Eipä taida kannattaa

hullun.hommaa

Pitää olla hyvin kallis auto, erikoinen auto jota et saa kuin ulkomailta että kannattaisi tuoda suomeen. Suurimmalla osalla ei ole mahdollisuuksia itse mennä hakemaan joten pitää käyttää näitä tuontiauto palveluita ja siihen se kannattavuus sitten kaatuu. Kulut kun on luokkaa 2000 verot niin ei mitään järkeä enää tavallisen hintaisiin autoihin, kuin nyt joissain poikkeuksissa sitten ehkä.

Tässä kun katselin erästä auto niin maksaa suomessa 19900 autoliikkeessä ja
saksan maalla taisi olla hinnat 12 000 luokkaa, saman verran ajettuja, suht samanlaista varusteluakin.

Toiseksi, kun auto tulee euroopasta niin siinä ei ole lohkolämmitintä eikä sisätilan pistoketta, nekin maksaa 500-1000 asennettuna. Toinen asia on talvirenkaat jotka puuttuu nekin ja puuttuu toiset vanteet eli kustannuksia tulee 800-1500 euroa uudet vanteet ja renkaat.

Laskeppa siitä, ei jää montaa euroa säästöä, saisko ämpärin kaupan päälle?

6

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bytbil.ok

      Ruotsista halpa kannattaa hakea. Tukholmasta alkaen pohjoiseen on lohkot sisäpistokkeet sekä talvirenkaat poikkeuksetta valmiina.
      Ruotsalaiset autot hyvin varustettuja, 10 vuotta vanhoja joilla ajettu kohtuullisesti löytyy paljon, onhan uusien autojen myynti naapurimaassa noin 300000kpl per vuosi.

      Hakemisen kustannukset muutaman satasen, autoilla ei ole vedetty motarilla talla pohjassa niinkuin Saksassa.

      • ewrgvf3434333

        Pitäisi vaan osata svenskaa.. vaikka kauppa sitä voi autokauppaa tehdä vaikka ei yhteistä keiltä olisikaan, selvittää vaan itse asiat mitä pitää tietää, rahat tilille ja auto matkaan..

        Taitaa olla helpompaa ostaa vaan suomesta kuin nähdä niin paljon vaivaa että menee ruotsista kattomaan autoa, jos ei olekkaan hyvä niin :D No ok voi toki uhrata vaikka koko viikonlopun sen auton etsintään että otaa ainakin 5 autoa joita käy tarvittaessa katsomassa jos toinen toisen perään ei miellytä. Muutoinhan voi ostaa sen ekan heti jos onkin kaikinpuolin mitä on odottanut ja tekee kaupat.

        Täällä vaan etelä-suomessa se vaatii ruotsinlaiva reissun, lauantai ruottissa sitten ja takaisin päin tullessa pitäisi olla auto mukana..


    • Mikään_ei_kannata

      jos ei ole taitoa ja kykyjä etsiä hinta-laatusuhteessa parempaa autoa kuin Suomesta saisi. Totta on ettei rahallisesti tavallinen auto tuontiautona oikein kannata mutta laadullisesti, varusteidensa ja kuntonsa puolesta kyllä. Satasellakin saa kohtuullisen käytetyn aluvannesarjan talvirenkaita varten kitkarenkaineen joilla kyllä pärjää Suomenkin talvessa jos ei ole täysi tumpelo. Lohkolämmitintä Euroopan autoissa ei ole koska sellaista ei siellä tarvita. Erikoisauton omatuonti kannattaa aina sillä suomeen uitetut ovat poikkeuksetta niitä oman sarjansa halvimpia ja niillä tehdään aina se paras myyntikate Suomessa. Eikä tänne parhaita tavallisiakaan autoja kannata yhdenkään jobbarin tai liikkeen tuoda koska bisnes siinä vaan kärsii. Siis "halvalla"on yhä vieläkin avainsana tuontiautoista puhuttaessa.

    • siisostamaanostamaan

      nenillensä hyppiä

    • onnen.kätkijä

      Automyyjien mielestä auton yksityistuonti varsinkin Ruotsista ei kannata. Tämä näkemys on täysin ymmärrettävä ja perusteltu.

    • 8765

      Riippuu paljon autosta. Oman alkuperäisen "Suomiautoni" olen omistanut lähes parikymmentä vuotta, ja Saksan hintataso on nykyään korkeampi kuin Suomessa.
      Järjellisesti verotetuissa maissa auto romutetaan ehkä 10 vuotta aiemmin kuin Suomessa, hiemankaan erikoisemmat mallit ovat siten esim. Saksassa yllättävän hyvissä hinnoissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe