Ainola kauneusklinikka ja Deaura tuotteet

Hei, sain kutsun "maksuttomaan" kauneushoitoon uuteen kauneusklinikkaan Kluuvikadulla. Tilanne oli tietysti esittely-, konsultaatio- ja tuote ja hoitopaketin myyntiä. Jos teet sopimuksen vuodeksi nyt, saat alennusta ym. etuja. Pakkomyyntiä hellin käsin!??
Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä klinikasta ja Deaura-tuotteista?? Yritin katsoa Facebookista, löysin vain venäläiset ja unkarilaiset sivut. Menin tekemään sopimuksen 6 Velashape hoitoa ja tuotesetin yht. 1350 e. Nyt rupesin epäilemään et mitä tuli tehtyä.??&%? Niin osasivat kehua hoitoja....
Onko kenelläkään kokemusta tai tietoja...???
Ilmianna
Jaa

88 Vastausta


Minäkin sain soiton maksuttomaan hoitoon. En ole vielä käynyt siinä hoidossa. Kävitkö sinä jo siinä hoidossa? Minkälainen oli?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Minä hölmö menin ja tyhmänä vielä ostin järkyttävän kalliit tuotteet jotka ovat täyttä paskaa..lumenekin parempi. Tyrkyttävät tuotteet puoliväkisin ja kauppaa ei peruta kun kotona huomaatkin etteivät oikeesti toimi...pysykää kaukana tästä Kauneushoitolasta ja DeSheli tuotteista. Kuulema netistä tilattuna purkki maksaa 29e..täällä pulitat 11:sta tuotteesta 1840e.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Myyvät puoliväkisin kalliita tuotteita
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Eivyvääpäivää kirjoitti:
Minä hölmö menin ja tyhmänä vielä ostin järkyttävän kalliit tuotteet jotka ovat täyttä paskaa..lumenekin parempi. Tyrkyttävät tuotteet puoliväkisin ja kauppaa ei peruta kun kotona huomaatkin etteivät oikeesti toimi...pysykää kaukana tästä Kauneushoitolasta ja DeSheli tuotteista. Kuulema netistä tilattuna purkki maksaa 29e..täällä pulitat 11:sta tuotteesta 1840e.
Varo mihin menet. Jätä luottokorttisi kotiin. Ei ole muuten vaarallinen mutta voit repsahtaan ostaan älyttömällä hinnalla humpuukia, jota et voi palauttaa. mene silti mutta vain jos olet hyvin varakas niin anna rahasi heille. Se nätti kosmetologi (joka ei ole kosmetologi) on syyyyytön. Firma toimii kuten ne pölyimuri-, lomaosakekauppiaat jne. Kyllä ihmisiä voidaan kierosti saada koukkuun. Varo mutta käy kokemassa, kun meillä on paljon kokemuksia tästäkin niin osaamme ohjeistaa muitakin kuin itseämme.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kävin ja selväksi tuli, että kyseessä on varsinainen huijaus. "Kosmetologi" oli hyvin koulutettu nuori markkinointihenkilö ( hyvin verrattavissa kauppakeskuksissa myyntityötä harjoittaviin israelilaisiin Kuolleen meren mutatuotteita myyviin ja mainostaviin henkilöihin. Lieko sama firmakin kyseessä). Aluksi tehtiin pika allergiatesti. Oli vaikea olla nauramatta, mutta onneksi olin jo etukäteen päättänyt että suhtaudun todella vakavasti kaikkeen mitä esittävät. Erilaisista hoidoistaan halvin oli paketti, joka sisälsi vuoden kasvonhoitotuotteet "timanttilaukussa". Parilla tonnilla sen olisi saanut heti mukaansa. Vain vuoden paketteja myynnissä. Mitään ei voi tilata erikseen. Asiakkaita on jo 2000, jotka menneet lankaan. Sääliksi käy mummoja . Itse hoitotapahtuma kesti alle 10 minuuttia ( käsiteltiin puolet kasvoista. jotka puhdistettiin vetämällä kerran märällä pumpulitukolla. Käsittelyn jälkeen seurasi 10 min. lepotuokio, jonka aikana sain vielä harkita ostoa. Kun en mitään suostunut ostamaan, lämpötila tuntui laskevan huoneessa 15 astetta

Hulppeat tilat tällä DeSheli tuotteita myyvällä yrityksellä Yritysrekisterin mukaan perustettu 2500 euron pääomalla. Nimen perusteella omistaja ei ole suomalainen. Tämä yritys lienee täysin verrattavissa Helsinkiin ilmestyneisiin, parhailla paikoilla sijaitseviin meripihkaa myyviin liikkeisiin, joissa ei kukaan ole nähnyt yhtään asiakasta.
Ilmianna
Jaa
Ihan vaan tiedoksi että nämä asiantuntevat konsultit on kaikkea muuta kuin asiantuntijoita. Tähän firmaan haetaan parhaillaankin työntekijöitä ihan työkkärin kautta ja ei tarvii olla mitään kauneudenhoitoalan koulutusta.
Ilmianna
Jaa
Kiitti kommenteista. Menen uteliaisuuttani katsomaan. :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Järkyttävä kokemus, ns. "kauneuskonsultti"-tyttöä kävi lähinnä sääliksi. Mietin, millaisia ukaaseja, jos ei tule kauppoja asiakkaan kanssa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sain kutsun Ainola Kauneusklinikkaan ja kävin tutustumassa VelaShape hoitoon. Hoidon tehnyt henkilö oli ammattitaitoinen ja sain jo ensimmäisellä kerralla hyviä tuloksia. Ostin kuuden kerran sarjahoidon. Googlasin myöhemmin kotona vastaavan hoidon hintoja ja olin kyllä tosi tyytyväinen, koska vastaavan hoidon hinta oli muualla vielä kovempi. Nyt on jo kolme kertaa takana ja näen tuloksia. Myös mukana tulleet tuotteet ovat tosi korkealaatuisia ja kosteuttavat hyvin ihoani. Olen tyytyväinen myös niihin, vaikka kotona oli hyviä tuotteita. Ei ole mitään ikävää sanottavaa.
Ilmianna
Jaa
Maksoin oppirahtat (1840,-) Kauneusklinikka Ainolalle. Kokemus terästi mieltäni sen verran, että tuskin seuraavaa kertaa tulee. Tuotteet ovat tavallisia, alle 30e:n arvoisia. Infrapuna- /sini-laite max 200e. Koukut oli rakennettu taidolla:

Esittelyssä käytiin lyhyesti läpi hoitotuotteet ja menetelmät sekä opastavat käynnit. Tuotteissa ei ole minkäänlaisia tietoja koostumuksesta, eikä niistä kerrottu paljonkaan esittelyssä. Jollakin tavalla luotiin vaikutelma poikkeuksellisen erityisistä ja harvinaisista vaikutuksista, mitkä selittävät tuon korkean hinnan.

Hinnan jakaminen eriin tuntui hyvinkin poikkeukselliselta joustamiselta. Hoitaja kävi parikin kertaa varmistamassa johdolta, voidaanko tällä kertaa niin tehdä. Keskusteluista on käynyt ilmi, että se on pääsääntöinen käytäntö.

Ostosopimusta allekirjoitettaessa myyjä (Maarit, sukunimi ei käynyt ilmi, sillä sopimuksesta puuttui nimenselvennys) tähdensi kohtaa: vaihto- ja palautusoikeutta ei ole. Missään vaiheessa käyntiä ei ole mahdollisuutta tarkistaa esim. netistä tietoja tuotteista tai yrityksestä. Etukäteen sitä ei voinut tehdä, koska ilmaiseen kasvohoitoon kutsupuhelussa ei mainita Yrityksen eikä tuotteiden nimeä.

Palvelu tuntui ylellisen huomaavaiselta: Ensimmäinen maksuerä maksettiin kassalla, ja Maarit kantoi tuotekassiani. Kun kaikki oli valmista, Maarit saattoi minut hissiin ja erittäin nopeilla liikkeillä omakätisesti painoi hissin napin viemään minut ulos-kerrokseen. Kotona tuli mieleeni, että näin varmistettiin, että tuo 'ei vaihto- ja palautusoikeutta' -ehto varmasti tulee voimaan heti, olinhan jo vienyt tuotteet yrityksestä ulos.

Ensin tuli harmistunut ja petetty olo, mutta kaikkihan oli kyllä itsestäni kiinni. Olkaa sisaret minua viisaampia!
Ilmianna
Jaa
Kaveri kertoi, että täällä jaetaan kokemuksia Kluuvin hoitolasta. En tajua tätä spekulointia yhtään. Mulla on ollut tuotesalkku jo kuukausia ja tykkään tuotteista tosi paljon. Olen saanut hyviä tuloksia ja extrana on ne käynnit oman kosmetologin luona. En ole koskaan saanut vastaavaa palvelua. Juttelin yhden toisen asiakkaan kanssa siinä sohvalla, kun odotin vuoroani. Ihmeteltiin yhdessä tätä valitusta. Mistä se fiilis tulee, että tuote on huono ja se on idiootti joka lähtee tähän. Eihän ne nyt väkisin myy yhtään mitään kenellekään. Mun mielestä olen saanut enemmän kuin vastinetta rahoilleni. Ei kannata välittää näistä jutuista. Käykää itse katsomassa jos saatte kutsun.
Ilmianna
Jaa
Myös minä kävin uteliaisuuttani maksuttomassa kasvohoidossa. Olen nyt jo eläkkeellä, mutta olen tehnyt töitä myös kosmetologina. Halusin nähdä minkälainen on ilmainen kasvohoito. Tunnustan että olin epäileväinen tuotteiden suhteen ja pyysin nähtäväkseni ink-listat. Voin sanoa että yllätyin myönteisesti. En voi sanoa mitään huonoa tuotteista. Päinvastoin. Se on tietysti eri asia pitääkö niitä kalliina. Mielestäni tärkeää on myös se, että hoitolassa on asiakkaalle ammattilainen jolta saa neuvoja. Olisin varmasti ostanut tuotteet jos olisin vielä työelämässä ja tulot olisivat paremmat.
Ilmianna
Jaa
Kosmetiikka ym vain rikastuvat kun lähinnä naiset uskovat että hoidot,voiteet+muut tekevät ihmeitä.Eivät tee ainoastaan kosteuttavat ihoa. Ainoa mikä auttaa on plastiikkakirurgia!
Ilmianna
Jaa
Kiva huomata täällä myös muiden positiivista palautetta. Olen tosi tyytyväinen. Mietin jo hetken muiden kommentteja luettuani, että olinko ihan tyhmä, kun ostin salkun ja myöhemmin vielä lisäksi VelaShape hoitoja. Katsoin tarkkaan muiden hoitoloiden hintoja ja tyytyväisenä totesin, että hinta on oikeesti edullisempi kuin monella muulla. Hinta ja laatu on kohdallaan. Hyvät tulokset on se mikä tietysti eniten kiinnostaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
No niin, Ei täällä kuulu henkilökunnan kehua omaa työpaikkaansa. Kyselkää Kilpailu- ja kuluttajaviraston lakimiehiltä, mikä hoidon taso.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Heippa
Deheli ja Deaura ym.... monia nimiä ja sama konsepti. Tämä yritys tulee katoamaan kunhan on huijattu niin paljon että ei enää löydy uhreja - jos ymmärrät englantia käy katsomassa mm. näiden ihmisten kohtalo. Siis ihan sama salkku kulkee eri nimillä mutta myyntitekniikka sama
http://www.productreview.com.au/p/deaura-skin-clinic.html
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Minulle soitettiin äsken ja tarjottiin ilmaista kasvohoitoa. Koska en ole enää eilisen teeren tyttöjä (62 v), niin epäilykseni heräsi heti puhelun alussa. Kerroin, että voimme palata asiaan heinäkuun lopulla lomani jälkeen. No, sain siinä puhelun aikana tytön kertomaan yrityksen nimen ja fyysisen sijainnin. Nytpä sitten lueskelen tässä näitä kokemuksia ko firmasta. Enpä ole kovinkaan yllättynyt. Deauraau, kiitos linkistä - kävin lukemassa myös maailmalla elävien kanssasiskojen kokemuksia vastaavanlaisesta yrityksestä. Eipä ollut kivaa luettavaa. Voi kun me kaikki muistettaisiin olla aina hereillä ja valppaana, kun huijarit yrittävät viekkaasti iskeä kukkaroihimme! Pää kylmänä siskot - kuten joku täällä sanoi - ja terve skeptisyys kehiin AINA, jos joku tarjoaa jotain ilmaista. Sanomattakin lienee selvää, että en aio tarttua syöttiin, jos ja kun seuraava puhelu tulee. Pärjään kasvojeni kanssa loistavasti tuotteilla, joita käytän. Ikä tuo ryppyjä, mutta sen asian kanssa olen täysin sinut :) Maailmassa on paljon suurempiakin murheita kuin rypistyvä iho :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Yritin lähettää kokemukseni, mutta kaikki yrittämäni nimimerkit ovat käytössä, siis eivät julkaise varoitustani ja kokemuksiani näistä huijariyrityksistä. Varokaa huijareita.
Ilmianna
Jaa
Käytän tuotteita ja olen tyytyväinen. Nykyään yritys tarjoaa myös kaikenlaisia laitehoitoja. Kun vertaan muihin kauneushoitoloihin niin heidän palvelunsa ja hoidot ovat paljon halvempia kuin muualla. Olen saanut tuotteilla todella hyviä tuloksia ja nyt ostin rf-hoidot vuodeksi tosi hyvään hintaan. Olen käynyt myös muualla rf-hoidoissa ja maksanut aina enemmän. Suosittelen kyllä, että menette katsomaan mitä hoitoja on saatavissa.
Ilmianna
Jaa
http://www.vauva.fi/keskustelu/2440412/mika_koira_tassa_on_haudattuna_ilmainen_kasvohoito?page=8

