kokemuksia honda hrv tai crv autoista

4wd

olisin kysellyt kokemuksia kuinka toimii hondan hrv tai crv sitymaasturit lumisissa oloissa tai liukkailla jäätiköillä.huomaako sen kun neliveto kytkeytyy viiveellä.onko tyyppivikoja kyseisissä autoissa entä miten kestävä niiden automaattivaihteistot.tarkoituksena ois hommata maasturi työkäyttöön kun joutuu ajelemaan lumisilla auraamattomilla teillä.ei kuitenkaan tarkoitus offroad ajoa tehdä.ehdotuksia malleista hinta luokka alle 4000€ .asiallisia vastauksia.

7

509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AApeli_crv

      En ole asiantutija. Ostin cr-v.n keväällä ja aiemmat kokemukset nelivedosta on jostain 70 luvulta neliveto kuormamersusta.
      Ihmettelen hiukan tuota hintaa olisiko 40 000 oikeampi?
      Tosiaan itse maksoin 2014 vuoden mallista 24 000. Kivasti se menee 15cm paksussa lumessa jäistä pohjaa rinnettä ylös ja mainos kyllä väittä että se selviää myös ristiriipunasta. Reilut 8 litraa satasella 98bensaa.
      Tämä on automaatti ja mukavasti se hiukan nyökähtelee vaihtaessaan. Minusta se on ominaisuus.
      Muinainen oppi on että neliveto laitetaan sitten käyttöön kun meno loppu niin päästään omin avuin pois. Nyt on aina neliko päällä joten on kutsuttava helikopteri jos jään kiinni.
      Toistaiseksi en ole katunut 12000km on takana

    • Nojaaaa

      Ainakin takavjosien Crv.ssä oli aika onneton neliveto. Auto on siis etuvetoinen ja kun etupää menettää pidon tulee takaveto viiveellä mukaan. Etupyörät sai sutaista oikein kunnolla ennenkun takaveto kytkeytyi. Myöskään netin rullakokeissa CRV neliveto ei vakuuttanut. Toivotaan että nykyisessä on parempi neliveto. Maavara on reilusti alle 20cm. kuten useimmissa muissakin citymaastureissa.
      Luotettavuus on tuossa japanilaisessa varmaan huippuluokkaa.

    • crvrange

      tarviit maasturin työkäyttöön ja kyselet citymaastureiden ominaisuuksista ? ihan ensin kannattaa selvittää itselle mitä oikein olet tarvitsemassa.oiken maastoauton ominaisuuksia kun ei oikein voi verrata noihin citymaastureihin.

    • hontailija

      No niin aloitetaanpas sitten, HRV on näppärä ja mukava jos ajelee pieniä mutkaisia mäkisiä pikku teitä , menee kohtuudella ihan varmasti minne nyt autolla voi kuvitella päästävänkin, se nelivedon viiveen apinointi on jotain ihme höpinää jos se voimansiirto on kunnossa niin sitä ei todella kytkeytymistä edes huomaa, ( viive juttu ei koske Honda autoja koska niissä ei yleensäkään ole mitään vikoja) HRV on lisäksi taloudellinen bensan suhteen 7-8 L / 100 km ihan sama vaikka ajelisi takaperin, no CRV on vähän hienostuneempi ja enemmän ominaisuuksia niitä kaipaaville, bensan kulutus on huomattavasti suurempi yli 10 L /100 km jatkuvasti ja automaatilla vähän enempi, mutta on kyllä jämäkämpi kuorman vetäjä, molemmat hondat hyviä ja etenkin luotettavia lähes viattomia vanhoinakin, ja nyt kerron hintaluokasta 2000- 10000 eur!

      • 2kertaa4

        Tuota uudemman sukupolven HR-V:tä ei taida saada nelivetoisena. Maavara taitaa olla 17 cm.


    • hondailemaan

      Ennen kuin ostat Honda HRV:n tai CRV:n hintaluokasta alle 4000 eur, tee ainakin n. 50 km koeajo lenkki, sillä ne ovat vanhemmiten tosi kovia syömään öljyä eli 1 L / 1000 km ei meinaa aina edes riittää, se öljyn syönti ei näy savutuksena vaan jos se moottorin kuva valo on toiminnassa se syttyy sen 50 km koe ajon aikana, lyhyemmällä ei syty jos se on juuri nollattu, ei kannata maksaa 99 - 2005 malleista yli kahta tonnia hyvästäkään koska siitä on vähän hankala päästä eroon = ostajat vähissä, helmapellit lisäksi lähes poikkeuksetta enemmän ja vähemmän lahot, muuten teknikka niissä yleensä kestää, olen omistanut hondan .

    • öljysyöjä

      Lähes kaikki vanhat HRV Hondat ovat herkuttelijoita, siis öljyllä herkuttelevat, syönti on luokkaa ei litroja vaan kanisteria/1000 km , kokeile jos et usko.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3420
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2902
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2770
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2678
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2584
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2385
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      230
      1935
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1807
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      42
      1713
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      153
      1562
    Aihe