Niikko teistinä hokee vaan mantraansa

Niikon mukaan lasten etu on tärkeämpi tässä tasa-arvoisessa avioliitto kysymyksessä? Missä on ne lapset, joiden kanssa aikuisten pitäisi sitten avioitua, jos kerran lasten etu on kaikkein tärkein tässä aikuisille tarkoitetussa asiassa? :) Niikon mielestä lapsien tulee päättää mitä ilmeisemmin siitä, millaisessa parisuhteessa tämän vanhempansa saa elää eli lapset tulee sanella perheessä rajat, eikä vanhemmat? :)
Niikko ei ole tutustunut ilmeisesti mihinkään asiantuntijoiden lausuntoihin tai selontekoihin, mitä tulee lasten kasvatukseen että homoseksuaalien perheessä kasvaa YHTÄ tasapainoisia lapsia kuin heteroseksuaalien perheissäkin, kun Niikko hokee siitä huolimatta vain tuota teististä mantraansa (lähes) maailman synnystä ja ihmisen luomisesta, joilla ei todellakaan ole mitään todellista tekemistä tämän lasten etuasian kanssa?
Lasten edun kannalta olisi parempi, jollei lapsi tietäisi yhtään mitään uskonnon sisällöistä ennen 18 ikävuotta, joka on sitten aivan toinen juttu. Esimerkiksi kasteessa ei ajatella yhtään lasten etua tai sen tahtotilaa, joka koskee häntä itseään. :)

Uskoville nämä tasa-arvo asiat ja kysymykset ovat hieman hakusessa, milloin kyse on naispappeudesta, lasten kasteesta ja milloin tasa-arvoisesta avioliitosta jne. Mitä seuraavaksi? Heteroiden välinen avoliittoko?! Uskovat eivät ole koskaan kuulleet, että Suomessa vallitsee yhdenvertaisuuslaki, jota tulee kaikkien USKOVIENKIN noudattaa ollessaan Suomen kansalaisia. Raamattua ei Suomessa velvoiteta noudattamaan vaan Suomen lakia, koska Suomi ei valitettavasti ole teokratia. Tämä Suomi on demokraattinen valtio, joka on todella suurta myrkkyä uskovien mielestä jotka janoavat teokratiaa ja Suomeen lähes Paavia!? Teokratia ei anna minkäänlaisia vapauksia yhdellekään kansalaiselle.

---

Huomioikaa uskovat, että te syrjitte homoseksuaaleja ja jos teitä syrjitään niin te lähes välittömästi silloin omitte tuon "syrjintä kiellon", vaikka ette ymmärrä että olette itse syyllistyneet syrjimiseen.

On ehkä hieman Suomen lain vastaista, että esimerkiksi Aito Avioliitto ry:n kaltainen yhdistys saisi toimia Suomessa, mutta kai sillekin toiminnalle on Niikko ja Räsänen antaneet kasvonsa.

"3 luku
Syrjinnän ja vastatoimien kiellot

8 §
Syrjinnän kielto

Ketään ei saa syrjiä iän, alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, poliittisen toiminnan, ammattiyhdistystoiminnan, perhesuhteiden, terveydentilan, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. Syrjintä on kielletty riippumatta siitä, perustuuko se henkilöä itseään vai jotakuta toista koskevaan tosiseikkaan tai oletukseen.

Välittömän ja välillisen syrjinnän lisäksi tässä laissa tarkoitettua syrjintää on häirintä, kohtuullisten mukautusten epääminen sekä ohje tai käsky syrjiä."

Jokatapauksessa on hienoa, ettei Suomessa tarvitse elää uskovien pillien mukaan ihmisoikeusasioissa, joka ei kehitä valtiota millään tavoin oikeudenmukaisemmaksi. Uskovat taas haluavat toimia Hitlerin tai Stalinin kaltaisina diktaattoreina lukiessaan sitä raamattuaan, että minä määrään ja te muut olette minun alamaisiani.

En ole kommunisti, mutta Lenin (tai joku toinen) saattoi olla monessa asiassa oikeassa sekulaarisoinnin suhteen. Muistaakseni väläytti, että Pohjoismaat (länsimaat) tulevat sekularisoitumaan ja NIIN ON VALITETTAVASTI TAPAHTUNUT!

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001256935.html

      "– Pelkään pahoin, että kirkon päätepysäkki tulee olemaan kuin Ruotsissa ja Norjassa. Siellä kirkko taipui vihkimään homopareja."

      Mitä pahaa siinä on ollut?

      "– Ranskassa laki tasa-arvoisesta avioliittolaista tuli voimaan 3,5 vuotta sitten. Nyt siellä päiväkodeissa luetaan kirjoja, joissa on kaksi isää, jotka rakastavat toisiaan, Niikko kertoi."

      Niikko ei ymmärrä, että Ranska on ollut sekulaarinen valtio jo ainakin 100 vuotta. Satukirjoja, jossa on 2 miestä vanhempana. Niikko varmaan haluaisi että lapsille luettaisi satua "Jeesuksesta, joka rakastaa näitä kaikkia ja rakastaa miespuolisena jokaista poikalastakin". En näe siinä mitää eroa, joten Niikon on turha asioita verrata kieli pitkällä odottelee Jeesustaan, mutta sitä ei ikävä kyllä koskaan tule!
      Tosin Ranskassa Jeesuksesta ei päiväkodeissa tulekaan puhua, kun valtio on sekulaarinen. Niikko ei ymmärrä sitä!?

      "– Eduskunta saa uuden mahdollisuuden korjata viime vaalikauden virheen, Niikko totesi."

      Mikä virhe se oli vaan just OIKEIN?! Uuden mahdollisuuden saa kyllä, joka jää korkeintaan lakivaliokuntaan, eikä koskaan pääse sieltä edes kansanedustajien päätettäväksi eli kyse on täysin turhasta kansalaisaloitteesta ja vaikka pääsisikin niin monet "Tahdon2013" -aloitetta vastustaneet tulisivat äänestämään tässä Aito Avioliitto ry:n lakialoitetta vastaan tai äänestäisivät tyhjää, koska eivät todellakaan halua lakimuutoksia edestakaisin, koska siinä ei ole heistä mitään järkeä!

      • "– Lapsella ei voi olla yhtä aikaa kahta isää ja kahta äitiä, Räsänen totesi."

        Kyllä vaan voi olla, vaikka se olisikin biologisesti tai uskonnollisesti mahdotonta. Jos lailla se säädetään niin silloin todellakin voi olla lapsella 2 isää tai 2 äitiä -sateenkaariperheissä voi olla nytkin jopa 2 äiti JA 2 isää.

        Uskovahan on hyvä sanelemaan siitä mikä on biologisesti mahdotonta tai luonnollisesti oikeata, kunnei koskaan ole muutenkaan piitannut oppiaineesta biologia.


      • "– Tässä salissa ei voi olla kuin yksi mielipide. Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Jos siitä joku loukkaantuu, ihmettelen, Niikko sanoi."

        Avioliitto ei ole monissa muissa maissa VAIN miehen ja naisen välinen ja se kannattaa myöskin muistaa! Niissä maissa on jopa syntyvyys hieman kohentunut, joissa avioliittoa ei ole pidetty vain miehen ja naisen välisenä. Lapsen oikeudet 2 aikuiseen oli ne kumpaa sukupuolta hyvänsä on parempi kuin lapsen oikeudet lastenkotiin.

        Onko kukaan uskovainen koskaan lukenut 17-vuotiaiden katoamisista lastenkodista, jossa tällä ei ole omia vanhempia eli ei edes sitä yhtä miestä ja yhtä naista? Minusta olisi paljon parempi tällöinkin että joku homo- tai lesbopariskunta pitäisi tällaisesta huolta kuin että se teini eläisi lastenkodissa. Siis miksi lapsettomat heteropariskunnat eivät abortoi niitä, miksi täytyy kytätä jotakin kapaloikäistä jostakin Aasiasta?!


      • ateisti1982 kirjoitti:

        "– Tässä salissa ei voi olla kuin yksi mielipide. Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Jos siitä joku loukkaantuu, ihmettelen, Niikko sanoi."

        Avioliitto ei ole monissa muissa maissa VAIN miehen ja naisen välinen ja se kannattaa myöskin muistaa! Niissä maissa on jopa syntyvyys hieman kohentunut, joissa avioliittoa ei ole pidetty vain miehen ja naisen välisenä. Lapsen oikeudet 2 aikuiseen oli ne kumpaa sukupuolta hyvänsä on parempi kuin lapsen oikeudet lastenkotiin.

        Onko kukaan uskovainen koskaan lukenut 17-vuotiaiden katoamisista lastenkodista, jossa tällä ei ole omia vanhempia eli ei edes sitä yhtä miestä ja yhtä naista? Minusta olisi paljon parempi tällöinkin että joku homo- tai lesbopariskunta pitäisi tällaisesta huolta kuin että se teini eläisi lastenkodissa. Siis miksi lapsettomat heteropariskunnat eivät abortoi niitä, miksi täytyy kytätä jotakin kapaloikäistä jostakin Aasiasta?!

        Lisäisin vielä...

        Tulisiko Suomessa sallia uskovaisille adoptio-oikeutta?! Mielestäni ei! Yrittävät torpedoida adoptiolapsen hihhuliksi eli toisin sanoen tuhota lapsen mahdollisen biologisen ja luonnollisen käsityksen. Näinhän uskovakin ajattelee silloin, jos homoseksuaaliset adoptoisivat lapsia.

        Uskovat pelkäävät ettei lapseton heteropariskunta enää saisi adoptoida lapsia niistä maista, joissa homoseksuaalisuudesta annetaan kuoleman tuomio tai Venäjältä, heh-heh! Minkä vuoksi nimenomaan suomalaisen pitäisi adoptoida lapsensa juuri niistä maista, joissa homoseksuaalisuudesta saa kuoleman tuomion tai Venäjältä, josta homoseksuaalinen propaganda on kielletty? Eikö niitä adoptiota hinkuvia lapsia ole muualla kuin Venäjällä tai Aasiassa!? :D Kyllä homofobiittisen elämä ja perustelut pitää olla helkkarin rajoittunutta, voi saakeli soikoon!


      • Lisäisin, että jos Aito Avioliitto ry keräsi vasta-aloitteeseen vain n. 100 000 nimeä ja Tahdon2013 keräsi aloitteessa n. 160 000 nimeä, jolloin uskovat hyppäävät jo ilmaan välittömästi että moinen laki kumoutuisi jopa automaattisesti kun aloitteeseen oli kerätty yli 50 000 nimeä niin pitäisi nyt ymmärtää perusasiat ettei se laki kumoudu vaikka kuinka hyppisivät, koska se aloite menee lakivaliokuntaan (ja jää suurella todennäköisemmin jo sinne!!) ja sitten vasta isoon salin käsiteltäväksi ja sen lisäksi enemmistö Suomen kansasta oli Tahdon2013 kansalaisaloitteen kannalla eli kansalaisaloitteitteiden kannatuksiakin tultaisi vertailemaan.

        Jossakin Helsingissä Aito Avioliitto ry koittaa yhä kerätä nimiä, vaikka kansalaisaloitteen äänestysaika on jo kauan sitten mennyt umpeen?! Koittavat filunkipelillä saada kerätyksi nimiä, jotta heillä olisi saman verran nimiä kuin Tahdon2013:lla, heh, mikäli aloitteet menisi vertailuun. :)

        Siis Aito Avioliitto ry:n kansalaisaloite on lakivaliokunnan äänestyksen jälkeen vessapaperia!

        Lisäksi tasa-arvoinen avioliitto kerkeää tulemaan voimaan silti, vaikka kuinka Aito Avioliitto ry keräisi nimiä. Ei uutta lakia 1.3.2017 mennessä kumottaisi.

        Yhdessäkään muussa Pohjoismaassa ei ole varmaan niin paljon hihhuleita kuin Suomessa on!? En ole tällaista vastustusta homoseksuaalien oikeuksista havainnut missään muussa Pohjoismaassa kuin täällä Suomessa. Siellä hihhulitkin kannattavat ihmisoikeusjärjestelmää niin kuin pitääkin, jos heillä on oikeus uskoa jumalaan niin kyllä homoseksuaaleillakin on oikeus avioitua!?


    • uskonpasko

      Se on niin läpinäkyvän kaksinaamaisen tekopyhää, miten kristityt valehtelevat muka ajattelevansa vain lapsen etua, vaikka kaikki tietävät että kyse on ainoastaan kristittyjen silmittömästä homovihasta ja siitä miten kristityt raamattuaan lukevat.

      Täysin selkärangatonta moraalitonta kaksinaamaista valehtelemista, mutta sitähän se kristinusko on. Todella vastenmielinen uskonto vastenmielisillä paskiaisilla.

    • Onko aitoavioliittolaisilla mitään eroa niihin, jotka heittävät happoa naisen kasvoille? Tottakai itse hapon heittäminen, joka on varmaankin barbaarista näiden "sivistyneiden" mielestä, mutta harrastavat vastaavaa stigmatisointia homoseksuaaleja kohtaan - enemmän vain länsimaiseen tyyliin. On perinteet ja uskonnollisuus joiden taakse piiloudutaan, vallankäyttö, viha ja epäempaattisuus.

    • Kannatan sitä, että homoseksuaalit samaa sukupuolta olevat keskinäisessä parisuhteessaan saavat siittää, synnyttää ja kasvattaa aivan niin monta lasta kuin ikinä kykenevät keskenään aikaansaamaan, käyttäen tietenkin vain parisuhteen jäsenistä löytyviä lisääntymissoluja.

      Tämähän on aivan tasa-arvoista heteroseksuaalisiin parisuhteisiin verrattuna.

      • a----a

        Mitä mieltä olet adoptiosta? Kenelle se sallittaisiin, jotta tasa-arvo toteutuisi?


      • iankaikkinentotuus

        Kekkuli hyvä. Ne kun nuo homot ei pysty siittämään ja synnyttämään keskenään muuta kun p.askaa. Ja sitä järjestystä ei yksikään tämän maan päällä kykene muuttamaan. Sillä se on Jumalan tarkoitus. Ja se on vielä semmoinen synti että on ennenkin kaupunkeja hävitetty sen tähden. Ja sanotaan että esim Hiroshimassa oli tuota ongelmaa paljon aikanaan ja sitä tietoa ei tarvitse edes raamatusta kaivaa kun tiedämme miten siellä kävi.


      • ihmisten.toimet
        iankaikkinentotuus kirjoitti:

        Kekkuli hyvä. Ne kun nuo homot ei pysty siittämään ja synnyttämään keskenään muuta kun p.askaa. Ja sitä järjestystä ei yksikään tämän maan päällä kykene muuttamaan. Sillä se on Jumalan tarkoitus. Ja se on vielä semmoinen synti että on ennenkin kaupunkeja hävitetty sen tähden. Ja sanotaan että esim Hiroshimassa oli tuota ongelmaa paljon aikanaan ja sitä tietoa ei tarvitse edes raamatusta kaivaa kun tiedämme miten siellä kävi.

        Enola Gay ei ollut Jumalan asialla, ja on törkeää väittää tuollaista. En tiedä oletko ateisti vai fundamentalisti, heitä on niin vaikea erottaa toisistaan.

        Jumalan rakkaus ei rajoitu vain heihin jotka lisääntyvät. Sinulla on toisin.


      • iankaikkinentotuus

        Jumala rakastaa kaikkia ihmisiä, se on tosi. Syntiä Hän vihaa ja sen takia voi hävittää vaikka kokonaisen kaupungin. Homouden synnin tähden varsinkin.


      • iankaikkinentotuus kirjoitti:

        Jumala rakastaa kaikkia ihmisiä, se on tosi. Syntiä Hän vihaa ja sen takia voi hävittää vaikka kokonaisen kaupungin. Homouden synnin tähden varsinkin.

        Aika huonosti se jumalanne vaan rakastaa ihmisiä! Se on kylläkin tosi, ettei ainoatakaan konkreettista merkkiä jumalastanne ole havaittu.

        Homoseksuaalisuus ei ole syntiä nähnytkään vaan se on vain uskovien tulkinnan varainen asia. Raamatussa ei lue sanallakaan mitään homoseksuaaleista, jotta se olisi synti ilman uskovien omaa tulkitsemisen tarvetta.

        Eikö heteroseksuaalisuuskin ole synti ja kaikki siihen liittyvä!?

        Kerroppa mikä ei ole syntiä? Teille uskoville kaikki muiden tekemät asiat ovat aina syntisiä ja ne asiat mitä te teette on aina synnittömiä, kuten ihmisten usuttaminen helvettiin tai itse jumalaa leikkiminen. :)

        Mistä sä tiedät, mistä jumala pitää tai ei pidä jollet itse ole jumala?! Jos sanot olevasi jokin "sanan saattaja" niin se ei kovinkaan uskottavalta tunnu.


      • logiikka

        Toki sitä sitten tasa-arvon nimissä tulee rajat lasten hankkiminen vain parisuhteen jäsenistä löytyviä lisääntymissoluja käyttäviin menetelmiin kaikille muillekin. Eli ei adoptiota tai keinohedelmöityksiä, oli homo tai hetero, ja voi voi orvoille ja hylätyille lapsille.


    • politiikka.on.likaista

      Perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit ovat äärioikeistolaisia populisteja, joilla ei ole mitään tekemistä kristinuskon tai teismin kanssa sinänsä.

      • "Perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit ovat äärioikeistolaisia populisteja, joilla ei ole mitään tekemistä kristinuskon tai teismin kanssa sinänsä. "

        Äläs nyt höperehdä.

        Kyllä se että meidän kaunis ja hoikka ulkoministerimme alkoi hihhuloimaan ulkoaan matkallaan, joskus vuonna nakki ja nahka, on todella jännä asia.


    • Kirjakääröt

      Gal.3:28. Biblia. Ei ole teissä Juudalainen eli Grekiläinen, ei orja eli vapaa, ei mies eli vaimo; sillä te olette kaikki yksi Kristuksessa Jesusksessa.

    • Ääökiopöjkl

      Miten tämä avioliittolaki eroaa nykyisestä olotilasta. Monilla homo ja lesbopareilla on jo lapsia. Homot ja lesbot tulevat tavallisista heteroperheistä ja homo ja lesboperheiden jälkikasvusta kasvaa tavallisia heteroja.

      Kun kukaan ei enää muista, että hallitus hyväksyi lain tasan vuosi sitten ja sanoi tästä vasta-aloitteesta, ettei sitä oteta käsittelyyn.

      Voiko tähän hallitukseen ylipäänsä luottaa? Samaa takinkääntöä ja eipäs Juupas leikkiä koko hallituskausi. Nyt kun tätä asiaa lupauksista huolimatta räävitään auki pitäisi hallituksen vihdoin jo ymmärtää erota.

      • > Miten tämä avioliittolaki eroaa nykyisestä olotilasta.

        Parantaa lähinnä lapsen oikeuksia. Ja toisaalta selkeyttää lainsäädäntöä.


      • Nykyisin homoseksuaalit saavat rekisteröidä parisuhteensa, jota ei taas heterot saa. Siis heteroillakin tulisi olla oikeus rekisteröidä parisuhteensa, eikä sen olla vain homoseksuaalien oikeus. Hakiessaan esimerkiksi jotakin työtä rekisteröidyssä parisuhteessa elävät ovat ainakin Suomessa joutuneet eriarvoiseen asemaan.

        Jokaisella lapsella on oikeus kahteen vanhempaansa sukupuolesta riippumatta. Se on uskovilta ja muilta konservatiivisilta ihmisiltä jokin helkkarin suuri ehdottomuus että lapsella tulee olla äiti ja isä ja mikäli sitä ei ole niin lapsen etua ei olla ymmärretty. On hyvin käsittämätöntä se hihhuleilta, että ennemmin orpolapsen tulisi antaa vaikka ennemmin johonkin lastenkotiin kuin homoseksuaaleille adoptoitavaksi.

        ---

        Aikoinaan "papuskat" lähetettiin Suomesta takaisin kotimaahansa, vaikka olisivat voineet hoitaa lapsenlapsiaan täällä, jotta lasten vanhemmat olisivat päässeet töihin.
        Suomessa uskovat hoidattavat lapsensa vanhemmillaan eli miksi tässä yhteydessä ajatellaan samoin että isovanhemmat kuuluvat perheeseen, mutta vanhat papuskat käännytettiin takaisin kotimaahansa. Ydinperhe on Suomessa vanhemmat ja lapset eli jos isovanhemmat hoitavat lastenlapsia, sillä voidaanhan silloin tulkita että isovanhemmat kuuluvat perheeseen, joten miksi tällainen hyväksytään Suomessa suomalaisille perheille, muttei koskaan ulkomaalaisille perheille vaikka papuskan lapsi olisi avioliitossa suomalaisen kanssa.
        Suomalaiset isovanhemmat eivät saisi tuon tulkitsemisen jälkeen asua samassa ruokakunnassa lapsiensa tai lastenlapsien kanssa, mutta silti se Suomessa sallitaan!? :D

        Ihmisoikeusasiat on Suomessa todella vieraita. Monet kansainväliset ihmisoikeusjärjestöt ovat niistä asioista monesti napauttanut Suomea, mutta Suomihan jatkaa tätä epäoikeudenmukaisuus perinnettään edelleenkin.


    • Herran.tertut

      Niikko käyttää kovasti aikaansa ja kapasitteettiaan sen pohtimiseen, millainen isä ja äiti lapsella pitäisi olla. Ihan hyvä. Mutta onkohan kukaan kysynyt Niikolta, että kuinka 4-kertainen rikoksentekijä sopii isäksi?

      Niikollahan on neljä rikostuomiota; luvattomasta työkoneella ajelusta, käsilaukkuvarkaudesta, katteettomalla pankkikortilla ostelusta sekä suojatiellä kävelleen naisen päälleajosta varastetulla autolla.

      Mahtoikohan olla se päälleajamansa nainen, jolta sen käsilaukun vei? Perussuomalaisethan johtavat "puolue, jossa eniten rikoksista tuomittuja kansanedustajia" -kisaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      195
      4564
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      255
      2582
    3. 133
      1687
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1381
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      202
      1273
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1126
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1104
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    9. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe