Autovakuutus muuttuu..viikko aikaa !

bonuksethukkaan

Ensi vuoden alusta saat useimmista vakuutusyhtiöistä samat bonukset kaikkiin omistamiisi autoihin, kuin parhaimmat bonuksesi. ( mm. Lähitapiola ).
Jos olet kerännyt kesäautoihin tms. harrasteisiin jotain muita bonuksia, häviävät ne kuin tuhka tuuleen......Turhaa työtä vuosien ajan.. !
Viimeinen viikko antaa ylimääräiset bonukset vaimollesi !
Vuodenvaihteen jälkeen ei enää onnistu.
Olen kerännyt usean vuoden bonuksia kakkosautooni...nyt annoin 55%bonukset vaimolleni, vaikka hänellä ei ole edes ajokorttia, kisäsin vain hänet autoni haltijaksi.

Nyt tarkkana....viikko aikaa !

13

412

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdfds

      Onko mitään vakuutusfirmaa, joka mahdollistaisi bonusten siirtämistä lapsille? Puolisolle yleensä ilmeisesti onnistuu yleisesti.

      • 436343

        Nuoret ovat riski liikenteessä eli kyllä nuorten pitää itse maksaa ne vakuutukset ja itse ansaita bonuksensa. Ei muita vakuutuksenottajia, kuten pitkään ilman onnettomuuksia ajaneita, voi laittaa maksamaan nuorten aiheuttamia onnettomuuksia.


      • yyytteeet
        436343 kirjoitti:

        Nuoret ovat riski liikenteessä eli kyllä nuorten pitää itse maksaa ne vakuutukset ja itse ansaita bonuksensa. Ei muita vakuutuksenottajia, kuten pitkään ilman onnettomuuksia ajaneita, voi laittaa maksamaan nuorten aiheuttamia onnettomuuksia.

        Vaimot ne vasta ovatkin riksi liikenteessä. Miksi niille pitäisi bonukset siirtää. Yksikin vaihtoi sukkahousut kesken matkan, kun oli tullut silmäpako.


    • ry45u45u54

      Korjataan pari asiaa:
      -Ensinnäkin kuskikohtainen liikennevakuutus on vapaaehtoinen, jokainen voi myös jatkaa nykyisellä mallilla jos haluaa (näin lukee mm Lähitapiolan sivuilla)
      -Toiseksi ei ne tähän asti kerätyt bonukset mihkään häviä vaan ne säilyy rekisterissä, jos siirtyy takaisin vanhaan malliin tulevaisuudessa, bonukset on edelleen käytettävissä
      -Siitä en ole ihan varma kerrytääkö kuskikohtainen liikennevakuutus molempien autojen bonuksia kuten ennen, siis jos sattuisi että muutaman vuoden kulutta haluaa vaihtaa takaisin vanhaan malliin. Voi olla että bonuksia ei kerry kakkosautolle jos siirtyy kuskikohtaiseen vakuutukseen ja siirtää siihen saman bonuksen kuin toisessa autossa.

    • AsiaaKaikki

      Vaikka vakuutusyhtiöt yrittävät kerätä sädekehää päänsä päälle niin heti 70% saatavat bonukset mahdollisti EU direktiivi, jolla pyrittiin edistämään kilpailua ja lopettamaan fakkiutuneet bonuskeräilyt. Direktiivi sanoo että tuo on vapaaehtoinen eli haluttaessa.
      Mikä ihmeellisintä niin direktiivi tuli voimaan jo tasan kaksi vuotta sitten mutta se on yritetty vaieta kuoliaaksi. http://keskustelu.suomi24.fi/t/13662316/70-bonusmahis
      Tämä on hyvä asia mutta miksi aina pitää valehdella? Eikö ole enää selkärangallisia?

    • 54747547

      Vaikuttaisi että popvakuutuksella olisi oman autoni vakuutus uudella 83% bonarilla kalliimpi mitä viime vuoden 65% :D :D ...eli itse vakuutusmaksu on noussut siis roimasti !

      • Samakuinennen

        Lupasivat nuorille parempia lähtöbonuksia, hinta ei ollut muuttunut mihinkään meidän tuoreen autoilijan osalta.


    • muuttuisiis

      LähiTapiolan uuden vakuutuksen kokonaishinta alittaa ainakin oman vanhan vakuutukseni kokonaishinnan kymmenillä prosenteilla. Itselläni bonuksia tosin on ollut vasta 20 %. Mutta tuolta osin vaikuttaa hyvältä. Nyt pitää päättää, mihin vakuutuksen siirtää. Pohjola kun ei vakuutustaan ole vielä uudistanut.

      • MuuttuikoVaiOliko

        Olitko vertaillut ko. firmoja jo aiemmin?


    • Säästökymppi
    • fsafsdfs

      Kertokaas mistä firmasta saa nyt halvimmat vakuutukset kun bonukset ovat täydet kolmesta autosta?

    • kovinrovasti

      päivitys.
      vakuutusmaksu tulee ...lähtöhinta - alennusprosentti, ei kerro mitään esim 500e lähtö 50% alennus maksat 250e........saat alennusta 90 % ja laittavat lähtöhinnan 5000e niin maksat 500e
      ja lupaavat bonuksen pysyvän samana vaikka kolaroisit, tottakai kun lähtöhintaan vaikuttaa " vakuutus historia " eli juuri ajettu kolari nostaakin lähtöhinnan tarvittaessa pilviin niin samalla prosentilla tuleekin kohonnut lasku.
      " vakuutushistoria " antaa mahdollisuuden myös siihen että vaikka olisit syytön osapuoli niin silti sinulle tulee vakuutushistoriaan ( kolari ) tunnut olevan alttiina kolareille.
      " vakuutushistoria " antaa myös mahdollisuuden kostaa sinulle omissa vakuutuksissa kun ajat työpaikan pakulla kolarin ( vakuutus historia ) tai olet syytön, mutta kolarin osallinen.
      on todellakin pidettävä jatkossa huoli että ajoneuvo on muun kuin itseni vakuuttama , enkä ole ratin takana jos on halukkaita kuskeja, mielellään joku luottotiedoton torvi. koska kolarin syytettävä osapuoli on aina ratin takana istuva tahvo. joka on vastuullinen kuljetettavista, sekä turman kärsineistä.
      tekemällä harvoin ajosuorituksen on turvallisinta ostaa ajoneuvo joka on ne 7 päivää myyjän vakuutuksilla ja ratin taakse joku abdull mobell, jolle ajoneuvo " myydään" eurolla ,reissun jälkeen.

      vakuutusyhtiöt ovat lupailleet ensimmäisiä kolareita ettei bonarit putoa mutta lainsäädäntö antaa luvan pudottaa jo heti, ( naamakerroin ) vakuutushistoria otetaan huomioon 2-18 vuotta ( naama kertoimen mukaan )
      kannattaa ajella valmiiksi täytetty luovutustodistus rintataskussa ...vain allekirjoitus puuttuu.

    • seurakunnanajot

      näille 3 auton omistajille, eikös olisi parempi olla yhet kilvet ja 3 autoa kuin 3 autoa ja yhet vakuutukset? eihän identtisiä kaksosia kukaan erota..... ei kukaan tunnista kolmea identtistä, eri aikaan....
      kyllähän tässä kannattaa jo kympassa ostaa kylän vaarien 1 mikra jossa 25 käyttäjää mutta 1 het vakuutukset , jonkun puoliruumiin nimissä...silloin on meno halpaa ja vakuutusyhtiö tykkää omasta sopasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      30
      1969
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      6
      1802
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1291
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1184
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1165
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      11
      1097
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1041
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1014
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1005
    10. 10
      980
    Aihe