Köyhät ja kateelliset vikisevät taas!

Aivan naurettavaa vikinää köyhien autoilusta, sillä eihän köyhillä ole ollut ennenkään mahdollisuutta ostaa uutta, eikä ainakaan kallista autoa.

Autoveron poistaminen hyödyttää siis tietenkin jatkossa niitä, jotka ovat hyväpalkkaisissa töissä tai liike-elämässä ja joilla on varaa ostaa uusi ja kalliskin auto.

Mutta ENNEN kun em. ryhmät ovat saaneet rahat kasaan uuden ja kalliinkin auton maksamiseen, he ovat maksaneet valtiolle veroluonteisia maksuja omasta työstään tai liiketoimistaan enemmän kuin köyhät ja kateelliset tulevat koskaan maksamaan autoiluistaan, jos autovero poistetaan.

Työttömät, köyhät ja sossupummit ajelkoot siis jatkossakin Coroloillaan, fillareillaan, tai mopoillaan ja lopettakoot itkemiset, sillä heillä ei kotteroittensa kanssa muutu radikaalisti mikään.

19

266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koulukiusattuko

      Olet todella surkea ja typerä tyyppi, joka luulee itsetään liikoja. Olet todella yksinäinen tai kuulut johonkin epäilyttävään rymään missä tyhmyys tiivistyy ja jullit taputtelevat toisiaan selkään.

      • Älä kitise äidin pikku pallero, sillä sinulla ei ole autoilusta tai autoista muuta tietoa, mitä äitisi sulle peräkammariin iltarukousen jälkeen autoista ja autoilusta opettaa. Onko polkuautosi jo valmiina kesän ajeluihin? Muistathan viitata kädellä kun aiot kääntyä ja jarruttele alamäessä.


      • ffdf

        Kunhan suomi liittyy NATOON niin asiat muuttuvat.


      • Masturbo
        ironmikess kirjoitti:

        Älä kitise äidin pikku pallero, sillä sinulla ei ole autoilusta tai autoista muuta tietoa, mitä äitisi sulle peräkammariin iltarukousen jälkeen autoista ja autoilusta opettaa. Onko polkuautosi jo valmiina kesän ajeluihin? Muistathan viitata kädellä kun aiot kääntyä ja jarruttele alamäessä.

        Maaninen vaihe päällä ? 😂


      • Masturbo kirjoitti:

        Maaninen vaihe päällä ? 😂

        Kyttäämis- ja konttausvaihe päällä. Heheh!


      • Älä-juntti-inise
        ironmikess kirjoitti:

        Älä kitise äidin pikku pallero, sillä sinulla ei ole autoilusta tai autoista muuta tietoa, mitä äitisi sulle peräkammariin iltarukousen jälkeen autoista ja autoilusta opettaa. Onko polkuautosi jo valmiina kesän ajeluihin? Muistathan viitata kädellä kun aiot kääntyä ja jarruttele alamäessä.

        Ajele perusjuntti sillä Yariksellas ja kuvittele olevas joku parempikin. Vittu, mulla on uusi Fiat, joten revi siitä perusjuntti!


      • Älä-juntti-inise kirjoitti:

        Ajele perusjuntti sillä Yariksellas ja kuvittele olevas joku parempikin. Vittu, mulla on uusi Fiat, joten revi siitä perusjuntti!

        Poika, poika, muista, että olet vain köyhä maalaisjuntti ja kitisijä. Fiatin omistajana en kyllä pullistelisi. Minä ajelen vuorotrellen 2015 S- sarjan mersullani ja kesällä avomersullani.


      • Rautanouseeilmanaivoja
        ironmikess kirjoitti:

        Poika, poika, muista, että olet vain köyhä maalaisjuntti ja kitisijä. Fiatin omistajana en kyllä pullistelisi. Minä ajelen vuorotrellen 2015 S- sarjan mersullani ja kesällä avomersullani.

        Harvoin olen kuullut kenenkään kehuvan vanhoja autojaan? Valitettavasti tautiisi ei ole lääkitystä, mutta voit helpottaa oloasi samanhenkisten kanssa viettämällä aikaa punttisalilla.


    • Jäbä.2

      Autovero ja yhtiöittäminen on kaksi eri asiaa. Vero voidaan poistaa ilman yhtiöittämistä. Minun tilanteessa 2autoa volvo 99 ford 03 nyt maksut 240e 230e yhteensä 470e olisivat 1080e Polttoaine säästö 50e vuosi. Tappio 560e vuosi. RAHAA VALTION PUSSIIN PALJON LISÄÄ. Jota siirrettäisiin etenkin öky autojen ostoihin kalliisiin muihin. Polku pyörällä ei töihin männä täällä taajamasta käsin pakko maksaa. Kun kummallakin vuoro työ. Selvästi toi alottaja joku nuori julli jalla ei edes autoa ole.

      • Älä höpise omiasi, kun vaikeaa näyttää olevan kahden kotterosi kanssa, maksaa niille mahdollisesti tulevia kuluja. Kauheaa on jo 560 €:n tappiokin. Heheh! Autovero ja yhtiöitittäminen ovat aivan eri asia ja molemmat ovat sinua 10- kertaa viisaampien ajatuksia. Mitä muuta sinulla on öykyautoja vastaan, muuta sairaalloinen kateellisuus? Öykyautoilla ajavat elättävät sinun lasisia köyhiä jo ovat maksaneet autoisteen enemmän autoveroa enemmän sinä ja köyhä sukusi yhteensä.


    • eskoseni

      Muistathan mielestäsi johonkin muita parempaan luokkaan kuuluvana mielipiteesi myös silloin kun vaikkapa viet jälkeläisiäsi meidän muiden maksamaan ja ylläpitämään kouluun ja postitat sairaskululippujasi Kelaan palautuksia varten. Samaan käsittelykasaan tuulipukukansan kanssa. Hui.

      Todellisuudessa kuulunet oikeinkirjoitustaitosi perusteella ihan samaan keskiluokan massaan kuin muutkin. Yksikään menestyjä ei voisi tehdä noin paljon virheitä. Niin se menee, Eskoseni.

      • Ikävää, että sinulla on vaikeuksia tajuta mitä luet. Muut ovat kylläkin saaneet hyvin selvää, mutta ovatkin olleet ylemmästä sosiaaluokasta ja varakkaamipia kuin sinä. He varmaakin myös tajuavat, ettei netti ole mikään pikunussijoille tarkoitettu paikka, jossa kytätään näppäilyvirheitä, mutta itse asiasta ollaan aivan ulkona.
        Olen maksanut valtiolle ja kunnille suoria ja välillisiä veroja moneen kertaan enemmän kun lasteni koulutus- ym. ovat tulleet maksamaan valtiolle. En siitäkään huolimatta valita, sillä olen kuitenkin reilusti voiton puolella.


    • tulkoonverottomuus

      Täysin samaa mieltä AP kanssa. Normi palkansaajalla autoveron poistaminen ei ole muuta kuin mahdollisuus ajaa paremmalla autolla ja uusia se parempi auto tiuhempaan kuin nykyisin. Rikkailla tietenkin omat superauto -huvinsa, mutta se heille sallittakoon itsehän ovat rahansa tehneetkin?. Keskustelu alkaa mennä aina siihen perinteiseen "unohdit pikun tuosta ja minä olin äidinkielentunnilla hereillä, olen siis viisaampi ja parempi ihminen kuin sinä" kun ei ole mitään muuta järkevää sanottavaa ja typerät perustelut on käytetty loppuun.

      • Pysyköönautovero

        Nuoren miehen puhetta.

        Nuori mies uskoo, että häntä ei kohtaa irtisanominen, avioero tai muu taloudellinen katastrofi.

        Tällaisen elämän taloudellisen vastoinkäymisen kohdatessa on nimittäin oikein mukava, kun ei ole tienkäyttömaksun kaltaisia rahastusautomaatteja.
        Entäs kun joskus koittaa eläkepäivät? Silloin ei auto paljonkaan tarvitse eikä sen tarvitse olla uusi. Mukava jos kiinteät kustannukset ovat tällöin vähäiset, sillä eläke on vain noin 60% palkasta.

        Autovero versus tienkäyttömaksu on sikälikin paljon parempi, että autoveron voi maksaa silloin kun se itselle sopii parhaiten.


    • köyhätkyykkyyn

      Kannattaa varmaan ilmoittaa myös poliittinen kannatuksensa ja alkaa oikein kunnolla joikaamaan asenteitaan, niin päästään vihdoin kokoomuksesta ja keskustasta eroon.

    • hyötyjä-maksaa-

      Ei kai kukaan autoveron poistoa vastaan ole, vaan sitä miten se laitetaan muiden maksettavaksi. Jo tämän vuoden alussa autoveroa alennettiin, ja nostettiin ajoneuvoveroa, jonka joutuu maksamaan vaikka ei ajaisi kuin muutaman kilometrin.

    • parempikuinSipilä

      Köyhänä mulla ei ole ollut varaa koskaan ajokorttiin. Ikää löytyy 50v. ja autoa en kaipaile, ajakoot Sipilät ja Bernerit, ei kiinnosta autoverot.

    • turhia-autoja

      Ihan sama. Autoja alkaa palamaan ja paljon 2018 lähtien.Uusimmista alkaen.

    • tietolähde

      Näillä sivuilla pyörivät VAIN köyhät ja kateelliset sekä ne hieman yksinkertaiset henkilöt jotka löytävät elämäänsä jotakin sisältöä S24 fiktiivisestä " tiedosta". Edellisistä yksinkertaisimmat ovat jopa rekisteröityneet tämän tason sivustolle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2894
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      539
      2755
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1895
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1887
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1768
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1704
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1362
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      62
      1163
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1154
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1122
    Aihe