Ainola kauneusklinikka ja Deaura tuotteet

Minäkötyhmä

Hei, sain kutsun "maksuttomaan" kauneushoitoon uuteen kauneusklinikkaan Kluuvikadulla. Tilanne oli tietysti esittely-, konsultaatio- ja tuote ja hoitopaketin myyntiä. Jos teet sopimuksen vuodeksi nyt, saat alennusta ym. etuja. Pakkomyyntiä hellin käsin!??
Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä klinikasta ja Deaura-tuotteista?? Yritin katsoa Facebookista, löysin vain venäläiset ja unkarilaiset sivut. Menin tekemään sopimuksen 6 Velashape hoitoa ja tuotesetin yht. 1350 e. Nyt rupesin epäilemään et mitä tuli tehtyä.??&%? Niin osasivat kehua hoitoja....
Onko kenelläkään kokemusta tai tietoja...???

149

18654

  Vastaukset

  • Minäkin sain soiton maksuttomaan hoitoon. En ole vielä käynyt siinä hoidossa. Kävitkö sinä jo siinä hoidossa? Minkälainen oli?

   • Minä hölmö menin ja tyhmänä vielä ostin järkyttävän kalliit tuotteet jotka ovat täyttä paskaa..lumenekin parempi. Tyrkyttävät tuotteet puoliväkisin ja kauppaa ei peruta kun kotona huomaatkin etteivät oikeesti toimi...pysykää kaukana tästä Kauneushoitolasta ja DeSheli tuotteista. Kuulema netistä tilattuna purkki maksaa 29e..täällä pulitat 11:sta tuotteesta 1840e.


   • Myyvät puoliväkisin kalliita tuotteita


   • Eivyvääpäivää kirjoitti:

    Minä hölmö menin ja tyhmänä vielä ostin järkyttävän kalliit tuotteet jotka ovat täyttä paskaa..lumenekin parempi. Tyrkyttävät tuotteet puoliväkisin ja kauppaa ei peruta kun kotona huomaatkin etteivät oikeesti toimi...pysykää kaukana tästä Kauneushoitolasta ja DeSheli tuotteista. Kuulema netistä tilattuna purkki maksaa 29e..täällä pulitat 11:sta tuotteesta 1840e.

    Varo mihin menet. Jätä luottokorttisi kotiin. Ei ole muuten vaarallinen mutta voit repsahtaan ostaan älyttömällä hinnalla humpuukia, jota et voi palauttaa. mene silti mutta vain jos olet hyvin varakas niin anna rahasi heille. Se nätti kosmetologi (joka ei ole kosmetologi) on syyyyytön. Firma toimii kuten ne pölyimuri-, lomaosakekauppiaat jne. Kyllä ihmisiä voidaan kierosti saada koukkuun. Varo mutta käy kokemassa, kun meillä on paljon kokemuksia tästäkin niin osaamme ohjeistaa muitakin kuin itseämme.


  • Kävin ja selväksi tuli, että kyseessä on varsinainen huijaus. "Kosmetologi" oli hyvin koulutettu nuori markkinointihenkilö ( hyvin verrattavissa kauppakeskuksissa myyntityötä harjoittaviin israelilaisiin Kuolleen meren mutatuotteita myyviin ja mainostaviin henkilöihin. Lieko sama firmakin kyseessä). Aluksi tehtiin pika allergiatesti. Oli vaikea olla nauramatta, mutta onneksi olin jo etukäteen päättänyt että suhtaudun todella vakavasti kaikkeen mitä esittävät. Erilaisista hoidoistaan halvin oli paketti, joka sisälsi vuoden kasvonhoitotuotteet "timanttilaukussa". Parilla tonnilla sen olisi saanut heti mukaansa. Vain vuoden paketteja myynnissä. Mitään ei voi tilata erikseen. Asiakkaita on jo 2000, jotka menneet lankaan. Sääliksi käy mummoja . Itse hoitotapahtuma kesti alle 10 minuuttia ( käsiteltiin puolet kasvoista. jotka puhdistettiin vetämällä kerran märällä pumpulitukolla. Käsittelyn jälkeen seurasi 10 min. lepotuokio, jonka aikana sain vielä harkita ostoa. Kun en mitään suostunut ostamaan, lämpötila tuntui laskevan huoneessa 15 astetta

   Hulppeat tilat tällä DeSheli tuotteita myyvällä yrityksellä Yritysrekisterin mukaan perustettu 2500 euron pääomalla. Nimen perusteella omistaja ei ole suomalainen. Tämä yritys lienee täysin verrattavissa Helsinkiin ilmestyneisiin, parhailla paikoilla sijaitseviin meripihkaa myyviin liikkeisiin, joissa ei kukaan ole nähnyt yhtään asiakasta.

   • Kävin kyseisessä laitoksessa.Ahdistava kokemus😨pakko myyntiä.Itse hoito kesti 10.min.2500 olisi kustantanut minun kasvoni..mielestäni olen aina hoitanut ihoani hyvin...Itsetunto vain laskee kyseisessä laitoksessa.mutta nousi jo seuraavana päivänä katsoessa peiliin😂😂


   • Se oli järkyttävä kokemus. En ole saanut mitään hoitoa tietinkaan. Mutta kun rupesin selvittämään sopimuksen ehdot, sain kylmä kohdellun ja arvostelun. Törkeä markkinointi oli.


   • Kävin. Näin. Koin. Tapahtuma oli sen verran miellyttävä että tein sopimuksen 2230 eurolle ja maksuaika 2 v (minä? maailman järkevin ihminen!!) Sopimukseen kuitenkin laitoimme toivomuksestani lisäpykälän sopimuksen purkamisesta, koska ihoni on aika herkkä. Ennen kasvojen pesua tehtiin allergiatesti, mitään ei ilmennyt silloin. Seuraavana aamuna alkoi kuitenkin ilmenemaan oireita. Laitoin sähköpostia heti ja pyysin sopimuksen tekijää soittamaan minulle takaisin. Siinä olikin sitten koko päivän jännitystä koska kukaan ei reagoinut, voiko olla että vaan yksi ihminen pystyy purkamaan sopimuksen? Työpäivän jälkeen otin koskemattomat tuotteet mukaan ja yksityisen lääkärin kautta (lääkäritodistusta varten) menin odottamaan klinikkalle kohtaloani. Pieni odotus palkittiin kyllä ja sain purkaa sopimuksen kun juoni meni ehdon mukaisesti. Kehotan kaikkia lukemaan tarkaa sopimus ja purkamisehdot ja kenen kanssa oikein sopimus tuli tehtyä, sopimuksen tekijän nimi ja yhteystiedot puhelinumeroa ja sähköpostia myöten. Sopimisehdoista voi sopia erikseen , ei tarvitsee tyydyä vaan painettuun tekstiin. Minultä jäi kysymättä tuotteiden selostukset ja minkä nimiset kosmetologit ovat ovat siellä töissä, sekä tasan tarkka kenen kanssa voin purkaa sopimuksen kun kyseinen henkilö ei ole paikalla ja kenelle voi esittää reklamaatiota jos jotain tapahtuu.


   • Kävin hoidoissa, siis menin lankaan. Tuloksista en osaa sanoa mitään, ei huonompi, mutta ei parempikaan iho. Mutta kukkaro on laihempi. Uskomattoman kallis, yksi hoitokerta kestää n. 40 minuuttia, hinta kerralta yli 300 euroa. En suosittele.


   • Aivan kamalaa kusetusta😨!!


   • Varokaa tätä paikkaa.Eivät ole ammattitaitoisia kosmetologeja.Ostin järkyttävän kalliin hoitopaketin,minkä tuotteet eivät minulle sopineet.Sopimuksen purku,on todella hankala prosessi.Huomioikaa vielä,että juttu on taitavasti rakennettu:paketti myydään sinulle iltapäivällä,tietysti haluat kokeilla sitä,no,jos tulet toisiin mietteisiin,olet tullut testanneeksi,paikan kalleimpia tuotteita yötä vasten.Sitten käyt lääkärissä pyytämässä lääkärin todistuksen,ja soita luottoyhtiöön,että eivät ota huomioon,jos tämä klinikka laskuttaa sinua käytyämättömistä palveluista.Tämän jälkeen ota avaamattomat purkit mukaasi,ja marssi klinikalle.Kyllä ne sopimuksen purkavat,mutta joudut maksamaan avatuista purkeista.Tässä kohtaa haluaisin heidän tulevan vastaan-esim.15%purkkien hinnasta maksettaisiin,koska en ainakaan minä voinut ennalta tietää,etten voi tätä tuotetta käyttää.Samalla oikeassa kauneushoitolassa on vaihtoehtoja-näin minäkin olisin saanut itselle sopivan tuotekokonaisuuden.Nyt tämä maksoi n.1000e,ja en sitten saanut itselleni muuta,kuin hämmentyneen olon.


   • Kaameata kirjoitti:

    Aivan kamalaa kusetusta😨!!

    Kusetusta on, tekevät hoitola koronan aikana. Miten ihmiset uskaltaa !!!!!!
    ÄLKÄÄ MENKÖ RETKUUN Saatte edullisemmalla kasvohoitola. Perua ei voi ja pakko maksaa. Ei ole minulle ollut hyötyä, ihan p.....


  • Ihan vaan tiedoksi että nämä asiantuntevat konsultit on kaikkea muuta kuin asiantuntijoita. Tähän firmaan haetaan parhaillaankin työntekijöitä ihan työkkärin kautta ja ei tarvii olla mitään kauneudenhoitoalan koulutusta.

   • Ainola kauneusklinikka perehdyttää kaikki konsultit hoitojen tekoon asiantuntevasti, ilman koulutusta ei kukaan siellä mitään hoitoja tee.


  • Kiitti kommenteista. Menen uteliaisuuttani katsomaan. :)

   • Järkyttävä kokemus, ns. "kauneuskonsultti"-tyttöä kävi lähinnä sääliksi. Mietin, millaisia ukaaseja, jos ei tule kauppoja asiakkaan kanssa.


  • Sain kutsun Ainola Kauneusklinikkaan ja kävin tutustumassa VelaShape hoitoon. Hoidon tehnyt henkilö oli ammattitaitoinen ja sain jo ensimmäisellä kerralla hyviä tuloksia. Ostin kuuden kerran sarjahoidon. Googlasin myöhemmin kotona vastaavan hoidon hintoja ja olin kyllä tosi tyytyväinen, koska vastaavan hoidon hinta oli muualla vielä kovempi. Nyt on jo kolme kertaa takana ja näen tuloksia. Myös mukana tulleet tuotteet ovat tosi korkealaatuisia ja kosteuttavat hyvin ihoani. Olen tyytyväinen myös niihin, vaikka kotona oli hyviä tuotteita. Ei ole mitään ikävää sanottavaa.

   • Trolli


  • Maksoin oppirahtat (1840,-) Kauneusklinikka Ainolalle. Kokemus terästi mieltäni sen verran, että tuskin seuraavaa kertaa tulee. Tuotteet ovat tavallisia, alle 30e:n arvoisia. Infrapuna- /sini-laite max 200e. Koukut oli rakennettu taidolla:

   Esittelyssä käytiin lyhyesti läpi hoitotuotteet ja menetelmät sekä opastavat käynnit. Tuotteissa ei ole minkäänlaisia tietoja koostumuksesta, eikä niistä kerrottu paljonkaan esittelyssä. Jollakin tavalla luotiin vaikutelma poikkeuksellisen erityisistä ja harvinaisista vaikutuksista, mitkä selittävät tuon korkean hinnan.

   Hinnan jakaminen eriin tuntui hyvinkin poikkeukselliselta joustamiselta. Hoitaja kävi parikin kertaa varmistamassa johdolta, voidaanko tällä kertaa niin tehdä. Keskusteluista on käynyt ilmi, että se on pääsääntöinen käytäntö.

   Ostosopimusta allekirjoitettaessa myyjä (Maarit, sukunimi ei käynyt ilmi, sillä sopimuksesta puuttui nimenselvennys) tähdensi kohtaa: vaihto- ja palautusoikeutta ei ole. Missään vaiheessa käyntiä ei ole mahdollisuutta tarkistaa esim. netistä tietoja tuotteista tai yrityksestä. Etukäteen sitä ei voinut tehdä, koska ilmaiseen kasvohoitoon kutsupuhelussa ei mainita Yrityksen eikä tuotteiden nimeä.

   Palvelu tuntui ylellisen huomaavaiselta: Ensimmäinen maksuerä maksettiin kassalla, ja Maarit kantoi tuotekassiani. Kun kaikki oli valmista, Maarit saattoi minut hissiin ja erittäin nopeilla liikkeillä omakätisesti painoi hissin napin viemään minut ulos-kerrokseen. Kotona tuli mieleeni, että näin varmistettiin, että tuo 'ei vaihto- ja palautusoikeutta' -ehto varmasti tulee voimaan heti, olinhan jo vienyt tuotteet yrityksestä ulos.

   Ensin tuli harmistunut ja petetty olo, mutta kaikkihan oli kyllä itsestäni kiinni. Olkaa sisaret minua viisaampia!

  • Kaveri kertoi, että täällä jaetaan kokemuksia Kluuvin hoitolasta. En tajua tätä spekulointia yhtään. Mulla on ollut tuotesalkku jo kuukausia ja tykkään tuotteista tosi paljon. Olen saanut hyviä tuloksia ja extrana on ne käynnit oman kosmetologin luona. En ole koskaan saanut vastaavaa palvelua. Juttelin yhden toisen asiakkaan kanssa siinä sohvalla, kun odotin vuoroani. Ihmeteltiin yhdessä tätä valitusta. Mistä se fiilis tulee, että tuote on huono ja se on idiootti joka lähtee tähän. Eihän ne nyt väkisin myy yhtään mitään kenellekään. Mun mielestä olen saanut enemmän kuin vastinetta rahoilleni. Ei kannata välittää näistä jutuista. Käykää itse katsomassa jos saatte kutsun.

  • Myös minä kävin uteliaisuuttani maksuttomassa kasvohoidossa. Olen nyt jo eläkkeellä, mutta olen tehnyt töitä myös kosmetologina. Halusin nähdä minkälainen on ilmainen kasvohoito. Tunnustan että olin epäileväinen tuotteiden suhteen ja pyysin nähtäväkseni ink-listat. Voin sanoa että yllätyin myönteisesti. En voi sanoa mitään huonoa tuotteista. Päinvastoin. Se on tietysti eri asia pitääkö niitä kalliina. Mielestäni tärkeää on myös se, että hoitolassa on asiakkaalle ammattilainen jolta saa neuvoja. Olisin varmasti ostanut tuotteet jos olisin vielä työelämässä ja tulot olisivat paremmat.

  • Kosmetiikka ym vain rikastuvat kun lähinnä naiset uskovat että hoidot,voiteet+muut tekevät ihmeitä.Eivät tee ainoastaan kosteuttavat ihoa. Ainoa mikä auttaa on plastiikkakirurgia!

  • Kiva huomata täällä myös muiden positiivista palautetta. Olen tosi tyytyväinen. Mietin jo hetken muiden kommentteja luettuani, että olinko ihan tyhmä, kun ostin salkun ja myöhemmin vielä lisäksi VelaShape hoitoja. Katsoin tarkkaan muiden hoitoloiden hintoja ja tyytyväisenä totesin, että hinta on oikeesti edullisempi kuin monella muulla. Hinta ja laatu on kohdallaan. Hyvät tulokset on se mikä tietysti eniten kiinnostaa.

   • No niin, Ei täällä kuulu henkilökunnan kehua omaa työpaikkaansa. Kyselkää Kilpailu- ja kuluttajaviraston lakimiehiltä, mikä hoidon taso.


   • En aivan ymmärrä keskustelun sävyä täällä enkäpä aina muutenkaan. Ilmaista tai edullista palvelua haettaedsa useimmiten tarjotaan muita tuotteita ja palveluita kaikkialla. Osto on oma päätös. Itse olin aika varma että haluan tuotteita ja palveluita jo etukäteen, ja otinkin suht edullisen pakettikokonaisuuden, kun sitä tarjottiin. Olen hyvin tyytyväinen asiakaspalveluun, hoitoihin ja tuottesiin. Nykyään voiteet suomalaiselle iholle ehitettyä MERE-sarjaa. Olen 55 v. En ole kauneudenhoutoalalla ja hyvin vaatimattomasti itseni houtoon aiemmin orientoitunut. On kiva saada hieman tukea siihen tässä iässä.Suosittelen etukäteen miettimään millaisia tuotteita ja palveluita tarvitsee ja toivoo. Kunnioitetaan omaa ja toisten työtä. Peace 🙂


  • Yritin lähettää kokemukseni, mutta kaikki yrittämäni nimimerkit ovat käytössä, siis eivät julkaise varoitustani ja kokemuksiani näistä huijariyrityksistä. Varokaa huijareita.

  • Käytän tuotteita ja olen tyytyväinen. Nykyään yritys tarjoaa myös kaikenlaisia laitehoitoja. Kun vertaan muihin kauneushoitoloihin niin heidän palvelunsa ja hoidot ovat paljon halvempia kuin muualla. Olen saanut tuotteilla todella hyviä tuloksia ja nyt ostin rf-hoidot vuodeksi tosi hyvään hintaan. Olen käynyt myös muualla rf-hoidoissa ja maksanut aina enemmän. Suosittelen kyllä, että menette katsomaan mitä hoitoja on saatavissa.

  • Jos on Ainolassa loistohoitoa ja loistoaineita, niin tarviiko niiden markkinoimiseen ilmaista ihon sutimista tarjotakaan. Taitaa Suomessa olla jo toinen vuosi menossa, muualla maailmalla myöskin (eri nimillä) menossa. Ilmaisessa ihonhoidossa ei ole käytössä mitään oikeide kauneushoitoloiden laitteita.... toki se ledivalolamppu sinistä ja punasta..... Välittäkää tietoa, jotta hirveän suuri summa turhanpärpäkkeisiin säästyy. Ei saa huijata rahoja herkkänahkaisilta. Minä säästyin, kun en sortunut moiseen hommaan. Sitä tyttöä kävi sääliksi, liekö saanut mitään palkkaa koko päivänä. On kuuleman proviisiopalkka.

   • Olin kyseisessa firmassa töissä. Kaikilla työntekijöillä on peruspalkka ja sain aina palkan ajallaan. Mistä te ihmiset keksitte näitä huhuja???


  • Joo itse sain kutsun aulapalvelijan työhaastatteluun , juurikin kauppakeskus kluuviin. Hyvillä mielin haastatteluun, ennen haastattelua istuin aulassa jossa pari närkästynyttä ihmistä tivasivat mistä työntekijät ovat saaneet heidän tietonsa. Lähettelivät kutsuja ilmaisiin kauneushoitoihin yms.. Haastatteluun päästyäni sain tältä pomolta kuulla, että kukaan työntekijä ei ole lähdössä pois, joten hakemani paikka ei olekaan vapaana. Myyntityötä minulle tarjottiin, ja kauniisti jouduin kieltäytymään. Ei mulla kantti kestä valehdella ihmisille, että ostaisivat 1500 e maksavan salkun, jossa "luonnonkosmetiikkaa". Kyseisen paikan asiakaskunta muutenkin +60 v. Ja voin sanoa, että kaikki positiiviset kommentit on varmasti ainolan omien työntekijöiden kirjoittamia! Huijausta koko homma.

   • Huomaatteko, että positiiviset kommentit on kirjoitettu paremmalla kirjakielellä, kuin negatiiviset käyttäjäkokemukset. Olisiko siis niin, että positiivisten kommenttien kirjoittajilla olisi ohjepalara edessä, mistä voi poimia lauseita?


  • Olin juuri sanomassa, että kyseisessä paikassa työntekijät käyvät kuulemma kirjoittamassa positiivisia arvosteluja netin keskustelupalstoilla. Ystäväni tytär on ollut siellä töissä jo pitkään ja tietää tuotteiden olevan huijausta ja kuraa, mutta on haka myymisessä, joten pärjää siellä "kosmetologin" hommissa oikein hyvin. En tuomitse tuollaisen paikan toimintaa niin kauan kuin lakeja ei rikota. Onhan asiakkaillakin vastuu ottaa asioista selvää. Harmikseni olen kuullut huhuja, että Suomen verolakejakaan ei oikein tahdota siellä noudattaa. Toivonmukaan sellaiset asiat tutkitaan.

  • Kävin samassa hoitolassa ja siellä tarjottiin erilaisia paketteja. En ollut kiinnostunut, kun rahatilanne on huono, mutta kokemus ei kyllä ollut mitenkään huono. Mun muistaakseni konsultin nimi oli Marja ja olin tosi tyytyväinen hoitoon.

  • Tässä ei siis ole kysymyksessä mikään hoito. Lähinnä rasvojen sipaisu joka kestää noin varttitunnin. Muu on sitä, että istut kiltisti kauniin neitosen ulkoaopittua puhetta kuuntelemassa. Voin sanoa jo suoraan, että sinulla on couperosa ja ruusufinni ja kaikki käyttämäsi tuotteet ovat huonoja ja aiemmin oikealla kosmetologilla käymäsi kerrat ovat olleet vain rahanhukkaa. Säästääksesi aikaasi lähetä rahasi jo suoraan tämän lafkan tilille. Kiitos.

   • Sain puhelun muutama päivä sitten ja ihmettelin firmaa, joka tarjoaa ilmaista kasvohoitoa. Kiitos sinulle järkevästä viestistäsi. Ei rehellisen firman tarvitse soitella vanhuksille edes kauneudenhoidoista yrityksestä, jonka nimeä jouduin kyselemään. Onneksi on netti, josta voi katsella asioita. Varokaa vanhukset.


   • Moi kaikille . Onko täällä ketään rohkea ja valmis haastamaan kyseinen paikka ja käytäntö oikeuteen minun kanssa ????   • QOTSAMBA kirjoitti:

    Moi kaikille . Onko täällä ketään rohkea ja valmis haastamaan kyseinen paikka ja käytäntö oikeuteen minun kanssa ????

    Minä olen valmis! Tälle huijaukselle on saatava loppu!


   • Hei, oletteko jo tehneet sen? Tulisin mukaan jos en saa sovittua heidän kanssa.


  • Kävin tänään ilmaisessa "kasvohoidossa ja kauneuskonsultoinnissa". Ja kun en miettimättä ja tutkimatta halunnut ostaa kallista hoitopakettia niin kylläpä viileni ystävällisyys. Myyjä oikeastaan ihan suuttui minulle. Selitin että heräteostot ei ole minun tapani toimia ja että haluan myös tutkia netissä, että mitä mieltä näistä tuotteista ollaan. Ja sain suorastaan v-tuilua osakseni.

  • Sain kutsun ilmaiskäynnille Ainolaan , Kluuviin, ja ei ole muuta kun positiivista sanottavaa. Ilmoitin heti että en aio ostaa mitään tuotteita. Kosmetologi kertoikin sitten minun ihosta ja miten minun kannattaa sitä hoitaa jne. Myös mitä tuotteita kannattaa käyttää, siis EI heiltä ostettu vaan muiden tuotteita mitä minun iholle sopii ja miten hoitaa. Uskon että oli hyvä että heti ilmoitin että en osta mitään, koska silloin tiesi että voi keskittyä juuri minun ihooni, eikä tuoteesittelyyn. Kosmetologi oli ammattitaioinen ja ystävällinen koko ajan, sain hyvän kasvohoidon ja kosmetologi saattoi minut aulaan ja oli erittäin mukava nuori nainen koko käynnin ajan.

   • Ihan täyttä potaskaa....Muistakaa nyt ettei siellä ole kosmetologeja ja ainakaan minua ei käytäviin saateltu ja muiden tuotteet oli aivan kamalia heidän mielestään....Menkää vaan sinne, mutta älkää odottako oikeata ihonhoitoa ja varokaa sitä, että teidät loukutetaan ostamaan tuo älyttömän kallis paketti. Kesäteatterina se menee ja hauskana kokemuksena, jos ei mene lankaan.


  • Kävin ilmaisessa kasvohoidossa, joka kesti noin tunnin. Kosmetologi teki hyvää työtä. Jännitti mennä, koska olen hajusteallerginen , tuotteet kuitenkin sopivat minulle, eivät onneksi sisältäneet hajusteita. Iho oli todella ihanan tuntuinen hoidon jälkeen. Olin tyytyväinen.

   • No varmasti kävit tunnin hoidossa ja ihan kosmetologilla..... tämä konsepti tunnetaan ja tiedetään, joten ihan potaskaa kirjoitat. 15 minuuttia rasvojen sipaisua leditaskulampun avulla ja helevetinmoiset palopuheet ylihinnoitetuista rasvoista. Varokaa immeiset vaikka ei se maksa mitään jos jättää vaan ostamatta.


   • Sain myös puhelun Ainola kauneusklinikalta, jossa tarjottiin maksutonta kasvohoitoa. Vasta vahvistusvietistä kävi ilmi, että kyse on tuotemarkkinoinnista - israelilaisesta tuotteesta.
    Minulle vakuutettiin, että kyseon täysin suomalaisesta yrityksestä. Peruutin ajan.
    Vaikka maksuttoman kasvohoidon tarjoamisessa ei sinällään ole mitään epämääristä, pitäisi mielestäni jo tarjousvaiheessa kertoa avoimesti, että hoitoon liittyy kiinteästi tuotemarkkinointi ja ns. tyrkyttävä myynti paikan päällä.
    Reilua ei ole se, jos klinikalle rekrytoidaan kauneusalan ei-ammattilaisia ja klinikalla työskentelevien osa työstä on kirjoitella positiivisa arvioita keskustelupalsotille.


   • Sain myös puhelun Ainola nimisestä paikasta ja puhelussa tarjottiin kokeeksi ilmaista kasvohoitoa.
    Menin paikalle ja tilaisuus oli pelkkää tyrkyttävää markkinointia. Konsultti antoi käteeni ison peilin, josta piti katsoa ja luetella epäkohtia kasvojen ja kaulan alueella. Sanoin joitain epäkohtia, mutta sitten ns. asiantuntija kertoi syvällä rintaäänellä, millaisia ikääntymismuutoksia oli todettavissa. Sen jälkeen alkoikin varsinainen myyntipuhe siitä kuinka klinikan tuotteilla ja laitehoidoilla saadaan näihin ikääntymismuutoksiin vuodessa apu ja hoidoilla on jopa tyytyväisyystakuu. Vuoden hoitojen ja voiteiden hinnat 2200 eurosta aina 6000 euroon. Korotonta maksuaikaa oli myös tarjolla.
    Itse "kasvohoito" kesti noin 5 minuuttia.
    Paikka ei näyttänyt kauneushoitolalta vaan toimistolta, jossa oli pitkällä käytävällä huoneita
    vierekkäin. Asiakkaita (ilmeisesti koehoitoon tulijoita) oli aula täynnä.
    Ei tullut ainakaan minusta kyseisen paikan asiakasta.


  • Minun ymmärtääkseni ne jotka saavat kutsun ilmaiseen hoitokertaan niin ystävä on kutsunut heidät siihen hoito kokemukseen mutta he eli henkilökunta eivät saa kertoa kuka ystävä on kutsunut.

   • Ystävä joka antaa minun puhelinnumeroni luvattani mihinkään - tällainen ystävä ei toimi oikein. Älä anna kenenkään puhelinnumeroita mihinkään ilman ko. henkilön lupaa.


   • Miksi muka ei kertoisi jos se olisi totta😂


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi muka ei kertoisi jos se olisi totta😂

    Samat "MERE" tuotteet on Amazonissa myynnissä 3kpl paketti 128$, ainoalla erolla että on laitettu omat tarrat päälle. :D Eli maksakaa vaan "Suomalaisille suunnatuista" tuotteista reilut 200€ purnukka :D
    Mene amazon.com sivulle ja laita hakuun Private Label skin care -Anti-Aging Natural Purifying Treatment - Apply Your Own Label- 3 Pack
    Näet sen itse, samat purnukat.


   • Se on vaan keksitty juttu omistajalla firma virossa jossa naiset soittaa päivät läpi varmaan yleisistä rekistereistä saatuihin numeroihin ja kutsuvat hoitoon jossa yritetään huijata tekeen kallis sopimus.Kävin itse joskus työhaastattelussa siellä klinikalla mutta touhu niin epämääräistä että kiinnostus loppui siihen käyntiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Samat "MERE" tuotteet on Amazonissa myynnissä 3kpl paketti 128$, ainoalla erolla että on laitettu omat tarrat päälle. :D Eli maksakaa vaan "Suomalaisille suunnatuista" tuotteista reilut 200€ purnukka :D
    Mene amazon.com sivulle ja laita hakuun Private Label skin care -Anti-Aging Natural Purifying Treatment - Apply Your Own Label- 3 Pack
    Näet sen itse, samat purnukat.

    En löydä. Voitko laittaa Amazonin linkin?


  • Minäkin kävin tutustumiskäynnillä ja ostin 11 tuotteen tuotepaketin ja oliko nyt yhdeksän hoitokertaa, jotka saan myös. Hintaa noin 2500e. Vähän on ollut kauhufiilis nyt käynnin jälkeen, että mitähän tuli tehtyä, koska onhan tuo paljon rahaa ja jos hinta on eri asiakkaasta riippuen.
   Katsotaan saavatko poistettua aurinkotummentumia sekä aknearpia, kuten lupasivat. Tavalleensa onneksi nyt kuitenkin, että joku on ollut tyytyväinenkin näihin hoitoihin, kun kerran menin jo itse tähän sitoutumaan. Kaipa sitten voi valittaa jonnekin tai vedota kuluttajasuojalakiin tms., jos ei luvatut toteutukaan. Ajattelin kyllä käyttää sitä ultraäänilaitetta varmaan muihinkin perheenjäseniini ihon epäpuhtauksien poistamiseen, kun nyt sitä opin käyttämään sitten, että olisi sitten sekin hyöty.
   En kyllä suosittele tällä tavoin sitoutumista, että tekee näinkin arvokkaan hankinnan periaatteessa yhdellä ovenavauksella. Pitäisi olla mahdollisuus neuvotella sitten jälkeenkinpäin eli heidän kaupankäyntitavastaan en itse pidä kyllä.

   • Kenellä on varaa maksaa kosmetiikkaan 2500e? Tai pikemminkin kuka haluaa maksaa siitä näin paljon?


  • Sain myös puhelun kyseiseltä firmalta. Sen verran usein tullut eteen näitä tuote-esittelyitä, että osasin odottaa isompiakin myyntipuheita. Menin avoimin mielin katsomaan ja kokeilemaan minkälaisia tuotteita heillä on.

   Moni näyttää luulleen olleensa kosmetologin hoidossa kun kyseessä on kuitenkin kyseisen firman kouluttama kauneuskonsultti joka pitää 1,5h sisällä myyntipuheet ja tekee "testihoidon". Kosmetologin luokse pääset vain sopimusasiakkaana. Bisnesidea kuukausimaksuisesta kosmetologista on sinänsä hyvä, mutta tuo asetelma jolla ihmisiä vaaditaan tekemään pitkiä ostositoumuksia heti yhden "koeajon" perusteella on huono. Varsinkin kun tuotteet näyttävät vievän suurimman osan paketin hinnasta eikä kosmetologikäyntejä ole kuin muutama. Kosmetologikäynnit vaikuttaakin olevan vain sisäänheittotuote jotta ostaisit kalliita rasvoja.

   Erilaisia paketteja tarjotaan riippuen siitä miten vastaat konsultin kysymyksiin. Paketit on täysin ylihinnoiteltuja eikä tarkempia hintojen erittelyjä esitellä. Tuotteistakaan ei ole tarjolla tarkempia selvityksiä. Pieni ihotesti toki tehdään heti alussa, mutta sen kummemmin ei mahdollisista allergisoivista ainesosista puhuta tai mikä tuotteista oikesti tekee luonnonmukaisia.

   Hyvät tuotteet toki maksaa ja hyvästä palvelusta maksaa mielellään, mutta nämä tuotteet eivät sen kummemmin osoittaneet paremmuuttaan eikä kosmetologipalveluista voi edes tietää mitä siellä odottaa, joten I was out.

   Ainut hyvä juttu kokeilussa oli, että se muistutti minua pitämään enemmän huolta itsestäni ja kasvoistani.

  • 2500 euroa on HIRVITTÄVÄ HINTA - viime kesänä kun kävin niin hinta oli vielä 1600 euroa, vaikka sekin oli minulle liikaa.

   • 2018 syksyllä 3500.-


  • Tulin juurikin kotiin Ainolasta ilmaisesta "kasvohoidosta" ja kyllä hieman huvitti käynti. Fokus on selvästi tuotteiden myynnissä, ei kasvohoidossa. Aikaa oli 1,5 tuntia, josta hoitoon kului 15minuuttia. Muu aika oli tuote-esittelyä, ja viimeiset puoli tuntia oli varattu sopimuksen tekemiseen yms, jolloin itse poistuin paikalta. Tuotteista en osaa sanoa kuinka laadukkaita ovat, vaikea sanoa yhden kerran jälkeen. Mieleeni myös tuli että koska makasin siinä silmät ummessa koko ajan, mistä tiedän varmuudella mitä tuotta naamaani lätkittiin. Eli voidaan käyttää esittelyssä jotain ihan muuta, kuin salkkuun lähtee mukaan. En tuntenut pahaa painostusta ostoon, mutta kannaattaa olla "hereillä" jos olet tänne menossa, kuitenkin puhutaan isoista summista rahaa. Kuulemma konsultaation yhteydessä paketin saa halvemmalla kuin muuten, tässä kohtaa varmaan iso osa ihmisistä lankeaa ostoon. Pää kylmänä sisaret!

  • Lähdin avoimin mielin katsomaan ja kokeilemaan, mitä tekevät ja mitä tarjoavat. Ihoni on kohtuullisen hyvässä kunnossa, ja moni ikäiseni on minua ryppyisempi. Kun en kirjoittanut lomakkeeseen syntymäaikaa, arvelivat minun olevan 8-10 vuotta itseäni nuorempi.

   Kerroin totuuden, että eniten käytän kevyttä kosteusvoidetta ihon rypistymisen ja kuivumisen estämiseen. Kerroin myös olevani sitä mieltä, että tässä iässä ei rypistyminen tunnu enää yhtään pahalta. Ainoat rypyt, joilta haluan suojautua, pyrkivät syntymään kulmien väliin ja tekemään minusta äkäisen näköisen.

   Oli mielenkiintoista nähdä erikoiskameralla otetut suurennetut ihokuvat, joissa näkyi muutamia tukkeutuneita soluja ja väreiltään vahvistumassa olevia pieniä cuperosa-kohtia.

   Allergiatestin aikana minulle esiteltiin tarjolla olevia tuotteita, kerrottiin niiden koostumuksesta sekä vähän laitteista ja palveluista. Kun keskustelun aikana myös omat näkemykseni ja asenteeni tulivat selville, ei minulle tyrkytetty mitään sen kummemmin. - Todettiin, että voin palata asiaan, jos minua kiinnostaa.

   Hoitokokeilu ja -kokemus olivat ihan miellyttävät. Niiden jälkeen minut saatettiin ystävällisesti aulaan hissiovien luo ja hyvästelimme molemmin puolin kohteliaasti.

   Yhden ystäväni nimen ja puhelinnumeron ilmoitin, jotta voivat tarjota hänelle samanlaista esittelyä. Pyysin ja sain myös käyntikortin, jotta voin lähettää heille viestin, jos joku tai jotkut muut tuttavani haluavat kokeilla samaa testikuviota.

   Palveluita ja tuotteita, erityisesti kosmetiikkaa myydään monenlaisissa hintaluokissa. Joskus saa parempaa laatua maksamalla enemmän, joskus korkeammat hinnat tarjoavat vain ylellisiä mielikuvia. Onneksi voimme itse valita mitä ja mistä me haluamme maksaa. - Joskus saamme jotain ilmaiseksikin. ;)

   • Tukkeutuneita SOLUJA? - ei kai.


  • Onko kukaan aikeissa tehdä tai tehnyt jotain lainopillisia selvityksiä tämän firman toiminnasta? Teitä huijattuja tuntuu olevan aika monta. Miksi suomessa aina otetaan vastaan kaikkea tällaista eikä nousta aktiivisesti vaatimaan omia oikeuksiaan?

   • Siis ketä nyt on huijattu? Ilmainen kevyt kasvohoito ei vielä ole huijausta. En ole ko firman työntekijä vaan asikas ja minusta kokemus oli miellyttävä, iho käsittelyn jälkeen kuin kevyesti fotoshopattu vaikka ei mitään ihmeellistä tehtykään. Aion jatkaa hoitoja ja voin tulla tänne kertomaan mikä on kokemus.


   • No ei ketään huijattu. Kaikki nuortuneet monia vuosia. Kauniimpia kuin ikinä. Ihana 15 minuutin rasvanlevitys toi ilon takaisin. Olen niiiiiiiiiiiiin onnellinen ja kaunis nyt. Kiitos näistä rasvoista ja viis mitä maksoi. Kuluttajansuojalle ihan ihana asia. Sen mitä lupaa niin tää yhtiö takaa. Jos siis pysyy pystyssä. Monissa maissa - eri nimillä- on mennyt nurin. Tästä on ihoni kiinteys kiinni ja couperosa poissa ja ruusifinni täysin tuntematon. Ihana juttu- we make desheli great again.


  • Menkää sinne ns. kauneushoitoon, joka on noin 20 minuuttia rasvojen levitystä. Ei mitään kunnon laitteita. Se laite mikäliesinipuna taskulamppu on ns. kosmetologilla (joka ei ole kosmetologi) ja tarkoitus on saada sinut ostamaan tuhansia euroja maksava paketti. Kunnon laitteita tai tiloja kauneushoitoihin ei tällä puljulla ole eikä myöskään ammattikoulutusta saaneita kosmetologeja. No kävin toki kokemassa, mutta minulla on myös kokemusta oikeista kosmetologipalveluista. Joo ja tuttavien puhelinnumeroita ei saa antaa ilman ko henkilön lupaa. Minulle ystävä tekisi kyllä ilkeän teon jos jakelisi puhelinnumeroani ilman lupaani. Mutta seikkailkaa ja todetkaa että teillä on couperosa,ruusufinni,mustapää ja ihonne ihan hirveässä kunnossa..... no leikillään ne tyttelit tällaista sanovat.

  • KIITOKSIA PALJON VINKEISTÄNNE! Sain myös kutsun puhelimitse lipevähköltä mieshenkilöltä. Kuinka tiesi soittaa, kysyin, johon sain vastauksen, että tyytyväinen ystäväni on varmaan antanut numeroni. EI VOI OLLA TOTTA! Minulla ei ole tuon tyyppistä ystävää, joka tekisi noin. Ostavat/hankkivat yhteystietoja sopivan ikäluokan naisista (olen 56-vuotias).

   Olen yrittänyt soittaa numeroon, josta minulle soitettiin sekä Ainolan numeroon, mutta kumpikaan näistä ei vastaa. Yritän siispä laittaa tekstiviestin perumisestani, sillä lauantaina on ihan varmasti muutakin tekemistä kuin kärsiä tuollaisessa paikassa puolitoista tuntia! Minulle kerrottiin hoidon kestävän tunnin, mutta täällä kerrotaan yleisesti sen vievän puolitoista tuntia eli en aio mennä mihinkään turhaan minulle vastaiseen aikaani hukkaamaan.

   PS. Minulla ei ole edes kuiva iho, vaan kärsinyt AINA rasvaisesta ihosta, joten en tarvitse edes rasvoja! Mitäs ne minulle markkinoisivat? :-)

   • AikaKortilla näin kosmetologin vinkkinä sitä ihoa kannattaa _rasvata_ vaikka se iso olisinkin ravainen..
    Rasvaiselle iholle on monia hyviä tuotesarjoja jotka eivät rasvoita sitä lisää..
    Ps. DeShelin tuotteista sen verran tietävänä ne eivät ole vain kuivalle iholle vaan myös rasvaisemmalle joten ihmiset älkää tulko pätemään jos ette mistään mitään tiedä:)


  • Heissan aikakortilla! Saitko peruutuksestasi vahvistuksen tekstiviestillä!!?? Minäkin juuri peruutin ajan tekstiviestillä, mutta vahvistusta ei kuulu. Mietin vaan, etteiväthän he voi lähettää laskua jos on perunut ajan.......... huh huh.. arvasin, että tässä on jotain mätää, kun ystävällinen miesääni soittaa....

  • Hei, äskeiseen lisäten, juuri tuli vahvistus peruutuksesta viestillä. huh... harmi kun tällaiset ns. kivat jutut on sittenkin potaskaa. Minullekin luvattiin tunnin hoito ja täällä on kerrottu sen olevan miniosan siitä.

   • Tulin juuri ilmaisesta kasvohoidosta olen tyytyväinen kukaan ei pakko kaupannut mitään.Hyvä palvelu. Menkää kokeilee ei maksa mitään jos itse et halua jatkoa.


  • Minullekin on soitettu kyseisestä firmasta. Onneksi en mennyt "ilmaiseen kasvojen puhdistukseen." Noilla hinnoilla saa jo plastiikkakirurgeilta esteettistä hoitoa, jos iho sitä kaipaa.

  • DLehdessä oli tänään että kyseinen paikka huijaa ihmisiä väleillään ilmaisilla hoidoilla,kuka viittii uskoa tuollaista todeksi,pitäis hälytyskellojen soida...

  • Voi hyvää päivää! Käväisin ja on kyllä niin feikkausta tämä homma. Eivät todellakaan tee muuta kun markkinoivat. Rupesi naurattamaan niin koko homma, että kävi työntekijää sääliksi. Kun kaivoin kameran esiin ja kysyin voinko ottaa kuvan nk. tuote-esittelytaulutekstistä, minua kehotettiin tilaamaan uusi aika... Samoin pyysi kertomaan kavereille kyseisestä putiikista. En usko, että kukaan olisi välittänyt tietojani kyseiselle toimijalle. Sitten kertoi, että ovat saaneet ne Väestörekisterikeskuksesta..sanoin, että eivät ole saaneet sillä ne ovat suojatut. En tiedä, täyttääkö tämäntyyppinen toiminta hyvät markkinointitavat. Jos soittavat ja tarjoavat ilmaisen kasvohoidon, ja kun menee paikalle homma paljastuu suoramarkkinoinniksi...en suosittele. Tekisi mieli lähettää lasku aikavelotusperiaatteella.

   • <Voi hyvää päivää! Käväisin ja on kyllä niin feikkausta tämä homma. Eivät todellakaan tee muuta kun markkinoivat. Rupesi naurattamaan niin koko homma< ....
    Ihan samaa mieltä.
    Nyt kun selvisin hankkimatta sieltä mitään niin naurattaa. Panna ny viistonnii vartalon ihonhoitoon. Tai kaks tonnii pelkkään naamaan. Vastineeksi saat muutaman pienen purkin ilman tuoteselosteita ja mukamas ihonhoitoa - ei mitään ihonpuhdistusta tai kasvohierontaa- vain rasvojen sivelyä ja kaikki imeytetään taskulampun avulla....
    Mutta tällainen myyntitapa EI VOI OLLA kuluttajansuojan mukainen. Tuotteet pitää voida palauttaa ja katua pitää saada jos on repsahtanu ostamaan.
    Mitähän seuraavaksi myydään tällä konseptilla..... tuotteita/kohteita on jo monta lomaosakkeista luontaistuotteisiin jne....


  • Soittivat perjantaina jolloin en voinut vastata. Tänään kesken työpäivän ja tarjosivat tätä myyntipakettia. Sanoin ei - siis en mene mihikään "hoitoon". Mistä heillä on minun numeroni??? Miten tämä vyyhti vaan jatkuu? Tiesin jo etukäteen tämän toiminnan. Kiitos lehdille ja verkolle ja muulle medialle. Tiedottakaa ystävillenne.

  • Sain soiton jo keväällä, mutta totesin silloin että en millään ehdi. Silloin jo tuli outo fiilis koko soitosta. Soittivat vielä työpuhelimeen... Elokuussa uusi soitto ja sovin sitten ajan, kun kiinnosti nähdä mikä tämä on. Totesin jo silloin työkaverille, että enpä ota edes lompakkoa mukaan niin ei auta tuotteiden myyntiyritys :D Arvasin siis jo etukäteen, minkälainen motiivi on tarjota ilmaista käyntiä, mutta ihan tässä mittakaavassa en uskonut homman menevän! Siis minulle ehdotettiin ihoanalyysin perusteella pakettia, johon kuuluin n. 6 tuotetta sekä 10 hoitokertaa, ovh. jotain 2700 € ja nyt saisin sen 2300 €. HUH-HUH! Ei todellakaan tarvinnut miettiä hetkeäkään!
   Olin varautunut että yritetään myydä jotain satasen rasvapurkkia, mutta tämmönen tapaus. Jos nyt jollain on tuommoiset rahat laittaa, eikä jälkikäteen harmita, niin mikä jottei.
   Itse "hoitoesittely" oli lyhyt, ehkä 10-15 min kuten muillakin: puhdistusainetta, kasvovettä, rasvaa. Sinällään ihan laadukkaalta tuntui, itselleni sopii kuolleenmeren tuotteet, mutta tuommoisia hintoja: no thanks!
   Monta kertaa konsultti kyllä toisti mantraa, että markettituotteet sitä ja tätä huonoa... Siinä olen kyllä samaa mieltä, mutta parempia vaihtoehtoja löytyy kyllä näitä halvemmalla vaikka apteekista.
   No, tämä konsultti ei yrittänyt tyrkyttää, sanoin kyllä selvästi että hinta on aivan liian korkea. Enkä antanut kenenkään yhteystietoja heille.

   Toimintamallista sen verran, että jos ikinä pitää päättää isosta ostosta saman tien, on kyseessä taatusti huijausyritys. Tämä oli kohtuu siististi hoidettu homma, ei painostusta, eikä hyytävää asennetta, vaikka en lähtenyt hommaan mukaan. Nätisti kiitokset ja hyvästelyt. Mutta ilmaisia lounaita ei ole ;)

   Sen verran tuli vielä mieleen, että alkuun kerättiin tietoja asiakkaasta paperille, myös syntymäaika. Itse kirjoitin vain vuosiluvun - syntymäaikaa, eikä varsinkaan sotua muuten kannata heppoisin perustein kokonaan kertoa tämän tyyppisille tahoille, vaikka sitä kysyttäisiin miten viralliseen tyyliin. Saattaahan ne myydä myös "asiakasrekisteriä" muille, saapa nähdä alkaako tulla mainontaa...

  • Juurikin sain soiton täältä. Yritin selvittää soittaja numeroa. Ei löytynyt Fonectalla. tuntematon numero. Käymättä taitaa jäädä tämä "ilmainen" kasvohoito.
   Kiitos varoituksista.

  • "uuteen kauneusklinikkaan Kluuvikadulla" ....
   No kun ei ole uusi. Nimi vaan muuttunut mutta muuten ihan sama konsepti. Vuosia jo pyörinyt firma... kun itse seikkailin siellä nimi oli Desheli.

  • Moi kaikille onko täällä ketään valmis hastamaan kyseinen paikka ja käytäntö oikeuteen ??????? Tämä hujaus on todella epäreilu

   • Kyllä haluamme!


  • Hei, Olen käynnyt kyseisessä hoidossa neljä kertaa ja ihohuokoseni ovat pienentyneet huimasti. Samoin veltto iho kiinteytynyt ja näyttää freesimmältä. Aluksi epäilin itsekkin. Mutta silmät ei petä.

  • Soittivat minullekin, eka kysymykseni oli, että mistä olette saaneet numeroni. Numeroni pitäisi nimittäin olla salainen ja olen tehnyt markkinointikiellonkin. Lyyli toisessa päässä oli, että ehkä joku tuttusi on käynyt ja antanut numerosi. Sanoin, että en ole antanut lupaa antaa numeroani. No ehkä olet osallistunut johonkin kilpailuun ja siirtyi jatkamaan palopuhettaan ilmaisesta kasvohoidosta. Sanoin, ettei kiinnosta ja lopetti puhelun.

   • Mitä lopunlpuksi tämä tarkoittaa ???


   • Qotsamba kirjoitti:

    Mitä lopunlpuksi tämä tarkoittaa ???

    Varmaan päätös tarkoittaa, että firma saa jatkaa toimintaansa siten kuin on jatkanut tähänkin asti, kunhan ei sano asiakkaalleen, että sai numeron tämän ystävältä jos ei ole saanut. Ja, että myyntihetki ei olisi painostava ja ikävä kun asiakas makaa kasvoillaan naamio tai muu hoitotuote. Jolloin on ehkä haavoittuvimmillaan.
    Yritys ei käsittääkseni ole rikkonut mitään pykälää myyntityössään.
    Ymmärsinkö oikein?
    Varsin ikävä myyntitapa ja rahat menevät kankkulan kaivoon ja mitään et asialle mahda. Näinkö?


   • No kyllä minusta palautusoikeus tuotteilla joita ei ole avattu, pitäisi olla. Tai koko salkun palautus, jos sitä ei ole avattu. Ainakin pitää tehdä selväksi sitten että jos viet tämän tuotteenn ovestamme ulos, emme ota takaisin. Myös hinnantarkistus olisi paikallaan. Firma jatkanee kunnes asiakkaat loppuvat. NewYorkin Desheli loppui jo aikoja sitten ja suuri on kapunki. Tää löyty verkosta.


  • Hah! Kysyin puhelimessa (kun ilmaista kasvohoitoa minulle tarjottiin), että onko kyseessä luonnonkosmetiikka. Sain vastaukeksi kyllä. Kun sitten menin varatulle ajalleni, kauneuskonsultti alkoi kertoa uudesta tavasta hoitaa ihoa kauneusklinkan jäsenenä. Heillehän ei voi tulla ihan vain ovesta varaamaan hoitoja. Samalla katselin tököttipurkkeja. Konsultti kehui että tuotteet ovat luonnonmukaista kosmetiikkaa. Tuoteselosteesta totesin ääneen, että muovia näyttää sisältävän, vaikka puhelimessa kerrottiin olevan luonnonkosmetiikkaa. Aikoi kuunnella puhelunauhoituksen ja antaa palautetta. Sen jälkeen hän totesi nopeasti, että kasvohoitoa ei missään tapauksessa tehdä, koska minulla selvästi on eettisiä periaatteita muovia vastaan ja hän saattaa minut ovelle. Että semmoinen kasvohoito ”luonnollisella kosmetiikalla”. 😬

  • Sain kutsun ilmaisen 'hoitoon' ja oletin tietysti että yrittävät hakea uusia asiakkaita. Ilmoitin heti alussa, etten osta mitään. Sain silti erittäin hyvä palvelu. Kertovat että 'erikoistarjous' on voimassa vain yhden päivän. Sain silti neuvoteltu harkinta-aikaa samaan hintaan. Ihoni on herkkä ja halusin nähdä tuotteiden vaikutus ihooni.
   Päätin parin päivän harkinta-ajan jälkeen, että ostan koko paketti. Olen erittäin tyytyväinen. Ja ihoni on parantunut huomattavasti. En välitä siitä, tulinko huijatuksi vai ei. Olen tyytyväinen siitä, että ulkonäköni on kohonut ja iho nuorentunut. Siihen suhteen hinta ei ole erityisen ylikallis.

   • Ha haa, "maksaaja", "nähdä tuotteiden vaikutus ihooni", "kohonut"... Olisi varmaan aihetta opetella kirjoittamaan suomea oikein jos haluaa olla vakuuttava.


  • Olen jo 69v ja deshell tuote nuotenso kasvoni 20v. Sain tinderistää joka piti minua. 49b. Hinta oli halpa koska mies vie minut Malediiveille.

  • Hei, minkälainen kasvohoito oli? Minulle soitettiin juuri äsken ja tarjottiin sama ilmainen hoito.

   • Kasvohoito on myyntitapahtuma. Kasvohoiitoa se ei ole, vähän rasvoja (n.15 minuuttia) sivelee nuori konsultti (ei kosmetologi) ja ihan hölynpölysinipunataskulampulla hoitelee ihoasi. Mene kokeilemaan mutta jätä luottokorttisi kotiin, jottet joudu kiusaukseen sillä jos oikein haluavat myydä niin kyllä sen paketin voi sitten hakea vaikka seuraavana päivänäkin. Kenenkään puhelinnumeroa et saa antaa ilman ystäväsi lupaa. Niin ja kun heti tiskillä pitää täyttää kaavake henkilötietoineen niin kysy miksi ja mieti mitä kaikkea olet valmis paljastamaan yhteystieoistasi. Paketti muuten olisi maksanut minulle 1500 euroa joten siitä voit lähteä miettimään.


  • Virma täynnä huijareita kävin ''ilmaisessa kasvojen hoidossa'' ahdisti koko tilanne, kun alkoivat pakko myydä tosi kallista kosmetiikkapakettia. Kauneuskonsultitkaan eivät ole koulutukseltaan kosmetologeja. Kuulemma työntekijät vaihtuu, joka kuukausi kun eivät myy yli 3000e maksavaa pakettia.

  • Markkinointi virmahan se on siinä ne lupailee että voiteet vie rypyt pois mikä on täyttä potaskaa! Ei millään voiteilla saa mitään ryppyjä pois vaan plastiikkakirurgia älkää langetko heidän myyntipuheeseen joka sepitetään ulkomuistista. Eräs ystäväni osti heiltä ja sitten seuraavana päivänä tuli tajuihinsa että mitä tuli tehty hän osti kalliin paketin jolla hänellä ei ollut varaa. tuotteita ei avattu mutta kun astut ulos ovesta sinulla ei ole palautusoikeutta. Minulle kerrottiin miten järrrrkyttävässaä kunnossa ihoni oli ja jos en hoida saan ruusufinnin ja ties mitä ystävättärellenikin sanottiin samaa ihan naurettava virma. Toivottavasti tämä huijari virma saadaan jotenkin lopetettua.

  • Mikään ei ole ilmaista muistakaa se

  • Hei vielä

   Jos käytte siellä ja teitä hokutellaan sillä että saatte sen punaviniultra härpäkkeen (joka ei toimi yhtään mitenkään ihoa hoitavasti oikeesti) niin niitä härpäkkeitä saa kyllä tilata edullisesti verkosta esim.
   http://www.kauneusmaailma.fi/beautyface-ultraaani-ihonhoitovalo-kasvoille-p-5178.html

   Beautyface 5 in 1 Ultraääni ihonhoitovalo kasvoille 89.00€ (hinta sis. alv 24%)

   Oikea ultraäänihoitoon tarkoitettu laite joka oikeilla kosmetologeilla on on kalliimpi ja sen käyttöä pitää ohjeistaa. Tämän hoitolan härpäke on leditaskulamppu

   Samanlaisia laitteita on verkossa valtavasti myynnissä

  • Kiva ku tyypit ei tajuu et työt ei kasva puissa. Haukkua ny työtään tekeviä ihmisiä. Eikai kukaa halua ketää missää huijata, ja tuskin ne käyttää teitin pankkikorttii et ihan ite työ sen pakettijutun hommaatte jos hommaatte mutta NE EHKÄ HALUU PITÄÄ TYÖPAIKKANSA JOTEN joutuvat vähän tuputtaan senvuoksi (varsinki jos pomo hengittää niskas) . Mä oon kuullu vanhemmalta väeltä vaan hyvää juuriki noista tuotteista mitä ne käyttää ja paljo kalliimmaksi se paketti tulee, jos jostaki yks kerrallaan ne ostatta se on jämpti.

   Silleehän muiski paikois saadaan myytyä et enempi on halvempi.. ja ilimanen kasvohoito on silti AINA ilimanen et menkää toki muualle niin 45€ ei taida riittää jos rypyistä haluu päästä eroon xD mut tää on tää perus suomi. Aina pitää saada jostaki valittaa.. ostakaa lumenen yms apteekin tuotteita jotka kuivattaa teitin ihot jos hinta ei laadukkais tuotteis (jokka ehkä oikiasti auttais teitä) nappaa.

   Ja jos jokku rikkaat joilla on varaa laadukkaaseen ihonhoitoon haluu ostaa laatutuotteita niin turha köyhien on tulla valittaan et on liian kallista! kato elämä on xD ja noi ei ees oo kalliita viä! terveisin erehdyin marketista ostaan jonku diorin lähemmäs 50€ pelkän ripsarin koska dior (ja ne rasvat vasta hintaansa vailla oliki xD) ja täyttä paskaa, et ne ”laatumerkit” kyl huijaa enemmän ku nää kosmetologien laatumerkit
   Älkää ny ainakaa niitä reppanoita asiakaspalvelijoita roustakko ku ne teköö vaan työtä ja yrittää elättää ittensä ja perheensä. Jokku joutuu kuunnella niitä joka s***nan asiasta valittavii aasiakkaita paljo paskemmas työs ku kosmetologin hommis

  • Mä kävin kyseisessä maksuttomassa kasvohoidossa. Kiitin ja sanoin, että ei kiitos. Osaan arvostaa nykyistä ihonhoito sarjaa paremmin ja konseptia, jota oon käyttänyt yli 5 vuotta. En kokenut painostusta totesin, että en ole valmis 1800 euron sopimukseen ja nykyiset ihonhoito ja kosmetiikka tuotteet maksavat mulle vuodessa n. 500. Esittelijä kiitti. Ainoa epäilys oli se, että olin tullut suosittelijan kautta, jonka nimeä en saanut, koska asia on luottamuksellinen. se oli kyllä mysteeri.

  • Käsittämätöntä huijausta! Ja aika ovelaa, aluksi pyytävät täyttämään lomakkeen, johon tulee syntymäaika ja osoite - näin jälkikäteen ajateltuna lomake oli aika nuhruinen kopiopaperin palanen (vinkki hoitolalle: kannattaisi teettää painettu lomake, niin eivät asiakkaan epäilykset heti sisään tullessa. Siis tämä oli vitsi😊))Ovelaa oli myös se, että asiakkaalle annetaan iso peili, josta hän voi itse todeta ryppynsä eli saadaan sut tuntemaan rumaksi ja vanhaksi eli olet hoidon tarpeessa. Suurin osa aulassa istuvista huijattavista oli ikäisiäni 60+ naisia!!! Ja sitten tuotepaketin hinta: 2650 euroa, tänään se olisi irronnut ”vain” 1800 eurolla. Ihan käsittämätöntä huijausta!!! Onneksi sain sanottua, että en missään nimessä ole valmis sijoittamaan tuollaisia summia. Nyt ainoastaan kauhistuttaa, mihin ne henkilötietojani käyttävät ja mistä olivat yhteystietoni saaneet. Rikospoliisiasia koko firma, pysykää siitä kaukana!!!!

  • Tämä klinikka soittelee taas. Älkää menkö, huijausta. Joku viranomainenkin puuttui jo asiaan.
   Itse kävelin kesken esittelyn pois.

   • Taas soitteli, vaikka olin jo kerran enkä maksanut. Pelottava kokemus.


  • Ei tuolta ole edelleenkään mikään pakko ostaa yhtikäs mitään.

   Mutta itse tuotteet ovat tiettävästi Israelilaisia, joten voi olla että boikottinne tulkitaan ANTISEMITISTIKSI.

  • Hei eihän tämä ole vain tämän yhden tuotteen/palvelun aihe vaan näitä samankaltaisia on paljon. Houkuttelemalla ja aivopierulla on ostettu jopa lomaosakkeita tiesmistä. Tästä on kyse ja tämä viestiketju on tosi hyvä - HERÄTTÄKÄÄ helposti lankaan menevät. Juu isäni osti tehokkaan pölynimurin kun kotona kävi hyvä kauppias. Imurin hinnalla olisi saanut hyvän käytetyn auton.

  • Pysykää kaukana! Ilmainen hoito maksaa monta tonnia ja irti ei pääse.

  • Kävin tuote-esittelytilaisuudessa, ostin innoissani hoitopaketin (hullaantuneena ensimmäisestä kerrasta kasvohoidossa, tähän asti mennyt perusvoiteilla) ja ajattelin, että kerrankos sitä elämässä voisi panostaa vähän itsensä hoitoon. Sain valitettavasti muutaman päivän kuluttua allergisen reaktion eli koko kasvoille nousi kova punoitus ihan kaulaan asti. Tein reklamaation, jossa toivoin tarkempia tuotetietoja lääkärikäyntiä varten, sekä tietoja valmistajasta. Tutustumiskäynnillä kerrottiin että valmistaja on suuri amerikkalainen kosmetiikkavalmistaja, mutta nimeä ei mainittu. En saanut mitään tietoja, en myöskään vastausta kysymyksiini. Pyysin myös kaupan mitätöimistä, koska minulle painotettiin esittelytilaisuudessa, että hoitokokonaisuudelle ei ole tulostakuuta ilman kotona käytettäviä tuotteita. Koska kyseiset tuotteet eivät minulle sovi, peruutus on ilman muuta perusteltu. Tuohonkaan en saanut mitään vastausta. Olen nyt lähettänyt asiasta 3 viestiä ja vastauksena on ollut täysi hiljaisuus. Ei siis mitään kommenttia. Tämä kertoo kaiken kyseisestä firmasta, eli huijausta koko homma. Elämäni ensimmäinen ja viimeinen kerta kun menen minkäänlaiseen kasvohoitoon. Olipa todella suuri pettymys ja tänään lähti kuluttaja-asiamiehelle selvityspyyntö.

  • Olen pari kertaa käynyt. Olin utelias, vaikka epäluuloinen. Ensimmäiset kaksi kertaa olivat pettymys, ei tehdä juuri mitään. Voiteet tuntuvat hyviltä. Mutta miksi hoidosta pitää maksaa niin suunnattomia summia? En vielä sano, että se on huijausta, mutta epäilyttää. Ylellinen paikka, ylelliset hinnat, mutta mikä on tulos? Aion käydä kyllä loppuun saakka, mutta en suosittele niille, joiden on oltava tarkkana rahavaroistaan.

  • Käynyt 2-kertaa.ensin pari vuotta sitten joilloin desheli ja joku laite, nyt oli muuttunut tuote eikä laitetta.
   Tämä on yksityinen kauneusklinikka :):) en tiedä mitä muita on.
   Voiteita levitettiin mutta sen nyt olisi voinut tehdä kotonakin. Mitään ns hoitoa ei kyllä ollut.
   Kasvot tuntui kyllä hyviltä mutta hinta aivan naurettava. Vuoden soppari jolla saat 8 hoitoa, josta yksi laitehoito jota ei kuitenkaan avattu mitenkään, ja tuotesetin josta riittää myyjän mukaan puoli vuotta mutta näki jo että n kuukaudeksi riittäisi. Voi tuolla käydä voideltavana mutta ostaa ei kyllä kannata.

  • Loovir tuotteilla ja koneilla hoitoja 10 kertaa maksoi n. 2900€, johon kuului 5 loovir tuotetta. Tilatessasi paketin sovimme, että jos toivottua tulosta saavuteta rahat annetaan takaisin. Eli tilaus takuutyönä. Nyt olen käynyt laitehoidoissa 6 kerta ja vaadittua tulosta ei vielä näy. Toivottavasti 4 viimeistä antaa tuloksen, keskeneräistä työtä ei saa arvostella. Hoitola on siisti, laadukas ja hyvä palvelu, mutta aina asiakas odottaa sitä, mitä on luvattu, joten jännittää hiukan, onko se mahdollista. Kuitenkin asia on taattu, että näin tulee tapahtumaan. Välillä hoitajilla kiire, että 45 minä. Hoito kestääkö 30 min. Siis aika on 30% pienempi, kuin on tehty sopimus. 2asia, että maksusopimus on petollinen. Jos olet lomalla ja olisi maksuaika ja maksu tulee myöhässä, niin sopimus lakkaa ja muuttuu kalliiksi. Tämän huomattua maksoin mieluimmin kaiken kerralla. Kykyin sopimuksesta ja asia piti paikkansa, että korko, sakot jne tulee myöhästymisestä. Täytyy muistaa, että he tekevät työtään ja työllä on hinta, joten jos teet sopimuksen, saat sovitun tuloksen. Se on taas sinun vaade ostamastasi työstä.

  • Muistiongelmallista vaimoani oli muistettu puhelinsoitoin Ainolasta ilmnaisesta hoidosta ja niinpä hän meni Ainolaan Kluuvinkadulle. Tuputtivat 3000 euron hoito-ohjelman ilmaisen hoidon aikana. Myöhemmin tilitietojaan katsellessa huomasin hänen maksaneen 1000 euroa ennakkoa käyntinsä aikana. Ei muistanut enää mitään tapahtuneesta. Kun mainitsin Ainolan alkoi puhua Sibeliuksesta. Sopimusta koetettu purkaa, mutta ei ole ainakaan toistaiseksi onnistunut. Vaativat hoidon suorittamista loppuun saakka halusi tai ei. Muistisairauteen vetoaminen ei auttanut. Toiminta vaikuttaa vähintään huijaukselta. Varokaa! HYVÄT NEUVOT OLISIVAT TERVETULLEITA.

   • Sinulle ykskakskuuskaks, vie kuluttaja asiamihelle koska on muisti sairaus perusteena, sain aikanaan äidin eräitäkiä ostoksia peruttua tällä diaksnoosilla.

    Kävin myös "kasvohoidossa" joka oli suoratsaan epämielyttävä ja mm tämä konsultti sanoi pesevänsä kädet huuhteli vähäsen käsidesilla josta olin pöyristynyt olen SH ,halua myös varoittaa en tiedä heidän tuotteista mitään mutta nyt ovat Kanadalaisia :) itse käytän kalliita tuotteita joita saan heidän hinnoilla ostettua moneksi vuodeksi, eli menkää kunnon kosmetologille tiedätte mitä aineitä käyttää.


  • Ihan hölynpölyä tää ihonhoito. Menkää oikealle kosmetologille. Tää on rahankeräyspaikka. Kuluttaja-asiamies ei juurikaan voi auttaa, kun kaikki yritetään ainakin tehdä lainmukaan. Älä nyt ainakaan osta heti vaan mee kotiis miettiin. No tätä ei kai lue kukaan joka ei olis siellä jo käyny lompakkooaan tuulettamassa....

  • Olen saanut ko paikasta kolme soittoa viikon sisään. Kahteen ensimmäiseen en vastannut, ja kun yritin soittaa takaisin, tuli "Numero ei ole käytössä"-vastaus. Oli helppo päätös sanoa ei, kun saivat minut tänään kiinni. Harmi, jos etenkin vanhemmat ihmiset lankeavat tällaisiin, mutta jos on varaa laittaa muutamaan kosmetiikkatuotteeseen 2500 e, niin ehkä tällainen huijaus ei sitten kirpaise.

  • Minä myös sain soiton ilmaisesta esittelystä. Sanoin jo puhelimessa että voin toki tulla mutta en osta mitään. Aika sovittiin ja menin paikalle. Sain odottaa 20 minuuttia, ja olin jo tekemässä lähtöä kun pikku-tyttö-hoitaja tuli hakemaan minut hoitoon.... Mielenkiintoista että piti allekirjoittaa joku lappu ettei vaadi mitään korvauksia jos ihoon tulee joku allergia tai muu....Eivätkö luota omiin tuotteisiin????? En tiedä millä keinolla minun yhteystiedot on haalittu. Aivan selvästi henkilökunta on ammattiTAIDOTONTA. Yhdelläkään ei ollut koulutukseen liittyvää korua rinnassa kuten virallisen koulutuksen saanut kosmetologi aina käyttää. Sinänsä lopputulos ihan ok pienestä ihompuhdistuksesta. Kyselin yhden tuotteen perään ja silloin ilmoitettiin että pitää osaa vähintään kolme!! Ei siis voi ostaa yhtä purkkia...Huijausta ja ihmisten hyväuskoisuutta käytetään hyväksi....en suosittele.

  • No siellä haukutaan kaikki oikeat kosmetologit ja ihonhoitotuotteet - olet hoitanut ihoasi täysin väärin. Et ole hehkeä vaan rupsahtanut, mutta heidän ihmeaineet vievät kyllä rahasi talteen.... kauneutesi on kuitenkin katsojan silmissä. Ilmainen kauneishoito on myyntitilaisuus, jossa sinua manipuloidaan. Käytän OIKEIta kosmetologipalveluja ja ihmeitä ne ei tee, mutta hyvä olo ja kuulakkuus iholle tulee ainakin hetkeksi. Joka päivä vanhenet, anna rypyn tulla ja ole kaunis sisältä ja huoliteltu päältä mutt älä mene huijauksen uhriksi....

  • Maksoin 2400€ 10 kertaa hoitoja ja salklullinen voiteita. Kaikki hoidot hyvin hätäisiä ja viisi eri hoitajaa, en saanut ohjeita sinivalohoidosta. Tein kokeen, laitoin toiselle puolelle kasvoista lidlin voiteita (julkisissa testeissä hyvin arvostettuja hinnat 10€ paikkeilla), toiseen ainolasta saatuja voiteita. Kysyin ainolan hoitajilta (en paljastanut kummalla puolella oli ainolan voiteita), kumpi puoli näyttää paremmalta, aina tuli vastaus, että parempi oli puoli, missä olin käyttänyt lidlin tuotteita😁. Se siitä, hukkaan meni raha...sillä rahalla olisi saanut muualla parempaakin hoitoa😭😭😭😭😭

  • Voidaan keskustella tästä puljusta ja näistä voiteista ....mutta onko mitään saittia, missä voi ilmiantaa näitä huijaksia ilman pitkiä keskustelujatkoja...tai jotenkin, että hakusanalla löytyy se scam. Englanniksi niitä on. Kun näitä kauneusrahojasi kerääjät vieläki jatkaa tätä huijaustaan - ainakin 3 v- niin tuntuu kummalliselta, että mitään ei tapahdu. Tästä jutusta on ollut artikkeli seuralehdessä ja vauvapistekom palstalla ja ties missä, mutta mikään ei auta. Saa ne mun mielestä toimia mutta hinta olisi sitten 240 euroa siitä paketista. Siis se kysymykseni on: Miten tällaisista voi tiedottaa, jotta kaikki tietäisivät.

  • No nyt ne myy ihonhoitoa maksullisenakin

   Virkistävä ja puhdistava kasvohoito Kluuvissa -80%
   Ainola Kauneusklinikka
   Kluuvin kauppakeskus
   75,00€ alkuperäinen hinta ja nyt  15,00€
   Lähde offerilla.com

  • Ei nää mitään kasvohoitoja tee vaan myyvät 'omia' tuotteitaan ja palveluita tyhmille naisille!

   En suosittele! olkaa varovaisia ja 'ilmaisia lounaista ei ole' m' halusin näiden kommentien jälkeen kuitenkin käydä siellä millaista siellä oikeasti on.

   Noh siellä mut otti vastaa kevään ylioppilas 19 v nainen, mä luulin että hän on kosmotologi mutta sanoi olevansa kevään ylioppilas ja on käynny pari kuukautta Ainolan  järjestämä koulutus. Nää ei paljon kauneudesta tietävät vaan heidän palkkaa on provisio palkkaa ja heidän pitää saada myytyä pakettia tyhmille naisille. Heidän tuotteet ei eroa ruokakaupan tuotteista ja laitteet millä ne tekee ei edes näytetty. Kävi sääliksi ja snain lopuksi nuorelle naiselle miltä sinusta tuntuu huijata ja provisoida tuoteita naiselle mitä sä itse et käytä etkä usko niihin? Paukutin ovea ja lähdin!

  • Jees, täällä yksi, joka meni eilen lankaan, kun en tajunnut lukea etukäteen asioista. Siellä paikan päällä ei sitten ollut mahdollista ottaa selvää, mikä on oikea hintataso. Kosmetiikkatuotteiden hinta paljastui kotona sopimuksen takaa, jota ei näytetty, kuusi purkkia 1000€, hoitojen hinnastoa ei ole ollut missään näkyvillä.

   Tutkin asiaa, on mahdollista perua tilaus, jota ei vielä toimtettu, Hoitoja en ole saanut, kosmetiikkatuotteet on edelleen sinetillä suljettuja. Kilpailu- ja kuluttavirasto sanoo, että toimittamattoman tilauksen voi perua, ja myyjä voi vaatia kohtuullista vahingonkorvausta.

   • Pitääkö siis olla lääkärintodistus jos esimerkiksi vetoaa tuohon, että tuotteet allergisoi? Siitäkin huolimatta vaikka testi olisikin tehty.


   • Olisin kiinnostunut tietämään jos saat sopimuksen purettua. Minä mietin myös sitä kun hoitojen hinnoista en saanut mitään hinnastoa. Kyselin heiltä myös jälkikäteen, että onko näitä tuotteita muualla, mutta he sanoivat että ainoastaan nämä ovat yksinoikeudella heillä käytössä. Koitin myös kysyä mitä tarkottaa kliinisesti testattu, mutta sain epämääräisen vastauksen. Kuulema nämä on suunniteltu pohjoismaisille ihoille. Onko siis niin että on testattu jollain testiryhmällä jossa pohjoismaalaisia ihmisiä vai suoritetaanko testausta suoraan tässä klinikalla asiakkaille ja oireiden ilmennyttyä niitä kehitetään? Tutkin Yhdysvallassa olevaa Cosmetic Solutions Oy:tä joka siis valmistaa tuotteet. Heidän palveluihin kuuluu se että kuka tahansa voi kehittää oman tuotesarjan heidän kauttaan. Löysin myös tämän yrityksen työntekijöiden kirjoittelua jossa he eivät suositelleen työpaikkaa kenellekään. Näiden tietojen valossa ei paljon herätä luottamusta.


  • Olen käynyt 17 kk hoidoissa. Nyt tutkittiin, onko kasvojen iho esim. muuttunut kosteammaksi. Tutkimus osoitti, että iho on huonompi, kuin ennen hoitojaksoa. Nyt tuli sovittu ilmaisesta 1h laitehoidosta. Minulle sanoi eräs kosmetologi, että se ei ole hoito, vaan tuote-esittely. Tämän hoitojakson jälkeen olisi pitänyt ostaa 800€:n hoito, että luvattu tulos voisi nyt toteutua. Nyt vain riitti. En voi väittää, että hoito on huono, vaan se ei tuo luvattua tulosta, jota vakuutetaan, kun käyt hoitojakson. Lisäksi, koin ahdistavana, että koko ajan tyrkytettiin voiteita ym. Oikeasti en suosittele hoitojaksojen ostamista, jos nyt et halua kannatuksen vuoksi käydä. Iho ei muutu!

   • Sain myös puhelun kasvohoidosta jonne menin. Ilahduin kovasti tästä kutsusta enkä tietenkään tullut tutkineeksi mikä tämä paikka on etukäteen. Voiteita siveltiin nopeasti kasvoille ja mikroskoopilla näytettiin couperosaan taipuvaisen ihoni verisuonia ja leuassa olevia ihon epäpuhtauksia, mitä nyt varmasti luonnollisesti jokaisella on jonkin verran. Järkytyin verisuonista mitä peilistä näin. Ja minulle suositeltiin hoitojaksoa jolla näitä verisuonia pystytään hoitamaan pois. Paketin hinnaksi esiteltiin 1650 euroa jonka saisi jos sen ottaa siltä istumalta. He onnistuivat luomaan minulle tunnetilan jonka seurauksena allekirjoitin sopimuksen. Aloin tietysti katua ostostani kun poistuin klinikalta ja aloin tutkia yritystä, tuotteita ja muiden kokemuksia. Järkytyin todella paljon. Ihooni tuli allerginen reaktio parin päivän kuluttua. Kävin uudestaan klinikalla pakettiin kuuluvassa ihoanalyysissa jossa ei tullut mitään uutta tietoa. Ihoni kunto vastasi ikääni, ainut, että pakkasen aiheuttamaa kuivuutta oli poskissa. Ihoanalyysissä myös selvisi pisamat mitkä näkyvät ilman laitettakin. Ja ihoni on sekaiho jonka senkin asian tiesin. Varasin ihotautilääkärille ajan jossa kerroin hoidoista ja voiteista ja sain lääkärintodistuksen etteivät tuotteet sovi iholleni. Kasvojen pesuaineessa myös on ainesosan jota ihotautilääkäri ei suosittele kellekkään. Tämän jälkeen menin Ainolan klinikalle ja ilmoitin, että haluaisin purkaa sopimuksen. Paikalla ei kuulema ollut ketään kenellä olisin valtuutuksia keskustella sopimukseni liittyen, mutta he lupasivat soittaa. Sitten puhelun ja ilmoitin halustani purkaa sopimuksen lääkärin todistukseen vedoten. Tämä nuori tyttö tarjosi minulle vain uutta ekstra käynti, yhden ainoan tuotteen palautusta joka sisälsi kiellettyä ainetta. Yms. Puhelu kesti kauan koska halusin vain purkaa sopimuksen. Lopulta hän laittoi soittopyynnön korkeammassa asemassa olevalle henkilölle joka soitti seuraavana päivänä. Koska en saanut sopimusta purettua, sain neuvoteltua hinnasta pois sen pesuaineen ja he laittoivat maksu ajaksi 24 kk. He tarjosivat lisäksi ylimääräistä laitehoitoa mutta pyysin että sen ylimääräisen voisi vähentää hinnasta. No lopulta he eivät vähentäneet ylimääräistä vaan jo sopimukseen kuuluvista hoidosta olevan käynnin mutta en jaksanut alkaa enää väittelemään, koska sanoin vaan heille etten halua heidän tuotteita enkä hoitoja koska heidän luona käynti tuntui jo työnä käynniltä. Minulle vain sanottiin että aikuiset ihmiset pitää pystyä tekemään päätöksiä ja olen sen sopimuksen allekirjoittaessa tehnyt. Minusta myynti tyyli on törkeää ihmisten hyväksi käyttöä jossa ihmisiä manipuloidaan saamalle heidät tunnetiloihin jonka aikana ei osaa ajatella järkevästi. Itselläni on ollut takana vaikea masennus jakso ja juuri voinut muutaman kuukauden paremmin mutta tämä kokemus sai aikaan voimakkaan ahdistuskohtauksen taas muistutti tästä sairaasta maailmasta missä ihmisiä köytetään kylmän viileästi hyväksi. En ole vieläkään avannut purkkeja siinä toivossa jos vielä olisi mahdollista päästä tästä kokonaan eroon ja unohtaa koko sotku. Ainakin laitoin puhelinmarkkinointi eston voimaan joiden listoilla myös kyseinen yritys koreili.


  • Sain myös puhelun kasvohoidosta jonne menin. Ilahduin kovasti tästä kutsusta enkä tietenkään tullut tutkineeksi mikä tämä paikka on etukäteen. Voiteita siveltiin nopeasti kasvoille ja mikroskoopilla näytettiin couperosaan taipuvaisen ihoni verisuonia ja leuassa olevia ihon epäpuhtauksia, mitä nyt varmasti luonnollisesti jokaisella on jonkin verran. Järkytyin verisuonista mitä peilistä näin. Ja minulle suositeltiin hoitojaksoa jolla näitä verisuonia pystytään hoitamaan pois. Paketin hinnaksi esiteltiin 1650 euroa jonka saisi jos sen ottaa siltä istumalta. He onnistuivat luomaan minulle tunnetilan jonka seurauksena allekirjoitin sopimuksen. Aloin tietysti katua ostostani kun poistuin klinikalta ja aloin tutkia yritystä, tuotteita ja muiden kokemuksia. Järkytyin todella paljon. Ihooni tuli allerginen reaktio parin päivän kuluttua. Kävin uudestaan klinikalla pakettiin kuuluvassa ihoanalyysissa jossa ei tullut mitään uutta tietoa. Ihoni kunto vastasi ikääni, ainut, että pakkasen aiheuttamaa kuivuutta oli poskissa. Ihoanalyysissä myös selvisi pisamat mitkä näkyvät ilman laitettakin. Ja ihoni on sekaiho jonka senkin asian tiesin. Varasin ihotautilääkärille ajan jossa kerroin hoidoista ja voiteista ja sain lääkärintodistuksen etteivät tuotteet sovi iholleni. Kasvojen pesuaineessa myös on ainesosan jota ihotautilääkäri ei suosittele kellekkään. Tämän jälkeen menin Ainolan klinikalle ja ilmoitin, että haluaisin purkaa sopimuksen. Paikalla ei kuulema ollut ketään kenellä olisin valtuutuksia keskustella sopimukseni liittyen, mutta he lupasivat soittaa. Sitten puhelun ja ilmoitin halustani purkaa sopimuksen lääkärin todistukseen vedoten. Tämä nuori tyttö tarjosi minulle vain uutta ekstra käynti, yhden ainoan tuotteen palautusta joka sisälsi kiellettyä ainetta. Yms. Puhelu kesti kauan koska halusin vain purkaa sopimuksen. Lopulta hän laittoi soittopyynnön korkeammassa asemassa olevalle henkilölle joka soitti seuraavana päivänä. Koska en saanut sopimusta purettua, sain neuvoteltua hinnasta pois sen pesuaineen ja he laittoivat maksu ajaksi 24 kk. He tarjosivat lisäksi ylimääräistä laitehoitoa mutta pyysin että sen ylimääräisen voisi vähentää hinnasta. No lopulta he eivät vähentäneet ylimääräistä vaan jo sopimukseen kuuluvista hoidosta olevan käynnin mutta en jaksanut alkaa enää väittelemään, koska sanoin vaan heille etten halua heidän tuotteita enkä hoitoja koska heidän luona käynti tuntui jo työnä käynniltä. Minulle vain sanottiin että aikuiset ihmiset pitää pystyä tekemään päätöksiä ja olen sen sopimuksen allekirjoittaessa tehnyt. Minusta myynti tyyli on törkeää ihmisten hyväksi käyttöä jossa ihmisiä manipuloidaan saamalle heidät tunnetiloihin jonka aikana ei osaa ajatella järkevästi. Itselläni on ollut takana vaikea masennus jakso ja juuri voinut muutaman kuukauden paremmin mutta tämä kokemus sai aikaan voimakkaan ahdistuskohtauksen taas muistutti tästä sairaasta maailmasta missä ihmisiä köytetään kylmän viileästi hyväksi. En ole vieläkään avannut purkkeja siinä toivossa jos vielä olisi mahdollista päästä tästä kokonaan eroon ja unohtaa koko sotku. Ainakin laitoin puhelinmarkkinointi eston voimaan joiden listoilla myös kyseinen yritys koreili.

  • Tuotteet varmasti hyviä, mutta jos haluaa rentouttavaan kasvohoitoon ei todellakaan kannata Ainolaan mennä .. Fyysisesti voin pahoin kun sieltä lähdin. Jotain todella outoa kys paikassa on.

  • Minulle soitettiin myös ja kutsuttiin. Sanoin puhelimessa, että käytän vain sertifioitua luomu- ja luonnonkosmetiikkaa. Minulle vakuutettiin, että nämä tuotteet ovat sellaisia. Paikan päällä alkoi agressiivinen markkinointi jo ennen kuin olin edes tutustunut tuotteisiin. Mitään luomu merkkejä en löytänyt purkeista ja kun luin ainesosat eli INCI:n niin olivat täynnä kaikkea haitallista mitä en todellakaan laita iholleni. Häippäsin siitä sitten en jäänyt ihonhoitoon.

  • Olen itse käynyt Ainolassa nyt 3 kertaa hoidoissa ja käytän osittain heidän MERE-tuotesarjaansa. Mun kokemus on ihan erilainen kuin yllä olevien. En kokenut ensimmäistä käyntiäni millään tavalla painostavana. Minulle esiteltiin tuotteet ja kerrottiin mitä hoitoja saisin tuohon hintaan. Siskoni on käynyt jo pitkään Ainolassa, joten tiesin mitä odottaa. Henkilökohtaisesti minusta on vähän outoa, että aikuiset ihmiset sanovat että ottivat paketin "koska painostettiin". Eikö jokaisella ole kyky sanoa ei? No, meitä on moneen junaan ja näköjään osa jää asemalle. Tähän mennessä olen itse ollut varsin tyytyväinen.

   • Viime viikolla soitettiin ja kävin tänään kasvohoidossa. Minäkin ihmettelen tätä mustamaalausta ja melkein sen vuoksi peruin ajan. Jo tekstiviestissä oli ilmoitus kauneuskonsultoinnista, joten oli selvää, että mainostavat tuotteitaan samalla.

    Erittäin mukava ihminen, eikä missään vaiheessa painostanut ostamaan. Kertoi vain hoidoista. Kerroin suoraan, etten ole mikään rasvojen käyttäjä, vaan hyvin laiska sen suhteen. Tässä iässä on kuitenkin jotain rasvaa käytettävä, joten Erisan on riittänyt.

    Ihon puhdistus, kasvovesi, kuorinta ja ihonaamio + rasva lopuksi. Pienen näytteen yövoiteesta sain mukaani.

    Jos ostan auton tai asunnon, niin kyllä haluan tietää kaiken mahdollisen, joten ihan täysin verrattavissa käyntiin klinikalla.

    En ole tunteiden vietävissä tai edes yritä luoda kuvaa siitä, että toinen painostaa ostamaan, koska se ei ollut totta. Teen itse ostopäätökset ja osaan sanoa EI, jos on liian kallista kukkarolleni.

    En siis ostanut pakettia laitehoitoon, jonka olisi pystynyt lyhentämään kuukausittain, ei siis kerralla olisi tarvinnut maksaa koko summaa.

    Anonyymi, olin myös positiivisesti yllättynyt hyvään, asialliseen palveluun. Mainitsin, ettei kokemus ollut lainkaan sellainen, joista luin keskustelupalstoilta.


  • Olen käynyt Ainolassa kaksi kertaa hoidoissa ja käyttänyt heidän tuotteita noin pari kolme viikkoa. Kasvoni on alkanut kirveltää poskista ja silmän alla kuivettumaa. Mistähän voisi johtua.

   • AINOLASTA Kluuvissa. Olen mennyt lankaan syksyllä 2019 kun mainostettiin ilmaista naamahoidon kokeilua. Tosiaan siellä vaan läntättiin jotain ihan vähän kasvoille ja kokemukseni on oikeasti sellaisia, mitä on täällä kirjoitetuista pahimpia. Melkein työnnettiin tekemään sopimusta vaikka sanoin selvästi, että kotona käyn ennen loppuun nykyiset hyvät tuotteet ja pohdin rauhassa asia. Aloitin kuitenkin sen yberkalliin hoidon. En saa selvä, mikä siellä maksaa noin paljon ja miksi. En uskalla myös kysyä, koska suhtautuminen on hyvin jyrkkä. Mulla oli oma hoitaja siellä, ihan hyvä ihminen, hemmotteli ja puhui kauniita. Sen takia kuitenkin kestin sen kauhean hinnan. Olimme sopineet, että hän hoitaa kaikki mun hoidot. Sitten tapahtui näin, että kävin kaksi viikkoa sitten hoidossa. Siellä olikin sijainen kuka ei osannut sanoa nimeni, sitten kun korjasin, väänsi naama työkaverilleen ja luuli, että en nähnyt. Hän oli epämiellyttävä koko olemukseltaan ja hänen hoitoa ei voi verrata oman hoitajaan. Itkin loukkaantuneena melkein koko kivulian hoidon ajan. Kun teet töitä ihmisten kanssa koskettamalla vierasta ihoa, niin kunnioitus olisi kohdallaan. Kyseinen henkilö ”keitti” laitteella mun ihoa kaulan alueella, mitä en huomannut ennen, kun kotimatkalla. Kaksi viikkoa on mennyt, kaulalla on edelleenkin punaiset jäljet, otin toki kuvat ja videon samalta päivältä ja myöhemmin. Tätä hoitoa mainostetaan sellaisenaan, että voi jatkaa ihan normaalia elämä heti sen jälkeen ja mitään ei näkyy päältäpäin. Edellisellä kerralla ei tosiaan näkynyt. Nyt MITEN VOIN MENNÄ SINNE VIELÄ TÄMÄN JÄLKEEN. Miten sellainen on kauneushoitola, missä sotketaan sun iho? Suuresta rahasta omasta lompakostaan. En oikein tietä mitä tehdä. Jos joku on menossa niitten kanssa oikeuteen, tulen kanssa. Ja ei tarvitse sanoa, että olen tyhmä, olen tosiaan. Tyhmyys on aina omansa eikä muitten.


  • Olisin itse kovasti kiinnostunut tietämään mitenköhän Ainolan kauneusklinikka on muuttanut saadun KKV:n päätöksen jälkeen markkinointiaan?
   Itse ostin kyseisestä yrityksestä hoitoja ja tuotteita olen kuitenkin vannoutunut luonnonmukaisten kosmetiikkatuotteiden käyttäjä mutta koska mainoksessa jota kautta klinikalle itse ajauduin kerrottiin että tuotteet ovat luonnonmukaisia, kuten myöskin heidän instagram ja facebook sivuillaan sekä useissa heidän jakamissaan mainoksissa näin ollen päädyin kokonaisuuden itselleni hankkimaan. Kun sain tuotekassin kotiin aloin tarkemmin tutkia raaka-aine sisältöä mm. puhdistustuote sisältää dmdm-hydatoiinia joka on formaldehydiä vapauttava aine,joka on yleisesti kiellettyjen aineiden listalla kun puhutaan luonnonkosmetiikasta. Puhdistustuotteen toinen raaka-aine joka pisti silmään oli methylchloroisothiazolinone jonka käytöä kosmetiikassa on rajoitettu sekä cosmetics europe antoi jo vuonna 2013 suosituksen lopettaa kyseisen aineen käytön iholle jätettävässä kosmetiikassa. Lääkärilehdessä (ssl45/13) julkaistun artikkelin mukaan TYKS:ssa
   testatuita potilaista 12.6% oli kyseiselle aineelle herkityneitä, joten kyseinen aine on myös herkästi allergisoiva.
   Kun soitin Ainola kauneusklinikalle ja pyysin saada palauttaa tuotteeni ja ostetun kokonaisuuden sain vastaukseksi että palautukseen tarvitaan lääkärintodistus ja etteivät he ota kantaa tämmöisiin asioihin. En myöskään saanut useista yrityksistä huolimatta vastausta kysymykseen miten heidän tuotteensa joita mainostetaan luonnonmukaisena eroaa niinsanotusti tavallisesta kosmetiikasta.

   Miten on siis mahdollista että tuotteita ei saa palauttaa yritykseen vaikka kuluttajasuojalaki nimenomaa kieltää ”markkinoinnissa tai asiakassuhteissa ei saa antaa harhaanjohtaviatietoja , jos tiedot ovat omiaan johtamaan siihen että kuluttaja tekee ostopäätöksen tai muun kulutushyödykkeen liittyvän päätöksen, jota hän ei ilman tälläistä markkinointia olisi tehnyt”.Tästä kyseisen pykälän rikkomisesta on ainola kauneusklinikka saanut päätöksen 25.8.2017 ja silloin sitoutunut muuttamaan toimiaan, näin ei nähtävästi ole tapahtunut....
   Miten Suomessa vuonna 2019 tämmöiseen ei puututa?
   Nyt Itse joudun hakemaan kuluttajasuojan kautta purkua tehtyyn kauppaan kun kyseinen yritys ei siihen muuten suostu.

  • Olin tänään maksuttomassa hoidossa. Loppufiilikset aika neutraali- oli juttuja joista tykkäsin ja sellasia josta tuli vähän sellanen fiilis että nyt mua yritetään huijata.

   Plussaa:
   1. Kasvohoito oli oikeasti ilmainen - ei mitään puolen kasvon temppuja.
   2. Hinnoista puhuttiin avoimesti aika nopeasti.
   3. Mua kuunneltiin, eikä vaan myyty.
   4. Sain yövoiteen kokeilukoossa, koska sellainen puuttuu kotihoitotuotteista senkin jälkeen kun lähdin ostamatta.

   Negoja
   1. Vahva olettamus että olen ostamassa jotain ensihetkestä lähtien.
   2. Eka kerta ärsytyskynnys ylittyi tää kun myyjä sanoi että kotihoidossa pitäisi olla heidän tuotteita myös mukana. Kuitenkaan tuotteiden ylivoimaisuudesta ei oltu esitetty mitään todisteita.. ainoastaan se, että tuotteet on heille kehitetty
   3. Myyntiä kysyttiin ennen kun tuotteita oltiin edes myyty kunnolla. Itse asiassa lähdin ymmärtämättä tuotteiden ylivoimaisuutta.
   4. Iso ärsytys /linssiinviilaamisfiilis tuli siitä että päätös olis pitänyt tehdä heti saadakseen jonkun usean sadan euron alen.

  • Tyrkyttivät kassin tuotteita, ja laittoivat laskut kotiin; 2500e.
   HIFU hoidosta, jonka tulokset ovat NOLLA.

  • Kävin myös täällä ilmaisessa kasvohoidossa ja konsultaatiossa.
   Aivan kamala kokemus. Ei sinällään itse hoidossa ollut mitään mutta aivan järkyttävää kuraa.
   Olen koko elämäni saanut kehuja ihostani ja kuinka hyvässä kunnossa se on. Tuolla sain kuulla niin kovan listan mitä kaikkea ihoni pn:löysä, maksa läiskiä, pigmenttihäiriötä yms lista niin pitkä etten jaksa kirjoittaa. Toki heidän vuoden hoito korjaisi kaiken tämän. Meinasin poistua paikalta itkien mutta päätin kiltisti kuunnella setin loppuun asti.
   Lopussa siveltiin jollain kapistuksella naamaa voiteen kera, ehkä kymmenen minuutin verran. Hyvin turhaa.
   En lähtisi pistää omia rahojani moiseen settiin. Vaikea uskoa että 'ultralla' saisi poistettua luomiani naamaltani jotka 'kosmetologi' nimesi maksaläiskiksi. Kerroin analyysin jälkeen että kävin ihotautilääkörillä viime viikolla ja tiedän tasan tarkkaan mitä naamassani on.

  • Kävin just 1 10.19 siellä ja oli mukava työntekijä. Kyllä yritti väkisin myydä mutta ei siihen tarvinnut suostua varsinkin kun mull ei ollut rahaa . Mulla ei ollut varaa maksaa paikan päällä joten totesin että, miksi eivät selittää puhelimessa kun,tarjoavat ilmaista hoitoa jotta ihmiset päättää mitä tehdä ennen kun tulevat paikan päälläe ? eikä paikalla tarvii päättää ottaako paketin vai ei. No hän vastasi että, oli tarjous heillä. Mun mielestäni hyvä hoito oli, kasvot olivat silee. Kysyin myös että, onks heille yksinkertaisia hoitoa mihin voin varata ajan silloin tällöin eikä mun tarvi sitoutua tähän vuoteen niin vastasi ei! Lähden sieltä ja luin bussissa netistä palautteet 😀. Olin hyvin iloinen etten, ottanut paketin.

  • Tyhmänä päädyin allekirjoittamaan sopimuksen ja samana iltana tuli paha allerginen reaktio :( onko kokemuksia sopimuksen peruuttamisesta?

  • Onneksi luin tämän ketjun viestit, minulla olisi huomenna ollut ilmainen kasvohoito - peruutin ajan enkä todellakaan aio jalallanikaan astua kyseiseen laitokseen. Järkyttävää huijausta!

  • Huijausta. Heidän ideana on yrittää vakuuttaa että sinun iho on huono (kaikkia ongelmia löytyy) ja ostopäätöksen tekeminen hyvin lyhyessä ajassa. Hoidoista ei varmasti ole haittaa, mutta jos menet sinne, sinun asema ei ole kovin hyvä heidän toimintansa vuoksi. 2000 euron päätös tunnissa, tuleehan siitä huijattu olo. Ihme, että siskot suostutte tähän.

  • tänään tuli soitto kyseisestä laitoksesta, että tarjoavat ilmaista tunnin mittaista kasvohoitoa, johon kuuluu kaikenlaista kaiketi ns iho-ongelmien toteamista. kiitos teille, jotka olette tänne kommentoineet: varmasti voi olla tästä klinikasta hyviäkin kokemuksia mutta nuo tuotepakettien hinnat ultraäänilaitteineen tuntuvat ylimitoitetuilta. Kosmetiikkaa myydään nykyään jos minkälaista ja loppujen lopuksi pärjää ilman kalliita tuotteita. Plastiikkakirurgi on se, joka saa pysyvämpää muutosta aikaiseksi.
   Toivon kuitenkin, että te, jotka olette tuotepaketteja ostaneet, teille on hyötyä paketin tuotteista niin että itse olette tyytyväisiä.

   • Olen ollut jo monta vuotta kanta-asiakkaana ja olen erittäin tyytyväinen niin tuoteisiin, palveluun ja varsinkin tuloksiinkin. Tähän mennessä olen käynyt oxypro ja velashape hoidoissa ja kasvojeni ilme on muuttunut täysin, parempaan, juonteet selkeästi siloittuneet eikä ole enää niin väsyneen näköinen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olen ollut jo monta vuotta kanta-asiakkaana ja olen erittäin tyytyväinen niin tuoteisiin, palveluun ja varsinkin tuloksiinkin. Tähän mennessä olen käynyt oxypro ja velashape hoidoissa ja kasvojeni ilme on muuttunut täysin, parempaan, juonteet selkeästi siloittuneet eikä ole enää niin väsyneen näköinen.

    Moi deshelin/ainolan kauneusklinikan työntekijä. Onko kiva kusettaa asiakkaita? Itse ollut töissä siellä ja naurattaa koko paska. En astuis jalallanikaan sinne. Onnea teille!


   • Samat "MERE" tuotteet on Amazonissa myynnissä 3kpl paketti 128$, ainoalla erolla että on laitettu omat tarrat päälle. :D Eli maksakaa vaan "Suomalaisille suunnatuista" tuotteista reilut 200€ purnukka :D
    Mene amazon.com sivulle ja laita hakuun Private Label skin care -Anti-Aging Natural Purifying Treatment - Apply Your Own Label- 3 Pack
    Näet sen itse, samat purnukat.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Moi deshelin/ainolan kauneusklinikan työntekijä. Onko kiva kusettaa asiakkaita? Itse ollut töissä siellä ja naurattaa koko paska. En astuis jalallanikaan sinne. Onnea teille!

    Samat "MERE" tuotteet on Amazonissa myynnissä 3kpl paketti 128$, ainoalla erolla että on laitettu omat tarrat päälle. :D Eli maksakaa vaan "Suomalaisille suunnatuista" tuotteista reilut 200€ purnukka :D
    Mene amazon.com sivulle ja laita hakuun Private Label skin care -Anti-Aging Natural Purifying Treatment - Apply Your Own Label- 3 Pack
    Näet sen itse, samat purnukat.


  • Huijausta koko juttu.Myyvät niitä samoja "laadukkaita mere tuotteita " puhelimitse 25e yövoide ja päivävoide yhteensä ja itsekin tilasin ihan kokeillakseni ja molemmat jäivät käyttämättä koska ihoni kirveli ja tuntui kuin joku kalvo olisin jäänyt päivävoiteestakin.Omistaja on virolainen Sven Piper.

  • Ainolassa tehdään kanvohoitoja niille jotka uskaltaa mennä vaikka korona jyllää !!!

   • Nyt olis parempi jättää nämä kauneudenhoidot väliin, kerkee hoitaa myöhemminkin ,tai hoitaa itse, korona jyllää nyt täydellä vauhdilla.


  • Itse epäilin heti. Kuka ihme järjestää kauneudenhoitoja näin korona-aikana ja valmiuslain aikaan? Sain siis puhelun ja pyysin tyttöä poistamaan nimeni heidän listoiltaan. Olivat varanneet minulle ajan etukäteen, Todella outoa touhua. Vaadin tietää mistä ovat tietoni saaneet ja tänään aion siellä sivulla kipaisemassa ettei minun numeroani mihinkään suoramarkkinointiin enää lähetetä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat - Ei v-ttu nyt!

   Sanna Marin Ylellä: Uusimaa avataan 19. huhtikuuta, jos tartuntamäärät tasaantuvat https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/0701fdf9-a761-44ec-9579-40a
   Maailman menoa
   193
   7714
  2. Paikallislehden kohulööppi

   Olipas kuhmolainen tekaissut jutun paikallisesta yrittäjästä. oikein etusivulle ja jatkoa sisäsivulle puolenaukeaman verran. Pyhää närästystä täynnä o
   Kuhmo
   9
   1005
  3. Suomen laajin nettiale on avattu!

   Hei ihanat keskustelijat, Elämme toden totta erikoisia aikoja, toivottavasti kaikki olette pysyneet terveinä ja pystyneet nauttimaan kevään auringost
   Suomi24 Blogi ★
   6
   712
  4. Hoitaja tuonut koronan Espanjasta?

   Lieneekö tieto oikea?
   Kiuruvesi
   33
   659