Victoria Milan kokemuksia

ilpod

87

54296

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyulo

      pakko sanoo et kyl se vaan toimii. Ehkä joku epäilyttävä viesti sielt tuli mut sit toisaalt oon sopinu nyt kolmet treffit ja kaksil jo käyny. Kolmannet ois tulos tos ens viikol varmaanki kun oon työn puolest keikalla naapuripitäjäs. Tos kuitenki ku maksaa sit noista ihan oikeist kontakteist ni. Sit voi ihan ite päättää et viitiikö sitä käyttää esim niitä kredittei siihen et vastaa johonki joka ei kuulosta aidolt. Ei tarvii olla mikää älykääpiö et vastais johonki outoo. Kyl mulle tuli kans joku semmonen mut en siit sit välittäny ja löysin ihan oikeit suomalaisii naisii sielt ja toi kolmas ens viikolle ei kyl oo suomalaine mut ei sil oo mitää välii jos on vaan oikee ihminen ja nainen. Sit toi on paljo kivempi et on tommone palvelu joka on ihan oikeesti suunnattu just tän tietyn tyyliselle seuran haulle. Tietää kaikki osapuolet suoraan mist täs on kyse eikä jää emännätkää sit roikkuu tai soittelee. Niin on kato käyny tosi paljon sit noissa perus deittisivuilla kun siellä ne naiset ettii seurustelu kumppanii

      • Anonyymi

        Kokemuksia Victoria Milan - https://hespac.com/victoriamilanfi.htm
        Liittyminen on ilmaista ja suurinta osaa sivuston ominaisuuksista pääsee käyttämään ilmaiseksi. Täysjäsenyys ei ole ehkä ihan markkinoiden edullisin, mutta seuranhaussa laadusta kannattaa maksaa.


    • Hippiiz

      Ainakin naiselle sieltä kyllä löytyy hyvin seuraa.. Tosin joukkoon mahtuu myös paljon ei niin miellyttäviä tarjouksia ja sopivan seuralaisen löytyminen saattaa kestää jonkun verran. Itse olen tavannut sitä kautta kolme miestä. Ensimmäinen oli mukava, mutta seksi ei kovin kummoista. Toisen kanssa tavattiin kahvin merkeissä ja sovittiin jo tapaamista hotelliin, mutta jänisti viime hetkellä. Kolmannen kanssa onkin sitten sujunut hyvin kaikin puolin ;)

    • VictoriaMilan

      Kirjauduin sinne joskus huvikseni kun mieheni piereskeli viereisellä sohvalla ja kaiveli nenäänsä jotain auto-ohjelmaa katsoen. Heti alko viestiä tulvia vaikka olin ilman kuvaa. Tosin kivannäkösiä miehiä 30-40v. Yhen kans pari sanaa vaihdoin ja sit meni puput pöksyyn. En oo sen jälkeen käynyt.

    • Lampk

      Minulla on toiminut kyseinen VM hyvin. Kahdesti olen joutunut elämäntilanteeseen, jossa rakastajalle on ollut tarvetta, ja molemmilla kerroilla löytyi aivan ihana salasekstailukaveri tuolta. Olen nainen, joten oli ihan varaa valita. Vain muutama "kandidaatti" jotka tapasin ei olisi ollut mitenkään "tarkoitukseen sopivia". Maksujen päättäminen ja profiilin kätkeminen kaverin löytymisen jäkeen oli kätevää ja helppoa.

      Sellainen yleinen miesten harhaluulo pitää korjata että VMssä naisetkin maksaa kuukausimaksua siitä että voi lukea ja lähettää viestejä. Miehet jotka kirjoittaa profiiliin sähköpostiosoitteensa ja viestin "en viitsi maksaa, laittakaa naiset viestiä meiliini", tulee automaattisesti skipattua. Jos ei ole valmis sijoittamaan muutamaa kymppia rakastajataren etsimiseen niin not my cup of tea.

    • bisnesonbisnes

      Pelkkää rahastusta miehille toi sivusto. Olin siellä kesällä kolmisen kk. ja muutamien kanssa juttelin. Ketään en tavannut sieltä ja jos sellaisesta mainitsi joillekin niin sitä ei noteerattu mitenkään. Eli sivuston ylläpitäjien kätyreille taisin jutella. Mitään seksiin liittyvää sieltä ei löydä.. paitsi mainokset uusille rahastus sivuille.
      Ja edelliseen kommenttiin viitaten ei kannata sijottaa mitään kymppejä tonne kun sieltä ei takuulla saa vastinetta rahoilleen. Ja jos joku nainen oikeasti haluaisi seksiseuraa (mikä taitaa olla optimististen miesten päiväuni) niin miksei tollaista sivustoa voisi ohittaa ja laittaa meiliä suoraan sähköpostiin...
      Muutama aito nainen tuolla sivulla saattaa olla, viittäsataa miestä kohti... ja paljon palkattuja ihmisiä pitämässä seuraa maksaville asiakkaille.

      • voihyvänenaikasentään

        En voi lakata ihmettelemästä miten kukaan viitsii pistää rahojaan näihin palveluihin. Miehet ei sieltä naista kuitenkaan löydä. Naiset löytävät (vaikka sitä seksiseuraa) helposti ihan ilmaisistakin palveluista... Ei siis mitään logiikkaa


      • Juhfa

        Etkö saanu naista :D


      • Anonyymi

        Tämä on lyhyeltä istumalta kyllä minukin kokemus


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on lyhyeltä istumalta kyllä minukin kokemus

        Jep! Samaa mieltä! Aivan paska sivusto!!


      • Anonyymi
        voihyvänenaikasentään kirjoitti:

        En voi lakata ihmettelemästä miten kukaan viitsii pistää rahojaan näihin palveluihin. Miehet ei sieltä naista kuitenkaan löydä. Naiset löytävät (vaikka sitä seksiseuraa) helposti ihan ilmaisistakin palveluista... Ei siis mitään logiikkaa

        Baariin vaan ,,,ei tinder eikä nämä muutkaan ei vaan ole muuta kuin huijausta..................


      • Anonyymi
        voihyvänenaikasentään kirjoitti:

        En voi lakata ihmettelemästä miten kukaan viitsii pistää rahojaan näihin palveluihin. Miehet ei sieltä naista kuitenkaan löydä. Naiset löytävät (vaikka sitä seksiseuraa) helposti ihan ilmaisistakin palveluista... Ei siis mitään logiikkaa

        mitä ilmaisia palveluja on? Mistä löydän? en viitsis maksaa ja victoriasta ei pääse pois.


    • Uopoi

      Toimii mm. Iltasanomissa kirjoitetaan:

      Alfanaaras-nimimerkillä palveluihin kirjautunut Wiik tarkasteli pettämissivustojen menoa ja elämää kahden viikon ajan.

      – Yhteydenottojen määrä per päivä oli kymmeniä viestejä. Ashley Madisonissa viestejä tuli kahden viikon aikana vain muutamia, mutta Victoria Milanissa viestejä tuli päivittäin kymmeniä, Wiik kertoo.

    • eimeneteillähyvin

      Nuo kaikki seuranhaku- ja petäämissivustot on tyhmien rahastamista. Kauppatavarana olet sinä itse ja firma saa rahaa siitä ettet kykene ottamaan normaaleja sosiaalisia kontakteja. Siksi maksat rahaa yhtiölle siitä että se uskottelee kykenevänsä korjaamaan sinussa olevan vian. Syytäkää vaan rahanne helppoheikeille. Sata vuotta sitten he myivät ihme-eliksiirejä, nyt ne myyvät illuusiota että netissä olisi muka joku sinua odottamassa. Ai sinua, kaljuuntunutta isomahaista luuseria?

      • Pesää-saan

        Sä taidat olla itsr kaljuuntunut luuseri kun victoria milanin typykät ei kiinnostu susta :D


      • edelleensitämieltä
        Pesää-saan kirjoitti:

        Sä taidat olla itsr kaljuuntunut luuseri kun victoria milanin typykät ei kiinnostu susta :D

        Olen etusivulta tähän ketjuun houkuteltu perheenisä joka katsoi asiakseen valistaa tyhmempiään. Ette silleen kosahti tuo sinun teoriasi.


      • Pesää-saan

        Juu juu, perheen isäthän ne Victoria Milanis just liikkuu. Tietääkö vaimos et yrität saada vierasta?


      • Anonyymi

        Aika turhanpäiten sivusto. Maksoin kuukauden maksun ja kun irtisanoin sopimuksen niin tuli ilmoitus, että irtisanomisaika on 14 pv ja joudun maksamaan vielä seuraavan kuukauden, koska tein ilmoituksen liian myöhään. Ei tuolta mitään naisia löytynyt ja nyt tulee typeriä ilmoituksia vielä yli kuukausi.


    • Jaasot

      Sivusto muiden joukossa.

    • Gatvoc

      Minä löysin mukavan miespanon, meni peppuneitsyys. Olen homo

    • bisnesonbisnes

      Naiset varmaankin saisivat seuraa helposti pettämis sivustoilta... mutta naisia löytyy yksi tuhannesta jotka sitä oikeasti haluavat. Joten ihan turhaa naisten on tehdä syvällisempää tutkimusta aiheesta. Naisten seksielämä on vaan niin mustavalkoista että miehen on sitä vaikea käsittää.

    • Baresr

      Paras deittisivusto pettämiseen jos taskusta löytyy satku

      • Huiki

        Köyhillä ei oo varaa


    • yksinäinenelämä

      Naiset huijaa miehiä. Naiset laittaa profiilin ja pyytävät miehiä vastaamaan jos on samantasoinen mutta sitten naiset ei vastaakkaan. Naiset siis on huijareita.

      • Buutr

        Ehkä naisil on vaatimuksia miesten suhteen?


    • Hopå

      Itselleni sivusto oli pettymys, naiset vaikutti feikeiltä.

      • Anonyymi

        Miehet sivustolla kovin pinnallisia siksi monet naiset ei vastaa edelleenkään


    • Buutro

      Onko Ashley Madison parempi?

      • Trust-me

        Victoria milan on näistä kahdesta parempi, kokemuksia on!


    • bisneonbisnes

      Ei oo. Vähän hiljaisempi ja kontaktia naisiin ei saa... ihan sama miten yrittää. Ei aidot naiset viihdy noissa paikoissa. Naisia ei kiinnosta salasuhteet netin kautta. Naiset tykkää katselusta mut ei kosketuksesta siinä mielessä.

      • Jusfa

        Kyllä naisia kiinnostaa salasuhteet, nähty on!


    • bisneonbisnes

      Ehkä joitakin harvoja jotka löytävät niitä livenä. Netin salasuhdesivut on varustettu pelkillä feikkiprofiileilla. Niihin ei aidot naiset tunnu eksyvän.
      Mukavaa olisi saada seuraa naisista...
      Jos he olisivat avoimempia...
      Ahdistuvatko naiset miehen seurasta?

      • Hossok

        Toki on feikkejä mut olen myös törmännyt aitoihin tosin noin 50% olikin sit maksullisia naisia.


    • VictoryOFking

      Hyvä on ja ihan kohtuuhintainenki.

    • Bootru

      Ennen oli tosi hyvä, nykyään kaikki tietää sivuston

      • VictoryOFkin

        Mitäs vikaa VM:ssä on nykyään?


      • Victy

        Ei mitään.


      • Anonyymi

        10 vuotta sitten löysin 20 kuumaa rouvaa sivustolta. Sittemmin ei mitään enää


    • YksiJymäytetyistä

      Uusivat jäsenyyden vaikka tili on lopetettu ja rahastavat luottokorttia. Ainoa keino päästä eroon on lopettaa luottokortti.

      KIERTÄKÄÄ KAUKAA (HUUDAN), muuten tulette rahastetuiksi.

    • Huijarit_alas

      Heti tilin luomisen jälkeen alkaa tulemaan erilaisia viestejä "kiinnostuneilta" naisilta.
      Huomattavaa on että nimet suomalaisia mutta kuvat ulkomaalaisia. Salarakasta hakevat naimisissa olevat naiset esiintyvät selvillä kasvokuvillaan. Kiinnostuksen kohteena nopeat autot ja webcam-seksi. Ihan sama mitä omaan profiiliin laittaa niin kyllä näille naisille näyttää kelpaavan. Ei kovin uskottavaa Victoria Milan.

      Aikansa kun jaksaa meililaatikkoa tyhjennellä tulee tarjous jopa 1 eurolla yhden kuukauden mittaiseen jäsenyyteen. Maksutavaksi ei tällöin käykkään muu kuin luottokortti. 1kk jäsenyyttä ei muuten myydäkään vaan minimi on 3kk. Miksiköhän näin Victoria Milan.

      Ja kun lopulta haluat lopettaa tilin sen saa suljettua mutta ilosanomana kerrotaan että se on koska vain jälleen aktivoitavissa. Tiedot ovat siis heillä hyvässä tallessa odottamassa tietomurtoa tai huijatun työntekijän tietovuotoa. Kiitos ei Victoria Milan.

      Homma pyörii sillä että huijataan ihmisiä valeilmoituksilla houkuttelemalla antamaan luottokorttinsa minimissään kolmen kuukauden veloitukseen. Ja yllättäen kun veloitus ei katkeakkaan (lue viestejä) niin kuinka moni on valmis viemään tällaisen sivuston oikeuteen... Haavat nuollaan kortti kuolettamalla mutta rahat menneet.

      Mieti hyvä ihminen minne omat tietosi luottokortteineen annat maailman ääriin saakka.

    • Miesenkeli69

      Victoria Milan suurentelee kontaktejaan. Näkeehän tuon että miehille naisia on hurjan vähän pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Eikä Pääkaupunkiseudullakaan ole mahdottomasti.
      Naisten yhteydenottoja on ollut erittäin vähän. Itseään myyvät naiset laittelee houkutusviestejä. Näiden lisäksi on varmasti "ostettuja" houkuttelijoita, jotka laittavat viestejä ja flirttejä, että ukot maksavat sikakalliin jäsenmaksun. Sitten viestit loppuu.

      Naisille varmaan hyvä paikka - niille harvoille jotka täällä ovat oikeasti hakemassa seuraa. Muuten kusetusta. Kannattaa mennä tansseihin tuollakin rahalla..
      Niin ja millä kokemuksella kirjoitan, kaksi jäsenyyttä maksettuani.

    • miestenmies44

      Naisille toimii varmasti paremmin ku miehille koska siellä ylitarjontaa miehistä. Osa ilmoituksista feikkejä ja osa aitoja. Ite löytäny vikan viiden vuoden aikana kuitenki yli 10 naista sieltä joiden kanssa ollut seksiä eli ei se pelkkää huijaustakaan ole.

    • Kapina007

      Valitse pakettisi:
      3 kuukautta
      <span class="f-integer">39</span><span class="f-decimal">,99</span> <span class="f-currency f-currency-after">€</span>/kk
      SUOSITUIMMAT
      6 kuukautta
      <span class="f-integer">29</span><span class="f-decimal">,99</span> <span class="f-currency f-currency-after">€</span>/kk
      säästä 25%
      12 kuukautta
      <span class="f-integer">19</span><span class="f-decimal">,99</span> <span class="f-currency f-currency-after">€</span>/kk
      säästä 50% No jos joku vitun tyhmä maksaa palvelusta niin lähetä rahat mulle ostan kaljaa

    • alphaUrros

      99 % huijausta koko sivusto. viesteihin vastaa tietokone. liittyessäni sivustolle sain ensimmäisen kahden vuorokauden aikana pyynnön tutustua 24 naiselta. maksettuani jäsenyyden että voin vastata heille mielenkiinto lopahti täysin. seuraavan viikon aikana minulle vastasi kolme naista joiden viesteistä selvästi havaitsi että oli tietokoneen vastauksia: lyhyitä yhden virkkeen lauseita. lisäksi kone kyseli tyyliin oletko sinkku vai naimisissa. miksi kukaan kysyy kun se lukee profiilissa. kaiken huippu oli kun vastasin yhdelle että lue profiilistani niin seuraavan viestin sisältö oli sama; oletko sinkku vai naimisissa. KANNATTAA VÄLTTÄÄ KOKO SIVUSTO

    • Anonyymi

      Kyllä on toimiva sivusto.Kolme vuotta jo saman miehen kanssa sex merkeissä tavattu.Muutama muukin mies kokeiltu.

      • Anonyymi

        Sama mulla..5 vuotta kahta miestä sex merkeissä tavannut..muutama muukin hyvä ollut. Nyt löytyi uusi mies vm:,stä..täytyy kattoo miten lähtee etenee


    • Anonyymi

      Enimmäkseen huijausta, naiset kuvineen on kaikki jotenkin luonut profiilinsa vuoden 2017 alussa:) Mut kyllä 4 kuukauden jälkeen nappas eronnut nainen.

    • Anonyymi

      2 feikki tapasin

      • Anonyymi

        Et ole siis ketään oikeaa löytänyt?


    • Anonyymi

      Mä olen itse kyllä löytänyt mahtavaa seuraa.Muutan kanssa suhde kestänyt useamman vuoden.

    • Anonyymi

      Eipä tunnu seuraa löytyvän. Olen sporttinen mies, en mikään plösö, että siitä ei ole kiinni.

    • Anonyymi

      Täysin huijausta! Älkää hyvät ihmiset tuhlatko aikaanne ja luottokortti tietoja sinne syötelkö. Menin kokeilee sivua ensin ilman jäsenyyttä ja tuli 48h aikana 34 eri naiselta viestiä. Maksoin ensimmäisen maksun jonka piti olla se minimi 3kk mutta jännä että se raha meni hukkaan ja kun olin yhteydessä asiakaspalveluun ja soitin sinne sanoivat ettei voi auttaa muuta kun palauttamalla tiliäni mutta maksua eivät voi palauttaa. No maksoin uudestaan sen 3kk ja sitten pääsinkin jo tililleni. Kun vastasin joka ikiselle naiselle sillä jokainen niistä oli kaunis niin ei kuulunut enää mitään ja jos kuului niin tuli melkein sama viesti uudestaan (relaxed) ainakin näytti näkyvän myös usein. Tilanne rahoittui samantien kun olin ostanut kaksi kertaa jäsenyyden ja sen jälkeen ei ole enää tullut kun sillointällöin saman kaltaisia feikki tilejä mutta tosin enää kerran joka 3 viikko. Eli täysin täysin huijausta. Tässä siis lyhyesti.

    • Anonyymi

      On huijaus. Kokeeksi maksoin 3kk ja mitään vastausta ei sen jälkeen keltään. Toivottavasti tämä 150€ kokeilu ja tämä viesti varoittaa muita miehiä. 🙂 Viesteinä oli "heippa komistus", vaikka en ollut edes lisännyt kuvaani. 😆

      • Anonyymi

        Sama kokemus minullakin. Ensin yksi kk 69€ ja sitten kauheaa rumbaa pääsenkö sieltä pois. Nyt piti maksaa uusi 69€ seuraavasta kuukaudesta ja ilmeisesti 29€ että tietoni poistetaan. Nyt ollaan siinä vaiheessa että odotan enää vahvistusta tietojeni poistosta.

        Sivustolta olen kyllä löytänyt aidonkin naisen tästä läheltä ja nettiseksi seuraa eli oikeitakin on mutta EN VOI suositella. Saa nähdä pääsenkö pois vai pitääkö kuolettaa kortti. Todella harmillista koska tällainen sivusto voisi toimia rehellisestikin kk maksulla.


    • Anonyymi

      Tulipahan itsekkin sivustoa kokeiltua ja aika pettymys lopulta sit olikin kun jäsenyyden ostin. Ne ketkä tuon 3kk jäsenyyden osti niin onko tietoa mahtaako olla automaattinen uusiminen? Mielestäni ei pitäisi olla, tekisi mieli poistaa koko tili mutta pentele jos siellä 3kk välein velottuu tililtä rahaa😄 pitää kai odotella varmuuden vuoksi ja jättää tili vielä päälle.
      Ja tämä asiakaspalvelu vastaa vain englanninkielellä, onko heillä suomalaista asiakaspalvelua ollenkaan?

      • Anonyymi

        Kyllä taitaa huijausta olevan. Minä kirjoitin asiakaspalveluun suomeksi, vastasivat englanniksi. Ei naiset vastaa jos niille kirjoittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä taitaa huijausta olevan. Minä kirjoitin asiakaspalveluun suomeksi, vastasivat englanniksi. Ei naiset vastaa jos niille kirjoittaa.

        Kyllä vastataan jos nappaa. Olen itse 40 nainen ja sain juuri viikonloppuna ensi kertaa tavatulta VM-tuttavuudelta mahtavan päiväpanon, Jännitti kun kuva oli kovin epäselvä mutta kaveri oli ihana iso ja isomunainen nallekarhu eli vähän toista kuin kotona. Olen hengaillut sivustolla muutaman kuukauden ja kerännyt rohkeutta. Nyt kun on ensimmäinen kerta takana pitää varmaan kokeilla muitakin mutta tästä ekastakin ajattelin kyllä pitää kiinni. Mikä siellä sitten saa minun huomion? Huomaavaisen positiivinen puhe, määrätietoinen muttei agressiivisen eteneminen, tuhmuutta saa ripotella muttei puhua törkeitä jos en itse aloita. Siitä olen vieläkin yllättynyt että päädyin suoraan aamukahvilta selvinpäin naimaan vieraan miehen kanssa. Hyvää teki!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä vastataan jos nappaa. Olen itse 40 nainen ja sain juuri viikonloppuna ensi kertaa tavatulta VM-tuttavuudelta mahtavan päiväpanon, Jännitti kun kuva oli kovin epäselvä mutta kaveri oli ihana iso ja isomunainen nallekarhu eli vähän toista kuin kotona. Olen hengaillut sivustolla muutaman kuukauden ja kerännyt rohkeutta. Nyt kun on ensimmäinen kerta takana pitää varmaan kokeilla muitakin mutta tästä ekastakin ajattelin kyllä pitää kiinni. Mikä siellä sitten saa minun huomion? Huomaavaisen positiivinen puhe, määrätietoinen muttei agressiivisen eteneminen, tuhmuutta saa ripotella muttei puhua törkeitä jos en itse aloita. Siitä olen vieläkin yllättynyt että päädyin suoraan aamukahvilta selvinpäin naimaan vieraan miehen kanssa. Hyvää teki!

        Maksettu kusetus....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä vastataan jos nappaa. Olen itse 40 nainen ja sain juuri viikonloppuna ensi kertaa tavatulta VM-tuttavuudelta mahtavan päiväpanon, Jännitti kun kuva oli kovin epäselvä mutta kaveri oli ihana iso ja isomunainen nallekarhu eli vähän toista kuin kotona. Olen hengaillut sivustolla muutaman kuukauden ja kerännyt rohkeutta. Nyt kun on ensimmäinen kerta takana pitää varmaan kokeilla muitakin mutta tästä ekastakin ajattelin kyllä pitää kiinni. Mikä siellä sitten saa minun huomion? Huomaavaisen positiivinen puhe, määrätietoinen muttei agressiivisen eteneminen, tuhmuutta saa ripotella muttei puhua törkeitä jos en itse aloita. Siitä olen vieläkin yllättynyt että päädyin suoraan aamukahvilta selvinpäin naimaan vieraan miehen kanssa. Hyvää teki!

        Minulla on myös ollut hyviä kokemuksia ja pitkiäkin suhteita. Vaatii kyllä aikaa ja vaivaa, sillä miehiäkin on monenlaisia liikkeellä. Kun sain ne törkyilijät blokattua, ja viestittelin maltilla harkintaa käyttäen , tutustuin pariin ihanaan mieheen ja ensi näkemältä sitten edettiin suoraan seksiin. Toisen kanssa suhde jatkuu, ja erinomaisen seksisuhteen haluan myös pitää mahdollisimman pitkään. Näin kypsässä iässä hyvää miestä osaa arvostaa kun sellaisen löytää. Vaatimukset ovat tietysti myös aika laajat ja ne on täyttyneet.


    • Anonyymi

      Ihan paska sivusto oon yrittänyt perua jäsenyyttä jo yli kuukauden. Mun asetuksissa ei ole edes profiilin deakvointia

    • Anonyymi

      No olen sitä mieltä että suomen treffien kautta on aina irronnut paremmin.

    • Anonyymi

      Täyttä huijausta.
      Naiset (botit) muka laittavat viestiä, mutta yksikään nainen edes näytä suomalaiselta vaan etelä-eurooppalaiselta.
      Tyhmä saa olla jos rahansa laittaa tuohon kalliiseen huijaussivustoon.
      Taitaa Victoria Milanin työntekijät kehua sivustoaan tässä ketjussa.

    • Anonyymi

      Ei todellakaan kannata liittyä. Jäsenyyttä en ainakaan itse pystynyt perumaan. Laitoin kortille eston nettikäyttöön. Vähän ajan päästä oli yrittänyt "paikallinen" perintätoimisto periä maksua tililtä. Sitä kun ei saanut niin tuli viesti sähköpostiin jossa oli uhkaus asian viemisestä oikeuteen jos en maksa. Siihen kun en reagoinut niin vähänajan päästä yritettiin kortin tiedoilla ostaa tavaraa netistä. Siinä vaiheessa onneksi vaikka se ei olisikaan onnistunut nettikäytön estosta johtuen niin pankki rajoitti kortin käyttöä ja lähetti uuden. Tuolle sivustolle ei kannata liittyä

      • Anonyymi

        Olen yrittänyt poistaa jäsenyyden ja saanut lupauksen että se poistetaan mutta siihen voi mennä 25 päivää. Automaattisen uusinnan lopetuksen voi irtisanoa seitsemän päivää ennen. Kuitenkin kun ilmoitin tekeväni niin minulle kerrottiin että se olisi pitänyt tehdä 14 päivää aikaisemmin. Sain myös automaattisen sähköpostin jossa kerrottiin että minulta veloitetaan noin 56€. Kuitenkin minulta veloitettiin kahdessa erässä lähes 100€.

        Nyt on kulunut yli 25 päivää ja edelleen tilini on aktiivinen enkä ole saanut vahvistusta sen poistamisesta.

        Minua tämä ei enää haittaa mutta varoituksen sana teille tätä ketjua lukeville. Tuolta sivulta ei pääse pois nykyisin kuin vahingossa ja ilmeisesti ongelmat ovat lisääntyneet nyt 2022.

        Itse olen käyttänyt palvelua aikaisemminkin ja siellä on ihan oikeitakin naisia ja miehiä mutta ei kannata tällä systeemillä liittyä. Huorissa käyntikin maksaa mutta se on aina kerralla selvää.


    • Anonyymi

      Minä laitoin vihjeen/ilmoitulsen kuluttaja asiamiehelle. Tehkää kaikki huijatut niin. Siis jos poisto ei toimi sovitusti. Tällaiset huijausivustot eivät lopeta muuten.

      • Anonyymi

        Jopas jotain..... Poistivat tietoni kun saivat rahat. En olisi uskonut.


    • Anonyymi

      On tämä vaikeaa - miehelle ainakin. Mistäs varattu läheisyyden puutteesta kärsivä mies sitten löytää vastaavassa tilanteessa olevan naisen?

      • Anonyymi

        💖 hienosti kirjoitat. Meitä on monta.


    • Anonyymi

      Nuo kaikki maksulliset sivut ovat lähes huijareita, keräävät operaattorille rahaa. Aina vaan vaaditaan lisää viestejä, vastaukset noi yksi rivi, ehdotan s-postia se on kuulemma vaarallinen, täällä viestittely on turvallista, ei mee nuppiin tollanen, jos ollaan oikeella asialla. olaan kuulemma naapurista läheltä, sitä ei voi tietää missä esim. minä olen. Alkuteksti kova puute ja heti panemaan, vastaat vaikka mitä, seuraava vastaus on puutaheinää, se mitä profiilissa lukee, kysellään, ei kannata tuhlata rahaa vaikka sitä olis paljon. lupaavat paljon ja loppu on ruinataan viestejä lisää-

    • Anonyymi

      Haloo !
      Sata varmaa huijausta!
      Mitä muutakaan kuvia muka jostakin porilaisesta kuumasta 33 v jolla mies merillä joo jooo,,,eihan silkkaa rahastusta botti vastaa ja sinä maksat....

    • Anonyymi

      Rahastus, rahastus,,rahastus,,,

    • Anonyymi

      100% huijausta!
      Tein profiilin kuvalla olen ikääni nähden ihan tukossa ja komea!
      -tuli paljon yhteyden otto pyyntöjä!
      -poistim kaikki tiedot itsestäni!
      -edelleen paljon ?!

      • Anonyymi

        Nyt joku joukkokanne ja rikosilmoitus tuosta toimijasta!
        Tämä on nettihäirikkö ja pelkkää rikosta kun toisten tarpeilla varastetaan kun vaa n ja joku uskaltaa vielä luottokorttiaan vilauttaa,,


    • Anonyymi

      Omat kokemukset ovat ristiriitaiset! Olen käynyt kahvilla usean naisen kanssa ja muutaman kanssa on menty pidemmällekkin. Eli siellä on aitoja naisia mutta feikkejä suurin osa, pitää osata suodattaa feikit pois. Aina sekään ei ole helppoa mutta jos naisella ei ole mitään kohdassa minusta ja mitä etsii niin todennäköisesti on feikki! Itsellä oli maksullinen kolmen kuukauden jakso alkuvuodesta ja sitten kesällä kuukauden jakso, muutoin mennyt ilmaisella setillä! Viimeisen puolen vuoden aikana feikkiprofiilien määrä on räjähtännyt käsiin, niitä on varmaan 90 prosenttia ellei enemmänkin kaikista naisista.
      En suosittele maksamaan mutta ilmaisen tilin voi avata ja omaan sanaan laittaa yhteystiedot, feikit ei ota yhteyttä mutta tositarkoituksella olevat ottavat jos on asiallinen profiili!

      Sivuston ajatus on hyvä mutta sekin on pilattu feikkiprofiileilla täysin!

    • Anonyymi

      Muutama aito ja iso osa feikkejä. Muuten olisi suomessa profiilikuvien perusteella todella kaunista naista liikkeellä. Siis näitä ulkomaalaisen näköisiä. Kumma kyllä niihin ei tuolla oikeassa elämässä törmää vaikka tämäkin paikka oikein kuhisee VM:n mukaan heitä.
      Sitten siihen hyvään puoleen. Aidot naiset todella etsivät salasuhdetta tai vain hauskanpitoa vällyjen välissä. Omalle kohdalle osui nainen joka aina kotoa päästessään on tulossa. Aivan täydellinen suhde mulle ja hänelle. Seksiä seksiä seksiä.

      En ole vielä kokeillut päästä tuosta VM:stä eroon että miten onnistuu se puoli. Yleensä noilla on se että tekevät poistumisen monelle asteelle ja hemmetin vaikeaksi. Ja silti rokottavat vielä viimeisen kerran. Joten jos jollain on kokemusta ja tietää miten tuosta pääsee eroon, niin voi valistaa.

    • Anonyymi

      ÄLÄ.
      Koska et pääse eroon , tuhoamalla spostin ainoastaan, ja älä rahaa sitä menee taatusti vaikket saa yhtään mitää.
      Täydellinen huijaus sivusto,

    • Anonyymi

      Pääseekö VM sivuilla tekemään mitään, edes viestittelemään, ilman että maksaa siitä erikseen? Profiilin tein, mutta en osaa käyttää sivuja..

      • Anonyymi

        Ja siis muutamilta miehiltä on tullut jo viestiä. Miksi suurin osa viesteistä on 'blurrattu' mutta joku näkyy?


    • Anonyymi

      täysin feikki huijaus-sivustu

    • Anonyymi

      Miten tuolta saa profiilin poistettua kokonaan??

      • Anonyymi

        Seuraat ohjeita ja maksat pyydetyt maksut. Voi kestää kuukausia ja maksaa enemmän kuin ilmoitettu mutta lopulta pääset pois. Kyselet heiltä rohkeasti ja maksat aina pyydetyt summat. Toki viestiketjussa muitakin vaihtoehtoja esitetty.


      • Anonyymi

        Irtisano palvelu tuen sähköpostiin ja varuiksi laita myös luottokortin veloitusraja pienemmäksi kuin sivuston vähimmäisveloitukset, jos niihin olet langennut. Mitään karhulaskuja eivät lähetä ja lopulta tilillesi ilmestyy painike, jolla saa koko profiilin poistettua. Aikaa saattaa mennä useita kuukausia.


    • Anonyymi

      Lopulta huomaat että satanen pari meni. Sillä saa hyvät kyydit ammattilaiselta, niin on kaverit kertoneet. :-D

    • Anonyymi

      tein 2 v sitten tilin mutta en maksanut vaan käytin ilmaista joka näyttää ketkä ovat katsoneet profiilisi ja keiden profiilit itse on katsonut

      eilen avasin huvikseni ja katselin taas profiileita

      12 kpl oli avannut profiilini tasan 15 tuntia sitten eli kaikki yhtaikaa , täysin botti juba

      samoin kuten 2 v sitten katsomani profiilit näkyvät listassa ja ovat saman ikäisiä vieläkin mutta asuvat eri kaupungeissa nyt eli se siitä

      voi siellä jotain oikeitakin profiileita olla joukossa mutta yleisilme sivustolla tuntuu olevan botti armeija

      arpojen ostamista toi sivusto enkä tiedä kummassa voi voittaa helpommin jos ostaa ässä arvan r kioskilta vaiko rupee yrittämään saada botteja treffeille

    • Anonyymi

      Osa naisten kuvista on edelleenkin samoja mitä oli kymmenen vuotta sitten. Kuvat kannattaa edes joskus vaihtaa, jotta homma vaikuttaisi luotettavammalta.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      234
      16750
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      26
      2143
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      110
      1940
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1720
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      119
      1453
    6. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1102
    7. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      216
      962
    8. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      119
      857
    9. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      61
      748
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      212
      731
    Aihe