Treffikokemuksia

ruma--nainen

Suomi24 treffit oli yksi paikka josta olen aikoinani hakenut seuraa. Niin kauan kuin kuvaani en näyttänyt niin viestintä sujui hyvin miesten kanssa ja lähes jokainen oli melkein heti valmis tapaamiseen. Kerroin vain pituuteni, painoni, ikäni ja että olen terve kaikin tavoin koska olenhan elänyt terveellisesti ikäni, en juo enkä polta ja liikun ja syön terveellisesti. Eikä mulla ollut myöskään aikaisempia suhteita tosin en kehdannut heti sanoa olevani neitsyt.

Kun tapaamisiin lähdin olin aina siististi nätisti pukeutuneena, hiukset laitettu naisellisesti, nätisti, hieman meikkiä sekä positiivisella olemuksella lähdin liikenteeseen tapaamaan miestä jotka yleensä olivat melko innokkaita tapaamiseen ja joiden kanssa kirjoittelu sujui erittäin hyvin. Tää yks kaveri sentään lähti 200km:n päästä mua tapaamaan joten kyseinen mies oli varmasti melko tosissaan ja halukas tapaamaan.

Siellä oottelin sovitulla paikalla jonnen kaverin piti tulla autollaan, odotin vartin jännittyneenä. Mies saapui pian autollaan ja . . niin . . ihmettelin miks mies istuu vaan autossaan eikä nouse ylös, vaikka hymyilen ja vilkutan, että mä olen täällä. Äkkiä auto starttaa ja poistuu paikalta renkaat kirskuen . . sinne meni eikä miehestä enää kuulunut halaistua sanaakaan ja miehen koko profiili oli pian poistettu. Aika V:mäistä käytöstä ei voi muuta sanoa. Eikä tää ollut ainoa kerta, tosin muut miehet sentään tulivat moikkaamaan, mutta pian alkoikin keksityt selitettelyt miksi niiden pitää lähteä eikä sen jälkeen enää mitään kuulunut.

Mitä tässä siis voi sanoa treffailuista omalla kohdallani kuin, että paskaa pitkällä tiukulla. Olen saanut niistä tarpeekseni. Jo ihan teinistä asti oli samaa paskaa joten tähän 50v ikään mennessä tiuskin enää haluja uusiin treffeihin.

Enkä todellakana ole vaatinut mieheltä koskaan liikoja vaan mulle on kernaasti kelvannut ihan 20-30v vanhemmat, työttömät, mt-ongelmaiset ja jopa muiden naisten silmissä erittäin rumatkin miehet joihin mielelläni olisin halunut tutustua tosissaan. Toki joukkoon mahtui normaalejakin miehiä eli miehiä jotka oli mielestäni jopa tasoa 8-10 koska itsehän olen maatason alapuolella -0. Myös muutama kehitysvammainenkin ollut halukas tapaamaan ja kun ovat nähneet mut nii eipä ole kiinnostusta ollut.

Kerran tosin tutustuin erääseen mt-ongelmaiseen ehkä lievästi kehitysvmmaiseen mieheen jonka kanssa jonkinasteista suhdetta kesti kork. kuukausi, tosin suhde oli vain juttelupohjalla, mutta tääkin kaveri teki äkkiä mulle selväksi mikä paska rumilus mä olen ja kuinka hänellä on mahiksia kauniimpiinki naisiin. Eli se oli mun ainoa suhde joka mulla on koskaan ollut.

10

284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rakkausss

      Ihan kamala kokemus, halit! Nyt tulee kyllä mieleen, että et osaa pukeutua tai sulla on surkea säkä ja ongelmaiset miehet. On sitä niin onnellisia 130- kiloisia naisia parisuhteissa, ei se pelkkä ulkonäkö! Tietenkin, jos vanhat pettymykset säteilevät negatiivisuutta, voi olla ongelma. Eiku eteenpäi, mummo lumessa!

    • ruma--nainen

      Mä en ole siis mikään normaalinnäköinen tai tavallisenkaan ruma vaan ERITTÄIN RUMA NAINEN. Mulla on täysin miehen luustonrakenne varsinkin tää yläkroppa on 2 numeroa isompi kuin alakroppa eli näytän lähinnä tältä . .

      http://imgur.com/5Tvjrkj

      Luustoni on siis luonnottoman iso varsinkin naiseksi, harva suomalainen mieskään omaa näin raskasta ja isoa luustoa korkeintaan joku 2 metrinen erittäin roteva-ja isoluinen erittäin maskuliininen mies saattaisi vetää vertoja luustolleni. Olen siis 164cm ja 50kg, mutta luusto todelllakin äärimmäisen leveää ja raskasrakenteista. Mittasuhteeni ovat täysin pielessä, olen täysin epäsopusuhteinen ja epätasapainoisen näköinen ulkomuodoltani.

      Kasvot ovat myös erittäin maskuliiniset etenkin leukapiirteeni ovat järkyttävän massiiviset. Kasvojen kokonais koko on luonnottoma ISO!! Ne ovat järkyn pitkät ja leveät samanaikaisesti. Silti näissä luonnottoman kokoisissa kasvoissani suu/huulet, nenä ja silmät ovat jääneet minikokoisiksi eli ne ovat lähes pelkät pisteet tässä jättimäisessä pannukakussa. Eikä riitä, että leukani on järkyn iso se on myös epänormaalisti vääntynyt eteen ja siinä leuan kärjessä on vielä iso pallo ja siinä pallon päässä vielä halkio eli on todellakin pidetty huoli, että VARMASTI olen ruma kaikilta osin.

      Mitä tulee pukeutumiseeni ja laittautumiseeni niin ainakin silloin kun vielä treffeillä kävin ja yleensäkin kun lähdin ihmisten ilmoille olen aina laittautunut erittäin naisellisesti ja nätiksi itseni. Hiukset ovat olleet naiselliset ja nätisti laitettuna, hieman meikkiä, naiselliset vaatteet ja olen aina huolehtinut hyvin hygieniastani. Myöskin olen huolehtinut terveellisestä ruokavaliosta, säännöllisestä liikunnasta ja painostani suurimman osan elämästäni joten ei voi todellakaan syyttää pukeutumistani tms. koska ne ovat aivan varmasti olleet tiptop kunnossa.

      Suurin ongelma on siis leukapiirteeni koska joskus kun lähdin treffeille tai lähetin kuvan olin peittänyt talvella leukani takin korkealla kauluksella, silloin miehet kyllä vielä olivat kiinnostuneita. Mutta kun paljastin koko leukani karmeuden johan loppui kiinnostus kuin seinään. Niin ja onhan muilla muitakin ongelmia esim. jos mut nähtäisiin alasti olisi koko karmeus käsittämätöntä koska rintani roikkuvat lättäninä kuin 100 vuotiaalla mummolla navassa eikä nännit niissä tapita lainkaan vaan ovat sileänä lähes aina ja osoittavat vieläpä alaspäin oikeastaan osoittavat taaksepäin eli kohti mahaa, kuulostaa varmaan oudolta? kyllä ne ovat todella OUDOT joiden mallia on vaikea edes kuvailla.

      Sitten tää mun perse joka on täysin lättänä eli sinne ei mene rasvaa koskaan ei edes silloin kun olin todella lihava niin perse oli LÄTTÄNÄ. Muutenkin perseeni on olematon eli pakaranmallini ovat suipot puolikuun malliset ja tyhjät pussit. Perseeni on ilmeisesti mennyt leukaani joka muistuttaakin erehdyttävästi persettä. Sitten ne mun karvat koska olen maskuliininen niin omaan karvoja kaikkialla ja runsaasti eli niitä täytyy ajella näkyvimmistä paikoista. Pakaroiden välissä on niin tiheä musta karvoitus, että niiden poistaminen on sula mahdottomuus. Sitten vielä pakaroideni väli sekä sisäreiteni ovat mustuneet ajan saatossa tai oikeastaan ne ovat aina olleet mustat jo teinitytöstä asti.

      Alaselkäni on täysin suora kuten miehillä yleensä eli siinä ei ole sitä naisellista notkoa lainkaan. Vyötäröä en omaa lainkaan kuten miehet ei yleensä omaakaan tai oikeastaan miehetkin omaavat enemmän vyötäröä kuin mä. Jopa 40 kiloisena en saanut vyötäröä esiin ja olen elämäni aikani myös tehnyt paljon liikuntamuotoja jotka muokkaisivat vyötäröä tai pakaroita, mutta ne eivät ole tulleet esille lainkaan päinvastoin ovat menneet entistä olemattomammaksi.

      Olen siis tasapaksu tai oikeastaan tasalaiha kun olen 50 kiloinen. Olen neliskanttisen mallinen vartaloltani ja yläkroppani on isompi niin miten tätä mallia nyt edes voisi selittääkään. Selkäni on järkyn pitkä ja leveä samoin rintakehä kuin gorillalla ja niskani kuin myskihärällä. Olen siis järkyn SUURIKOKOINEN. Jopa silloin 40 kiloisena ei puhettakaan, että S koko olisi mahtunut mulle, ei vaan olen aina ollut kokoa M-L ja kengänkoko n. 42 vaihtelee kengästä riippumatta.

      Eli ässä nyt alkuun nämä pahimmat ongelmat, muitakin ongelmia toki lisää ja paljon, mutta en nyt jaksa selvittää niitä tällä kertaa enempää.

      Niin ja olen yli 30 vuotta hakenut kumppania niin livenä kuin muilla keinoilla ja kun netti tuli niin aloin sitä kautta. Ja aina todellakin AINA on ollut yhtä huono säkä, luuletko, että toivoa vielä olisi?? Kyllä olen jo pikkuhiljaa tajunnut, että olen kaikkein kammottavin naistyyppi johon miehet eivät koskisi pitkällä tikullakaan. Jo teininä olin rumin tyttö mitä vaan voi maa päällänsä kantaa saati sitten nyt 50 vuotiaana jolloin tää mun rumuus on lisääntynyt jo sellaisiin mittasuhteisiin, että sitä ei voi enää edes selittää.

      • etRakasaItseäsi

        olit sporttinen 164cm. 50kg. nyt olet ylipainoinen


      • ruma--nainen
        etRakasaItseäsi kirjoitti:

        olit sporttinen 164cm. 50kg. nyt olet ylipainoinen

        Monet eivät ilmeisesti taida uskoa mua eikä ottaa kertomuksiani ja kuvailujani itsestäni ja elämästäni todellisiksi? No ymmärrän kyllä sen. Olen niin äärimmäisen poikkeava, että eihän kukaan tietenkään voi edes käsittää tai kuvitella villeimmissä kuvitelmissaankaan.


    • ruma--nainen

      Niin, iso olen mittoihini nähden eli 164cm ja 50kg, mutta todellakin koko M-L 38-40 ovat koot jotka menevät. Olen ollut jopa 40 kiloinen ja silloinkaan ei mennyt S koko tai koko 36 lähellekään johtuen LUISTANI. Varsinkin yläkroppani on äärimmäisen massiivinen. Siinä on moni hyppinyt ilmaan mut nähtyään.

      En tiedä olisiko S koko mennyt jos olisin laihtunut 30 kiloiseksi, tuskin sittenkään.

    • ruma--nainen

      Niin olen siis ISOKOKOINEN jos se ei ole tullut selväksi vielä. Eli kuten tuosta ylhäältä näkee en pääsisis S-kokokoon edes 30 kiloisena tai sitäkään laihempana. Luusto ratkaisee oikeastaan kaiken naisen ulkonäössä ja mulla on luusto pahin mahdollinen eli MIEHEN luusto ja vieläpä isokoisen raskastreakenteisen rotevan erittäin maskuliinisen miehen luusto eli voi oikeastaan sanoa, että olen maskuliinisempi kuin suomalaiset miehet yleensä tai maskuliinisempi kuin yksikään mies maapallolla keskimäärin.

      Ja tämä siis inhottaa, hirvittää kaikkia ihmisiä ja ihmiset todellakin ihan hypähtävät ilmaan mut nähtyään.

    • facepalma

      Kannattaisiko laittaa naamakuva ja vartolokuva missä näkyvät muodot, suoraan treffikaverille niin ei tule yllätyksenä että millainen kaveri sieltä tulee.

    • Ansku1972

      Kahdet viestittelyt alussa johti siihen, että miehet halusivat maksaa minulle seksistä. Vaikka kirjoitin profiiliini, etten hae seikkailua. Eka mies vielä näytti vaimonsa kuvan facessa ja sanoi, että on jännittävää puuhastella vaimon selän takana. Tarjoutui maksamaan matkat Lappiin ja hotellin siellä sekä seksistä rahaa. Toinen ukko taas tuli väkisin iholle, kokeili tissejä, vaikka otin monta kertaa käden pois eikä uskonut, että haluan edetä rauhallisesti. Sitten tuokin tarjosi seksistä rahaa, vaikka olin sanonut, etten ole mikään maksullinen nainen. Onneksi on ollut normaalimpia ja kuuntelevaisempia tapauksia.

    • mermai

      ruma-naiselle. Mun tuli susta mieleen eräs nuorempana tuntemani nainen, joka oli ruumiinrakenteeltaan paljolti samanlainen kuin itseäsi kuvasit. Mutta hän oli vielä lisäksi hyvin pitkä. Hän käytti aina hameita, koska niissä hänen hoikat säärensä tuli esiin ja hän käytti vielä korkokenkiä, pituudestaan huolimatta. Hän ei tuntunut kärsivän mistään. Hyvin raskastekoinen ihminen siis hänkin, mutta jotenkin se ei vaan haitannut. Kurjalta tuntui lukea tuo kuvauksesi itsestäsi ja jotenkin ihan uskomattomaltakin, koska olet kuitenkin niin kevyt! Kun joskus itse olin 45-kiloinen, olin ihan kamalan laiha, valokuvista näkyy, että en ollut edes ihan terveen näköinen, näytin kuoleman kuvalta. Jos laihduttaisit 30-kiloiseksi, kuolisit, joten älä laihduta. Ehkä suurin ongelmasi on tuo leuka, oletko koskaan ajatellut, että sitä voisi kirurgi hiukan muotoilla kauniimmaksi? Voisit olla sen suhteen tyytyväisempi. Itse olen käynyt leikkauttamassa nenääni, koska siinä oli kummallinen ruma patti päässä. Jos olisin tiennyt, miten paljon paremmaksi mieleni tuli sen jälkeen, olisin käynyt aikaisemmin. Nämä on tietysti vähän arkoja asioita, eikä ketään pitäisi kehottaa tällaiseen, itse tiedät parhaiten. Ja paljon riippuu siitäkin, tarvitsisiko muotoilla vain kudosta, vai pitäisikö kajota luuhun. Toivon, että löydät vielä itsellesi elämänkumppanin, joka hyväksyy sinut ihan sellaisena kuin olet.

    • Vccc

      Oletko kokeillut käyttää musliminaisten burkaa tai niqabia. Siinä voisit nätisti verhota itsesi säkillä ja kasvot hunnulla. Olisit säkkinainen..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      583
      4252
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3479
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      144
      3126
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      166
      2407
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2260
    6. 235
      1748
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1437
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1320
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1120
    Aihe