Microblading Turku??

Moi,

Onko jollain kokemuksia Microbladingista Turun seudulla?
Onko Turun lähistöllä joku hyvä mesta mitä suosittelette/ette ollenkaan suosittele?
Puhun siis kulmien kestopigmentoinnista :)
Ilmoita


Samaa tiedustelisin, mahtaako Turusta löytyä? Carissimalta en löytänyt ennen jälkeen kuvia että tietäisi millainen tulos ja Eenafitissä maksoi
vahvistuskäyntikin erikseen.

Onko muita paikkoja?
Ilmoita
Itse kävin Wiimalla (Wiima Brows) Verkahovissa. Tykkäsin kovasti ja oli ihan ok hintainen, 290 euroa kaikkinensa. Hyvin löytyi ennen/jälkeen kuvia ja asiakaspalautteita nettisivuilta ja facesta. Enää ei tarvii meikata, oon tosi tyytyväinen :)
Ilmoita
Minä kävin Turussa sellaisessa paikassa kuin Queenie Beauty ja olen tosi tosi tyytyväinen lopputulokseen. Hän on uusi tekijä alalla, mutta lopputulos oli todella hieno. Herttainen ja ystävällinen tekijä ja ainakin vielä teki tarjoushintaan kun haluaa referenssejä. Mutta kyllä näistä maksaisin ihan normi hinnankin. En enää osaisi olla ilman näitä kulmiani niin paljon ne helpottavat elämää. Suosittelen todellakin. Hänellä on paljon myös kuvia töistään ja niitä näytti löytyvän myös FB:stä.
Ilmoita
Seurattuani paljon eri tekijöiden töitä, päädyin lopulta wiimabrowsiin ja nyt olen huoliteltu aamusta iltaan:) Aluksi toki jännitti, mutta aika nopeasti huomasin olevani ammattilaisen käsissä, joka rauhoitti mieltäni, sekä saamani esipuudute teki toimenpiteestä miellyttävän. Pari kaveria on käynyt myös sen jälkeen kun kerroin Wiimasta ja ovat olleet myös tosi tyytyväisiä. Voin suositella.
Ilmoita
Wiimalla minäkin, voin lämpimästi suositella.
Ilmoita
Mä olen myös tutkinnut paljon turun tekijöitä.. mun lähtökohta on karvaton alien ja sen takia katsoin tarkaan tekijöiden työt. Päädyin Daina Beauty kun hänellä näkis olevan paljon samankaltaisia alieleita kun minä. Työn jälki oli mahtava! Huolellinen ja vastuulinen tekijä. Käytiin tarkaan kaikki vaiheet alku-ja loppukeskustelulla ja mikä mahtavin oli ettei sattunnut. Turhaa minä jännitin.
SUOSITTELEN!!
Hänellä on insta ja fb
Ilmoita
Mä kävin kesäkuussa yhdellä toisella tekijällä laittamassa kulmat.. väri ei pysynnyt kolmannen vahvitus kerran jälkeenkään. Ystäväni kävi Daina beautyssa ja kehuja tuli.. minulle ehdotettiin nanomicrobladingi, joka on hyvä rasvaiselle iholle. Terä menee jotenkin syvemmälle ihoon koneen kanssa. Samalla laitettin shadingiä päälle niin saatiin meikatumman näköiset kulmat. 2 käynillä saatiin väri pysymään . Suosittelen! 😊
Ilmoita
Suosittelen Dainabeautya, nuori vietnamilainen asiantunteva nainen. Tekee työnsä tarkasti ja ammattimaisesti. Mulla vanha kestopigmentointi alla ja hän korjasi kulmani. Yks vinkki kaikille, KYSYKÄÄ VÄLITYÖT!! kuvat mitä netissä on, ovat heti toimenpiteen jälkeen otettuja eli varsinainen lopputulos ei ole valmis.. mä valitsin Dainan koska hänellä oli paljon kuvia välitöistä facessa. Siitä näet miten väri ym pysyneet. Mulla muutamat ystävät käyneet täällä ja sain suosituksen tänne. Oon kuullut aika paljon, että jotkut tekijät jolla ei ole kokemusta niin joko menevät terän kanssa liian syvälle ihoon ja väri leviää ja suttaantuu. Kantsii Tsekata tarkkaan minne menee.. Tämä nainen tekee kotona kotistudiona ihan laillisesti, puhtaat ja siistit työtilat.
Ilmoita
Mä kävin Minnalla Unikbrowsilla ja oon ollut tosi tyytyväinen lopputulokseen. Sain luonnolliset ja kauniit kulmat, joissa väri on pysynyt hyvin! Hintakin taitaa olla yksi edullisimmista, maksoin kulmista 200€.
Ilmoita
Onko Wiima Brows vielä toiminnassa kun ainakaan sivuilla oleva kalenterivaraus ei toimi?
Muutenkin ei saa yhteyttä.
Ilmoita
Ite kans koittanu tonne wiimaan olla yhteydessä, ei toimi nettiajanvaraus, puhelin on kiinni ja sähköpostiin ei vastata -.-
Ilmoita
Itse etsin myös Wiimaa, sillä olen vahvistusta vailla ja kulmat jo maksettu..
4 VASTAUSTA:
Mulla on sama tilanne Wiiman kanssa. Vahvistus tekemättä enkä saa yhteyttä. Onkohan hänelle sattunut jotain vakavaa? Täytynee mennä muualle vahvistukseen; muuten menee tehty työ hukkaan.
Työkesken kirjoitti:
Mulla on sama tilanne Wiiman kanssa. Vahvistus tekemättä enkä saa yhteyttä. Onkohan hänelle sattunut jotain vakavaa? Täytynee mennä muualle vahvistukseen; muuten menee tehty työ hukkaan.
Itsekin menen muualle vahvistukseen. Olen ollut kuluttaja-asiamieheenkin yhteydessä ja sieltä sanottiin, että Wiiman täytyy korvata keskenjäänyt työ eli säästä kuitit yms. Toivottavasti ei mitään vakavaa ole sattunut..
Voi ei, harmillista kuulla ettette ole saaneet Wiimaan yhteyttä, toivottavasti saatte asian pian kuntoon! Hain juuri netistä palautteita Microbladingista Turusta ja muutama kk aiemmin lukeman perusteella Wiima Browsin piti olla hyvä paikka. Olin juuri varaamassa hänelle aikaa, mutta taidanpa jättää väliin. Olisiko muita suosituksia Turun paikoista?
Oletko yrittänyt tavoittaa häntä, mitään selitystä?
+Lisää kommentti
Mä sain niin hienot kulmat Dainalta enkä voisi olla tyytyväisempi. Mulla oli vaihtoehtona Wiima, 2. Linja tai AnnikaKakko mut Anikkalle oli vaikea saada aikaa ja matka helsinkiin mietitytti. Wiiman tosin en saanut yhteyttä. Dainalla paljon työnäytteitä. Itse omin vaaleita kulmia ja hänelle mä halusin kun kuvista löytyi paljon vaaleita kulmia mitä hän on tehnyt. Suosittelen!
Ilmoita
Ei tosiaan saa Wiima Browsiin yhteyttä... nyt on Face-sivukin poistettu ja eiköhän kohta poistu tuo www-sivukin. Kyseisellä nimellä ei myöskään löydy YTJ:stä mitään. Eikä henkilön nimi ole kyllä Wiima, mikä se on, olisi kiva tietää. Olisi kyllä ollut suotavaa hoitaa sovitut diilit ja ainakin kertoa että mitkä ne paikat on Helsingissä mitä hän suosittelee, niinkuin sivuillaan lupaa. Muualle on mentävä ja olen mykistynyt että miksi ei voi rehellisesti vastata että on lopettanut toiminnan.
2 VASTAUSTA:
Hei samassa tilanteessa, vahvistuksia ei tehty vaan peruttiin, ikinä ei otettu yhteyttä ja mutta rahat kelpasi. Hänen nimensä taitaa olla wiima Mäkinen, tai y-tunnuksen mukaa toiminimestä vastaa Tepsa Tarutuuli, ja tämä tekijä on kuulemma kunnossa eli älkää kuvitelko että tässä olisi nyt kyse siitä että hänelle olisi jotakin sattunut. Todella törkeää ja aion saada rahani takaisin, vaatikaa myös te joilla jäi rahat tänne!
No siinähän se nimi on sitten. Todella harmillinen juttu, hoitaisi nämä pois tavalla tai toisella, tämä on tosi tylsää tämmöinen :P
+Lisää kommentti
Mä yhdyn yllä olevien kanssa ja suosittelen myös Dainaa. Iloinen ja positiivinen nainen, joka osaa tehtävänsä. Tietää mitä tekee ja tekee kunnolla!
Ilmoita
Saiko joku rahansa Wiimalta takaisin? Itse en ole vielä saanut, vahvistus jäi siis tekemättä. Mietin tässä vain kuinka paljon jaksan nähdä vaivaa asian eteen vielä.
3 VASTAUSTA:
Onko joku käynyt AO browsissa Turussa?
En ainakaan minä ole saanut rahoja takaisin, onko sattumoisin muita wiiman huijaamaksi joutuneita? Harmittaa kyllä paljon hänen toimintansa ja esitys.
Mea44 kirjoitti:
Onko joku käynyt AO browsissa Turussa?
Onkohan kenelläkään kokemusta AOB:ta??
+Lisää kommentti
Oon kans aatellut ottaa microblandingia, mut nyt täytyy miettii uudemman kerran laittaako sittenkään. Ystäväni kävi Dainalla kun kuullut paljon kehuja. Väri lähti heti samalla viikolla ja kulmat epäsymmetriset. Vahvistuksen jälkeen epäsymmetrisyys vaan korostu. Onko muilla vastaava kokemus? Mis kävitte?
Ilmoita
Soul Sisters, Brahenkatu 9, Turku. Huippu palvelu & tulos!
Ilmoita
Täällä Dainan loihtimat kulmat. Huippu osaava! Mä vähän alkuun ennakkoluuloisesti miettisin kun hän tekee kotona ( mielikuvituksena jossain keskellä olkkaria 😂😂) onko osaava ja ammattilainen mutta yllätyin kuinka hieno kauneushoitola hänellä on. Iso ja avara odotustila ja työskentelytila erikseen. Siellä taitaa olla toinenkin tekijä, joka tekee muita hommia hänen kanssaan. Todella mukava ja suloinen nainen. Suosittelen!
Ilmoita
Kauhuissani katson kommentteja että Dainaa suositellaan! :O

Sehän tekee kulmat suoraan muotista, ne on kaikki ihan saman näkösiä ns. "palkkikulmia", ei yhtään persoonallisuutta. Viimeinen paikka missä itse ottaisin. Lisäksi se ei kuuntele toiveita tai jos sanoo, ettei oikein tykkää jostain, niin suuttuu heti. Hänen työtään ei sitten todellakaan arvioida! Jos kaikki menee kuin haluaa, hän saa muotista tehdä palkkikulmat, jotka on tuhannella muullakin, häneltä saa hyvää palvelua. Mutta ai että kun haluatkin ihan omat kulmat tai joku viiva on mielestäsi väärässä kohtaa, niin muuttuu töykeäksi, epäasialliseksi jopa inhottavaksi. Ei jatkoon.

Jos kelpaa palkkikulmat ylihintaan ni mene toki Dainalle.

Ainiin. KAIKKI pieleen mennyt, liittyy se sitten ajanvaraukseen tai työhön, kaikki on asiakkaan syytä. Hänessä ei ole vikaa.

Itseltäni lähtee ääni Studio Priimalle. Siellä kunnioitetaan myös asiakkaiden toiveita.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Microblading Turku??

Moi,

Onko jollain kokemuksia Microbladingista Turun seudulla?
Onko Turun lähistöllä joku hyvä mesta mitä suosittelette/ette ollenkaan suosittele?
Puhun siis kulmien kestopigmentoinnista :)

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta