Taas on se aika.. surun aika

ikuisestiäitisi

Tulet mieleeni useammin, joka hetki miltein. Itsenäisyyspäivä, surun päivä minulle. Lippu puolitangossa silloin, kuolinpäivänäsi, vaikka oli muille juhlapäivä. En ole unohtanut sinua, aurinkoani,en. Olet aina sydämessäni, aina. Miksi... en saa siihen ikinä vastausta, vaikka haluaisin. Olit kaunis lapsi ja olit kaunis kuolleenakin. Sitä kuolinhetkeä en pysty unohtamaan , vaikka haluaisin muistaa paljon muuta, niin kuolinhetki ja sitä seuraavat tunnit valtaavat aina mieleni.Itken, kun kirjoitan tätä, ikävä on. Olit aina iloinen, vaikka olit sairas, kuoleman sairas. Osasit nauttia elämästä, ethn tiennyt pahasta mitään. Siitä olen kiitollinen, ettei sinulla ollut kipuja ollenkaan. Viimehetket sairaalassa, ennen kuolemaasi, jaksoit hymyillä. Hymyilt äidillesi, kuin antaen voimaa tuleville ajoille. Sitä hymyä en unohda, en koskaan. Ei näin pitänyt käydä. Ei elämänsä juuri aloittanut saa kuolla, ei saa.Olen kuitenkin äärettömän kiitollinen ajasta kun sain olla äitisi täälä maan päällä. Aika oli vaan liian lyhyt. Haluaisin uskoa, että sinulla on nyt hyvä olla,Taivaassa mummisi, vaarisi ja muiden lähteneitten kanssa. Mutta, antaisin vaikka elämäni, että saisin sinut taas syliini. Helliä ja rutistaa ja laulaa , ihan mitä vain, kunhan saisin sinut takaisin. En saa, tiedän sen ja toivon, että pääsen luoksesi vielä, sitten kun aikani koittaa.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olemmematkalla

      Kyllä te tapaatte kerran Isän valtakunnassa. Jeesus sanoi, että sallikaa lasten tulla minun tyköni, sillä sellaisten on taivasten valtakunta.
      Moni kärsimys jäi lapseltasi kokematta.

    • Hei nimimerkki, ikuisestiäitisi

      Otan osaa suureen menetykseesi ja suruusi. Lapsen kuolema on niin raskas asia, että sen murheen kanssa eläminen on lohdutonta. Näet kuitenkin kiitoksen aihetta siitä, että hän on lapsesi ja sinä hänen äitinsä, tätä asiaa ei mikään koskaan voi ottaa pois. Hän on aarteesi sydämessäsi ja ne kalliit hetket, jotka teillä yhdessä oli. Elämä on joskus niin vaikeata, meillä on kysymyksiä, joihin emme saa vastauksia. Sinulla on ajatus siitä, että te; lapsesi ja sinun vanhempasi ja sinä, tapaatte vielä, taivaan kodissa. Siinä on kristityn ihmisen toivo. Ja Jumalassa lohtu.

      Toivottavasti sinulla on tärkeitä läheisiä ihmisiä ympärillä, joiden kanssa voit iloita ja surra sekä jakaa arkeasi. Ihmiset ja huolenpito, välittäminen ja rakkaus; ne tuovat merkitystä elämään.

      Voimia sinulle,
      Pirkko-pappi

    • ikuisestiäitisi

      Sytytin kynttilät.. muistollesi. Kamalan paha olo. Ei aika auta oman lapsen kuolemaan. Välillä on helpompaa, mutta nämä tietyt päivät ovat hankalia. Haluaisin luoksesi.

      • Otan lämpimästi osaa. Oman lapsen menetys on pahinta, sitä tuskan määrää ei ulkopuolinen voi edes kuvitella. Ei kai suru koskaan häviä, se muuttaa vain muotoaan ja jollakin tavoin sitä oppii sietämään.
        Tahtoisitko kertoa lapsestasi, millainen hän oli, pikku aarteesi? Entä onko sinulla muita lapsia?

        Lämmöllä,
        pappi Elisabet


    • ikuisestiäitisi

      Tänään on syntymäpäiväsi. Haluaisin viettää päivän kanssasi, mutta se ei käy ja lähetän lämpimän halauksen enkelilleni sinne jonnekin ja toivon, että sinulla on hyvä olla ja tapaamme joskus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11273
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3143
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2994
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2187
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1948
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1795
    7. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1774
    8. 86
      1759
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      19
      1758
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe