Vokkilaisten tekemät raiskaukset marraskuussa

Statistiikko

Tähän ketjuun voi taas kirjailla Kauhavan vokkilaisten tekemät raiskaukset, olkaapa hyvät.

Tässä aiempien kuukausien määrät:
2016
Lokakuu 0
Syyskuu 0
Elokuu 0
Heinäkuu 0
Kesäkuu 0
Toukokuu 0
Huhtikuu 0
Maaliskuu 0
Helmikuu 0
Tammikuu 0

2015
Joulukuu 0
Marraskuu 0
Lokakuu 0
Syyskuu 0.

38

1333

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Purmoonpurmoo

      Lokakuu ainakin oli 0.

    • SiniLisbeth

      Kyllä Kauhavalla on pimppejä väkisin pamputeltu mutta eihän
      väkisinpamputtelu, Matun suorittamana, uutiskynnystä ylitä.

    • näköjäänoot

      Ooksä vähän yksinkertaanen?

      • SiniLisbeth

        Tekiskös mieli pimppii ?


    • jokinroti

      Eihän vokkilainen omia raiskauksiaan julki tuo.

    • Tautipesä

      Pensas raiskauksia on syytä varoa!
      Pöheikössä tapahtuu asioita, joista ollaan hiljaa.

      • IrkkuE62

        Ai että tule mun puutarhaani ja sen pöheikköön. Täältä sitä löytyy.


    • o_merta

      NOTtilauma on pelotellut kaikki sadat raiskatut hiljaisiksi.

      • kirianpitäjähypyissä

        Näin se nuatti on tehnyt ja vain enempi on usuttanut hyppäämään, on tämä suomalaisuuden tuhooja ja pahimmasta päästä härski.


    • Statistiikko

      Raiskausten seuranta loppuu marraskuuhun, koska yhtään raiskausta ei ole tapahtunut vuoden ja kahden kuukauden aikana. Loppuyhteenvetona voidaan sanoa, että puheet vokkilaisten tekemistä raiskauksista olivat turhaa puhetta ja tietämättömien tunteenpurkauksia.

      Kiitoksia kaikille aktiivisesta osallistumisesta salapoliisityöhön, vaikka yhtään löydöstä ei saatukaan. Asia on nyt loppuunkäsitelty: vokkilaiset eivät ole kauhavalla raiskanneet. Joka toista väittää, tuokoot pitävät todisteet asiasta. Valeita levitteleville laitetaan porukalla valehtelijan merkiksi kuonokoppa, jota on pidettävä yötä päivää viikon ajan.

      • vokintilastot-näkyville

        Naiset ovat osannet varoa, tämä on ollut hyvää valistusta, mitä on vaaroista kerrottu yleisesti ja sitten tämä -haatana jos tapahtuu se kriishtuuuus, oliskos sillä sitten ollut vaikutusta.

        Mitenkäs ne sisäiset jutut, hyppääkös vielä kuinkas usein virkakoneistomme tapahtumapaikalla palot kautta järjestyshäiriöt, minkäslaisissa puitteissa nyt eeletään.

        Mitenkäs onkos palautettavia joukossa paljonkin ja muuta erikoista, millainen tilasto siitä löytyisi, se olisi mielenkiintoinen nähtävyys.


      • välttäminen-varminta

        Hyväkun naisemme ovat osanneet pitää omastaan huolen, jottei sinne mitä sattuu töryytetä, mistä on ollut yleisestikkin tieroteita ja valistusta, näillä mennään, pidetään omistamme huolen.


    • Entäpä kantasuomalaisten tekemät raiskaukset? Niitä on koko maassa epävirallisten tietojen mukaan 10- 20 000, mutta vain murto-osa ilmoitetaan poliisille.

      Tässä vähän wikipedian faktaa " Läheskään kaikkia raiskauksia tai raiskauksen yrityksiä ei ilmoiteta poliisille. Vuonna 2010 Raiskauskriisikeskukseen soittaneista vain noin 25 % oli tehnyt rikosilmoituksen jouduttuaan raiskatuksi.[16]
      Päivi Honkatukian ja Heini Kainulaisen mukaan: "Poliisin tietoon tulleista tapauksista ei voi tehdä päätelmiä rikosten todellisesta määrästä ja luonteesta, vaan ne kertovat enemmän rikosten uhrien halusta ja kyvystä tehdä rikosilmoitus. (...) Varsinkaan tuttujen ja läheisten tekemästä seksuaalisesta väkivallasta ei yleensä ilmoiteta viranomaisille." On myös huomattava, että poliisin tietoon tulleiden tapausten määrän viimeaikainen kasvu saattaa hyvin pitkälle selittyä paitsi vuonna 1999 voimaan astuneella uudistetulla seksuaalirikoslailla myös madaltuneella ilmoituskynnyksellä.[2]
      Toisaalta epävirallisen kyselyn mukaan osa poliisille ilmoitetuista raiskauksista on keksittyjä ja niiden taustalla on vahvan humalatilan aiheuttamat muistikatkot sekä "alibin" rakentaminen puolisoa tai poikaystävää varten. Helsingin poliisille vuonna 2008 tehdyistä raiskausilmoituksista yli 20 % johti "ei rikosta" -päätökseen.[17] Viranomaisten arvion mukaan 2010 yli joka viides poliisin tietoon tulleista raiskausväitteistä osoittautui perättömäksi. Nämä tapaukset eivät johtaneet syyteharkintaan tai oikeuskäsittelyyn. Helsingin poliisilaitoksen mukaan aiheettomien ilmoituksen määrä oli kasvanut samaa tahtia naisten alkoholin kulutuksen kanssa.[18] Vuonna 2014 Helsingin poliisi kertoi julkisuudessa, että jopa kaksi kolmasosaa heidän saamistaan raiskausilmoituksista on tutkinnan edetessä osoittautunut kokonaan vääriksi tai niihin ei liity rikosta tai asianomistaja on luopunut vaatimuksistaan. Poliisi valitti perättömien ilmoitusten vievän kohtuuttoman osan heidän työajastaan, mutta painotti ettei halua syyllistää raiskauksen uhreja, vaan suhtautuu vakavasti kaikkiin todellisiin tapauksiin.[19]
      Poliisi-tv:n mukaan osa Suomessa joukkoraiskauksiksi väitetyistä tapauksista on joko liioiteltuja tai kokonaan keksittyjä. Poliisi-Tv:n kyselyn mukaan paristakymmenestä ilmoitetusta joukkoraiskauksesta annettiin tuomio kahdesta tai kolmesta. Lisäksi Poliisi-TV toteaa että "Uhrit ovat olleet lähes aina eriasteisesti päihtyneitä. Poliisille on jäänyt kuva, että tarinaa on usein väritetty ja asianomistajan omaa roolia kaunisteltu".

      • kamalaolioviiiii

      • näitähän-nämä

      • suomenhävitystä

        Tämä on päättymätön sarka, mutta ei painu matuttajan valehtelijan kaaleen -kahtelkaas nyt ihte lopua vaikka päivän parin ajalta murkuista.


      • varjoharjoittelua

      • himot-neon-hiirelläkin
        varjoharjoittelua kirjoitti:

        http://mvlehti.net/2016/12/01/maahantunkeutujaveljekset-adham-ja-daham-shhab-saivat-murhasyytteet/

        Ei hätää suvakit.-- Nuo iljetykset ovat turvassa Suomessa.
        --Jos valtaan pääsette suvakit, ne ampuu teidätkin. Hyvähän tuo on, että on telottajat tilattu omasta takaa valmiiksi paikalle.

        Luoti miekka veistsi poltto kappaleiksi repiminen -vaihtoehtoja on ....

        Teloitushan on musuille kuniallinen kuolema ja jopa toivottukin, jotta kaippa se suvakkimailmassa siksi muuttuu ja ei muutakuin riviin vaan --ratatää

        kuopalle


      • suvakiteikelpaaniille

        Tilastot julkistetaan ensi vuonna.. Eli matut on nussinut todennäköiseti ilman lupaa muita ennemmin kuin ois sekaantunut meidän rumiin suvakkeihin.


    • vuorosituleekyllä
    • arrio

      ??????????

    • Jätän tämän tähän jatkoksi, koska on yleisessä tiedossa, että joka viides suomalainen nainen joutuu oman kumppaninsa pahoinpitelemäksi, niin heitä on satoja tuhansia. Osa pääsee rimpuilemaan irti väkivaltaisesta miehestään, joten on erittäin todennäköistä, että törmäät seuraa hakiessasi myös heihin. Tällöin sinun on hyvä tietää miten käyttäytyä. Tässä selkeät ohjeet, olkaa hyvät: https://sumanera.es/hanen-tavallan/ennen-kuin-tapailet-perhevakivallan-kokenutta-tyttoa-tieda-tama/

      • ei-jären-häivää

        Katsahdas - murkut org -mitäs turhinta lomailua nämä harrastavat varoilamme-


    • ja-mitä-muuta

      Tuollakin pätkällä voit hakea-

      Edelle kirjoitetun seurauksena on kysyttävä, että eikö Yleisradiolla ole minkäänlaista kunnianhimoa juttujensa tason suhteen tai edes vastuuta heitä rahoittavien veronmaksajien suuntaan. Ei edes sellaista, että uutisissa kerrottaisiin tasapuolisesti ja asioiden kaikki puolet valottaen tosiasiat?

      Miten olisi vaikkapa kokeilumielessä rehellinen maahanmuuttajiin liittyvä uutinen. Edes siksi, että syntyisi ihan oikea yksittäistapaus Ylen uutisoinnissa?

      • reititys-het-selvä

        Piipaat on tuttu vihellys kauhavalla ja aitaus piipaille


    • Poliisinsuutsuljettu

      Poliisi ei saa uutisoida eikä tilastoida maahanmuuttajien tekemiä rikoksia. Ei myöskään raiskauksia. Siksi ne eivät näy tilastoissa.

    • raunioitunut-ruotsi

      Haes tuolla :

      Ruotsalaiset heräämässä? Kansallismieliset nyt suurin puolue ennakkokyselyissä!
      Näyttäisi siltä, että ruotsalaiset alkavat pikkuhiljaa heräilemään maansa tuhoon ja rappioon.

    • eipelleillä

      " Poliisi seuraa tilastotietoja mm. ulkomaalaisten tekemien seksuaalirikosten osalta ja on havainnut ulkomaalaisten suhteellisen korkean osuuden esimerkiksi raiskausrikosten mahdollisina tekijöinä." "Kuitenkin myös tässä ikäryhmässä (15-45vuotiaiden miesten) ulkomaalaisten osuus raiskaus rikoksista on huomattavan korkea." Näin jo sisäministeri Päivi Räsänen vastasi kirjalliseen kysymykseen 153/2011.
      Heidän osalta raiskausrikokset on vuosi vuodelta kasvanut.
      Joten en lähtisi mututuntumalta (en ole kuullut/lukenut mistään) hehkuttamaan 0-tilastointia.
      Uhria (lapsi/nuori/nainen/mies/) tulee suojella, varsinkin näin pienellä paikkakunnalla julkisuudelta.
      Jokainen rikoksen uhri on liikaa, eikä voi puolustella ulkomaalaista rikoksen tekijää "kyllä suomalaisetkin" se ei oikeuta rikosta.

      • Onko Kauhavalla edelleenkään ensimmäistäkään turvapaikanhakijan tekemää raiskausta? Suomalaiset raiskaavat vuodessa 15- 20 000 naista, joista vain pieni osa vaivautuu tekemään rikosilmoituksen ja niistäkin lopulta tuomitaan vain murto-osa.

        Ulkomaalaisten tekemien osuus on kasvanut, koska ulkomaalaisten määrä on kasvanut. Jos suomalaisten määrä kasvaisi kaksinkertaiseksi, niin heidän tekemiensä raiskausten määrä olisi 30-40 000 per vuosi. No, ei kasva, mutta tuo heidän tekemiensä raiskausten määrä on aivan hirvittävä, kun kerran yksikin on liikaa, oli tekijä kuka hyvänsä.

        Ei voida mitenkään puolustella tuota katastrofaalista lukua sanomalla, että prosentuaalisesti laskien ulkomaalaiset raiskaavat niin ja niin paljon enemmän. Se ei yhtään lohduta kymmeniätuhansia uhreja. Nämä muistavat teon lopun elämäänsä ja karkealla taulukolla elossa on miljoona suomalaisen raiskaamaa naista. Tähän päälle perheväkivalta, niin ei paljon naurata. 😒


      • Mediakriittinen

        Ne on näitä
        Poliisi otti 29-vuotiaan suomalaisen kiinni Heathrow’n lentokentällä – epäillään terrorismirikoksesta - ILTIS
        Hesari edes vähän antaa ymmärtää asian oikean laidan - SUUR-LONTOON poliisi on pidättänyt 29-vuotiaan Suomen kansalaisen epäiltynä terroristisen teon valmistelusta, kertoo Suur-Lontoon poliisi.
        Moni näistä raiskaajista on valitettavasti saanut Suomen kansalaisuuden,

        Tavallinen kantasuomalainen ei juurikaan raiskaa. jokanen pitkässä suhteessa ollut aviomies on joskus kiihkossaan ollu liian hätäisellä päällä ja alkuun vähä "survonu kuivaa". Joten moni "raiskaus" olisi mielyttävämpi, kun vähän käyttäis luikkaria varooksi. Ei se vanhempi torttu enää ruuhkavuosina oo aina kosteena.


    • eipelleillä

      "...SUHTEELLISEN !!!!! korkean osuuden..."

      n. 20% raiskauksista tehdään ilmoitus poliisille, joista 1/3 johtaa syytteeseen. Aikamoinen meedio täytyy olla, jos tietää keitä nuo 80% tai 2/3 syyttämättä jääneiden rikosten tekijät ovat. Minä en tiedä ja tuskin kukaan. Nykyään kaikki pelkästään Suomessa oleskelevat ovat "Turkulaisia/suomalaisia/Suomen kansalaisia. On heidän kansalaisuus eli syntyperä mikä tahansa.
      Parisuhteessa kun moni suomessa oleva nainen ei välttämättä ole syntyperältään suomalainen samoin kuin ei välttämättä ole kumppanikaan.

      En yritä tehdä kenestäkään puhdasta pulmusta. En syytä en soimaa ketään !
      Vähiten suomalaista miestä ja naista, jotka ovat lunastaneet taistellen tämän ihanan maan ja rakentaneet hyvinvointiyhteiskunnan. Että tänne on voitu ottaa turvaan turvapaikanhakijoita. Antamalla heille katon pään päälle, elannon, terveydenhoidon ja mahdollisuuden hyvään tulevaisuuteen. Samoin on ulkomaalaisilla mahdollisuus tulla opiskelun/työpaikan vuoksi Suomeen ja halutessa jäädä asumaan.
      Jokainen rikoksen tekijä tulisi saada rangaistuksen ja jokaista rikoksen uhria tulee suojella ja auttaa. On heidän kansalaisuus mikä tahansa.
      Suomessa asuu kymmeniä tuhansia ihania, hyviä, rehellisiä, syntyperältään ulkomaisia ihmisiä.

      Se nyt vaan on tosiasia, että 2015 pakolaistulvan jälkeen on tämän tapaiset rikokset (ulkomaalaisten tekeminä) turviksien myötä lisääntynyt. Myös se, että "tavikset" karttavat tiettyjä paikkoja ja tuntevat turvattomuuden lisääntyneen.
      Minua kiinnostaa. Onko kauppojen tuloksissa mitenkään näkynyt nousuna/laskuna VOKin tulo
      Kauhavalle? Kuinka usein virkavalta asioi VOKin vuoksi Kauhavalla? suhteessa muuhun väestöön?
      Onko muut rikokset kasvanut? huumerikokset/käyttö?
      Ehkä voisi kysyä onko Kauhavan VOKissa rikoksen tehneitä?

    • vales-jasolutautuen

      Näinhän valtaus etenee-

      Itävalta aloitti sodan poliittista islamia vastaan. Nyt Turkin presidentti uhkaa Itävaltaa sodalla.
      Itävalta aloitti viime viikolla taistelun poliittista islamia vastaan. Tämä ei ole jäänyt huomaamatta talousongelmien kanssa taistelevassa Turkissa. Turkin johtaja presidentti Recep Tayyip Erdoğan räjähti ja uhkaa Itävaltaa jopa sodalla.
      https://www.kansalainen.fi/turkin-presidentti-uhoaa-ja-uhkaa-sodalla/

    • juaaanit-kostiit
    • espanjan-murteella
    • WhiteLivesMatter

      – Venäläisten naisten tulisi välttää seksiä ei-vaaleaihoisten ulkomaalaisten miesten kanssa MM-kisojen aikana, koska heistä voi tulla erirotuisten lasten yksinhuoltajia, Pletnjova sanoi Reutersin mukaan.
      Alkujaan Petnjova, 70, viittasi ohjeistuksellaan vuoteen 1980, jolloin Moskovan olympialaisten aikaan venäläiset naiset kävivät läheistä kanssakäymistä afrikkalaisten, latinoamerikkalaisten ja aasialaisten miesten kanssa.
      Pletnjovan mukaan näistä kanssakäymisistä peräisin olleet lapset joutuivat syrjinnän kohteeksi.

      Venäjän parlamentin perheiden, naisten ja lasten komitean päällikkö Tamara Pletnjova antoi ohjeistuksen maan naisille kisaturisteja varten.

      Onkos Kauhavalla annettu vastaavia neuvoja "turistien" varalta, ettei tulisi yh-äitejä ja heidän lapsiaan syrjittäisi jos on isältään saanut ainoana perintönä geenit, ja nekin huonot jos
      ÄO on vain 70 ja ulkoinen olemus on erottuva.

      • Ovat vain kateellisia,kun eteläiseltä pallonpuoliskolta tulee suurempaa ja parempaa!🤪👍🏿🤣


      • Anonyymi

        Sähän sen tierät.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe