Tuleva isä ja täysin syrjäytetty

olenkopelle

Olimme rakastuneita ja nainen tuli raskaaksi. Hän lähti saman tien ja sanoi hoitavansa lapsen, minua ei tarvita. Muutaman kuukauden hiljaisuuden jälkeen, kun lapsen syntymä on lähestymässä, hän yhtäkkiä ottikin yhteyttä ja tarttee nyt sitä sun tätä. Uusi rakkauskin on jo kuulemma löytynyt. Kaiken, mikä liittyy lapseen, hän pitää minulta pimennossa...ei halua nähdäkään minua synnytyslaitoksella, nimen päättää hän itse, ristiäisiä ei tule, tulee nimiäiset jne...eli apu kelpaa, mutta vieraannuttaminen lapsesta on totaalista. Jatkuuko tämä tällaisena kun lapsi syntyy? Olenko ulkona kuin lumiukko? Voinko tehdä yhtikäs mitään?

16

536

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mekkk

      Oletko ihan varmaa että lapsi on sinun jos nainen on tuollainen tuuliviiri. Älä myönnä mitään ja maksakkaan mistään mitään koska naisella ei ole oikeutta vaatia mitään kun isyyttä ei ole tunnistettu tai et ole virallisesti isä niin voi naisella ääni kellossa muuttua.

    • Oppeliini1

      Varmista, onko lapsi sinun siittämä.
      Ellei, poistu kuvioista totaalisesti.
      Jos olet biologinen osa lasta, hae lailliseti ( paras mahdollinen lakimies) oikeus lapsesi tapaamisiin, kenties yksinhuoltajuuteen. Tuo nainen on täydellisen sekopäinen, en luottaisi sitä lapseni kasvattajaksi lainkaan.

      Valitse seuraavalla kerralla tarkemmin minne miehuutesi sijoitat!!!!!

    • Äiti17

      Laita vaa muna suukkuhun

    • Sturg

      Hommaa asianajaja, vaadit isyystestin. Tällä varmistat sen lisäksi että lapsi on sinun niin myös omat oikeutesi lapsen isänä.

    • vinkkinäsulletulevaan

      Siis sinä olit rakastunut, nainen ei kerran nainen lähti heti kun tuli raskaaksi.
      Kestä kuin mies tämä pettymys, maksat ruokot joka kuukausi seuraavat 18 vuotta. Ota opiksesi ja muista seuraavassa suhteessa käyttää kondomia joka ikinen kerta kun nait. Ja mitäpä jos yrittäisit oppia tuntemaan seuraavan naisen muutenkin kuin alapäästä.

    • 894734783

      Isällä ei ole mitään moraalista oikeutta tavata lastaan. Ei äidilläkään. Oikeasti huoli pitää olla lapsen parhaasta. Onko lapsi turvassa äitinsä luona? Tarvitseeko lapsi suojelijaa? Taistele viimeisen asti lapsen parhaaksi. Jos olet vain haittatekijä, väisty. Jos olet huolissasi lapsestasi, taistele itsellesi huoltajuus.

      Joka tapauksessa maksa lapsellesi riittävät elatusrahat.

      • pokpoeke

        Ehkä isällä tai äidillä ei ole moraalista oikeutta tavata lastaan, mutta lapsella on moraalinen oikeus tavata molempie vanhempiaan, eikä kumpikaan vanhemmista voi sitä estää.


    • Öikgfjgrfvjff

      Tuo kuullostaa varsin tyypilliseltä. Itellä ei ole laaja ystäväverkosto mut silti siinä on kolme vastaavaa tapausta. Musta noista jokainen kuullostaa ihan vedätykseltä, ensin näytellään niin rakastunutta ja sitten kun mummo on paksuna, mies on kuin märkä rätti eikä saa olla missään tekemisissä lapsen kanssa.

    • yleensäikärajoittaa

      Harvemmin ne mummoikäiset vauvaa odottaa.

    • kiellä_isyys

      Menit sitten lankaan ja annoit naiselle hänen haluamansa siemenet. No, sama juttu kävi mulle, tosin nainen ei edes kertonut minulle raskaudesta, eikä ole edes vaatinut ja kertonut mitään. Ihan facesta sain vahingossa tiedot ja oli helppoa laskea päivät.
      Palasi exänsä luokse tultuaan raskaaksi jne.
      En välitä asiasta sen enempää, oli ja meni. Nyt uudessa suhteessa ja ihan virallisesti omia lapsia vaimon kanssa.

    • isä70

      Voit. Kokemuksesta tiedän. Minun ex deittini pamahti raskaaksi, ja ilmoitti raskausaikana pitävänsä lapsen yksin. Minä olen siitä lähtien taistellut oikeuksistani olla lapselleni isä. Nykyisin olen perheellinen mies, ja minua auttaa ja tukee myös nykyinen puolisoni. Exäni kanssa saamani lapsi on nykyisin 10v.

      Ensiksikin, ota yhteyttä lastenvalvojaan ja vaadi tapaamisoikeutta. Muista pysyä aina rauhallisena, ja tee tämä jo ennen lapsen syntymää. Sinulla on oikeus tavata lastasi. Tarkempi tapaamissopimuksen määrittely menee sitten tilanteen mukaan, mutta pidä kiinni oikeksistasi. Todennäköisesti täytyy mennä käräjille, joten varaudu siihen. Nyt kun vielä voit, niin varmista voitko saada kotivakuutusta, joka turvaa oikeudenkäyntikulut. Jos et, niin ala keräämään varoja. Käräjille palaa tuhansia, sille et voi sitten mitään. Lapsen takia kuitenkin kannattaa.

      Minun exni on tehnyt kaikki temput. Muuttanut muualle, hakenut lasten pois kesken tapaamisten jne... Silti minä nykyisin tapaan lastani puolet hänen loma-ajoistaan sekä kerran kuukaudessa viikonlopun. Näin siitäkin huolimatta, että äiti ei haluaisi. Lapsi on onneksi suhteellisen ulkopuolinen näissä riidoissa, vaikka toki osan vaistoaa.

      Muista myös valita taistelusi. Esimerkiksi lapsen uskonnon päättää viimekädessä äiti, joten turhaan alat edes kommentoimaan, ettei ristiäisiä tule. Tai että nimi on väärä. Niille asioille et mitään voi. Sen sijaan sinä voit tuntea lapsesi, ja saada olla osa hänen elämäänsä. Joten pidä siitä kiinni.

      • dörderöö

        Valitettavasti kotivakuutus ei korvaa tapaamis tai huoltajaisuus asioita. Kokemusta on


    • eihuolenhäivää

      Varokaa näitä naisia altiita sänkypuuhille melkein kenen kanssa hyvänsä ja isäksi haetaan maksukykyistä isukkia.Halua ainakin isyystesti että tiedät varmasti olevasi isä,maksaja.Lapsethan eivät tähän maailmaan halua turha heitä on syyllistää mutta elämä heillä tulee olemaan riitaisessa suhteessa vaikeaan.En ihmettele miltä lapsesta tuntuu kun varttuu ja alkaa kyselemään isän perään ,mitä te äidin heille kerrotte missä isä on?Totuushan tulee joskus ilmi mikä on ihan oikein.Naisillä useita lapsia kaikilla eri isä ,ei luulisi että eletään parasta ehkäisyvälineiden käyttö aikaa?Mies jos et halua lapsia laita piuhat poikki niin voit seurustella huoletta tälläisten naisten kanssa.

    • Lakionlaki

      Kun kerran lapsi ei ole yhteishuoltajuudessa niin älä osallisut millään tavalla lapsen kustannuksiin. Tuleva äitihän teki päätöksen.

      Se mitä tulee maksuihin ja hankintoihin niin et ole velvollinen osallistumaan mihinkään kustannuksiin ENNEN lapsen syntymää. Ja senkin jälkeen tarjoa sitä minimiä, 140e/kk eikä yhtään yli.

      Kyse elatusavussa on siitä EROTUKSESTA jonka lapsi menettää taloudelliselta puolelta kun vanhemmat eivät asu yhdessä. Eli, jos lapsen äidillä on jo uusi kulta joka tienaa suurinpiirtein saman verran kuin sinä, et ole velvoitettu maksamaan mitään. Sosalitantat kyllä vaativat 600e/kk, mutta elatusavun tarkoitus ei ole suosia toista taloutta toisen kustannuksella. Sinullakin on oikeus taloudellisesti hyvään elämään ja mahdollisuus uusiin lapsiin, ilman että syntyvä lapsi estää tiukan talouden vuoksi uusien tekemisen.

      Eli, tarjoat vain 140e/kk ja kaikki ylimenevä vaatimus hoidetaan käräjillä. Sosialitantat pystyvät määräämään suurempia summia vain jos sinä suostut.

    • lapsiparatisätmyös

      Iyystesti jotta tiedetään kuka siittäyt lapsen äiti todennäköissti ei tiedä jote vrmisa asia.Näitä nuoria naisia tuntuu olevan useita liikenteessä joilla useita seksikumppaneita.Ei ole koulu maistunut mutta tupakki ja uojaamaton seksi,abortteja useita takan niin kuin edessäkin.Isähdokkaat saavat lähteä ennen synnyystä ja heti uutta uhria etsimään ja niitä tuntuu löytyvän.

    • Jonkunmuunlapsi

      Lapsen isä varmaan joku muu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      429
      3013
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2354
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2102
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1933
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1797
    6. 163
      1234
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe