vanha totuus, että miten mies kohtelee omaa äitiään, niin hän tulee kohtelemaan myös omaa vaimoaan. Jos miehelle kehittyy viha omaa äitiään kohtaan, se viha kohdistuu itse asiassa yleensäkin vihaksi naisia kohtaan ja oma vaimo on siinä se varsinainen kohde sitten myöhemmin. Ns. mammanpoikia paljon haukutaan, mutta nämä ovat erittäin usein myös hyviä aviomiehiä. Miniät ei vaan välttämättä osaa ottaa sitä rusinaa siitä pullasta, vaan kehittävät kauhean kilpailuasenteen anoppiaan kohtaan ja sillä lailla tekevät hallaa koko avioliitolleen. Tämä kaikki tässä nyt ei ehkä koske ap:tä, mutta kannattaa ajatella.

    • äimumanop

      Höpö, mammapojat eivät ole hyviä aviomiehiä, ne ovat mammanpoikia. Onneksi oma poikani osaa arvostaa omaa perhettänsä niinkuin äitinä hälle opetin. Ihmettelen näitä äitejä (anoppeja) jotka haluavat kilpailla oman lapsensa perheen kanssa, päästäkää jo irti.
      Kaikkien ihmisten arvostusta ei tarvitse ansaita.

      • ceedeeäffä

        Poikasi oli kunnon mammanpoika, kiltti ja kuunteli kauniisti äidin ohjeet ja otti opikseen. Niin se menee. Poika arvosti äitiään ja nyt vaimoaan, ja äitiään tietysti edelleen. Tuhmista pojista tulee niitä jännämiehiä ja luusereita.

        Totta hitossa, jos arvostusta tahtoo, se täytyy aina ansaita. "Kaikista ihmisistä" ei ole puhuttu mitään. Mutta keneltäkään ei arvostusta tule, jos ei sitä osoita ansaitsevansa.


    • njsl

      Ap:lle läheisriippuvainen ihminen, narsistinen persoonallisuus. Haluaa aina muille pahaa, myös omille lapsilleen. Ei edes tajua mitä tekee, ympärillä olevat ihmiset ovat varpaisillaan, mitä seuraavaksi tapahtuu jne. Tuhoavat ja tuhoavat. Osaa olla myös kiva, kun haluaa jotain hyötyä itselleen. Tälläiset eivät muutu, pitää vaan pysyä erossa, jottei satuta itseään.

    • surkiasuku

      Pysykää te vain miehesi kanssa yhtenä rintamana,anoppisi on säälittävä tapaus tosiaan, luulis muun suvunkin sen tajuavan jos kerran mainostaa olevansa pojalleen ykkönen ja sinä kakkonen,ja jos suku ei tajua nii mitä väliä einekään sitten osaa omilla aivoilla ajatella jos anopin puolella ovat.

    • oppeliini1

      Kaikista paras ja oikea asenne on olla mitenkään reagoimatta anopin sanoihin. Mitä hän kertoilee muille, sinä et voi mitään.

      Tosin ihmiset jotka jatkavat noita tarinoita sinulle, ovat ala-arvoisia! Tuollaisten ilkeiden asioiden kertominen ei hyodytä ketään, jos voit, poista nuo kertojat kanssakäyvien ystäviesi/sukulaistesi listalta!

      Kaikki jotka tuntevat anoppisi ja sinut, tietävät aivan tarkkaan hänen juorujensa olevan pahoja, ilkeitä, eivätkä he ota niitä todesta kuitenkaan!

      Jos anoppisi taas kertoo sinulle suoraan mitää ilkeää, vastaa hänelle että "ole hyä ja pidä nuo mielipiteesi vain itselläsi, me emme kannata niitä lainkaan emmekä halua kuulla." Ellei tu tehoa, sitten henkisen etäisyyden ottaminen ja tapaamiskertojen vähentäminen on paikallaan.

    • Raja.kulkee.tässä

      Ihmiset ovat ketjun osia. He omaksuvat vanhemmiltaan elämänkatsonuksensa ja asenteensa. Vaikka he kuinka sanoisivat, että haluavat omassa elämässään elää ihan toisin kuin lapsuudenkodissa elettiin, niin tietämättään moni on vanhempiensa kopio kuitenkin.
      Esim. suhde puolisoon ja lapsiin opitaan kotona. Jos lapsena ei ole saanut hellyyttä ja ymmärtämystä osakseen, ei osaa sitä antaa seuraavallekaan sukupolvelle. Vielä pari kolme vuosikymmentä sitten monissa perheissä ei halattu tai hyväilty ketään, vaikka keskinäisissä väleissä ei olisikaan ollut mitään kireyttä. Se vain ei ollut tapana. Päin vastoin, hellyydenosoituksia pidettiin lellittelynä ja ennustettiin, että tuollaisesta palluttamisesta ei hyvä seuraa.
      Tämän päivän kaulailu ja poskisuudelmat tuntuvat omituisilta monen mielestä. Ovatko tavat höllentyneet kotioloissakaan? Tuleeko halattua lapsia päivittäin? Huomaavatko lapset vanhempiensa keskinäisen rakkauden?
      Osoitetaanko suomalaisissa kodeissa vieläkään, että perheen jäsenet ovat rakkaita ja tärkeitä?
      Viemmekö yhä mukanamme jäyhän reviirimme, jonka sisään emme ole valmiita ottamaan edes lähimpiä ihmisiämme?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      146
      10646
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3023
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2839
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2137
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1699
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1646
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 82
      1458
    Aihe