"Matu" ja "suvakki" bänniin

SuvakkiJaYlpeäSiitä

Hei kaikki palstan rassut! Varsinkin se yksi ahkera postaaja, joka on rakastunut ehkä itse keksimänsä sanan "matu" (maahantunkeutuja) viljelyyn, ja joka ahkerasti tekee työtä sen eteen, että suvaitsevaisuus ("suvakit") olisi Suomessa kiellettyä ja "antisuvakkius" (suvaitsemattomuus?) uusi normaalitila.

Tulen ilmoittamaan ylläpidolle poistettaviksi kaikki viestit, jotka sisältävät matu- tai suvakki-sanan.

Tämä siksi, että Suomessa on edelleen laillista ja hyväksyttävää olla suvaitsevainen ("suvakki"), mutta rasismi saattaa olla rikos. Tällä palstalla sääntöjen mukaan rasistiset viestit ovat yksiselitteisen kiellettyjä.

Matu-sana (tarkoittaen "maahantunkeutujaa") on tarkoitettu halveeraavaksi, ja sen käyttö rinnastuu ylläpidon määritelmään loukkaavasta kielenkäytöstä. Kaikki viestit, joissa sana esiintyy, ilmoitan ylläpidolle poistettaviksi.

Maahanmuutosta ja "mamuista" saa keskustella. Jos se ei onnistu ilman matu- ja suvakki-sanojen käyttöä, olkaa siis kirjoittamatta.

MV-lehden huonosti naamioidut mainokset ovat myös armottomalla bännilistallani.

Ylläpito toki päättää, riittävätkö perusteeni viestien poistoon, mutta nähdäkseni näiden kohdalla poiston kriteerit todella täyttyvät.

9

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ban_SJW

      Eikö sinun pitäisi aivan ensimmäisenä ilmoittaa poistettavaksi tämä oma viestisi missä kirjoitat näitä "kiellettyjä sanoja"?

      Vai oletko sellainen, parempi ihminen, joka on omien sanelemiensa sääntöjen yläpuolella?

      • SuvakkiJaYlpeäSiitä

        Heh heh, hyvä huomio.

        ;)

        Et kuitenkaan vastannut nimimerkillä "Matu ja ylpeä siitä"?


    • okkigaam

      N-L lopetettua ja muuttuessa Venäjäksi joutui nuo korkeasti koulutetut jotka opiskeli N-L politiikkaa ym lähtemään. Oikeasti he eivät edes käyneet tunneilla vaan hennailivat missä milloinkin. Ne piti palauttaa takaisin kotimaahansa mutta toi ensimmäinen raja vahti Mauno Koivisto antoi heille mahdollisuuden jäädä tänne- Jotenkin noin se meni - en silloin ollut asiasta kiinnostunut, oli omatkin ongelmat. Sitten joku keksi että rikastutetaan maatamme ainakin syntyvyyden lisäämisellä. Tämä on nyt nähty. Tiedot sain heistä, kun läheinen ystävä oli siellä opiskelemassa ja kertoi elämästään erään mustanmiehen kanssa. Jos 20v eivät ole kotoutuneet niin ei ollenkaan. He ovat /olivat jo silloin omassa maassaan laiskoja odottaen avustus päivää ja poliittiseen kuluun pääsi Neukkulaan jos osani ka kaveri kirjoitta hakemuksen. Tämä on totinen tosi, osa historiaa miten sijoittuivat suomeemme

    • NeukkuMatuSuvakki

      Suomettumisen aikaan 60-70-80-luvulla ei saanut sanoa "ryssä". Tuomioja ja Halonen esittivät eduskunnassa tuon sanan kriminalisointia. Kokoomusnuoret keksivätkin pelossaan uuden nimen "neukku". Historia toistaa taas itseään, vaikka Lenin-setä ei enää asu täällä. Mädättäjiä riittää suomalaisessa yhteiskunnassa, oliko aikakausi mikä tahansa.

    • gfhgkjlkl

      Matut on liian söpö sana, lapsenomainen ja pehmo. Ehdotan termiä KeTut, eli kerjäläisturistit. Suvakki tosiaan on huono termi, koska sillä voidaan luulla tarkoitettavan suvaitsevaista ihmistä. Parempi käyttää sanaa vajakki, koska se viittaa älyn vajauteen.

    • sdkjfälaskjdflk

      Myös natsit ovat Suomessa sallittuja. Nyt on vain niin, että suvakkien on opittava suvaitsemaan muitakin mielipiteitään kuin omiaan. Suvakit ovat maailman suvaitsematon kansa.

      • TotuusSattuu

        "Myös natsit ovat Suomessa sallittuja. Nyt on vain niin, että suvakkien on opittava suvaitsemaan muitakin mielipiteitään kuin omiaan. Suvakit ovat maailman suvaitsematon kansa."

        No eiväthän rasistitkaan enää nykyään siedä että heitä sanoo rasistiksi eivätkä natsit suvaitse natsiksi kutsumista. He ovat kuulemma vain "maahanmuuttokriittisiä", "roturealisteja" ja muuta löpinää...


    • hoit_su

      Fiksusti kirjoitit, mutta lukutaito ja luetun ymmärtäminen on niin katoavaa kansanperinnettä nykyään, harmi.

    • PorvarinaSyntynyt

      Muutama vuosikymmen sitten poliittinen vasemmisto (T.Halonen ja E.Tuomioja) yrittivät kriminalisoida "ryssä" sanan käytön. Sanktiona olisi ollut karkoitus Siperiian tai vankeustuomio. Kokoomusnuoret keksivätkin rangaistuksen pelossa "ryssittelylle" uuden sanan "neukku" ja kansalla oli taas hauskaa.
      Sanotaan, että historia toistaa itseään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      82
      5949
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2027
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1795
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe