Lookin alehinnat

kukaosaasanoa

Miten on mahdollista että the look voi myydä rintaleikkauksen 2500 e? Muilla klinikoilla on 4000 e ylöspäin hinnat. Mitä implantteja ne käyttää vai tarviiko ne implantit maksaa erikseen?

33

499

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sulovileenkö

      Se on helppoa; kun myy vain sutta ja sekundaa. Kuten noista keskusteluista voi hyvin päätellä. Ei halvalla hyvää saa joutuu maksamaan kahteen kertaan.

    • Timantteja

      Miten on mahdollista jakaa Hesassa timantteja ilmaiseksi. Älytön aloitus.

    • Susainfo

      Hintatietoisena Suomesta löytyy alle 4 tonnin palveluja.

      • sulla4000

        aloittaja on tärähtänyt


      • ALEaleALE

        Millä tavoin aloittaja on tärähtänyt? Mietin itsekin ihan samaa. Outoa että yhdeltäkään Virolaisklinikalta et saa implantteja alle 3700 euron ja sit Lookin kautta 2990 euroa. Kaverikamppis :) Kuka ostaa kauneusleikkauksen "kaverikamppiksella"??? Ei ainakaan kukaan täysjärkinen. Rintojensuurennus ei ole mikään läpihuutojuttu. Aina voi tulla komplikaatioita esim. tulehdus rinnan sisälle leikkaussalista. Yhteenkään leikkaukseen ei pitäisi lähteä periaatteella kun sen nyt saa kamppishintaan alennuksella.
        Yksikään itseeän arvostava klinikka ei markkinoi kauneusleikkauksia jatkuvilla alennuksilla.
        Olkaahan tarkkoja missä leikkautatte rintanne. Menkää suoraan kirurgille konsultaatioon niin ei tule ylläreitä.


    • idiootti123

      Tottapuhuen mikään yksityinen sairaala Suomessa ei varmaan markkinoi noin eikä varsinkaan aikarajallisia leikkaustarjouksia, koska EU laissa näyttäisi olevan kiellettyä markkinoida leikkauksia alennuksilla taikka kiertää lakia maksamalla potilaan kuluista osa tai jakaa alennuksia palkintoina. Vai oletteko nähneet esim sydänleikkauksia Instagramissa myytävän vastaavalla tavalla?

      Kelatkaa nyt MIKSI vaikkapa Siluetti, Bulevardi tai Dextra eivät mainosta "kaksi luun kipsausta yhden hinnalla" tai "Leikkaukset puoleen hintaan vain tänään". Tiukat säännöt koskevat myös alkoholia, tupakkaa, rahapelejä, reseptillisiä lääkkeitä (johon botox myös kuuluu). Myös yksityiset sairaalat kuuluvat valtion valvontaan (ja lue: siihen mistä saa paljon verovaroja).

      Ilmeisesti tästä syystä yksikään lääkäri ei suoraan leikkaustarjouksia voi tehdä itse vaan käyttävät siihen välittäjää(?) Odotan sitä päivää kun nämä vietäisiin valtion taholta kerta rysäyksellä yhteiseen syyniin jossa katsottaisiin kaikki läpi -Myös lääkäreiden toiminta ja homman moraalisuus. Ja yleensä se onko mitään lakeja ylipäätään rikottu? Saataisiin piste näille keskusteluille.

      Aika moni tuntuu valittavan ja suomalaiset ovat yleisesti fiksuja enkä usko että näin moni kyseenalaistaisi toimintaa ellei siinä olisi ehkä jotain outoa.

      • ALEaleALE

        Juuri näin. Komppaan edellistä kirjoitajaa. Toivon etä joku puuttuisi näiden kyseenalaisten klinikoiden toimintaan. Vai pitääkö odottaa siihen asti että tapahtuu jotain joka johtaa potilaan menehtymiseen.


    • implantithalvalla

      Saako alennuksilla myydä leikkauksia edes laillisesti?

      • Ei_kiellettyä

        Missä laissa olisi kielletty antamassa alennusta toimenpiteestä jonka hinta ei ole mitenkään säädelty.


      • laitonvaiei

        Minäkin olen ihmetellyt onko leikkausale ihan ookoo. Ja joillakin yrityksilla jatkuvat alet...


    • kyseleväinen

      Kuka noi alehintaiset leikkaa?

      • 8889900

        Veikkaan että kreikkalaiset lääkärit


    • Espoo911

      Alennusta saanee antaa itse toimenpiteestä, mutta tuskinpa saa julkisesti markkinoida kirurgisia toimenpiteitä Ale hinnoin. Nämä on kaksi aivan eri asiaa.

      • hinnatvedettyaltakölin

        No The Look on malliesimerkki alehintamarkkinoinnista, joka viikko halvemmat rinnat


    • ttll

      Suosittelen THE Look.

      • ttllttll

        Jols suosittelet, laita oma nimesi tänne.


    • lookia

      Se on mahdollista vain niin, että suomalainen nainen ostaa sieltä leikkauksen ja sen tekee Virossa sellainen henkilö, jolla ei olisi muuten potilaita. Kyllähän se antaa kummallisen kuvan asiakkaiden harkintakyvystä, kun henkilö joka on itselleen laitattanut rintaimplantit alkaakin esiintyä "melkein plastiikkakirurgina" vaikkei olisi edes mäkihyppääjän entinen vaimo. Ja häneen siis luotetaan enemmän kuin koulutetun ammattilaisen mielipiteeseen.Tiedän lääkäreitä Virossa jotka eivät enää ota näin välitettyjä potilaita, koska heillä on muutenkin riittävästi töitä ja ovat tympääntyneet tähän jippoiluun ja potilaiden pettämiseen. Tämä välitystoiminta on kuin loinen joka elää toisen työn kustannuksella kustannuksella.
      Ei kuitenkaan pidä odottaa tämän loppuvan edes lainsäädännöllisin toimenpitein. Jokaisella meistä on vastuussa itsestään ja riskin ottaminen kuuluu asiaan, jos haluaa muutosta elämään. Mutta emme halua tällaista toimintaa tukea hoitamalla syntyneet komplikaatiot oman sairausvakuutuksemme kustannuksella.

      • 25vTyökokemus

        Halpa on hyvä.


      • tddrytdtrdhf
        25vTyökokemus kirjoitti:

        Halpa on hyvä.

        Ei kun halb on suomeksi huono.


    • ISAPS

      Jos jonkun täytyy välttämättä mennä juuri Viroon leikattavaksi, niin ISAPS:in nettisivuilla on lueteltu ne lääkärit jotka on kansainvälisesti katsottu kykenevän turvalliseen esteettiseen kirurgiaan. Siellä on muutama virolainenkin. Osa on kirurgeja.
      Tosin ISAPS:inkin jäsenyyskriteerit romahtivat siinä vaiheessa, kun jäsenmaksutulojen takia alettiin ottaa jäseneksi kaikki venäläiset jotka ostivat riittävästi implantteja. Implanttifirmat kustansivat lentokoneellisia venäjän toimijoita Rion ISAPS:in kokoukseen. Harva heistä edes kävi kokouspaikalla. Tällöin Venäjällä ei vielä ollut varsinaisesti plastiikkakirurgian koulutusta, (kosmetoloogisen kirurgian instituutti moskovassa neuvostoliiton ajoilta) 3kk:n kurssin käytyään myös virolainen hammaslääkäri alkoi asentaa rintaimplantteja.

      • kullisjatroosti

        Onko Kullamaa juuri tämän koulutuksen saanut?


    • viroveroale

      Alennuksista leikkaushintoihin ei mikään laki rajoita. Mutta Suomessa Lääkäriliitto pyrkii seuraamaan tilannetta ja vaikuttamaan yksityislaitosten markkinointiin.Kaikki markkinoimme noiden ohjeiden pohjalta. Myös kuluttajaviranomainen vaikuttaa meillä markkinointiin. Markkinoinnissa annetut lupaukset täytyy pitää. Esteettinen hoito ei ole enää terveydenhoitoa, joten suuri osa sen reklamoinnista tehdäänkin kuluttajaviranomaisen kautta, vaikka potilasvakuutus edelleen toimii myös esteettisen hoidon potilaille.
      Ehkä juuri kilpailutilanne, välittäjien tuomat ale-leikkaukset ja niiden markkinointi on tuonut paineita myös suomalaisille yksityislaitoksille räväkämpään markkinointiin.

      Kilpailutilanne on aiheuttanut myös ongelmia koulutustilaisuuksien järjestäjille. Alkuun meillä kävi esteettisen plastiikkakirurgian koulutuksissa paljon lääkäreitä Baltian maista. Nykyisin joudumme katsomaan hyvin tarkkaan ketä voimme hyväksyä. Oli henkilöitä, jotka mainostivat saaneensa koulutuksen suomalaisessa yksityissairaalassa, vaikka heillä ei ollut varsinaisesti alan spesialiteettia. Lääkärin vastaanoton seinässä oli Todistus Kirurgipalvelun kurssin suorittamisesta. Joku laittoi meriittilistaansa myös HYKS:in plastiikkakirurgisen osaston, vaikka kävi siellä muutamana päivänä katselemassa. Kun luette noita meriittilistoja, muistakaa etteivät ne ole totta. (Neuvostoliiton loputtuakaan ei totuudelle ole tullut suurta arvoa)
      Virolainen voi markkinoida meillä vapaasti ja markkinointi on vielä vapaampaa, ellei ole terveydenhoitokoulutuksen saanut. Silloin kellään ei ole toistaiseksi mahdollisuutta puuttua asiaan.
      Luulen, että Esteettisen kirurgian tulo ALV:illiseksi on tuonut kontrollimahdollisuuden näihin yrittäjiin ainakin verottajalle verotarkastuksien muodossa. Sen vuoksi olemme nähneet joitakin ns. konkursseja. Se on tietysti aktivoinut myös suomalaisia plastiikkakirurgeja siirtämään potilaitaan itselleen Viroon leikattavaksi.

    • idiootti123

      Hyvä kirjoitus, paitsi en laskisi noita muutamaa välitysfirmaa kilpailijoiksi. Eiköhän sen jo tyhmempikin Tiina Jylhän aikana nähnyt ettei strategia toiminut edes välitysfirmojen "kulta-aikoina", vaikka Tiina vaikuttaa älykkäämmältä kuin nykyinen omistaja. Ymmärtääkseni henkilö asuu nykyisin Virossa, koska ei pysty maksamaan ulosottojaan Suomessa. Varmaan siviilissä muuten ihan mukava ihminen.

      Eiköhän aika moni hoitaja sekä lääkäri olisi jo perustanut vastaavan yrityksen, jos välitystoiminta olisi pidemmän päälle kannattavaa ja Viron päässä kaikki eettisesti ja moraalisesti hyväksyttävää.
      -Nämä toimijat valitettavasti suttaavat myös niiden virolaiskirurgien maineen, joilla ei ole mitään tekemistä näiden asioiden kanssa.

      • goodforyou123

        Jälleen kerran - asian ytimessä


    • idiootti123

      Kiitti!:D Tuli vielä yksi ehkä olennainen juttu mieleen tästä "kohusopimuksesta". Eikö Suomessa kaikesta TYÖSTÄ ole lainmukaan maksettava palkkaa? Se, että työnantaja antaa alennusta palvelusta taikka tuotteesta ei varmaan poista kyseistä velvoitetta. Työnantaja ei voi lahjoittaa esim. TV:tä ilmaiseksi, ja sen varjolla tehdä sopimusta joka velvoittaisi henkilön tekemään palkatonta työtä kokonaisen vuoden ajan. Onkohan kyseessä tällöin työsuojelurikos?

    • idiootti123

      Varmasti jokainen yritys tekisi näin, mikäli mahdollista. Sopimus jossa sinun pitäisi tehdä markkinointiTYÖTÄ ilmaiseksi vuoden ajan, tuskin voi olla lainvoimainen. Työntekijöistä pitäämaksaa heidän eläkemaksut, valtio haluaa molemmin puolin verot jne.

      Esimerkki 2. Mangon liikkeen työntekijät eivät voi tehdä ilmaiseksi töitä vaikka saisivat 50% alennusta vaatteista. Sitä kutsutaan työsuhde eduksi.

    • mistärahat

      Onko Lookilla nytkin ale?

      • aleeealeeepukkaa

        No ainakin ihan äskettäin oli 2990 e rinnat, en tiedä missä ja kuka laittaa ja millaset implantit, mutta ale on


    • Minttumaaria59

      Kyllä tarjouksia muillakin on.Jopa Mehiläisessä.Jos haluaa maksaa enempi se on jokaisen oma valinta :)

      • Jokusatanenlisääkannatti

        No jos haluaa halvemmat tissit niin aloitteleva erikoistuva kirurgi on pienenmpipalkkainen ja halpoja implanttejakin löytyy. Kun vielä leikkaus tehdään paikallispuudutuksessa, säästetään anestesialääkärin palkka, niin halpistissit saa. On vaan toivottava että kaikki menee putkeen ettei uusintaleikkaus kaada koko budjettia.


    • Kikihalme

      Mielestäni tärkeää on myös että saa halvalla osamaksun. Itse otin pankista lainan ja se tuli edullisememmaksi kun osamaksu Lookin kautta.

    • Metoo2

      Mistä katsoit että olisi 2500? En ole noin halvalla bongannut/kuullut myytävän. Jos on totta niin haluan myös! :O

      • yrtfgkugkj

        Taitaa olla niitä vanhoja juttuja joissa "lääkäri" leikkasi omakotitalon kellarissa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      366
      3234
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      141
      1260
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      61
      1177
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      137
      1020
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      115
      826
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      160
      752
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      737
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      699
    Aihe