Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vainoharhainen

flkn

Olen jo kohta 27 vuotias mies ja kokemukset naisista ovat vähäiset.

Ongelmani on se että en tahdo saada naisen iskemiseen liiankin kovasti haluamaani omaa rauhaa. Sitä mahdollisuutta vain en helpolla heru, kun harvemmin he liikkuvat yksin, jotta saisi rauhaa iskemiseen esim. kahvilassa, syömäässä jne. Voitte naiset itsekkin antaa neuvoa tähän.

Onko tuottavaa iskeä yksin olevaa naista vai onko se heille pelottavaa? Toisaalta, lähes kaikki ketkä näen itselleni "hyvässä" paikassa, eivät sattumoisin ole kiinnostavia. Yllämainitun 27 vuoden ikänikin vuoksi on yhä vaikeampi nähdä 25-27 vuotiasta sinkkua hyvässä paikassa.

Alunperin toivoin löytäväni sitä kautta, että pääsen tekemisiin kiinnostavan naisen kanssa, jonka katseista ja eleistä huomaan olevan myös kiinnostunut minusta, mutta niin ei ole käynyt ja vuosittain pääsen tekemisiin vain muutaman uuden naisen kanssa.

Kannattaako siis keskittyä yksin olevaan naiseen vai täytyykö naisten iskemisessä elää yleisön kanssa? En suinkaan toivo, mitään suljettua huonetta vaan ihan sosiaalista tai muuta julkista paikkaa missä muut on loitompana eivätkä kuule.

4

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uivv

      Harvoin se iskeminen onnistuu missään kaupassa tai puistonpenkillä. Baarissa istuvalla naisella ei yleensä ole kiire mihinkään ja ehtii jutella. Tai sitten voit mennä harrastamaan jotain ja tutustua naisiin sitä kautta. Tai laittaa ilmoituksen nettiin, mutta nettituttujen kanssa sovi ensimmäinen tapaaminen julkiselle paikalle, koska se nainen voi olla oikeasti vaikka joku raiskaajahomo.

    • utjry

      Harrastus olisi hyvä vaihtoehto, mutta harrastukseksi käyn vain salilla ja sieltä en usko löytävän. Nettiä olen harkinnut, aiemmin halusin kovasti löytää luonnollisemmin muualta kuin netistä. Baarista voi etsiä, mutta se taitaa vaatia, että viis veisaa mahdollisista tuijottajista.

    • naisen.neuvo

      On se kyllä melkoisen haastavaa jos todella olet vainoharhainen ja vaadit saada tavata naisen jossain tyhjiössä ja äänieriössä! Se tekee asiasta kyllä todella monimutkaisen!
      Miksi pelkäät että muut "kuulee"? Mitä pelkäät heidän kuulevan? Sanotko jotain joka ei sovi muitten korville? Enpä usko että baarissa tai muussa sellaisessa kaikki olisivat keskittyneet seuraamaan mitä juuri sinä teet ja sanot! Kyllä siellä kaikilla on varmasti tarpeeksi omissa jutuissaan. Ei siellä missään teatterilavalla istuta ja yleisö seuraamassa ympärillä!
      Jos sinulla todella on paranoidisia ajatuksia, hae apua. Elämäsi tulee olemaan todella raskasta ja hankalaa jos jatkat noin.

    • 2242

      Alkuperäinen kirjoittaja

      En toivo mitään huonetta tai yksityistä. Ihan julkiseen paikkaan haluan treffeille. Treffit vain ovat erilaiset kuin ensi-iskeminen. Siihen toivon mahdollisuutta saamatta "yleisöä". Totta on kyllä että tuskin ketään kiinnostaa seurata yritystäni. Pitäisi tietenkin voittaa se yleisönpelko.

      Alan jo huomata syyn siihen miksi itselleni hyvässä paikassa näkemäni naiset ei tahdo olla kiinnostavia - he sattumoisin ovat liian nuoria, kun itse 27-vuotiaana henk. kohtasesti haluan ainaki 25 vuotiaan, pienellä mahiksella 24 voi myös riittää. Iän mukana onkin yhä vaikeampi törmätä samanikäiseen sinkkuun. Kannattaisiko sinkkujen yhteisvoimin perustaa sinkkujen kokoontumispaikka?

      Itselläni jonkin verran huomiota iskiessä lisää se, että olen tummaihoinen ja lähes kaksimetrinen, mutta tiedän että ne katseet pitää vain sivuuttaa.

      Mikä ohje siis olisi ja onko paikkoja missä helpommin näkee vanhempia nuoria sinkkuja mm. 25-29 vuotiaita. Ei kuitenkaan baareja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2238
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1934
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      77
      1658
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1321
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe