Kurja työpaikka

Apuaa-

Olen työssä, jonne jouduin vahingossa.. nyt ongelmana on miten päästä siitä eroon.. on varmaankin syytä pelästyä, kun nykyisin mielessä pyörii itsetuhoiset ajatukset ja sen tämä työ saanut aikaan..
Lähinnä jos irtisanon itseni .. voinko mitenkään välttyä karenssilta.. olen muutenkin kokoajan sairaslomalla, joten molemmille osapuolille lähteminen olisi plussaa.

10

228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ole_oma_itses

      Sovit aan työn antajan kanssa että työsopimus puretaan, helposti onnistuu tai sitten vaan irtisanoudut.
      Sit luovuus vaan esiin, kun menet te-keskukseen ilmoittautumaan. Parasta olisi jos olisi jo kirjallinen työsopimus seuraavaan paikkkaa, yritä ainakin pikimiten saada. Tai sitte jäät työttömäksi, karenssin saaminen on arpapeliä joskus käy vain niin, mut karenssikin katkeaa jos täytä ehdot esim menet/pääset/joudut kurssille ym.
      Älä hermostu te-keskuksen haastatteluissa yritä olla yhteistyökykyinen, toki ihan aina kaikkeen ei pidä/tarvi suostua, nälkäkuolemankaan uhalla.Ja hoitoa jos tarvii voi pyytääterveyspalveluja sairaspäiväraha ym.

    • Apuaa-

      Kiitoksia vinkistä mutta taitaa käydä niin, että narun jatkoksi vaan.. lääkärille sanoin, että kävelen mielummin junan alle kun menen töihin ja sain vain 3 päivää sairaslomaa ja samalla oli kyllä flunss joka tuli sitten siihen todistukseen.. oikeesti en tiedä mitä teen, että mut otetaan tosissaan.. vapaallakaan en pääse irti työstä, kun kelaan koko ajan asioit mitä siellä on tapahtunut jne :(

    • Apuaa-

      ei taida tulla kyseeseen "Työsopimuksen purkaminen on työsopimuksen irtisanomista järeämpi vaihtoehto ja siten työsopimuksen purkuun on oltava vakavammat perusteet kuin työsopimuksen irtisanomiseen. "

    • töihin

      Mistä näitä patalaiskoja rimppakinttuja oikein sikisee.

      • OletLoisijaSenHuomaa

        Kaikilla ei ole suojatyöpaikkaa kuten sinulla kunnan loinen....


    • Tsemppiä

      Mikä työpaikassasi on kurjaa? Onko siellä ilmapiirissä, työtehtävissä tms. jotain ongelmaa? Onko jotain sellaista, joka voitaisiin selvittää puhumalla pomon kanssa? Ei tilanteesi varmasti maailmanloppu ole, vaikka siltä nyt tuntuu. Suosittelisin menemään uudestaan lääkäriin eri lääkärille tai soitat psykiatrian poliklinikalle. Kyllä sinulle apua löytyy. Olen itse kärsinyt paniikkihäiriöstä yms. 20 vuotta ja tiedän, mistä puhun. Pahinta on jäädä yksin.

      Joskus taas joku työpaikka voi olla sellainen, että jo oman terveyden kannalta on parempi kärsiä karenssi kuin jatkaa siellä. Ei karenssikaan ikuinen ole. Jos sattuisit nyt irtisanomaan itsesi ja saisit karenssin, niin sitten selostat työkkärissä asian juuri niin kuin tännekin, että et jaksa enää ja sinulla on itsetuhoisia ajatuksia. Ei se ehkä karenssia estä, mutta itse aikoinaan pääsin vaikeassa tilanteessa ammatinvalintapsykologille, joka laittoi lähetteen psykiatrian poliklinikalle, josta sain apua ongelmiini.

      Toivottavasti saat jostain apua. Yksin ei kannata jäädä. Yritä nyt vain mennä päivä kerrallaan ja muista, että missään työpaikassa ei ole pakko olla ikuisesti. Tämä on nyt tällainen välivaihe ja jonkun ajan päästä voit aivan hyvin olla ihan toisessa työpaikassa. Tsemppiä!

    • ÄläTapa

      No ei kannata jonkun työn takia itseään tappaa. Tai minkään muunkaan ASIAN takia. Jos enää jaksa väkisin jatkaa, niin tee sitten mitä huvittaa. Aja vaikka polkupyörällä Transylvaniaan tai Thaimaaseen. Pahimmassa tapauksessa kuolet, parhaimmassa löydät UUDEN suunnan! Kun tilanteet muuttuu, olotilakin muuttuu. Samoin minäkuva, sekä ajatukset...

    • OnneksPääsiVittuun

      Itselläni tulee samanlaisia oireita jos näenkin edelliseen työpaikkaan liittyviä ihmisiä. Hyi helvetti!! Se ei ole niiden vika, vaan sen että ylipäätään liittyvät em. paikkaan, josta paska säteilee!

      • PuuPää321

        Eikä ole mitenkään vain oman pään sisällä tämä asia, koska niin puhui myös MONI muu sieltä on lähtenyt.


    • Simppeliä

      Kurjista työpaikoista pääsee eroon irtisanomalla itsensä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe