Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mitä vanhempi sitä parempi

Paapuski

7

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 03O3

      Sitä en tiedä tykkääkö tytöt vanhemmasta miehestä mutta se pitää sanoa että alle 20 vuotiaina ne ainakin tykkää rakastella. Alle 20 vuotiaista rakastelu on jännää ja kivaa ja ne pitää siitä. Mutta jotain tapahtuu sen 20 ikävuoden jälkeen kun melkein jokainen alkaa esittään vaatimuksia ja näkemyksiä. En ymmärrä mihin se rakastelun ilo haihtuu? Minä pidän rakastelusta edelleen, vaikka vanhempi olenkin jo.

      • parikymppinennainen

        No ite oon vähäse yli 20 ikäne ja ite tykkään huomiosta ja rakastelusta. Se riippuu mitä o kokenu sitte tai jottai mistäpä sitä tietää.


    • TIfggQz

      Vai ilotyttö paljastaa. Mutta eihän sellaisen kanssa edes voisi ehdä juuri mitään tautiriskien vuoksi. Mitä se erootinen nautiskelu sellaisissa olosuhteissa muka on.

    • yleistäminen_on_out

      Höpö höpö, ikä on vain numeroita. Eniten vaikuttaa kuitenkin se, että ajatukset, huumori, kemiat ja kaikki muukin osuu yksiin, oli iät mitä tahansa.

      • PASTORIPORNO

        Aamen!


      • sairastatouhuanykysin

        Kyllä ikä on muutakin. Ei 70 v mies ja 25 v nainen ole pariskunta, vaan siinä on hoivaamisen tarve esillä ja kotiapulainen miehen mielessä ja naisella on mielessä miehen rahat ja omaisuus.
        Minusta tuommonen suhde on sairas.

        Nykysin vaan on taas tullut muodiksi että ikä ei muka merkkaa mitään, mutta kyllä merkkaa. Yksi kun aloitti tän buumin että ikäeroa voi olla vaikka 50 v niin usea typerys seuraa perässä.

        Ajatukset ja huumori ym pitää olla lähellä toisiaan ja puoliso pitää olla lähellä omaa ikää.
        Iso ikäero ei ole enää rakkautta vaan jotain sairasta ja hyväksikäyttöä puolin ja toisin.
        10 v ikäeron hyväksyn mutta siinä on sitten jo raja. Miehet ovat naista 10 v henkisesti naista jäljessä ovat lapsellisia ja avuttomia, mutta se on jo raja. MIes voi olla 10 naista vanhempi mutta nainen ei.
        On järkyttävää ja sälittävää katsoa julkisuuden henkiläitä joilla on hirmusia ikäeroja, siinä haetaan jo nostetta menestykselleen ja julkisuutta ei niinkään muuta. Sairastahan se on.

        Ikä pitää olla suht kohta sama muuten ei ajatukset toimi keskenään ja tulee mieleen enempi vanehemmuss ja lapsi asetelma kuin pariskunta.


    • Tykkään_oma_ikäsistä

      En allekirjoita

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1400
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1307
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe