Kerava vs Järvenpää?

jäkekkker

Kumpaan muuttaisit jos pitäisi, Keravalle vai Järvenpäähän? Jäke kuulemma liian hajanainen ja nuoriporukat rymyävät. Kerava taas kompaktin kokoinen ja joukkoliikenne pelaa, myös rauhallisempi. Mikä Järvenpäässä on se "juttu" jos sillä jokin juttu on? Onko puistoblues vai mikä?

13

2588

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikaello

      Valintani ehdottomasti Järvenpää. Dynaaminen,reippaasti uudistuva sopivankokoinen kaupunki,jossa luontoa ulkoilijoille ja kulttuuria sitä kaipaaville. Nuorisorähinät lähinnä median luoma legenda,joka ei näy kaupunkikuvassa mitenkään.

      • Poismuuttanut

        Järvenpään keskustassa asuneena voin sanoa, että levotonta, epäsiistiä ja roskaavaa sakkia riittää. Kesäöinä mopot ja muut pärisijät kiertää kortteleita ja kapakasta poistuvat juopot korjuu nurkissa. Pihoille kuseskellaan ja jopa paskotaan!


      • Anonyymi

        Järvenpäässä on sentään dynaamisesti kaksi Alkoakin! Järvenpää on pinta-alaltaan surkean pieni, luonto ja luonnossa ulkoilu rajoittuu saastuneeseen Tuusulanjärveen ja sen haisevaan ympäristöön. Tuusulanjärvi nimitettiin häveliäästi Maakuntajärveksi. Olisihan Uudellamaalla ollut järviä, joita ei ole vielä saastutettu pohjia myöten!


    • oomiettii

      Järvenpää vie Keravaa kuin tiskirättiä , ei edes epäilystä.
      Keravan ainoa hyvä puoli on edullisemmat asuinkulut mutta on muuten aivan down.
      Järvenpää vasta kehittyy, mutta Kerava löi kortit liian aikaisin pöytään tornitaloineen yms.. Samalla kapakkakultturi tuhottiin (joka oli pahin asia) ja alettiin paapoa kävelijöitä autoilijoiden kustannuksella.
      Tosin Järvenpääkin sössi kävelykatunsa kanssa, mutta siitä ollaan jotenkin toivuttu ja on viihdemielessä Keravaa valtavasti edellä.
      Tulee vain mieleen, että onkohan Keravalla tällä hetkellä oikeastaan mitään jonka viihdearvo ylittäisi Järvenpään imukyvyn millään osa-alueella?

      • Anonyymi

        Kattokaa jäken veroäyriä, velkaantuu huimasti


      • Anonyymi

        Järvenpäässä rakennetaan kerrostaloja, joihin ei rakenneta asukkaiden autoille pysäköintipaikkoja! Ovatko suunnittelijat saastuttaneet aivonsa viheraatoksilla? Järvenpään keskustaan rakennetaan musta, erittäin ruma rakennus, joka lienee kaunis vain suunnittelijan mielestä ja talon hyväksyneiden Järvenpään johdon mielestä. Ilmankos kaupunginjohtajakin hakee työpaikkaa muualta.


    • aivansamamulle

      Turha noista pikkukaupungeista on kinata. Joutaisivat yhdistyä Tuusulan kanssa. Jos käyt tïssä Helsingissä, niin iman muuta Kerava. Jos taas Hyvinkäällä, Riihimäellä, niin kaippa Järvenpää olisi parempi.

    • Eieijaei

      Järvenpäähän ei pidä muuttaa missään tapauksessa.

    • Tietävä2017

      Keravan kaupunki on aivan sekaisin. Siellä on työpaikka kiusaava kaupungin johtaja joka tulee tappamaan koko kaupungin kehityksen. Pysykää erossa koko paikasta. Tekninenjohtaja pääsi reittämyöten paikalleen ilman paikan julistamista avoimeksi. Kaupungin työntekijöiden vaihtuvuus on yli sataprosenttia muutaman vuoden tarkastelujaksolla monessakin yksikössä.
      Älkää edes ajatelko muuttamista sinne.

    • Anonyymi

      Keravalla kerrostaloja rakennetaan lentokoneiden laskeutumisreitille! Palopellonkadulla. Kun korona helpottaa just muuttaneet asukkaat yllättyy lentomelusta, kun iltapäivisin joka päivä kone lentää muutaman sadan metrin korkeudelta puolentoista minuutin välein.

      • Anonyymi

        Keravalaiset voivat seurata yli lentävien lentokoneiden laatua! Onko kehitetty uusia lentokonemalleja? Siitä jos mistä pitäisi verottaa asukkaita ankarasti. Harvassa kunnassa lentokoneiden seuraaminen on mahdollista. Vuoteessa on levollista kuunnella, kun lentokoneet lentävät "kaupungin" yli.


    • Anonyymi

      Kerava on mennyt alamäkeä kehityksen suhteen jo pitkään , ilmeisen huonoa työtä tehneet päättäjät , ennen kerava oli dynaamisempi ja oli tapahtumaa jos millaista , nyt on keskusta pilattu ja kylästä löytyy vain prisma ja cm , siinä kaikki oleellisin.

    • Anonyymi

      Järvenpää ja Kerava ovat surkeita pieniä postimerkkikuntia, joiden olisi syytä liittyä Tuusulaan!
      Nyt Järvenpääläiset ja Keravalaiset pitävät yllä kuntien laajaa viranhaltijalaumaa ja elättävät turhia poliitikkoja. Kummankin kunnan ( Järvenpään ja Keravan) poliitikot ja korkeapalkkaiset viranhaltijat ovat niin ahneita, ettei heille merkitse mitään, vaikka tuhlaavat surkeiden postimerkkikuntien verorahoja. Pelkään, että on turha toivo odottaa poliitikkojen ahneuden laantumista. Järkeä heiltä on turha toivoa!
      Yhden kunnan toivossa ( Tuusulan) lasken pääni illalla tyynylle.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe