Mitä tehdä kun mies kähmii ja pakottaa?

Pettynytpuoliso

Olen todella uupunut ja minulla on superkuormitrava elämäntilanne, sekä huono terveys. Yksi iso ongelma on että mieheni lääppii ja vaatii intohimoisuutta sekä huomiota kun en jaksa. Mielestäni on ihan mukavaa sohvalla tai sängyssä pussailla ja halailla välillä, mutta koska olen tosi uupunut en jaksa sellaista että mies alkaa väkisin pussaamaan ja kähmimään kun teen jotain kuten esim tiskaan..Mies ei lopeta vaikka sanon että tämä nyt tässä ei tunnu hyvältä ja kunnioittavalta ja en tykkää hänen tavastaan ja olen uupunut, niin hän vain alkaa haukkumaan minua ja sanoo että ompa hän nyt paha ihminen tai mököttää sen jälkeen. Onko mitään tehtävissä enään?

10

414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EroJoo

      Voisiko puhuminen auttaa, pyydä auttamaan tilantessasi tai tiskaamisessa..? On harmi että mies antaa hellyydenosoituksia ja on kiinnostunut sinusta. Ei varmaan pitkään kuitenkaan.

    • samassatilanteessa

      Mäkään en halua että muhun kosketaan. Ehkä pitäisi vaan olla yksin.

    • Pettynytpuoliso

      Toinen vanhemmistani kuoli pari viikkoa sitten. Olen myös sairastunut itse ja murheen murtama. Jos luet kirjoittamani tarkemmin juomaat etten torju häntä kokonaan. Läheisyydessäkin tulisi kunnioittaa toista ja surua...

    • munkommentti

      Kyllähän sinä torjut hänet.
      Hei, ei ne sun vanhemmat herää henkiin vaikka sinä et seksiä miehesi kanssa harrastakaan!! Ei herää vaikka et ikinä kenenkään kanssa naisi.

      Otapa nyt aikuisen ihmisen asenne omaan elämääsi. Jokainen meistä kuolee joskus, se nyt vaan on sellanen fakta joka pitää hyväksyä silloin kun se oman läheisen kohdalle osuu. Ei se ole mikään syy työntää puolisoa pois elämästä ja jatkaa normaalia elämistä.
      Mullakin on isä kuollut ja kyllä mä surin, mutta ei ainakaan mun faija olis halunnut, että mä lopetan mun elämän normaalit perusjutut hänen poismenon takii.

      Ainaski mun mielestä seksi nyt vaan kuuluu parisuhteeseen luonnollisena osana päivittäin tai viikottain. Eikä seksin pyytäminen ole kunnioittamattomuutta, päin vastoin sun puoliso haluu sun läheisyyttäs normaalisti ku ennenkin.
      Seksi on yksi osa sitä oman puolison kunnioittamista ja puolison huomioimista ja sitä että toinen kokisi itsensä naiseks ja mikset sä pystyis orgasmin avulla saamaan mielihyvää, orgasmi rehtoutta ja kun sekstaa unohtaa hetkeks muut asiat mielestään.

      Ilmeisesti sä et niin kauheesti välitä seksistä,tai et saa orkkuja, tietty jonkun hetken voi asettaa itsensä ykköseksi ja olla naimatta, mutta aika pian siitä seksistä pitää ittekin alkaa nauttimaan ja antaa myös puolisolle nautintoa sillä alueella. Tai sitten pitää miettiä miks on yleensäkään parisuhteessa, jos ei pysty erottaan elämän eri osa-alueita toisistaan.

    • ymmärtämisen.jalo.taito

      Kähmiminen on vähän eri asia kuin hellyys. Kähmiminen ja kiellostakin huolimatta kimpussa häärääminen ei takuulla tuntuisi kivalta näistäkään vastaajista, jotka tässä syyllistävät sinut joka juuri nyt ahdistut miehesi itsepintaisesta käytöksestä aivan ymmärrettävistä syistä.

      Kannattaisi keskustella tästäkin asiasta sen aikuisen kumppanin kanssa, jotta ei tule väärinkäsityksiä ja mielipaha jää päällimmäiseksi. Kun toisella on suruaika, kumppanin täytyy ymmärtää sitäkin ja kyetä ajattelemaan parisuhteen sen hetken tilannetta hiukan itseään laajemmin. SitäKIN on rakastaminen.

      • munkommentti

        Jos se sun kaikkein rakkain ihminen tulee sun taakse, ottaa kiinni ja sanoo, että hei tekis vähän mieli, niin onko se tosiaan noin paha asia?

        Onks toi oikeesti kähmimistä ja kunnioituksen puutetta? Mun mielestä sun mies haluis viettää aikaa sun, rakkaansa kanssa, aikuisella tavalla, eikä pelkästään kaveripohjalta sipsejä ja poppareita syöden ja telkkaa töllöttäen?

        Mun mielestä tollanen on päinvastoin tosi hyvä juttu. Ainakin minä osaan arvostaa sitä, että mun mies haluu just mua, eikä esmes naapurin rouvaa tai jotain netin pornotähtee!
        Ja osaan arvostaa myös sitä, että ainaski mun mies haluu mua usein (ja minä häntä), eikä vaan kerran viikossa tai kuukaudessa. Minusta ainaski tuntuu hyvältä kun on sen itselle kaikkein rakkaimman ihmisen kanssa lähekkäin iho ihoa vasten ja tehdään orkut puolin ja toisin. Ainaski mä nukun huomattavasti paremmin, orkun jälkeen miehen ihoo vasten. Multa katoo kaikki työhuolet sun muut ongelmat pois päästä mun miehen vieressä. Hän on rauhoittava elementti, voin keskittyä häneen ja hän minuun, siihen mitä me ollaan just sillä hetkellä yhdessä ja mitä me koetaan yhdessä kaksisteen.

        Ekan poikakaverin kanssa seksi oli enemmän sellasta pakkopullaa, eikä mun sitä kaveria oikeesti tehnyt mielikään kun tunnetta ei sitä kohtaan ollut paljoo, oli mulle enemmän kaveri kuin rakastettu, mutta enhän mä tajunnu sitä siinä vaiheessa. Mut mun aviomiehen kanssa en oo koskaan kokenut seksiä tolleen vastenmielisenä, en edes seurusteluaikana, kuin mitä teidän viesteistä saa lukee. Ja me sentäs ollaan silleen monta kertaa viikossa.
        Nyt sä oot vähän ku mä ekan poikakaverin kanssa, keksit tai luettelet syitä miks ei tee mieli, miks et haluu, miten mies ei kunnioita..

        Voisko tossa kuiteski olla taustalla jotain muutakin ongelmaa sun ja miehen välillä kun sairaus ja suru?


    • jumitat_samassa

      Ap, aloitit sitten, jälleen kerran, ketjun samasta asiasta. Edellinen aloituksesi oli 2.12.

    • ajattele_positiivisesti

      Ihmiset erilaisia etenkin naiset...kyllä mullakin joskus on kädet vaeltanut naiseni pakaroilla tai tisulla kun on ollut tiskit menossa, ei ole pahaa tykännyt ja usein sanonut että tiskin jälkeen sitten.

    • lkdsdöfksökd

      Te molemmat petytte nyt toisiinne...
      Minusta on ihanaa jos mies osoittaa huomiota. Tykkään kovasti että hän käy kiinni jne.
      Voisitko sanoa nätisti miehellesi että et tarkoita mitään pahaa mutta voisiko hän antaa sulle aikaa hieman toipua. Ja sitten sanoisit hänelle kun hän voi sua lähestyä. Miehen tykkäämisen merkki on kuitenkin juuri tuo kosketus ja intohimo jonka sinä nyt torjut. Koita selittää hänelle.

    • voimiasuruun

      Kerro miehelle tunteistasi.
      Kerro, että hän on tärkeä sinulle. Kerro, että kaipaat nyt hellyyttä. Kerro, miten hän voi tukea sinua niissä asioissa, joita toisen vanhempasi kuolema on sinulle tuonut. Anna hänen olla hyödyksi. Kerro, miten paljon arvostat sitä, jos hän tiskaa.
      Kerro hänelle, mitä suret vanhemmassasi ja mitä huolta sinulla nyt on.

      Miehelle seksi on parasta, mitä hän tietää huolien ja stressin keskellä. Hän yrittää tarjota sinulle parasta, kun sinun parhaasi on jotain muuta. Kerro miehelle, mitä se jokin muu on. Ota asia esiin mieluiten silloin, kun mies ei juuri yritä vokotella sinua.

      Monilla ihmisillä suru vie joksikin aikaa halun seksiin. Se palaa kyllä, kun hellyys säilyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1174
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1006
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      13
      691
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      48
      687
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      604
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      575
    Aihe