elämäonlyhyt

yksielämävain

Kunnioittaakaa teidän lapsien puolisoita pitäkää heistä kuin omistanne ja jos ero sattuu tulemaan olkaa lastenne tukena,ettekai halua että lastenne on peräkammarin poikia tai tyttöjä vain meitä vanhoja varten.Meillä jokaisella on oma elämä elettävänään,suotakoon se eikä vaadita mahdottomia.Voi olla hankala anoppi tai miniä mutta kunnioitetaan jokaisen puolison valintaa.

8

86

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lapsillani_on_oma_elämä

      Ei kaikkien lapsista tule peräkammarin poikaa tai tyttöä, ei vaikka olisivat kuinka läheisiä. Itselläni on 3 lasta, ovat asuneet omillaan parikymppisestä saakka. Itse ovat seurustelusuhteensa hoidelleet, ei ole minun äitinä tarvinnut niihin puuttua, eikä heidän valintojaan ihmetellä. Eivät he minua varten puolisoa ota vaan itselleen.

    • KundiHesasta

      Näillä mennään. Kunnioitusta ja hyvää yötä.

    • exäanoppi

      Kyllä minäkin kunnioitin lapseni puolisoa niin kauan kunnes tämä jätti ison velkansa meille maksamatta ja otti ja hävitti rahat jotka olin antanut lapselleni auton korjausta varten plus muuta vastaavaa. Sitä ennen luulin häntä vielä ihan kunnon ihmiseksi kun osasi puhua ja esiintyä niin vakuuttavasti. Sitten en enää häntä kunnioittanut ja nyt hän onkin lapseni expuoliso ja uusissa naimisissa ja sama meno kuulemma jatkuu. En kunnioita.

    • mhju

      Toivon kunnioitusta miniöiltä ja vävyiltä appivanhempia kohtaan. Olemme eläneet muutaman kymmenen vuotta enemmän. On noloa, kun meitä nuoremmat ilkkuvat ja he vielä kulvittelevat, ettei me sitä huomata. Eläkää sitä omaa elämää, mutta jos nyt vihdoin tajuaisitte, että kaikilla on se oma ainutlaatuinen elämä. Ja jos, ette itse välitä sukulaisista niin se ei ole syy erottaa puoliso omistaan. Olen niin paljon nähnyt anoppien mustamaalaamista vain sen vuoksi, koska miniä on mustasukkainen miehensä äidille, vaikkei tämä ole edes mikään ongelma anoppi. Negatiiviset tunteet ovat aina kantajassaan ja kantajasta peräisin, siinä on peiliin katsomisen paikka miksi tälläisia tunteita on. Pohtikaa miksi suututte aina appivanhemmat tavatessa, hehän ovat rakkaan puolison vanhemmat, jotka haluavat pitää yhteyttä lapsensa perheeseen.
      Liika vallantavoittelu parisuhteessa on huono asia pidemmän päälle ja sitähän se on kun toisen vanhempia mustamaalataan.

    • Eenokkilainen

      Totta tuo. Kun toista halutaan loukata, silloin on helpointa iskeä tämän perheeseen. äitiin ja sisaruksiin. Ne on semmosia ja ne on tämmösiä. Ja niistä pitää koittaa saada toinen erilleen vaikka millä. Se on niin selkeää mustasukkaisuutta kuin olla voi, mutta ainahan sitä yritetään kaunistella joksikin muuksi. Akat varsinkin luulee, että jos ne saa miehensä kääntymään kotiväkeään vastaan, niin vaimon glooria siinä kasvaa, mutta eihän se kylläkään niin mene. Mies voi näennäisesti kotirauhan takia hillitä vanhempiensa ja sisarustensa tapaamisia, mutta sisimmässään ei näitä kuitenkaan hylkää. Tulee valtataistelutilanne, jossa vaimo suuttuu heti, jos kuulee miehen olleen yhteydessä kotiväkeensä ja jos sieltä yksikin puhelinsoitto tulee niin heti ollaan sodassa. Se on niin naurettavaa että oikeasti nauraisi, ellei se olisi totista totta. Aika piinaavaa miehelle ja avioliiton yksi tappava isku, mutta eihän nämä mustasukkaiset naiset sitä tajua. He kuvittelevat, että ihmisen voi omistaa, mikä on väärä luulo. Mutta silti he vaan olettaa, että jos mies on yhteyksissä omaan äitiinsä, silloin heidän "omistamastaan" miehestä puuttuu joku pala joka onkin mahdollisesti sen anopin, kauheeta! Ja sitten alkaa tappelu kun se pala on saatava takaisin. Järkyttävää.

      • riippuukaikenlaisesta

        Sinun kannattaa ottaa sellainen puoliso, että kaikki tulevat keskenään toimeen. Sinä hänen perheensä ja hän sinun perheesi kanssa. Ja että yhteydenpidon määrä sopii kaikille, oli se millainen vain. Ihmiset harvoin ovat syyttä mustasukkaisia sellaisille, joiden kanssa tulevat hyvin juttuun. Mutta kaikki vain eivät tule kaikkien kanssa toimeen, eikä se väkisin onnistu. Jos homma ei ollenkaan toimi, niin lopeta se alkuunsa. Sinä haluat tiiviit suhteet sukulaisiin, joten sinun pitää hakea nainen, joka sopii siihen kuvioon.

        Eikä kaikkien ole pakko olla parisuhteessa. Voit olla sinkku ja elää äidin ja sisarusten kanssa, jos se sopii sinulle paremmin tai et löydä naista jolle elämäntyylisi sopisi.

        Jos taas et millään löydä naista, joka tulee toimeen äitisi kanssa, niin mieti missä mahtaa olla vika? Puolisosi haluaa teille myös kahdenvälisen suhteen, johon sinun sukusi ei tunge osapuoleksi. Se ei estä yhteydenpitoa sukulaisiin. Rakastatko vaimoasi?

        Miksi et mainitse isääsi ollenkaan?

        Jos mammanpojan tai -tytön äiti on ehtinyt jäädä leskeksi jossain välissä ennen suhteen alkua, niin tilanne on usein toivoton. Äiti voi tehdä pojasta itselleen oman pikkumiehen hyvin nopeasti ja edellyttää jatkuvaa valmiutta osallistua omaan elämäänsä. Taas lapsi taantuu takaisin lapsen rooliin ja käy päivittäin äidillä syömässä ym. Molempien sosiaalinen tyhjiö täytyy näin, ja se on heille ihan mukavaa, kerrassaan hyvää elämää. Mutta parisuhdetta ei siihen kuvioon mahdu. Eikä kukaan halua olla se ilkeä, joka riistää äitiraukalta lapsensa seuran. Tietysti jotkut eivät edes muuta kotoa, vaan elävät hiukan tuollaista elämää koko ajan. Mutta jos vanhemmalla on oma parisuhde, niin lapsi voi irtautua vielä.


    • hgfvcd

      No voihan p......, miniä ei näe, että kaikki vapaat poikani viettää anoppinsa seurassa ja tanssii hänen pillinsä mukaan. Jos me käydään pojan luona joskus kylässä, niin heti on sopimaton aika. Että puolin ja toisin. Poikani on osansa valinnut vai onkohan miniä pakottanut kitinällään.

    • Fiksumpaa

      Yleensä se palautuu takaisin miten käyttäydytään toisia kohtaan. Jos jollakulla on kova sydän ja rikollisen mieli, kunnioitus katoaa. Mutta jos elämä menee alamäkeä syistä joihin ei voi itse vaikuttaa, ei se vie kunnioitusta vaikka harmittaa. Pyritään ainakin kunnioittamaan toisia ihmisiä, ovat he sitten anoppeja, appeja, miniöitä tai vävyjä. Metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan. Jokaisessa on jotakin hyvääkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2082
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1956
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1895
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe