Suomi24-treffit

ooohoh_uuuups

samat ukot olleet listoilla ainakin 10 vuotta. Eikö heille kelpaa kukaan vaan eivätkö he kelpaa kenellekään?

17

386

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yximonesta

      Niitä, meitä, kutsutaan jämäsinkuiksi. Sillä jos sinä ja minä olemme molemmat tuon ilmiön huomanneet niin eikös se merkitse sitä että olemme itsekin siellä jotakuinkin -10 vuotta roikkuneet. Omasta puolestani joudun toteamaan että kaikki eivät vain osaa parisuhteilla ja sen myöt motivaatio ei ole tarpeeksi korkealla että ottaisi kenet tahansa.

      • Niin_da

        Onneksi naiset vaihtuvat palstoilla päivittäin. ;-)

        Miten miesten vuodesta toiseen olo eroaa naisten vuodesta toiseen olosta?

        Katseltuani aina joskus esim. Suomi24:n treffien tietyn ikäisiä naisia olen nähnyt noin neljäsosan uusia, loput ovat niitä samoja koko ajan. Profiilit vähän uudistuvat, mutta vaatimukset ovat ne samat mahdottomat. Ja sitten ihmetellään, kun ei tärppää.


      • Elämä kävisi omituiseksi , jos jatkaisi kuolleen kanssa. Sitä paitsi käytän keskustelupalstaa sadepäivien viihteenä. On teitä monenlaisia "häijyläisiä " täällä hauskuttamassa. Niitäkin jotka edellyttävät avioliittoa ensi vastauksesta.


    • Poupiu

      Kuten omalla kohdallakin, niin mitäpä se muille kuuluu kuka missäkin on ja miten pitkään.

      Jos ihminen ei osaa kuvitella muiden saattavan olla välillä pois ja eron tullen taas "linjoilla" niin tylsä on mieli.
      Olen itsekin ollut n.10v sitten tääl suomi24 ja kohta taas.. Välissä pitkä suhde, joka kariutui minusta riippumattomista syistä. Joku voi sitten nähdessään närkästellä ja ilkkua kuinka olen ollut roikkumassa jo yli 10v netissä..
      Kaikille ei vain helposti löydy sopivaa, jos vähänkin toivoo oikeaa rakkautta eikä vain jotain seuraa..

      • haista-la-vista

        Pitkä suhde kariutui sinusta riippumattomista syistä??? Eikö se voinut johtua siitä, että sinä itse roikut täällä sivustolla toiveena löytää kuitenkin se "parempi puoliso" vaikka todellisuudessa olit pitkässä parisuhteessa.


      • Just_joo
        haista-la-vista kirjoitti:

        Pitkä suhde kariutui sinusta riippumattomista syistä??? Eikö se voinut johtua siitä, että sinä itse roikut täällä sivustolla toiveena löytää kuitenkin se "parempi puoliso" vaikka todellisuudessa olit pitkässä parisuhteessa.

        Vain mies voi uskotella itselleen, että suhde loppui minusta johtumattomista syistä. Ei kai hänkään sitä todella usko, mutta pitää jollain pitää egoa yllä.


    • HOXx
    • Ihmeissään89

      Miks suomi24 treffit sivulla on kaikki akat niin ylpeitä etteivät voi viesteihin ees vastata. Sitten itkevät kun ei ukkoo löydy :D

    • johtopäätös

      Kymmenen vuotta olet itsekkin palstalla roikkunut joten miksi arvostelet siellä olevia miehiä? Jos et olisi, et tietäisi heitä samoiksi. Joten mieti sinäkin, miksi et kelpaa kellekään.

    • Sssshhhhhh

      Mä kelpaan kelle vaan

      • löpsis

        Niinpäs, mut pukin poissa ollessa, hän käytti kynttilöitä


    • ihmettelenvaan

      Pitkään s24 treffitouhuja kanssa seuranneena ja kaikenlaista nähneenä voin kokemuksesta sanoa että suomalainen nainen on omahyväinen, nirso, vaativa, olemattomia onnen satuprinssejä ja omien mielikuvitushahmojensa perään haahuileva epeli. En yhtään ihmettele että suomalaiset miehet päätyvät ulkomaisiin vaihtoehtoihin.
      S24 "sporttiset, zumbaavat , zambaavat , lenkkipolulla kieli vyön alla ravaavat , kuntosalilla 7 päivää rehkivät barbienuket joilla ei sitten tunnu olevan edes hetkeä aikaa vastata saamiinsa viesteihin, eipä tietenkään kun kaikki aika kuitenkin kuluu tuon narsistisen mimäminä-egon pönkittämiseen.
      Nekin joilla ei ole vaatimuslistaa näkösällä niin näiltäkin se piilolista kuitenkin löytyy, ketähän siinäkin yritetään huijata?

    • Tuunko1

      Niin ja ne varatut äijät kyttää muka salaa toisia akkoja, jotka jakaa pilluaan auliisti. valitettavasti myös mun ukko on siellä... taas.
      Kohta se on entinen, vapaasti toisten käytettävissä, ja saa sitä mitä tilaa

    • ajomiez

      5v olin poissa sieltä ja toissa keväänä taas tein profiilin ja samat saakelin akat jyväskylästä roikkui edelleen siellä joihin yritin jo silloin ottaa yhteyttä. sekin ketä vedin viikseen.
      eipä tullut mitään hommasta joten jouduin manuaalisesti hakemaan akan tansseista, hiki tuli piti olla selvinpäin ja muutenki skarpimpi hirvee homma
      parempi kuin olisi saanut kaljaa lipitellessä kotona istuen jonkun vosun ajoon

      • juopot-phtyiii

        oot siis alkoholiriippuvainen, ilmankos kukaan ei huoli.


    • Välillä_katsoen

      Kuten tuolla oli jo kerrottu: Suomalaiset naiset ovat joko nirsoja tai jotenkin kirjoittaminen ei heiltä onnistu vastaamiseen asti. Kirjoitustaidon puutteen suomalaisilla ainakin nykyisin huomaa näillä palstoilla. Ihme, että joka ikisessä muussakin treffipalvelussa ulkomaiset naiset osaavat ottaa yhteyttä ja vastailla pitkillä meileillä vaikka montakin kuukautta. Ja etenkin osaavat ottaa yhteyttä chattiboksien ulkopuolella monin kuvin jne.
      Tuhottomia chattaajia muutoin näyttävät olevan nämä kärkipään vakiotyrkyt naisissa ja samat siellä jatkuvasti. Potentiaalinen deitit haluava ei tuollaiseen edes sorru. Kantapään kautta olen saanut kokea, kun vastasin mailiin rehellisesti, että olen "parille" muulle lähetellyt maileja ja heidän funktionsa nuorempina daameina. Se luottamus loppui sitten siihen. Ei siinä auta paljon tehochattaajien tapojen esittely.
      Huijareitahan (scammer) sellaiset ovat.

      Ikäisekseni en löydä täältä kuvista kuin lähinnä vanhoja rupukoita Suomesta yleensä tai ikätoiveet ovat jotain teinipoikien kiusaamista. Ulkomainen nainen joka deitissä osaa hakea liki vähintään 15 vuotta vanhempaa seuraa. Oli sitten Suomessa käyvä kirurgi USAsta tai kuka muu hyvänsä. Kaiken lisäksi kun naisten top3-deitti pitäisi oleman aivan jotain muuta. Joltain palstoilta nämä mahdolliset 30 sinkkunaiset puuttuvat täysin.
      Kuvissa ei kyllä tällä hetkellä ole mitään mielikuvitusta, ainakaan naisilla. Jos nyt ion osattu profiilitekstiä tehdä, niin ei sieltä paljoa mielenkiintoista löydy, kun kuvissakin on vain omaa pärstää yhdestä kulmasta, jos pari kuvaa on löytynytkin.
      ...Aivan täältäkin siis minulla on mailista kasa monen huimia kuvia kotimaisemista, ulkoa ja sisältä, sukulaisista, töistä, ystävistä... Ja aina on mennyt kai sitten valinta väärään. Tai sitten kaikki on ollut yliampuvaa pieneen elämään.
      Kun mitenkäs se oli, kun juuri luin: matkoista yms. palvoutuneita kannattaa varoa kuin upottavaa suota........

    • eikivamulle

      Suomi24 p...a ja samat vuodesta toiseen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      596
      16388
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      51
      14678
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      377
      9258
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      45
      5269
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      11
      4512
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      171
      3019
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      111
      1810
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      57
      1339
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      90
      1245
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1227
    Aihe