Naisten ylimielisyys

syyt_ja_seuraukset

Suuhteet eivät voi alkaa edes kaverina naisten ylmielisyyden takia. Kun naiset saavat liikaa huomiota miehiltä, niin ylpeys kasvaa. Hieman heikko mies jossain asiassa on suoraan ei. Pelkkä hiljaisuus.

Monien treffi sivujen profiilien perusteella näkee suoraan ettei kaveripyyntöä kannatta edes lähettää.
-> En vastaa kuvattatomien profiileihin
-> En vastaa yli 40 vuotiaille
-> En vastaa varatuille tai suhteessa oleville
-> Tahdon oikean ja kokenutta miestä, ei mitään poikkia
-> En halua elätettävä miestä (pakko olla työssäkäyvä)
....

Tälläistä tekstiä näkyy profiilien kuvauksissa, mutta naiset kuitenkin kavereita etsii ja on ystävälliset kaikille. Tämä ei pidä paikkansa. Viesteihin ei vastataan mitään, vaikka aloite on ihan ok.

Heikko itsetunto omaava mies, jolla on köyhä suhdehistoria ei pääse edes ensimmäisille treffeile tai edes "friend zone" asti eli kokemus vastakkaisen sukupuolen kanssa . Ehkä naisten mielestä se on ajan tuhlausta kannustaa tai olla edes hieman ystävällinen yksinäisille miehille. Kun on kauhea luettelo miehistä ja hyödyttömät voi karsia pois.

Luottamus naisten puheisiin ja profiilien kuvauksiin lähestyy melkein 0 %. Turhaan on edes odottaa vastausta viesteihin. Näin ollen miesten ei kannata kirjoitella aloitusviestejä treffi sivuilla ollenkaan se on ajan tuhlausta. Tulos on pyöreä nolla tai jos jokin vastaus tulee, niin se on erittäin passiivinen. Tästä ei mitään hyvä keskustelua tulee aikaan.

Puolestani naiset voivat itse kirjoitella viestejä tai oman käytöksen takia istua ihan hiljaisuudessa odottamalla prinssiä valkoisella ratsulla. Elämässä hyvin menestyvä mies ei tule treffi sivuille etsimään naista. Naisille ei kelpaa hieman heikompi mies tai muuten. Sen takia voi ikuisesti istua treffi palstalla ja etsiä omaa prinssiä.

Tarkoitus ei ollut loukata ketään naista. Vaan ehdotus korjata tämän epäoikeudenmukaisen tilanteen. Miehelle tulee liian vähän viestejä ja naisilla on taas paljon valinnanvaraa. Sen takia en ihmettele, jos mies kokee pelkoa, stressiä ja epävarmuutta kun puhuu naisen kanssa.

18

929

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miestenhölmöjuonittelu

      Treffien kautta ei kannata etsiä kavereita. Koska ne miespuoliset "kaverit" mitä sieltä löytyy ovat kuitenkin taka-ajatuksilla liikenteessä.

    • TodellaJotakin

      Näinhän se on.
      Ollaan etsivinään niin rehellisesti ja asiallisesti seuraa, mutta suurinpiirtein samassa lauseessa torpataan asiallisetkin lähestymiset täysin.
      Ja sitten tuo just huvittaa, kun etsitään tunteisiin ja hyviin henkilökemioihin perustuvaa suhdetta, niin kuvattomat profiilit torjutaan välittömästi ilmoituksessa.
      No okei, onhan ulkonäölläkin väliä, mutta jos kerta ei suostuta edes harkitsemaan kuvattoman profiilin viestiin vastaamista, niin on kyllä sairaalloisen lapsellista sitten edes painottaa sitä henkistä puolta omassa profiilissaan.
      Itse olen aika komeakin mies, joskaan nyt en mikään kultakimpale sentään, mutta en periaatteestakaan laittanut omaan profiiliini kuvaa, niin kyllä tän(kin) lapsellisuuden on saanut huomata naisissa.
      Ja nuo yhteydenotot, mitä taasen olen saanut, ovat olleet aika erikoisia.
      Yksi tällainen todella mielenkiintoinen yhteydenotto oli seuraavanlainen: Nainen oli laittanut profiiliinsa kotipaikkakunnakseen Honkajoen, mutta profiilinsa tekstikuvauksessa hän kuitenkin sanoi asuvansa Helsingin keskustassa, että hän on vain kotoisin Honkajoelta.
      No ei siinä vielä mitään, mutta toinen ihmetytti vielä enempi, eli kuinka 31-vuotiaalla naisella voi olla täysi-ikäiset lapset? Oli se asian ratkaissut detalji, etten edes harkinnut vastaamista.
      Eli näin, naisten taso on tätä kahta sorttia, niin olen vain ajatellut että hittojako tässä edes viitsii yrittää mitään enää... Ovat joko helvetin ylimielisiä tai pirun sekavia.

      • MR.NICEGUYS

        Hahahahaha eiii hyvvää päivää :DDD Miten on mahdollista että näin hurmaavan persoonan omaavat ei löydä seuraa!! Ei oo mitään niin pahaa turnoffia kun tommonen katkeruus. Lisäksi asuinpaikka ja kotikaupunki on lähtökohtasesti kaks eriasiaa, ellei molempiin oo sama vastaus. Kaiken hyvän lisäksi... Luuletteko oikeesti löytävänne täältä priimaa seuraa? (etenkään tolla asenteella) Tää on joku viimesin oljenkorsi heti sanomalehen ilmotusten jälkeen.


      • täyttäymmärrystävailla

        voi elämä sä olet jauhopää..


    • 100kg

      10 naisystävää ollut, eikä ainutkaan ole osannut edes ruokaa tehdä. FB:ssa räpeltää jatkuvasti ja ulos lenkille ei saa, kuin rautakangella ja ovenpielet pitää vielä rasvata. Suhteen alussa vielä meikataan ja ollaan nättejä. Kun ruoka on pöydässä tullaan syömään ja naama on, kuin ilmestyskirjan pedolla. Ei vakisuhdetta enää koskaan.

    • gfdfgdsfg

      Heh, tahdotaan oikeita miehiä eikä mitään poikia, mutta yli 40-vuotiaille ei vastata :D

    • Ööpit

      Parasta on mielestäni se että naiset hakee kympin miehiä ja itse ovat korkeintaan viitosen tyttösiä.

      • faktat_esiin

        5:lla ei saa kaupastakaan 10 edestä karkkia joten jäävät ilman ja itkevät sitten suoli24:ssa kohtaloaan.

        Myös luonnekuvaus sopii muuten moneen" suoraan saatanasta" estää tehokkaasti parisuhteen syntymisen, eli nämä jo vuosia seuraa hakeneet ovat sosiaalisesti rajoittuneita joita kannattaa vältellä viimeiseen saakka.


    • Treffittakana

      Valokuvaa pyydetään ja sitten poistutaan takavasemmalle.
      Itse kun kuvitellaan olevan niin hehkeitä.
      Lisäksi monella pentuja riesaksi asti tai sitten muuten sitoutumiskammoisia (luetaan etsitään aina jotain parempaa eli ollaan loppuelämä onnettomia)

      • voiluojatmiehetteitä

        yleistystä, yleistystä ja säälittävää valitusta. Miettikää mitä tuollainen tekee itsellenne ja luuletteko ettei se paista teistä läpi!


      • Eipahalla

        Erittäin hyvä aloitus, kiitos.
        Juuri tällaiset miehet jäävään. Heidän asenne selviää joko jo profiilitekstistä tai muutamasta viestistä.
        Huom! Kanssani ei ole kuvapakkoa. Pienituloisuus eikä työttömyys ole esteitä. Varatut jätän varatuiksi, koska katselen vain vapaata seuraa parisuhde ajatuksella.
        Kaikkeen vuorovaikutukseen vaikuttaa asenne ja ensimmäisenä juuri se oma asenne. Vain omaa asennettasi voit muuttaa, et muiden. Kenties jotakin kehitettävää itsessään, luonteenpiirteissä ja asenteissa? Hmmm..
        Kuka pakottaa roikkumaan treffipalstalla, josta jää pjaska maku? Ei kukaan! Muitakin sivustoja on..
        Varmin keino saavuttaa vanhanpojan katkera elämä, on syyttää naisia kaikesta jo valmiiksi :)


      • graviosjdv

        Kun tätä touhua tuli harrastettua eri aikakausina (ex-avopuolison löysin netistä vuosituhannen alkupuolella), niin on touhu rahvaanomaistumisen myötä muuttunut huomattavasti. Eikä hyvässä mielessä, vaan nimenomaan selvästi pinnallisemmaksi ja töykeämmäksi. Olen onnellinen, ettei tarvitse enää hakea seuraa. Toivottavasti ei koskaan.


      • paksuapatonkia
        Eipahalla kirjoitti:

        Erittäin hyvä aloitus, kiitos.
        Juuri tällaiset miehet jäävään. Heidän asenne selviää joko jo profiilitekstistä tai muutamasta viestistä.
        Huom! Kanssani ei ole kuvapakkoa. Pienituloisuus eikä työttömyys ole esteitä. Varatut jätän varatuiksi, koska katselen vain vapaata seuraa parisuhde ajatuksella.
        Kaikkeen vuorovaikutukseen vaikuttaa asenne ja ensimmäisenä juuri se oma asenne. Vain omaa asennettasi voit muuttaa, et muiden. Kenties jotakin kehitettävää itsessään, luonteenpiirteissä ja asenteissa? Hmmm..
        Kuka pakottaa roikkumaan treffipalstalla, josta jää pjaska maku? Ei kukaan! Muitakin sivustoja on..
        Varmin keino saavuttaa vanhanpojan katkera elämä, on syyttää naisia kaikesta jo valmiiksi :)

        Mutta kun naiset on syyllisiä eikä siitä pääse mihinkään. Paksua patonkia vain haluavat muttei silti kelpaa.


    • Kelpaakovaiei

      Ehkä miesten kannattaisi lukea toistensa profiili esittelyjä,ennen kuin puhuvat /yleistävät naisten. Ainakin 80% voi luetella 2 eri ryhmään. seksi etsivät varatut, tai sinkut ja Siroa,Naisellista,sporttinen mallia, hakevat ja useilla miehillä on kuva vaatimus,ellei profiilissa, niin sitä pyydetään heti ekaksi. Joten...
      Ps: itse luettelin lähes kaikki vikani,profiilissa jottei tule liikoja, väärinkäsityksiä.

    • mietitään

      Tällaisella asenteella kun on liikkeellä, niin ei varmasti löydä naista. Miehet on kasvatettu sellaisiksi, että he eivät koskaan etsi vikoja itsestään, vaikka pitäisi. Naiset kasvatetaan ymmärtämään muita. Mutta maailma on muuttumassa ja muuttunut ja miehet joilla on heikko itsetuntemus eivät enää pärjää parinvalinnassa. Mies joka ei tunnista omia tunteitaan ja vikojaan, ei pärjää yhteiskunnassa. Tämä kannattaisi muistaa myös kun lapsia kasvatetaan. Kova tunteeton mies on b-luokan kansalainen nykyään, koska sosiaalisiin taitoihin vaaditaan nykyään, että osaa ottaa toisia huomioon ja osaa keskustella tunteista. Naiselle ei enää riitä parisuhteessa, että mies murjottaa ja vaatii palveluja, vaan miehen pitää itsekin tuoda parisuhteeseen pehmeitä arvoja.

      Jos ei kelpaa parisuhdemarkkinoilla niin vika löytyy vain itsestä, siis VAIN ITSESTÄ. Joko sinä muutut tai jäät yksin. Maailma ei muutu sinun vuoksesi.

    • paksuajortikkaa

      Kannattaa alkaa ajattelemaan ihan muita kuin naisasioita esim. vaikkapa sitä että elämä on lyhyt ja onneksi asia näin on. Eihän naisista kuitenkaan olisikaan mihinkään koskaan :D

    • KaruTotuusX

      Naisten ylimielisyys vaihtuu epätoivoksi viimeistään siinä pisteessä, kun kaikilla "kavereilla" on jo mies ja asiat "kunnossa". Sanoisin että n. 2-4 vuotta siinä keskimäärin menee, ja sitte suhteellisen lyhyen aikaa (EHKÄ) lähes normaali ajattelumaailma. Sen jälkeen (yleensä välittömästi) iskeekin totaalinen katkeruus, eikä k.o. tapaus kelpaa kuin todella epätoivoiselle miehelle oli tällä sitten mitä "vikoja" vaan. :D

    • PelkistettyTotuus

      Ei nyt sentään, Parempi olla yksin, kuin huonossa suhteessa.
      Mielummin kuitenkin, hieman epätäydellinen mies, joka tiedostaa puutteensa, kuin itseään täynnä oleva, mieheksi itseää kutsuva idiootti. Ainoa asia mitä en muuten saa, on läheisyys ja sekään ei joka taattua kaikissa suhteissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      355
      3163
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      121
      1176
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      61
      1157
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      133
      943
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      115
      816
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      737
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      727
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      717
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      679
    Aihe