Toimiiko nettideittailu

ehkä_joskus_vielä

Ilmoitus ollut yhden kvartaalin verran. Olen ottanut yhteyttä 25:een kiinnostavaan naiseen, jokaiselle kirjoittanut hyvän yksilöllisen aloituspostin.
Saldo:
- 18 ei vastannut mitään
- 7 kanssa kirjoitellut, kirjoittelu hyytynyt toisen osapuolen toimesta. Ilmeisesti löysivät jonkin vielä kiinnostavamman vaikkakin ilmoitus roikkuu palstalla edelleen

Olenkohan mä tehnyt jotakin väärin, en voi tietää mutta olen ollut vain oma itseni.

23

173

Vastaukset

 • "Tuo että olet ollut oma itsesi.", on ollut se syy. Mitäs jos olet kusipää toiselle? Tai inttäjä tai valehtelija koska olet ollut "vain" oma itsesi? Jos haluaaa toimivan parisuhtee, kaverisuhteen tai minkä tahansa suhteen niin se edellyttää joustamista puolin ja toisin. Ei pidä kuitenkaa mukailla tai miellyttää jos se tekee hallaa itselleen. Tosin jos olet esim. jumalattoman jäärä ja se tekee tuskaa sulle kun pitää myötäillä niin ehkä se kuitenkin olisi hyväksi sinulle vaikka se våhän satuttaa. Ymmärsit kai pointtini.

  • Joojoo, et taida tietää mitä nettideittailu nykyään on. Mulla on vielä pahempi kokemus kuin alottajalla, naiset ei vaivaudu ikinä vastaamaan miksei kiinnosta, ei vaan kiinnosta. 1 kymmenestä vastasi mulle. Ja niistä 70% oli valmis lähtemään mun kanssa treffeille, yksi lähtikin, muut vitkutteli ja jänisti.

   Kyllä mä ymmärrän näin jälkeenpäin etten ollut tarpeeksi rento ja huumorintajuinen, ja pidin naisia liian suuressa arvossa ja itseäni liian pienessä. Jokaisella on omat syynsä, eikä naisia voi syyttää siitä. Vaikka mitä neuvoja voi jakaa toisille mutta se on aina yksilöllistä missä mättää. Sitä pitää itse miettiä ja kerätä kokemuksia ja tutkia asioita. Nyt kun on juutuuba niin voi kattella kaikkia itsensäkehittämisvideoita, TED talkkeja ym., niitä kyllä löytyy. Ja googletella vaikka naisten oraalityydytyksestä ym, voi löytyä deittivinkkejäkin. Ei keskity liikaa yhteen juttuun vaan tutkii monia asioita tähän liittyen ja niitäkin mitkä ei hirveän suoranaisesti liity tähän, ja tekee niitä juttuja elämässään niin voi tulla hyviä tuloksia.

   Se on jännä että nettideittisivuilla naiset ei oo kiinnostunu musta paitti ne jotka ei saa muita miehiä, mutta sit vaikka bussissa on, nuoret hottiksetki. Enkä oo mikään tyhjäpää tai tunteeton ym. Joku siellä vaan mättää.


 • Toimii se niille jotka ovat komeita. Vastasin noin 220 naiselle. Sain 0 vastausta takaisin.

  • Kuinkahan moni näistä naisista jäi loppupeleissä itsekin langoille laulelemaan..tarkoitan että olivatkohan itsekään mitään kaunottaria.(kukaan ei ole ruma, mutta mitä todennut suomalainen kauneus ja komeus, no se on mitä on..).


 • Tervetuloa nettideittailun ihmeelliseen maailmaan. Suomi24 on erityisesti vielä jotenkin todella paljon armottomampi kuin kenties jotkut muut saitit, täällä et todellakaan saa mitään vastauksia naisilta, jos et ole 100-prosenttisesti heidän märkä päiväunensa. Se on mielenkiintoinen ilmiö, mutta valitettavan totta. Nämä ovat aivan täysin naisten markkinat, ja sinunkin mielenterveydellesi on parasta vain omaksi ns fire-and-forget -asenne viestittelyssä, eli tykität mimmeille jotain "moi miten menee"-viestejä etkä todellakaan jää odottamaan mitään vastauksia. Jos ne ovat kiinnostuneita sinusta, ne vastaavat kyllä vaikka viestisi olisi miten onneton, ja taas jos eivät ole kiinnostuneita niin on aivan sama millanen tommytaberman-runon aloitusviestiisi vuodatit.

 • Ei se toimi. Täällä missä asun niin naiset on rumia eikä niille kelpaa ruma mies.

 • Suosittelen ahkerampaa yhteydenottoa. Mielellään kannattaa olla useampi profiili auki eri palstoilla samaan aikaan. Kun ottaa rohkeasti yhteyttä avoimin mielin, on ihme, jos ei jossain vaiheessa tärppää. Itse jaksoin aika pitkään, reilut 50 naista olen tavannut muutaman vuoden aikana. Ei löytynyt elämän rakkautta. Ehkä se tulee omalla kohdallani jotain muuta kautta...

  • Tarkennuksena: Olen ottanut yhteyttä vain sellaisiin naisiin joista olen kiinnostunut ja joiden hakukriteereihin itse sovin. Niitä löytyi 25 noin noin 400 profiilin joukosta.


 • Oliko kuva? (Nainen voi olla ilman kuvaa, mies ei.. -tai ainakin pitää olla todella mielenkiintoinen profiiliteksti.)

  • Kyllä kuvallinen ilmoitus, ei sitä muutoin taida olla deittipalstoille asiaa.


 • Oon viestitelly ehkä 20 tyttelin kanssa, eikä mulla kuvaa tuolla ole. En sitten tiedä miksi mulla toimii

  • Ei minullakaan aikanaan kuvaa ollut ja se oli ainoa kerta kun pääsin viestittelemään naisille. Tosin kun pyysivät kuvaa loppui heidän toimestaan viestittely heti kuin seinään. Tullessani kokonaan kuvineni profiiliin loppuikin sitten naisten mielenkiinto minuun samantien.


  • Palstan.Rumin.Mies kirjoitti:

   Ei minullakaan aikanaan kuvaa ollut ja se oli ainoa kerta kun pääsin viestittelemään naisille. Tosin kun pyysivät kuvaa loppui heidän toimestaan viestittely heti kuin seinään. Tullessani kokonaan kuvineni profiiliin loppuikin sitten naisten mielenkiinto minuun samantien.

   Naamalleen ei nyt niin hirveästi mitään voi, mutta kropalleen ja pukeutumistyylilleen kyllä. Alat käymään salilla, sanotaan nyt vaikka 4 krt viikossa kunnon treenit 9kk ajan, eikä mitään tekosyitä tai lintsaamista, ruokavalio kuntoon, päälle vähän parempaa seppälää, tukka ja naamakarvat parturissa ojennukseen niin väitän että alkaa naisiakin kiinnostamaan. Jos olet ruma, ja selvästi sen takia että sinua ei kiinnosta huolehtia itsestäsi, niin sillon tosiaan voi olla vähän vaikea herättää naisten mielenkiintoa netissä...


  • Palstan.Rumin.Mies kirjoitti:

   Ei minullakaan aikanaan kuvaa ollut ja se oli ainoa kerta kun pääsin viestittelemään naisille. Tosin kun pyysivät kuvaa loppui heidän toimestaan viestittely heti kuin seinään. Tullessani kokonaan kuvineni profiiliin loppuikin sitten naisten mielenkiinto minuun samantien.

   Sähän voisit stailata ittesi vähän ennen kui kameraan eteen menet että ei everyday tyylillä kameran eteen menet koska ruma poika on tolle tytölle esim hyi en tykkää mutta toiselle tytölle se poika on ai että ku söpö poika. Ja pitää muistaa tytöt ja pojat että täydellistä poikaa/tyttöä ei ole koska kaikilla on plussat ja miinukset.

   Esim. Plussat mulla olen tosi killtti (liian kiltti) ystävällinen kohtelias rehellinen ja kiva. Joo on mullakin miinuksia olen tosi tarkka mun jutuista gta 5 (ps 4 peli) cd-levy mun tyylillä pitää ottaa varovasti kiinni samalla lailla kun kantaisi jotain tosi myrkyllistä ainetta jossain purkissa. Ja ajattelu mailma mulla on vähän outo jos jonkun muuhun autoon tulee naarmu niin mun takia NIIN VOI VITTU ANTEEKSI MITEN HITOSSA MÄ..... VOI VITTU!!!! jos joku mun autoon tekee naarmun no mitäs tosta itehän oon maksanut auton että ei kenenkään muun raha mene korjaamaan tuo


 • No, kyllä tuossavoi jo vaikka liika viestittelystä syyttää. Ja kuinka monelle annoit yhteystietosi ja mieluiten vaikka heti. Kyllä täältä noita chattaajia löytyy... Joku osaa 10 syytä manata profiilissaankin hyvin systemaattisesti. Tärkeämpää varmaan olisi viestitellä tuon paikallisenkin Treffit ulkopuolella, jos viestitellä tarvitsee tai toinen asuu Moskovassa. Kyllä naisilta tulee heti yhteystietoja. Aiemmin täällä aivan plojottivat mailiosoitteet näytillä. Ja pitäähän ne kuvat toimittaa, jos joku onneton on kuvattomana matkaan joutunut.
  Ei paljon kiinnosta 50:lle viestitelleelle puuttua asiaan jonon jatkoksi.
  Ammatti deittaajistakin jotkut näyttävät profiilin poistavan, kun 50 yhteyttä on otettu. Kyllä siinä jo 10 deitattavaa on... Eikä oikein useammalle voi vakavasti edes viestitellä, kun vie kaiken ajan. .............. Eikä kukaan mitään nettihörhöä kaipaa tai puhelin korvaan kasvanutta...

 • Aika turhalta touhulta tämä nettideittailu tuntuu :(

  Sen sijaan viikonloppuna olin baarissa vaikka käyn todella harvoin kun en niissä viihdy. Yksi selkeästi minusta ja kiinnostunut ihan ok näköinen nainen lähestyi mutta ei vaan ollut mun tyyppiä.

  Hyvää joulua ja Parempaa uuttaa vuotta meille kaikille onnea etsiville ja myös onnen jo löytäneille!

  • Pitää olla kärsivällisyyttä joillekkin nappaa heti joillekkin saa vuosia ettiä mutta kaikille löytyy kunhan ei käyttäydy kuin sanotaanko kusipää ja täydellisiä tyttöjä ja poikia ei ole ei edes netissä ;)


 • Täytyy sanoa, että toimii.

  Itsekkin löysin puolen vuoden jälkeen naisen täältä ja hyvin menee edelleen. Uteliaisuudesta kuitenkin seuraan joskus näitä keskustelupalstoja ja kommentoin, jos aihetta on.

 • Itse suhtaudun varauksella palveluihin jotka vaatii rekisteröitymisvaiheessa kuvan. Kun koskaan ei tiedä mitä käy jos oman kuvan laittaa jonnekin nettiin. Erääseenkin palveluun jokin vuosi sitten laitoin oman kuvan joka oli vähän kauempaa niin ei kelvannut. Itselle on tullut joitain vastaan jotka vaatii kuvaa sitten on vaihtoehtoisesti kovin rajoitut mahdollisuudet hyödyntää palvelua ilman kuvaa.

 • Itse olen laittanut sellaisen kuvan, missä olen foliohattu päässä.
  Muutaman kvartaalin, empiirisellä kokemuksella..lopputulos on yhteneväinen sen kanssa, kun ei ole foliohattua kuvassa.
  Samoin kokonaan, ilman kuvaa olevat profiilit, ovat saaneet yhtenevän suosion.

 • Ei toimi, sivustoilla pääasiassa ääripäitä jotka roikkuneet siellä vuosia...

 • Ei oikein toimi, monelle naiselle olen kirjottanut, mutta suurin osa ei vastaa. En tiedä mitä vikaa mussa on, kun en ole rumakaan ja ei olla sanottu, mutta silti ei ketää sillain kiinnosta, no ei auta kun yksin täs olla

  • Ei ole tarkoitus kuulostaa ilkeältä, mutta vika voi olla siinä, miten kirjoitat. Ensimmäinen virkkeesi oli hyvä ja selkeä, mutta seuraava (”En tiedä mitä vikaa mussa on jne) taas oli vaikeasti ymmärrettävä omituisen pilkutuksen ja jäsentymättömyyden takia. Pilkku ei ole lopetusmerkki. Ihan oikeasti vastauksia saa paljon paremmin kun hoitaa oikeinkirjoituksen perusasiat kuntoon! :)


Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.