Aihealueet

Listaukset

  MB GLE Coupe AMG vietiin ilman avaimia

  9991

  2

  69

   Vastaukset

   • Suomessa vakuutus ei varmaan korvaisi, vaan yhtiö vetoaisi siihen että nykyautoja ei voi käynnistää ilman avaimia, jolloin kyse on omistajan huolimattomuudesta. Pitäisi löytyä sopivan rikollismielinen tyyppi joka demoaisi vakuutuspaskolle miten homma onnistuu.
    Rekisteritiedot auton omistajista pitäisi olla salaisia. Onnistuuko Suomessa tilata trafilta vaikka kaikkien Suomen samanlaisten kalliiden Mersujen omistajatiedot esiintymällä esim. firmoina, joilla on myynnissä vaikka lisävarusteita ko. autoon?

    Aika typerä juttu oli viedä autosta vain muutama osa. Ehkä varkailla ei ollut aikaa eikä paikkaa Ruotsissa purkamiseen. Taitoja on ollut vain käynnistyksen esto purkamiseen, ja tämä tieto voi olla peräisin Mersun korjaamosta tai maahantuojalta, ehkä tietoja löytyy myös netistä.

   • Helppo homma, kuorma-auto ja nosturi. Ei tarvitse osata hakkeroida ajonestoja ja on toiseksi vielä
    todella nopea keino viedä se auto.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    215
    10374
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    235
    4805
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    60
    875