ja 'ammattilaiset' jotka paikassa työskentelevät ovat joka kuukausi uusiutuvia nuoria, jotka ei tiedä mihin ryhtyy ja henkilöstövaihtelevaisuus suurin, mitä missään välitysfirmassa. 'Ammatikseen' saavat alle viikon kestävän tuote/myynti perehdytyksen. Tuotteita myydään raha silmissä kiiluen ja tuotehan sopii kaikille ja jokaselle ihotyypille. Käykää kysymässä keneltä tahansa ammattilaiselta tai oikeassa kauneushoitolassa, niin kuulette ammattilaisten mielipiteen kys. paikasta.
Ilmianna
Jaa
Jos on Ainolassa loistohoitoa ja loistoaineita, niin tarviiko niiden markkinoimiseen ilmaista ihon sutimista tarjotakaan. Taitaa Suomessa olla jo toinen vuosi menossa, muualla maailmalla myöskin (eri nimillä) menossa. Ilmaisessa ihonhoidossa ei ole käytössä mitään oikeide kauneushoitoloiden laitteita.... toki se ledivalolamppu sinistä ja punasta..... Välittäkää tietoa, jotta hirveän suuri summa turhanpärpäkkeisiin säästyy. Ei saa huijata rahoja herkkänahkaisilta. Minä säästyin, kun en sortunut moiseen hommaan. Sitä tyttöä kävi sääliksi, liekö saanut mitään palkkaa koko päivänä. On kuuleman proviisiopalkka.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Olin kyseisessa firmassa töissä. Kaikilla työntekijöillä on peruspalkka ja sain aina palkan ajallaan. Mistä te ihmiset keksitte näitä huhuja???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Joo itse sain kutsun aulapalvelijan työhaastatteluun , juurikin kauppakeskus kluuviin. Hyvillä mielin haastatteluun, ennen haastattelua istuin aulassa jossa pari närkästynyttä ihmistä tivasivat mistä työntekijät ovat saaneet heidän tietonsa. Lähettelivät kutsuja ilmaisiin kauneushoitoihin yms.. Haastatteluun päästyäni sain tältä pomolta kuulla, että kukaan työntekijä ei ole lähdössä pois, joten hakemani paikka ei olekaan vapaana. Myyntityötä minulle tarjottiin, ja kauniisti jouduin kieltäytymään. Ei mulla kantti kestä valehdella ihmisille, että ostaisivat 1500 e maksavan salkun, jossa "luonnonkosmetiikkaa". Kyseisen paikan asiakaskunta muutenkin +60 v. Ja voin sanoa, että kaikki positiiviset kommentit on varmasti ainolan omien työntekijöiden kirjoittamia! Huijausta koko homma.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Huomaatteko, että positiiviset kommentit on kirjoitettu paremmalla kirjakielellä, kuin negatiiviset käyttäjäkokemukset. Olisiko siis niin, että positiivisten kommenttien kirjoittajilla olisi ohjepalara edessä, mistä voi poimia lauseita?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olin juuri sanomassa, että kyseisessä paikassa työntekijät käyvät kuulemma kirjoittamassa positiivisia arvosteluja netin keskustelupalstoilla. Ystäväni tytär on ollut siellä töissä jo pitkään ja tietää tuotteiden olevan huijausta ja kuraa, mutta on haka myymisessä, joten pärjää siellä "kosmetologin" hommissa oikein hyvin. En tuomitse tuollaisen paikan toimintaa niin kauan kuin lakeja ei rikota. Onhan asiakkaillakin vastuu ottaa asioista selvää. Harmikseni olen kuullut huhuja, että Suomen verolakejakaan ei oikein tahdota siellä noudattaa. Toivonmukaan sellaiset asiat tutkitaan.
Ilmianna
Jaa
Kävin samassa hoitolassa ja siellä tarjottiin erilaisia paketteja. En ollut kiinnostunut, kun rahatilanne on huono, mutta kokemus ei kyllä ollut mitenkään huono. Mun muistaakseni konsultin nimi oli Marja ja olin tosi tyytyväinen hoitoon.
Ilmianna
Jaa
Tässä ei siis ole kysymyksessä mikään hoito. Lähinnä rasvojen sipaisu joka kestää noin varttitunnin. Muu on sitä, että istut kiltisti kauniin neitosen ulkoaopittua puhetta kuuntelemassa. Voin sanoa jo suoraan, että sinulla on couperosa ja ruusufinni ja kaikki käyttämäsi tuotteet ovat huonoja ja aiemmin oikealla kosmetologilla käymäsi kerrat ovat olleet vain rahanhukkaa. Säästääksesi aikaasi lähetä rahasi jo suoraan tämän lafkan tilille. Kiitos.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Sain puhelun muutama päivä sitten ja ihmettelin firmaa, joka tarjoaa ilmaista kasvohoitoa. Kiitos sinulle järkevästä viestistäsi. Ei rehellisen firman tarvitse soitella vanhuksille edes kauneudenhoidoista yrityksestä, jonka nimeä jouduin kyselemään. Onneksi on netti, josta voi katsella asioita. Varokaa vanhukset.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Moi kaikille . Onko täällä ketään rohkea ja valmis haastamaan kyseinen paikka ja käytäntö oikeuteen minun kanssa ????
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Uusi
QOTSAMBA kirjoitti:
Moi kaikille . Onko täällä ketään rohkea ja valmis haastamaan kyseinen paikka ja käytäntö oikeuteen minun kanssa ????
Minä olen valmis! Tälle huijaukselle on saatava loppu!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kävin tänään ilmaisessa "kasvohoidossa ja kauneuskonsultoinnissa". Ja kun en miettimättä ja tutkimatta halunnut ostaa kallista hoitopakettia niin kylläpä viileni ystävällisyys. Myyjä oikeastaan ihan suuttui minulle. Selitin että heräteostot ei ole minun tapani toimia ja että haluan myös tutkia netissä, että mitä mieltä näistä tuotteista ollaan. Ja sain suorastaan v-tuilua osakseni.
Ilmianna
Jaa
Sain kutsun ilmaiskäynnille Ainolaan , Kluuviin, ja ei ole muuta kun positiivista sanottavaa. Ilmoitin heti että en aio ostaa mitään tuotteita. Kosmetologi kertoikin sitten minun ihosta ja miten minun kannattaa sitä hoitaa jne. Myös mitä tuotteita kannattaa käyttää, siis EI heiltä ostettu vaan muiden tuotteita mitä minun iholle sopii ja miten hoitaa. Uskon että oli hyvä että heti ilmoitin että en osta mitään, koska silloin tiesi että voi keskittyä juuri minun ihooni, eikä tuoteesittelyyn. Kosmetologi oli ammattitaioinen ja ystävällinen koko ajan, sain hyvän kasvohoidon ja kosmetologi saattoi minut aulaan ja oli erittäin mukava nuori nainen koko käynnin ajan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ihan täyttä potaskaa....Muistakaa nyt ettei siellä ole kosmetologeja ja ainakaan minua ei käytäviin saateltu ja muiden tuotteet oli aivan kamalia heidän mielestään....Menkää vaan sinne, mutta älkää odottako oikeata ihonhoitoa ja varokaa sitä, että teidät loukutetaan ostamaan tuo älyttömän kallis paketti. Kesäteatterina se menee ja hauskana kokemuksena, jos ei mene lankaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kävin ilmaisessa kasvohoidossa, joka kesti noin tunnin. Kosmetologi teki hyvää työtä. Jännitti mennä, koska olen hajusteallerginen , tuotteet kuitenkin sopivat minulle, eivät onneksi sisältäneet hajusteita. Iho oli todella ihanan tuntuinen hoidon jälkeen. Olin tyytyväinen.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
No varmasti kävit tunnin hoidossa ja ihan kosmetologilla..... tämä konsepti tunnetaan ja tiedetään, joten ihan potaskaa kirjoitat. 15 minuuttia rasvojen sipaisua leditaskulampun avulla ja helevetinmoiset palopuheet ylihinnoitetuista rasvoista. Varokaa immeiset vaikka ei se maksa mitään jos jättää vaan ostamatta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Sain myös puhelun Ainola kauneusklinikalta, jossa tarjottiin maksutonta kasvohoitoa. Vasta vahvistusvietistä kävi ilmi, että kyse on tuotemarkkinoinnista - israelilaisesta tuotteesta.
Minulle vakuutettiin, että kyseon täysin suomalaisesta yrityksestä. Peruutin ajan.
Vaikka maksuttoman kasvohoidon tarjoamisessa ei sinällään ole mitään epämääristä, pitäisi mielestäni jo tarjousvaiheessa kertoa avoimesti, että hoitoon liittyy kiinteästi tuotemarkkinointi ja ns. tyrkyttävä myynti paikan päällä.
Reilua ei ole se, jos klinikalle rekrytoidaan kauneusalan ei-ammattilaisia ja klinikalla työskentelevien osa työstä on kirjoitella positiivisa arvioita keskustelupalsotille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Minun ymmärtääkseni ne jotka saavat kutsun ilmaiseen hoitokertaan niin ystävä on kutsunut heidät siihen hoito kokemukseen mutta he eli henkilökunta eivät saa kertoa kuka ystävä on kutsunut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ystävä joka antaa minun puhelinnumeroni luvattani mihinkään - tällainen ystävä ei toimi oikein. Älä anna kenenkään puhelinnumeroita mihinkään ilman ko. henkilön lupaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Minäkin kävin tutustumiskäynnillä ja ostin 11 tuotteen tuotepaketin ja oliko nyt yhdeksän hoitokertaa, jotka saan myös. Hintaa noin 2500e. Vähän on ollut kauhufiilis nyt käynnin jälkeen, että mitähän tuli tehtyä, koska onhan tuo paljon rahaa ja jos hinta on eri asiakkaasta riippuen.
Katsotaan saavatko poistettua aurinkotummentumia sekä aknearpia, kuten lupasivat. Tavalleensa onneksi nyt kuitenkin, että joku on ollut tyytyväinenkin näihin hoitoihin, kun kerran menin jo itse tähän sitoutumaan. Kaipa sitten voi valittaa jonnekin tai vedota kuluttajasuojalakiin tms., jos ei luvatut toteutukaan. Ajattelin kyllä käyttää sitä ultraäänilaitetta varmaan muihinkin perheenjäseniini ihon epäpuhtauksien poistamiseen, kun nyt sitä opin käyttämään sitten, että olisi sitten sekin hyöty.
En kyllä suosittele tällä tavoin sitoutumista, että tekee näinkin arvokkaan hankinnan periaatteessa yhdellä ovenavauksella. Pitäisi olla mahdollisuus neuvotella sitten jälkeenkinpäin eli heidän kaupankäyntitavastaan en itse pidä kyllä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kenellä on varaa maksaa kosmetiikkaan 2500e? Tai pikemminkin kuka haluaa maksaa siitä näin paljon?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sain myös puhelun kyseiseltä firmalta. Sen verran usein tullut eteen näitä tuote-esittelyitä, että osasin odottaa isompiakin myyntipuheita. Menin avoimin mielin katsomaan ja kokeilemaan minkälaisia tuotteita heillä on.

Moni näyttää luulleen olleensa kosmetologin hoidossa kun kyseessä on kuitenkin kyseisen firman kouluttama kauneuskonsultti joka pitää 1,5h sisällä myyntipuheet ja tekee "testihoidon". Kosmetologin luokse pääset vain sopimusasiakkaana. Bisnesidea kuukausimaksuisesta kosmetologista on sinänsä hyvä, mutta tuo asetelma jolla ihmisiä vaaditaan tekemään pitkiä ostositoumuksia heti yhden "koeajon" perusteella on huono. Varsinkin kun tuotteet näyttävät vievän suurimman osan paketin hinnasta eikä kosmetologikäyntejä ole kuin muutama. Kosmetologikäynnit vaikuttaakin olevan vain sisäänheittotuote jotta ostaisit kalliita rasvoja.

Erilaisia paketteja tarjotaan riippuen siitä miten vastaat konsultin kysymyksiin. Paketit on täysin ylihinnoiteltuja eikä tarkempia hintojen erittelyjä esitellä. Tuotteistakaan ei ole tarjolla tarkempia selvityksiä. Pieni ihotesti toki tehdään heti alussa, mutta sen kummemmin ei mahdollisista allergisoivista ainesosista puhuta tai mikä tuotteista oikesti tekee luonnonmukaisia.

Hyvät tuotteet toki maksaa ja hyvästä palvelusta maksaa mielellään, mutta nämä tuotteet eivät sen kummemmin osoittaneet paremmuuttaan eikä kosmetologipalveluista voi edes tietää mitä siellä odottaa, joten I was out.

Ainut hyvä juttu kokeilussa oli, että se muistutti minua pitämään enemmän huolta itsestäni ja kasvoistani.
Ilmianna
Jaa
2500 euroa on HIRVITTÄVÄ HINTA - viime kesänä kun kävin niin hinta oli vielä 1600 euroa, vaikka sekin oli minulle liikaa.
Ilmianna
Jaa
Tulin juurikin kotiin Ainolasta ilmaisesta "kasvohoidosta" ja kyllä hieman huvitti käynti. Fokus on selvästi tuotteiden myynnissä, ei kasvohoidossa. Aikaa oli 1,5 tuntia, josta hoitoon kului 15minuuttia. Muu aika oli tuote-esittelyä, ja viimeiset puoli tuntia oli varattu sopimuksen tekemiseen yms, jolloin itse poistuin paikalta. Tuotteista en osaa sanoa kuinka laadukkaita ovat, vaikea sanoa yhden kerran jälkeen. Mieleeni myös tuli että koska makasin siinä silmät ummessa koko ajan, mistä tiedän varmuudella mitä tuotta naamaani lätkittiin. Eli voidaan käyttää esittelyssä jotain ihan muuta, kuin salkkuun lähtee mukaan. En tuntenut pahaa painostusta ostoon, mutta kannaattaa olla "hereillä" jos olet tänne menossa, kuitenkin puhutaan isoista summista rahaa. Kuulemma konsultaation yhteydessä paketin saa halvemmalla kuin muuten, tässä kohtaa varmaan iso osa ihmisistä lankeaa ostoon. Pää kylmänä sisaret!
Ilmianna
Jaa
Lähdin avoimin mielin katsomaan ja kokeilemaan, mitä tekevät ja mitä tarjoavat. Ihoni on kohtuullisen hyvässä kunnossa, ja moni ikäiseni on minua ryppyisempi. Kun en kirjoittanut lomakkeeseen syntymäaikaa, arvelivat minun olevan 8-10 vuotta itseäni nuorempi.

Kerroin totuuden, että eniten käytän kevyttä kosteusvoidetta ihon rypistymisen ja kuivumisen estämiseen. Kerroin myös olevani sitä mieltä, että tässä iässä ei rypistyminen tunnu enää yhtään pahalta. Ainoat rypyt, joilta haluan suojautua, pyrkivät syntymään kulmien väliin ja tekemään minusta äkäisen näköisen.

Oli mielenkiintoista nähdä erikoiskameralla otetut suurennetut ihokuvat, joissa näkyi muutamia tukkeutuneita soluja ja väreiltään vahvistumassa olevia pieniä cuperosa-kohtia.

Allergiatestin aikana minulle esiteltiin tarjolla olevia tuotteita, kerrottiin niiden koostumuksesta sekä vähän laitteista ja palveluista. Kun keskustelun aikana myös omat näkemykseni ja asenteeni tulivat selville, ei minulle tyrkytetty mitään sen kummemmin. - Todettiin, että voin palata asiaan, jos minua kiinnostaa.

Hoitokokeilu ja -kokemus olivat ihan miellyttävät. Niiden jälkeen minut saatettiin ystävällisesti aulaan hissiovien luo ja hyvästelimme molemmin puolin kohteliaasti.

Yhden ystäväni nimen ja puhelinnumeron ilmoitin, jotta voivat tarjota hänelle samanlaista esittelyä. Pyysin ja sain myös käyntikortin, jotta voin lähettää heille viestin, jos joku tai jotkut muut tuttavani haluavat kokeilla samaa testikuviota.

Palveluita ja tuotteita, erityisesti kosmetiikkaa myydään monenlaisissa hintaluokissa. Joskus saa parempaa laatua maksamalla enemmän, joskus korkeammat hinnat tarjoavat vain ylellisiä mielikuvia. Onneksi voimme itse valita mitä ja mistä me haluamme maksaa. - Joskus saamme jotain ilmaiseksikin. ;)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tukkeutuneita SOLUJA? - ei kai.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onko kukaan aikeissa tehdä tai tehnyt jotain lainopillisia selvityksiä tämän firman toiminnasta? Teitä huijattuja tuntuu olevan aika monta. Miksi suomessa aina otetaan vastaan kaikkea tällaista eikä nousta aktiivisesti vaatimaan omia oikeuksiaan?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Siis ketä nyt on huijattu? Ilmainen kevyt kasvohoito ei vielä ole huijausta. En ole ko firman työntekijä vaan asikas ja minusta kokemus oli miellyttävä, iho käsittelyn jälkeen kuin kevyesti fotoshopattu vaikka ei mitään ihmeellistä tehtykään. Aion jatkaa hoitoja ja voin tulla tänne kertomaan mikä on kokemus.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
No ei ketään huijattu. Kaikki nuortuneet monia vuosia. Kauniimpia kuin ikinä. Ihana 15 minuutin rasvanlevitys toi ilon takaisin. Olen niiiiiiiiiiiiin onnellinen ja kaunis nyt. Kiitos näistä rasvoista ja viis mitä maksoi. Kuluttajansuojalle ihan ihana asia. Sen mitä lupaa niin tää yhtiö takaa. Jos siis pysyy pystyssä. Monissa maissa - eri nimillä- on mennyt nurin. Tästä on ihoni kiinteys kiinni ja couperosa poissa ja ruusifinni täysin tuntematon. Ihana juttu- we make desheli great again.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Menkää sinne ns. kauneushoitoon, joka on noin 20 minuuttia rasvojen levitystä. Ei mitään kunnon laitteita. Se laite mikäliesinipuna taskulamppu on ns. kosmetologilla (joka ei ole kosmetologi) ja tarkoitus on saada sinut ostamaan tuhansia euroja maksava paketti. Kunnon laitteita tai tiloja kauneushoitoihin ei tällä puljulla ole eikä myöskään ammattikoulutusta saaneita kosmetologeja. No kävin toki kokemassa, mutta minulla on myös kokemusta oikeista kosmetologipalveluista. Joo ja tuttavien puhelinnumeroita ei saa antaa ilman ko henkilön lupaa. Minulle ystävä tekisi kyllä ilkeän teon jos jakelisi puhelinnumeroani ilman lupaani. Mutta seikkailkaa ja todetkaa että teillä on couperosa,ruusufinni,mustapää ja ihonne ihan hirveässä kunnossa..... no leikillään ne tyttelit tällaista sanovat.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
KIITOKSIA PALJON VINKEISTÄNNE! Sain myös kutsun puhelimitse lipevähköltä mieshenkilöltä. Kuinka tiesi soittaa, kysyin, johon sain vastauksen, että tyytyväinen ystäväni on varmaan antanut numeroni. EI VOI OLLA TOTTA! Minulla ei ole tuon tyyppistä ystävää, joka tekisi noin. Ostavat/hankkivat yhteystietoja sopivan ikäluokan naisista (olen 56-vuotias).

Olen yrittänyt soittaa numeroon, josta minulle soitettiin sekä Ainolan numeroon, mutta kumpikaan näistä ei vastaa. Yritän siispä laittaa tekstiviestin perumisestani, sillä lauantaina on ihan varmasti muutakin tekemistä kuin kärsiä tuollaisessa paikassa puolitoista tuntia! Minulle kerrottiin hoidon kestävän tunnin, mutta täällä kerrotaan yleisesti sen vievän puolitoista tuntia eli en aio mennä mihinkään turhaan minulle vastaiseen aikaani hukkaamaan.

PS. Minulla ei ole edes kuiva iho, vaan kärsinyt AINA rasvaisesta ihosta, joten en tarvitse edes rasvoja! Mitäs ne minulle markkinoisivat? :-)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
AikaKortilla näin kosmetologin vinkkinä sitä ihoa kannattaa _rasvata_ vaikka se iso olisinkin ravainen..
Rasvaiselle iholle on monia hyviä tuotesarjoja jotka eivät rasvoita sitä lisää..
Ps. DeShelin tuotteista sen verran tietävänä ne eivät ole vain kuivalle iholle vaan myös rasvaisemmalle joten ihmiset älkää tulko pätemään jos ette mistään mitään tiedä:)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Heissan aikakortilla! Saitko peruutuksestasi vahvistuksen tekstiviestillä!!?? Minäkin juuri peruutin ajan tekstiviestillä, mutta vahvistusta ei kuulu. Mietin vaan, etteiväthän he voi lähettää laskua jos on perunut ajan.......... huh huh.. arvasin, että tässä on jotain mätää, kun ystävällinen miesääni soittaa....
Ilmianna
Jaa
Hei, äskeiseen lisäten, juuri tuli vahvistus peruutuksesta viestillä. huh... harmi kun tällaiset ns. kivat jutut on sittenkin potaskaa. Minullekin luvattiin tunnin hoito ja täällä on kerrottu sen olevan miniosan siitä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tulin juuri ilmaisesta kasvohoidosta olen tyytyväinen kukaan ei pakko kaupannut mitään.Hyvä palvelu. Menkää kokeilee ei maksa mitään jos itse et halua jatkoa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Minullekin on soitettu kyseisestä firmasta. Onneksi en mennyt "ilmaiseen kasvojen puhdistukseen." Noilla hinnoilla saa jo plastiikkakirurgeilta esteettistä hoitoa, jos iho sitä kaipaa.
Ilmianna
Jaa
DLehdessä oli tänään että kyseinen paikka huijaa ihmisiä väleillään ilmaisilla hoidoilla,kuka viittii uskoa tuollaista todeksi,pitäis hälytyskellojen soida...
Ilmianna
Jaa
Voi hyvää päivää! Käväisin ja on kyllä niin feikkausta tämä homma. Eivät todellakaan tee muuta kun markkinoivat. Rupesi naurattamaan niin koko homma, että kävi työntekijää sääliksi. Kun kaivoin kameran esiin ja kysyin voinko ottaa kuvan nk. tuote-esittelytaulutekstistä, minua kehotettiin tilaamaan uusi aika... Samoin pyysi kertomaan kavereille kyseisestä putiikista. En usko, että kukaan olisi välittänyt tietojani kyseiselle toimijalle. Sitten kertoi, että ovat saaneet ne Väestörekisterikeskuksesta..sanoin, että eivät ole saaneet sillä ne ovat suojatut. En tiedä, täyttääkö tämäntyyppinen toiminta hyvät markkinointitavat. Jos soittavat ja tarjoavat ilmaisen kasvohoidon, ja kun menee paikalle homma paljastuu suoramarkkinoinniksi...en suosittele. Tekisi mieli lähettää lasku aikavelotusperiaatteella.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
<Voi hyvää päivää! Käväisin ja on kyllä niin feikkausta tämä homma. Eivät todellakaan tee muuta kun markkinoivat. Rupesi naurattamaan niin koko homma< ....
Ihan samaa mieltä.
Nyt kun selvisin hankkimatta sieltä mitään niin naurattaa. Panna ny viistonnii vartalon ihonhoitoon. Tai kaks tonnii pelkkään naamaan. Vastineeksi saat muutaman pienen purkin ilman tuoteselosteita ja mukamas ihonhoitoa - ei mitään ihonpuhdistusta tai kasvohierontaa- vain rasvojen sivelyä ja kaikki imeytetään taskulampun avulla....
Mutta tällainen myyntitapa EI VOI OLLA kuluttajansuojan mukainen. Tuotteet pitää voida palauttaa ja katua pitää saada jos on repsahtanu ostamaan.
Mitähän seuraavaksi myydään tällä konseptilla..... tuotteita/kohteita on jo monta lomaosakkeista luontaistuotteisiin jne....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Soittivat perjantaina jolloin en voinut vastata. Tänään kesken työpäivän ja tarjosivat tätä myyntipakettia. Sanoin ei - siis en mene mihikään "hoitoon". Mistä heillä on minun numeroni??? Miten tämä vyyhti vaan jatkuu? Tiesin jo etukäteen tämän toiminnan. Kiitos lehdille ja verkolle ja muulle medialle. Tiedottakaa ystävillenne.
Ilmianna
Jaa
Ilmianna
Jaa
Sain soiton jo keväällä, mutta totesin silloin että en millään ehdi. Silloin jo tuli outo fiilis koko soitosta. Soittivat vielä työpuhelimeen... Elokuussa uusi soitto ja sovin sitten ajan, kun kiinnosti nähdä mikä tämä on. Totesin jo silloin työkaverille, että enpä ota edes lompakkoa mukaan niin ei auta tuotteiden myyntiyritys :D Arvasin siis jo etukäteen, minkälainen motiivi on tarjota ilmaista käyntiä, mutta ihan tässä mittakaavassa en uskonut homman menevän! Siis minulle ehdotettiin ihoanalyysin perusteella pakettia, johon kuuluin n. 6 tuotetta sekä 10 hoitokertaa, ovh. jotain 2700 € ja nyt saisin sen 2300 €. HUH-HUH! Ei todellakaan tarvinnut miettiä hetkeäkään!
Olin varautunut että yritetään myydä jotain satasen rasvapurkkia, mutta tämmönen tapaus. Jos nyt jollain on tuommoiset rahat laittaa, eikä jälkikäteen harmita, niin mikä jottei.
Itse "hoitoesittely" oli lyhyt, ehkä 10-15 min kuten muillakin: puhdistusainetta, kasvovettä, rasvaa. Sinällään ihan laadukkaalta tuntui, itselleni sopii kuolleenmeren tuotteet, mutta tuommoisia hintoja: no thanks!
Monta kertaa konsultti kyllä toisti mantraa, että markettituotteet sitä ja tätä huonoa... Siinä olen kyllä samaa mieltä, mutta parempia vaihtoehtoja löytyy kyllä näitä halvemmalla vaikka apteekista.
No, tämä konsultti ei yrittänyt tyrkyttää, sanoin kyllä selvästi että hinta on aivan liian korkea. Enkä antanut kenenkään yhteystietoja heille.

Toimintamallista sen verran, että jos ikinä pitää päättää isosta ostosta saman tien, on kyseessä taatusti huijausyritys. Tämä oli kohtuu siististi hoidettu homma, ei painostusta, eikä hyytävää asennetta, vaikka en lähtenyt hommaan mukaan. Nätisti kiitokset ja hyvästelyt. Mutta ilmaisia lounaita ei ole ;)

Sen verran tuli vielä mieleen, että alkuun kerättiin tietoja asiakkaasta paperille, myös syntymäaika. Itse kirjoitin vain vuosiluvun - syntymäaikaa, eikä varsinkaan sotua muuten kannata heppoisin perustein kokonaan kertoa tämän tyyppisille tahoille, vaikka sitä kysyttäisiin miten viralliseen tyyliin. Saattaahan ne myydä myös "asiakasrekisteriä" muille, saapa nähdä alkaako tulla mainontaa...
Ilmianna
Jaa
Juurikin sain soiton täältä. Yritin selvittää soittaja numeroa. Ei löytynyt Fonectalla. tuntematon numero. Käymättä taitaa jäädä tämä "ilmainen" kasvohoito.
Kiitos varoituksista.
Ilmianna
Jaa
"uuteen kauneusklinikkaan Kluuvikadulla" ....
No kun ei ole uusi. Nimi vaan muuttunut mutta muuten ihan sama konsepti. Vuosia jo pyörinyt firma... kun itse seikkailin siellä nimi oli Desheli.
Ilmianna
Jaa
Moi kaikille onko täällä ketään valmis hastamaan kyseinen paikka ja käytäntö oikeuteen ??????? Tämä hujaus on todella epäreilu
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kyllä haluamme!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hei, Olen käynnyt kyseisessä hoidossa neljä kertaa ja ihohuokoseni ovat pienentyneet huimasti. Samoin veltto iho kiinteytynyt ja näyttää freesimmältä. Aluksi epäilin itsekkin. Mutta silmät ei petä.
Ilmianna
Jaa
Soittivat minullekin, eka kysymykseni oli, että mistä olette saaneet numeroni. Numeroni pitäisi nimittäin olla salainen ja olen tehnyt markkinointikiellonkin. Lyyli toisessa päässä oli, että ehkä joku tuttusi on käynyt ja antanut numerosi. Sanoin, että en ole antanut lupaa antaa numeroani. No ehkä olet osallistunut johonkin kilpailuun ja siirtyi jatkamaan palopuhettaan ilmaisesta kasvohoidosta. Sanoin, ettei kiinnosta ja lopetti puhelun.
Ilmianna
Jaa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Mitä lopunlpuksi tämä tarkoittaa ???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Qotsamba kirjoitti:
Mitä lopunlpuksi tämä tarkoittaa ???
Varmaan päätös tarkoittaa, että firma saa jatkaa toimintaansa siten kuin on jatkanut tähänkin asti, kunhan ei sano asiakkaalleen, että sai numeron tämän ystävältä jos ei ole saanut. Ja, että myyntihetki ei olisi painostava ja ikävä kun asiakas makaa kasvoillaan naamio tai muu hoitotuote. Jolloin on ehkä haavoittuvimmillaan.
Yritys ei käsittääkseni ole rikkonut mitään pykälää myyntityössään.
Ymmärsinkö oikein?
Varsin ikävä myyntitapa ja rahat menevät kankkulan kaivoon ja mitään et asialle mahda. Näinkö?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
No kyllä minusta palautusoikeus tuotteilla joita ei ole avattu, pitäisi olla. Tai koko salkun palautus, jos sitä ei ole avattu. Ainakin pitää tehdä selväksi sitten että jos viet tämän tuotteenn ovestamme ulos, emme ota takaisin. Myös hinnantarkistus olisi paikallaan. Firma jatkanee kunnes asiakkaat loppuvat. NewYorkin Desheli loppui jo aikoja sitten ja suuri on kapunki. Tää löyty verkosta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hah! Kysyin puhelimessa (kun ilmaista kasvohoitoa minulle tarjottiin), että onko kyseessä luonnonkosmetiikka. Sain vastaukeksi kyllä. Kun sitten menin varatulle ajalleni, kauneuskonsultti alkoi kertoa uudesta tavasta hoitaa ihoa kauneusklinkan jäsenenä. Heillehän ei voi tulla ihan vain ovesta varaamaan hoitoja. Samalla katselin tököttipurkkeja. Konsultti kehui että tuotteet ovat luonnonmukaista kosmetiikkaa. Tuoteselosteesta totesin ääneen, että muovia näyttää sisältävän, vaikka puhelimessa kerrottiin olevan luonnonkosmetiikkaa. Aikoi kuunnella puhelunauhoituksen ja antaa palautetta. Sen jälkeen hän totesi nopeasti, että kasvohoitoa ei missään tapauksessa tehdä, koska minulla selvästi on eettisiä periaatteita muovia vastaan ja hän saattaa minut ovelle. Että semmoinen kasvohoito ”luonnollisella kosmetiikalla”. 😬
Ilmianna
Jaa
Sain kutsun ilmaisen 'hoitoon' ja oletin tietysti että yrittävät hakea uusia asiakkaita. Ilmoitin heti alussa, etten osta mitään. Sain silti erittäin hyvä palvelu. Kertovat että 'erikoistarjous' on voimassa vain yhden päivän. Sain silti neuvoteltu harkinta-aikaa samaan hintaan. Ihoni on herkkä ja halusin nähdä tuotteiden vaikutus ihooni.
Päätin parin päivän harkinta-ajan jälkeen, että ostan koko paketti. Olen erittäin tyytyväinen. Ja ihoni on parantunut huomattavasti. En välitä siitä, tulinko huijatuksi vai ei. Olen tyytyväinen siitä, että ulkonäköni on kohonut ja iho nuorentunut. Siihen suhteen hinta ei ole erityisen ylikallis.
Ilmianna
Jaa
Olen jo 69v ja deshell tuote nuotenso kasvoni 20v. Sain tinderistää joka piti minua. 49b. Hinta oli halpa koska mies vie minut Malediiveille.
Ilmianna
Jaa
Hei, minkälainen kasvohoito oli? Minulle soitettiin juuri äsken ja tarjottiin sama ilmainen hoito.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kasvohoito on myyntitapahtuma. Kasvohoiitoa se ei ole, vähän rasvoja (n.15 minuuttia) sivelee nuori konsultti (ei kosmetologi) ja ihan hölynpölysinipunataskulampulla hoitelee ihoasi. Mene kokeilemaan mutta jätä luottokorttisi kotiin, jottet joudu kiusaukseen sillä jos oikein haluavat myydä niin kyllä sen paketin voi sitten hakea vaikka seuraavana päivänäkin. Kenenkään puhelinnumeroa et saa antaa ilman ystäväsi lupaa. Niin ja kun heti tiskillä pitää täyttää kaavake henkilötietoineen niin kysy miksi ja mieti mitä kaikkea olet valmis paljastamaan yhteystieoistasi. Paketti muuten olisi maksanut minulle 1500 euroa joten siitä voit lähteä miettimään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Virma täynnä huijareita kävin ''ilmaisessa kasvojen hoidossa'' ahdisti koko tilanne, kun alkoivat pakko myydä tosi kallista kosmetiikkapakettia. Kauneuskonsultitkaan eivät ole koulutukseltaan kosmetologeja. Kuulemma työntekijät vaihtuu, joka kuukausi kun eivät myy yli 3000e maksavaa pakettia.
Ilmianna
Jaa
Markkinointi virmahan se on siinä ne lupailee että voiteet vie rypyt pois mikä on täyttä potaskaa! Ei millään voiteilla saa mitään ryppyjä pois vaan plastiikkakirurgia älkää langetko heidän myyntipuheeseen joka sepitetään ulkomuistista. Eräs ystäväni osti heiltä ja sitten seuraavana päivänä tuli tajuihinsa että mitä tuli tehty hän osti kalliin paketin jolla hänellä ei ollut varaa. tuotteita ei avattu mutta kun astut ulos ovesta sinulla ei ole palautusoikeutta. Minulle kerrottiin miten järrrrkyttävässaä kunnossa ihoni oli ja jos en hoida saan ruusufinnin ja ties mitä ystävättärellenikin sanottiin samaa ihan naurettava virma. Toivottavasti tämä huijari virma saadaan jotenkin lopetettua.
Ilmianna
Jaa
Mikään ei ole ilmaista muistakaa se
Ilmianna
Jaa
Hei vielä

Jos käytte siellä ja teitä hokutellaan sillä että saatte sen punaviniultra härpäkkeen (joka ei toimi yhtään mitenkään ihoa hoitavasti oikeesti) niin niitä härpäkkeitä saa kyllä tilata edullisesti verkosta esim.
http://www.kauneusmaailma.fi/beautyface-ultraaani-ihonhoitovalo-kasvoille-p-5178.html

Beautyface 5 in 1 Ultraääni ihonhoitovalo kasvoille 89.00€ (hinta sis. alv 24%)

Oikea ultraäänihoitoon tarkoitettu laite joka oikeilla kosmetologeilla on on kalliimpi ja sen käyttöä pitää ohjeistaa. Tämän hoitolan härpäke on leditaskulamppu

Samanlaisia laitteita on verkossa valtavasti myynnissä
Ilmianna
Jaa
Kiva ku tyypit ei tajuu et työt ei kasva puissa. Haukkua ny työtään tekeviä ihmisiä. Eikai kukaa halua ketää missää huijata, ja tuskin ne käyttää teitin pankkikorttii et ihan ite työ sen pakettijutun hommaatte jos hommaatte mutta NE EHKÄ HALUU PITÄÄ TYÖPAIKKANSA JOTEN joutuvat vähän tuputtaan senvuoksi (varsinki jos pomo hengittää niskas) . Mä oon kuullu vanhemmalta väeltä vaan hyvää juuriki noista tuotteista mitä ne käyttää ja paljo kalliimmaksi se paketti tulee, jos jostaki yks kerrallaan ne ostatta se on jämpti.

Silleehän muiski paikois saadaan myytyä et enempi on halvempi.. ja ilimanen kasvohoito on silti AINA ilimanen et menkää toki muualle niin 45€ ei taida riittää jos rypyistä haluu päästä eroon xD mut tää on tää perus suomi. Aina pitää saada jostaki valittaa.. ostakaa lumenen yms apteekin tuotteita jotka kuivattaa teitin ihot jos hinta ei laadukkais tuotteis (jokka ehkä oikiasti auttais teitä) nappaa.

Ja jos jokku rikkaat joilla on varaa laadukkaaseen ihonhoitoon haluu ostaa laatutuotteita niin turha köyhien on tulla valittaan et on liian kallista! kato elämä on xD ja noi ei ees oo kalliita viä! terveisin erehdyin marketista ostaan jonku diorin lähemmäs 50€ pelkän ripsarin koska dior (ja ne rasvat vasta hintaansa vailla oliki xD) ja täyttä paskaa, et ne ”laatumerkit” kyl huijaa enemmän ku nää kosmetologien laatumerkit
Älkää ny ainakaa niitä reppanoita asiakaspalvelijoita roustakko ku ne teköö vaan työtä ja yrittää elättää ittensä ja perheensä. Jokku joutuu kuunnella niitä joka s***nan asiasta valittavii aasiakkaita paljo paskemmas työs ku kosmetologin hommis
Ilmianna
Jaa
Mä kävin kyseisessä maksuttomassa kasvohoidossa. Kiitin ja sanoin, että ei kiitos. Osaan arvostaa nykyistä ihonhoito sarjaa paremmin ja konseptia, jota oon käyttänyt yli 5 vuotta. En kokenut painostusta totesin, että en ole valmis 1800 euron sopimukseen ja nykyiset ihonhoito ja kosmetiikka tuotteet maksavat mulle vuodessa n. 500. Esittelijä kiitti. Ainoa epäilys oli se, että olin tullut suosittelijan kautta, jonka nimeä en saanut, koska asia on luottamuksellinen. se oli kyllä mysteeri.
Ilmianna
Jaa
Käsittämätöntä huijausta! Ja aika ovelaa, aluksi pyytävät täyttämään lomakkeen, johon tulee syntymäaika ja osoite - näin jälkikäteen ajateltuna lomake oli aika nuhruinen kopiopaperin palanen (vinkki hoitolalle: kannattaisi teettää painettu lomake, niin eivät asiakkaan epäilykset heti sisään tullessa. Siis tämä oli vitsi😊))Ovelaa oli myös se, että asiakkaalle annetaan iso peili, josta hän voi itse todeta ryppynsä eli saadaan sut tuntemaan rumaksi ja vanhaksi eli olet hoidon tarpeessa. Suurin osa aulassa istuvista huijattavista oli ikäisiäni 60+ naisia!!! Ja sitten tuotepaketin hinta: 2650 euroa, tänään se olisi irronnut ”vain” 1800 eurolla. Ihan käsittämätöntä huijausta!!! Onneksi sain sanottua, että en missään nimessä ole valmis sijoittamaan tuollaisia summia. Nyt ainoastaan kauhistuttaa, mihin ne henkilötietojani käyttävät ja mistä olivat yhteystietoni saaneet. Rikospoliisiasia koko firma, pysykää siitä kaukana!!!!
Ilmianna
Jaa
Tämä klinikka soittelee taas. Älkää menkö, huijausta. Joku viranomainenkin puuttui jo asiaan.
Itse kävelin kesken esittelyn pois.
Ilmianna
Jaa
Ilmianna
Jaa
Ei tuolta ole edelleenkään mikään pakko ostaa yhtikäs mitään.

Mutta itse tuotteet ovat tiettävästi Israelilaisia, joten voi olla että boikottinne tulkitaan ANTISEMITISTIKSI.
Ilmianna
Jaa
Hei eihän tämä ole vain tämän yhden tuotteen/palvelun aihe vaan näitä samankaltaisia on paljon. Houkuttelemalla ja aivopierulla on ostettu jopa lomaosakkeita tiesmistä. Tästä on kyse ja tämä viestiketju on tosi hyvä - HERÄTTÄKÄÄ helposti lankaan menevät. Juu isäni osti tehokkaan pölynimurin kun kotona kävi hyvä kauppias. Imurin hinnalla olisi saanut hyvän käytetyn auton.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ainola kauneusklinikka ja Deaura tuotteet

Hei, sain kutsun "maksuttomaan" kauneushoitoon uuteen kauneusklinikkaan Kluuvikadulla. Tilanne oli tietysti esittely-, konsultaatio- ja tuote ja hoitopaketin myyntiä. Jos teet sopimuksen vuodeksi nyt, saat alennusta ym. etuja. Pakkomyyntiä hellin käsin!??
Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä klinikasta ja Deaura-tuotteista?? Yritin katsoa Facebookista, löysin vain venäläiset ja unkarilaiset sivut. Menin tekemään sopimuksen 6 Velashape hoitoa ja tuotesetin yht. 1350 e. Nyt rupesin epäilemään et mitä tuli tehtyä.??&%? Niin osasivat kehua hoitoja....
Onko kenelläkään kokemusta tai tietoja...???

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta