Tavaroiden lainaaminen

Luminen.päivä

Olisin kysynyt neuvoa, miten saisin erään miehen ymmärtämään, että olen hänestä kiinnostunut tai haluaisin saada edes saada keskusteluyhteyden häneen. Minulla on hänen puhelinnumeronsa ja tunnemme huonosti toisemme. Mies on kuitenkin aika kylmä ja miehinen.

Ajattelin pyytää häneltä porakonetta lainaksi. Tarvitsisin oikeasti porakonetta ja parhaimmillaan toivoisin, että hän tulisi käymään luonani ja auttamaan poraamisessa. Toinen vaihtoehto on toivottaa hänelle hyvää Lucianpäivää. Tai molempia. Ymmärtääköhän miehet tällaisista viesteistä, että nainen kiinnostunut vai että nainen nyt vaan haluaa lainata porakonetta? Jos mies vastaa, että hänellä ei ole porakonetta, niin jos hän olisi kiinnostunut minusta, niin voisiko hän silti vastata vain, että hänellä ei ole porakonetta?

5

219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mhtrfkuy

      ehdota sitä lainaamista ja jos ei oo nii ala luoviin keskustelua eteenpäin, mut jos on nii helppohan siitä on saada seuraa porailuihin :). Mut jos ei nii harmittele että se oli eka ajatus jolta kysyy, ja ku muilla tutuilla ei oo lainata nii, pitäsköhä mennä ostaa, samalla selittele sitä projektia ja johonki välii ehdotus, että lähtiskö shoppailee sun kaa sitä porakonetta jonnekii, jotta osaisit ostaa oikeanlaisen jne. Mieti, voitkin saada porakone treffit :) Jos yhtään oot supliikki nainen nii eiköhän ne porakoneet keskustelun aiheena toimi :)

      • Luminen.päivä

        Noniin, kysyin porakonetta. Hänellä oli yllättäen sellainen ja suostui lainaamaan sitä. Mutta päivistä hän ei osannut sanoa vielä mitään, joten tulkitsin ettei hän ollut kiinnostunut. En jaksa säätää päiviä yhtään hänen kanssaan enempää. Olen pari kertaa aikaisemminkin yrittänyt ja toisaalta hän on pari kertaa yrittänyt tavata minua samana iltana parin tunnin varoitusajalla ja olen ollut varattu. Luulen, että hän aavistaa, että olen ihastunut häneen ja on siksikin niin varautunut. Sehän nyt onkin totta, mutta olisin lainannut vaan porakonetta, eikä välttämättä mitään muuta.


      • Luminen.päivä

        Sitten hän ottikin alkuillasta yhteyttä ja kyseli mitä teen tänään, mutta olin jo ehtinyt sopia muuta illaksi, joten se siitä. Olisi ollut kiva olla yhdessä tai saada edes se porakone lainaksi. Ei tällaisen miehen kanssa saa koskaan sovittua mitään tapaamista. Olen menettänyt toivoni. En usko, että hän on kiinnostunut, koska ei kukaan voi olla niin tyhmä, että ehdottaa tapaamisia lyhyellä varoitusajalla, kun ei aikaisemminkaan ole onnistunut ja olen pyytänyt, että hän voisi kysyä edellisenä päivänä. Tsiisus, että tämä mies tekee minut hulluksi sekä hyvässä että pahassa.


    • 1815

      Mikä tämä naisten "ehtinyt sopia jo muuta illaksi" oikein on? Miesten täytyy aina joustaa jos nainen keksii jotain illanvietettä. Mutta kun unelmien prinssi saa märäksi ja tykyttää haarovälissä niin sitten kieltäydytään kun "oli jo muuta sovittnua". Voi kiesus.

      Tämä ketju kuuluisi osastoon "naisten logiikka".

      • Luminen.päivä

        Jos on sopinut tapaamisen jonkun toisen henkilön kanssa jo vaikka pari päivää sitten, niin on vähän epäkohteliasta perua sitä parin tunnin varoitusajalla. Eihän miehen tarvitse joustaa, jos hän olisi osannut ilmoittaa halunsa tavata aikaisemmin tai sopia tapaamisen toiselle päivälle. Nyt hän ei osannut selvästi ilmoittaa, mitä hän haluaa. Todennäköisesti ei halua mitään. Aikuisilla on kuitenkin paljon pakollisia menoja, joita ei vaan voi enää parin tunnin varoitusajalla perua. Kommunikaatio on tärkeä asia parisuhteessa, joten jos se ei toimi alussakaan niin ei se toimi myöhemminkään. Jos toinen elää vain tässä hetkessä ilman suunnittelukykyä ja soittelee sitten kun itseään huvittaa tavata ja toisen elämässä on pakko suunnitella aikatauluja jo edellisenä päivänä, niin eihän siitä mitään tule. Aikaahan kaikilla on saman verran ja aikaa löytyisi myös miehelle, mutta sitä ei löydy enää parin tunnin varoitusajalla, koska ei nainen odottele tyhjän panttina kotona, milloin mies suostuu tapaamaan, vaan on jo etukäteen päättänyt tehdä jotain muuta.

        Tämä mies teki oharit jo kerran tämän tapauksen jälkeen, joten häntä ei enää luokitella vakavasti otettaviin miehiin, eikä enää ole tulossa mitään tapaamisia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1719
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1678
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      14
      1209
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1154
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1132
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1047
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1001
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      985
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      984
    10. 9
      976
    Aihe