Sisko arvostelee työttömyyttäni

jaNNe_2

Siskoni arvostelee työttämyyttäni ja väittää etten etsi kokoaikatyötä vaikka se ei pidä yhtään paikkaansa. Hän on välillä tuputtanut joitain työpaikkoja mulle, mutta olen sanonut ettei ne olleet sopivia ja tästä syystä hän ajattelee niin. Minusta se tuntuu tosi pahalle, koska olen tosi paljon etsinyt töitä ja käyttänyt aikaa työn hakuun. En mitään muuta melkein toivo niin paljon kuin itselleni sopivaa työtä. Voi kun hänkin sen tajuisi eikä syyttäisi.

6

219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työkuintyökäy

      Ymmärrän erittäin hyvin siskoasi. Ymmärrän kyllä sinuakin, mutta joskus on pakko ottaa lusikka kauniseen käteen ja miettiä, voisiko sitä tehdä myös niitä töitä jotka eivät ole ihan sitä ominta alaa, tai ihanneduunia, jos työpaikka yleensä olisi tarjolla ja saatavissa.

      Kävin koulua 4 vuotta, mutta valitettavasti sinä aikana alan hommat romahtivat lähes nollaan, mutta se olisi ollut ns. ihanneduunia mulle. Olisi pitänyt kouluttautua uudelle alalle, elellä taas opintotuilla sun muilla. Ei kiinnostanut yhtään, joten päätin että otan vastaan ihan mitä työtä tahansa. Rahaa tulee tästä työstä , jopa enemmän, kuin olisi tullut siitä ihanneduunista ja loppupeleissä on kyse itsensä elättämisestä omalla työllä, asunnon ostamisesta ja tasavertaisesta parisuhteesta jossa minun ei tarvitse toisen siivellä elellä.

    • jaNNe_2

      Kyllä olen hakenut myös muita töitä kuin omaa alaa. Mutta siskon esittämät on sellaisia joihin en sovellu ollenkaan ha hän väittää kivenkovaa muuta. Olen myös työttömänä tehnyt montaa pätkätyötä, opiskellut, käynyt työhakukoulutuksissa, laittanut hakemuksia ja käynyt haastatteluissa joten hänen arvostelut on mielestäni kohtuuttomia..

      • mekkk

        Otappa siskoltasi luulot pois ja nosta vaikka seinälle ja sanot että mulle ei vitttuilla tai tulee turpiin niin voi siskon naama venähtää tai sitten oppii että ei arvostele ketään.


    • siskovoiollasusi

      Sisko ei määrää elämääsi, ja ryhdistäydy, äläkä enää kysele siskon mielipiteitä.
      Ota oma elämä haltuusi.

    • littlesisterhop

      Jassoo, mun isosisko olisi lykännyt mua jollekin alalle, minkä opiskelut eivät pätkää kiinnostaneet. Opiston jälkeen kannusti sitten hakemaan töitä .. "ei mitään saa, jos ei hae".. Ei oikein ymmärtänyt, että hakeminen on vaikeaa, kun ei ole työkokemusta. Ja taisi olla joku paikka, johon en tosissani halunnutkaan.

      Hän oli ikänsä kunnalla töissä eikä siten ymmärtänyt yksityisen puolen juttuja; jos firmalta katoaa asiakkaat, väkeä vähennetään. Nyt on jo ehtinyt eläkkeelle, joten ei enää tajua työelämäjuttuja senkään vertaa! Joskus munkin uran mittaan se uuden työn saanti olisi ollut helpompaa. Olin silloin töissä firmassa, joka teki konkan. Ei vaan kukaan siihen aikaan kannustanut mua vaihtamaan työpaikkaa, etenkään sisko, joka teki uransa samassa osoitteessa.

    • Hei.
      Ehkä sinun kannattaa vaan yrittää olla välittämättä siskosi puheista ja asenteesta, ettet pahoita mieltäsi siitä. Jos olet hänelle kertonut kuinka asia oikeasti on työnhakusi suhteen, mutta hän ei usko, et oikein voi enempää. Ja jollet voi asialle mitään, yritä olla murehtimatta sitä. Työttömyys on varmasti riittävän raskasta ilman siskon tuollaista asennettakin. Yritä jaksaa luottaa siihen, että sinulle vielä löytyy työpaikka, älä menetä toivoasi.

      Tsemppiä työnhakuun ja iloa arkeen,
      Pirkko-pappi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe