Uskovien käsitys seksuaalisuudesta

Uskovien ristiriitainen "kieltolaki" kuulostaa tältä: ei homoseksuaaleille avioliitto-oikeuksia, homous on syntiä, ne pitää eheyttää. Ei heteroille seksiä, sillä sekin on pahasta...".

Se, mikä tekee tämän ristiriitaisen kuuloiseksi on se että uskovat haluavat ettei homoseksuaalisuutta olisi olemassakaan, muttei heteroseksuaalisuuttakaan. He ymmärtävät kaiken vain omin tavoin että on vain avioliitto ja kaikki muu on suurta syntiä (olen joskus ihmetellyt kuinka on mahdollista että uskovat avioituvat, kun eivät lainkaan seurustele, kun kyseinen vaihekin on luultavasti syntiä -eli avioliittoon ilman seurustelua?!).
Sekin on siis syntiä että miehellä haarojen välissä roikkuu penis ja naisella on haarojen välissä pillu ja sitten naisella on vielä ylempänä tissit myöskin silloin kun kävelevät tuolla pitkin kaupungin katuja jopa ennen "hääyötä" ja avioliittonsa aikana, joten silloin todennäköisyys on suurempi että joku saa jopa "nautintokohtauksia" kaupungilla liikkuessaan.
Jos ne värkit on vain tarkoitettu avioliittoa varten niin miksi ihmisellä pitää olla ne sitten "avioliiton ulkopuolella" mukana tuolla kaupungillakin liikkuessa!? Eikö noin ajatellessa niiden värkkien tulisi kehittyä vasta sitten kun ihminen menee avioliittoon eikä ennen papin aamenta tai pyytää itse jumalaltaan että ne tulisivat esiin vain silloin kun niitä tarvii lisääntyessään. Uskovien mukaan kaikki muu seksuaalinen kanssakäyminen on vain ylimääräistä nautintoa (tähän vastaa joku uskovainen jokaisen uskovaisen puolesta ettei varmasti näin ole - se väite on kuitenkin ristiriidassa varsin monen muun käsityksen kanssa)

Jos uskovilla ehdottomuus on parisuhteessa avioliitto niin miksi se ei ole ehdottomuutena ihmisten välisessä seksuaalisuudessa?

Tuo elämän rajoittaminen oman seksuaalisuuden suhteen on ihan älytöntä uskovilta, kun ajatellaan sitä että he vaativat sitä samaa rajoittuneisuutta myöskin muilta. Sitten he ovat ihmisille vihaisia ja kateellisia, jotka eivät pysty rajoittamaan elämäänsä heidän tasolle. Se on kaikkien oma valinta. Se, ettei joku uskova ymmärrä homoseksuaaleja tai hyväksy heidän tasa-arvoista avioliittoa tai heteroille avoliittoa (joka on monella yhtä sitova kuin avioliittokin!) jne. niin hänellä on omassa elämässään ongelmia jotka hän on itse omalla ehdottomuudellaan ja rajoittuneisuudellaan hankkinut.

Väitän, että hyvä ruoka ja hyvä seksi on ihmiselle tae hyvinvointiin (uskovan mukaanhan ruuasta tulee aina ruokamyrkytys ja seksistä aina HIV, muttei koskaan AVIOLIITOSSA!). Uskonto ei ole ihmisen hyvinvoinnille hyväksi. Ne, jotka uskovat uskontojen tuottavan ihmisille hyvinvointia niin eivät ymmärrä sitä että on olemassa enemmistö, jotka tuntevat itsensä tällöin suurelta osin pahinvointiseksi. Se siitä uskovien lähimmäisen rakkaudesta, joka tuntuu silloin hyvin ristiriitaiselta joistakin ihmisistä.
Eli se joka luulee tuovansa "suuren ilon" tuokin suuren pahan olon lässytyksineen!

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • On muuten todennäköistä että monesti avioliitossa seksin merkitys alkaa olemaan hyvin vähäistä tai vähäisempää kuin silloin nuorempana tai seurustellessa (uskovat ovat tästä varmaankin eri mieltä). Monet eroavat toisen puolison suuremman seksuaalisen tarpeen vuoksi ja se näyttäisi olevan suurin syy avioroissa. Sellainen ilmaistaan yleensä muille ja läheisimmille ihmisille: "Alkoi toisen naama vain ärsyttämään".
      Olen tietoinen myöskin siitä, että monet vaimot ovat laittaneet mieheltään "luukut kiinni" välittömästi nelikymppisenä, kun ovat saaneet mieheltään sen mitä mieheltään oli elämänsä aikana halunnutkin eli 2 lasta.

    • siilin.sänyä

      Nuo päätelmät ovat lähinnä säälittäviä, ei sulla todellisuudessa ole oikeastaan mitään tietoa / kokemusta / ymmärrystä hengellisistä asioista.

      Säälin sinua.

      Tee parannus ja usko evankeliumi.

      • Eikä sulla ole taas ole mitään tietoa tai ymmärrystä mistään muusta kuin hengellisistä asioista. Säälin sinua!

        Tee parannus ja luovu uskostasi!


    • Se on sitä UT:n paavalilaista kristillisyyttä. UT ei kerro että Paavalilla olisi ollut naisia. Kaikki kirjeetkin mitä UT:ssa on pistetty Paavalin nimiin on suunnattu joillekin ukoille tai seurakunnille.
      Yksikään kirje ei ole sen vaimolle jos sillä sellainen oli, vaikka oli ahkera kirjeenkirjoittaja!
      Niin että epäilyttää kyllä Paavalin seksuaalinen suuntautuneisuus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3239
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1753
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1295
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1263
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1159
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1158
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      48
      1056
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      964
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      906
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      64
      831
    Aihe