Vihamielinen ex-miesystävä

Vihankohde

Jos jollakin tulee näkökulmaa asiaan, niin kiitos paljon! Kävi niin, että tapailin erästä miestä noin puoli vuotta. Olemme molemmat ainakin numeroilla aikuisia, 40v. Tapailimme paljon, vietimme aikaa toistemme luona, ehdimme matkaillakin jne. Sanoisin, että meillä oli mukavaa yhdessä.

Yhtä äkkiä mies lopetti kaiken yhteydenpidon. Selvittelin asiaa, ja hän halusi lopettaa ja näin teimme. Tapailun lopettamisen syitä mies ei halunnut selvittää. Tästä on aikaa pari kuukautta. Tämän jälkeen olemme pari kertaa törmänneet ja kaksi kertaa olen joutunut lähestymään häntä viestillä.

Kukaan ei ole koskaan suhtautunut minuun niin vihamielisesti kuin tämä mies. Syitä en ymmärrrä, ja kysynkin teiltä? Miehen vihamielisyys on ilmennyt monin tavoin. Mies itse halusi aloittaa, mies halusi lopettaa, minä olen tehnyt miten hän on halunnut ja nyt hän on minua kohtaan hirveän vihamielinen. En ole loukannut miestä mitenkään. Mistä tällainen käyttäytyminen, vihamielisyys ja täydellinen mielenmuutos johtuu? Ja huom. miehen ikä, lähes 50v. Kiitos näkemyksestänne!

6

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • logoottinen

      Kun mieli sairastaa, niin se toimii vastoin terveen mielen järkiajattelua. Tämä on vaan surullinen fakta, joka pitää osata hyväksyä. Sairas mieli voi vaikuttaa hetken normaalilta, kunnes pinnistely, eli rooliutuminen käy ylivoimaiseksi.

    • Roksi

      Sanot että hän on hyvin, hyvin vihamielinen, muttet yhtään avaa että miten tuo vihamielisyys ilmenee.
      Onko hän tehnyt vihapuheluita ja käyttänyt uhkailevaa kieltä, ilmestynyt kotisi tai työpaikkasi pihamaalle ja huudellut uhkauksia, lähettänyt vihapostia tjms?
      Jos hän vain lopetti suhteen ja on ollut hiljaa, silloin sinun mielikuvituksesi on kehittänyt tuon ajatuksen että hän on ''vihamielinen''. Totaalinen etäisyydenotto kertoo siitä että hän haluaa olla rauhassa. Ehkä hän vain ei jaksa kuten ensimmäinen kommentoija toteaa.

      Tietenkin saattaa olla niin, että hän on loukkaantunut tai suuttunut jostain mistä sinulla ei ole aavistustakaan. Joskus me ihmiset tulkitsemme toisen teon ja sanat toisin kuin oli tarkoitettu.
      Mutta jos hän todella on osoittanut vihamielisyyttä, oletko kysynyt että mistä tuo vihamielisyys johtuu? Jos olet, etkä ole saanut selitystä, olet tehnyt voitavasi eikä sinun tarvitse enää mitään tehdä. Jätä asia mielestäsi. Suuren virheen teet jos otat yhteyttä, anelet jotenkin huomiota tms.

    • tarkenna_vähän

      Minäkin ihmettelin miten tuo vihamielisyys ilmenee?
      Olet ottanut 2 krt yhteyttä ja olette pari kertaa tavanneetkin ilmeisesti sattumalta sen jälkeen kun erositte.
      Jos mies ei halua jutella kanssasi menneistä eikä halua olla edes samassa huoneessa, niin se on hänen ongelmansa.
      Jos mies oikeasti on vihamielinen, käy päälle tai kiroilee tai uhkaa lyödä, sano, että jos tollanen ei lopu, niin teet ilmoituksen poliisille.

    • Vihankohde

      Ei ole sentään väkivaltaa tai vastaavaa ollut. Vihamielinen käytös on ilmennyt sosiaalisissa tilanteissa, joissa olemme joutuneet kohtaamaan. Tämän ovat havainneet myös pari ystävääni, jotka myös ihmettelevät miksi mies suhtautuu tai asennoituu niin vihaisesti eli ei ole omaa mielikuvitustani, kun se vihaisuus tai inho on ollut niin näkyvää.

      Minä olen juttumme loppumisen kanssa fine, en ole ollut hältä mitään vailla ja pystyisin kohtaamaan hänet normaalilla ja kunnioittavalla tavalla. Vaikea vain ymmärtää eikä tunnu kivalta kun toinen näyttää inhoa ja vihaa niin näkyvästi.

      • ihmismielen_koukeroita

        50v mies osoittaa yhtäkkiä mieltään kuin loukattu poika eikä suostu käsittelemään käytöksensä syitä tai seurauksiakaan yhdessä sinun kanssasi?
        Ihan syystäkin olet äimänkäkenä, ei tuollainen ole millään tavalla "aikuista" käytöstä, päinvastoin.

        Ehkä hän nyt näytti sen todellisen luonteensa, jossa mielialat heittelevät laidasta laitaan eikä hän kykene estämään niin tapahtumasta, ei ehkä edes tiedosta sitä, miten epäreilu ja outo hän silloin on muiden silmissä.

        Voi myös olla kyse ihmisestä, joka on äärimmäisen pikkutarkka ja niin itsekeskeinenkin, että loukkaantuu pienimmästäkin kokemastaan vääryydestä, eikä kykene käsittelemään asiaa saatikka antamaan sitä anteeksi. Sellaisen pilkunviilaajan kanssa onkin vaikeaa yrittää elää tasapainoista elämää...

        Niin tai näin, pysy vaan uskollisena itsellesi ja tervehdi häntä vastakin kuin tuttu konsanaan. Mukavia muistoja ei kannata pilata oma-aloitteisesti.


      • Roksi

        Juuri tuollanen käytös on ärsyttävän pikkumaista kun käyttäytyy toisten läsnoäollessa inhottavasti! Se on pientä ja matalaa käytöstä, epäaikuismaista, kuin pikkupojan kiukuttelua äidille.
        Sinun tilallasi kysyisin napakasti että mikä on ongelmasi, voisitko selittää...
        Ei tarvitse ottaa vastaan vihamielisyyttä ilman ettei puolusta itseään. Napakka puolustushyökkäys on joskus paikallaan ja oikeutettu!

        Tulee mieleen että ehkä hän kuitenkin sisimmässään tuntee tullessaan hylätyksi vaikka itse halusikin lopettaa suhteen? Hän näkee että olet jatkanut elämääsi ja näytät olevan tyytyväinenkin, ja hän tuntee ärtymystä tämän takia. Ehkä hän itse on tyytymätön omaan elämäänsä, ei oikein tiedä mitä haluaa elämältä, ja sitten kun näkee sinun jatkaneen elämääsi kuin tyhjää vaan, niin sitten ärsyyntyneenä haluaa loukata sinua?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe