Perhe on parhaista paras.

ryhtipunnerrus

Vanhempani ovat koko elämänkaareni suosineet vanhempaa sisartani, itse en edes viikkorahoja saanut tämän saadessa vanhemmilta markan aikana 240 mk/vko.

Edes 16-vuotiaana yksinasuessa ei vanhemmilta rahaa herunut kuin 5mk/ 2vko. Jolla olisi saattanut vielä tätä vuotta aikaisemmin ostaa tarjouksesta yhden nakkipaketin. Kotona asuva kultainen täysikäinen sisareni sai bilerahaa tuplasti lapsilisieni, joita ei minulle annettu silloin

Lapsilisäni talletettiin vuosien saatossa siskoni ja minun nimelle tehdylle tilille, sisareni toki sai käyttää omansa. Joka oli kas vain tyhjennetty jo enne 18-vuotta täyttämistäni ja rahat lahjoitettu siskolleni, joka eli kerskailevaa ja tuhlaavaista elämää promtyttö-haaveineen.

Tähän päivään mennessä suhteesta suhteeseen hyppivä siskoni on saanut vanhemmiltani ennakkoperintönä myös maksetuksi kiinteiston silloisen miehensä kanssa, jonka myivät ostaakseen isomman kun heidän arvollee ei liian keskiluokkainen elämä maistunut, jonka erissä tapahtuvista maksusta eivät suoriutuneet ja ero tuli.

Myös siksoni aiempaan avoliittoon vanhempani panostivat rivitalo-asunnon verran, joka sitten ositettiin.

Olen useampaan otteeseen kysynyt, että olisiko ollut kohtuullista, että olisin edes saanut pienen osan ennakkoperintöjä tai edes osan isoäitini perinnöstä josta äitini luopui kultalapsensa eli sisareni ja tämän silloisen miehensä hyväksi. Vastaukset vaihtelevat monen monituisista solvista uhkauksiin yms.. tylyyn vastaukseen, että penniäkään minä en perintöä tule saamaan, kuuna päivänä koska olen täysin arvoton ja mitätö ihminen koko maailmalle!!

Uskonnollisen äitini mukaan asia on niin, että mikäli irstaasta vanhasta isästäni aika vielä jättää, ovat kuulemma varmistamassa kaikin keinoin, että jos varoja jää, minä en niistä ole jaolla!!

Tähän mennessä ovat kaikin keinoin onnistuneet torppaamaan kaiken elämässäni.

Joten lähimmäisenrakkautta ja lämpöä vaan talvenkylmiä lämmittämään.

2

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itseluotavaelämäsi

      Miten joku elää perintöä ajatellen. Se on vain pieni aika ihmiselämässä. Saatat olla silloin jo itse vanhus. Itse on sinun elämäsi luotava. Opiskele ja mene töihin. Jos et saa heti sellaista työtä mitä haluat tee jotakin muuta niin kauan että saat.

    • aikuinenvastaaitselleen

      Olet aikuinen ja vastaat nyt itse siitä millainen olet ja millaiseksi tulet.

      Vanhempasi voivat vaikka polttaa rahansa, talonsa ja tavaransa, ei kuulu sinulle mitä he omaisuudellaan tekevät. Lapsilisät on tarkoitettu lasten aiheuttamiin menoihin. Jos olet saanut ruokaa ja vaatteita kotoasi ollessasi lapsi, ei heidän tarvitse sinulle lapsilisiä rahana antaa.

      Sinuna jättäisin tuollaiset vanhemmat taakseni, en pitäisi heihin yhteyttä millään tavoin. Olet sairaalloisen katkera siskollesikin, lopeta yhteydenpito myös sinne päin.
      Tervehdy mieleltäsi ja elä elämääsi ilman noita ihmisiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1605
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1273
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1090
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1047
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      936
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      868
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      861
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      63
      798
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      748
    Aihe