Oma harhaluulo vai totta. Mies haluaa erota?

Naikkonen9

Olen tässä jonkun aikaa jo pistänyt merkille, ettå mieheni käyttäytyy vähän omituisesti. Viestittelemme vähemmän kuin aiemmin ja mies on tynpeän oloinen aina välillä viesteissään joita minä saan. Ja hän haukkuu minulle yhden naisen ulkonäköä ja kuitenkin tykkäilee sen kuvista, ja kertoo miten rasittava hän on, mutta kuitenkin juttelevat snapchatin välityksellä. Ja rnnrn hän avasi kyseisen naisen laittaman snapchatin seurassani, mutta nykyääm hän välttää sen aukaisemista minun seurassani. Viikonloppuma hän oli vähän oudon oloinen, mutta nukkumaan mennessä seksi maistui. Jonka jälkeen hän oli taas oudon oloinen ja nyt hän on lukenut viestini, mutta ei ole vastannut niihin mitään. Ja ei ole tykännyt uusimmasta profiilikuvastani naamakirjassa. Minä mietin, että haluaisikohan hän erota, mutta ei uskalla sanoa sitä minulle, tai ei rakastakkaan minua enää? Vai kuvittelenko itse kaiken? Ovatko nämö käyttäytymiset merkkejä erosta?

4

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dotta_vai_darua

      Olen vähän samassa tilanteessa. Nainen kertoi ettei halua olla edes tekemisissä erään miehen kanssa mutta silti Facebookissa kirjoittelevat vähän väliä toisilleen mukavia julkaisuissaan hymiöiden kera. Ei voi kieltää etteikö tämä olisi hieman ristiriitaista. Ehkä heillä sitten on jotain keskinäisiä tunteita mutta nainen yritti tuolla sanomisellaan vakuuttaa minut uskomaan jotain muuta.

      • Mikätottamikäei

        Onpas kimuranttia. Sama se täällä on kuinka kielletään salasuhde ja kuitenkin fb tykätään ja hymiöitä laitetaan whatsabbissa. Onko siis minun harhaa ja olen mustasukkainen asiasta vai onko salasuhde menossa? Tämä minun pitää päättää. Uskonko sanomisia vai kuvitelmaa? Aina kun käytös muuttuu vedän johtopäätöksiä salasuhteesta. No uskon vielä sen sanomisiin ja uskon meihin. Toisaalta en minäkään saa vastapuoliselta kaverilta tuollaisia juttuja. En voisi edes kuvitella että lähettäisin varatulle yleensäkään mitään viestejä. Koska eivät ne ole olleet muutoinkaan kauaa ystäviä. No se on mun kuvitelmaa.


      • äksäyskä

        Kuulostaa kyllä hieman omituiselle. Tietysti jos ovat facebookissa kavereita niin toki siellä virtuaalimaailmassakin on hyvä olla sen verran käytöstapoja että voi vastata jos joku johonkin omaan julkaisuun jotain kommentoi.

        Olen tällä hetkellä suhteessa mutta itselläni on esimerkiksi jokunen entinen tyttöystävä facebookissa kaverina. Jos he jotain minun julkaisuihin kommentoi niin pidän itsestään selvänä että vastaukseni heille ovat toki kohteliaita mutta ei mitään muuta.

        Eli jos se sinun naisystäväsi lepertelee hymiöiden kera sellaiselle miehelle jonka kanssa ei omien sanojensa mukaan halua olla edes tekemisissä niin olisin vähintäänkin hieman varuillani.


    • vanhajuttumuttatuttu

      Hälyyttävää on. Itselleni tapahtu noin. Hän tykkäili kaikista jopa ihan tyhmistäkin kuvista kunhan se oli määrätyn hlön lähettämä. Toivotteli huomenet ym. Mutta minulle ei mitään. Olin ilmaa. Viesteistä tuli myös äkäisiä ja vastaukset tuli joskus. Kun sanoin asiasta olin mustasukkainen sekopää ja hän ei halunnut olla enää tekemisissä. Ei halunnut selvittää asiaa. Se oli heti poikki. Olin tosi pettynyt hlön sosiaalisiin taitoihin.
      Tänäpänä kun ei saa asioista sanoa mitkä askarruttaa mieltä. Heti leimataan vaikka miksi. Ei pystytä käsittelemään arkoja ja itseen kohdistuvia asioita. Kuvitellaan että itse saa tehdä mitä vaan mutta toinen ei.
      Sinuna tarkkailisin tilannetta ja norsu pöydälle kun rupee ahdistamaan. Älä jää kynnysmatoksi. Tsemppiä!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe