Miksi ette tee mitään?

niskasta.kiinni

Täällä palstalla on helppo itkeä ja katkeroitua, kun naiset eivät kiinnostu ja naiset tykkäävät vain "jännämiehistä". Mitä jos tekisit jotain, että sinusta muuttuisi kiinnostava naisten silmissä? En ole itsekään ole mikään komea, aika lyhyt ja löytyy vielä puhevikakin, mutta olen koettanut parantaa niitä osa-alueita joita pystyy parantamaan. Ei minusta mikään ytm tule, mutta ihan sellainen tavallinen mies jolla on mahdollisuudet tavallisiin naisiin.

Jos kroppa on pullamössöä niin ala treenaamaan ja syömään terveellisesti. Jos tyyli on hukassa niin pyydä joltakin apua tai lueskele vaikka netistä miten pukeudutaan. Jos haluat olla mielenkiintoisempi niin ala harrastamaan jotain uutta harrastusta ja hanki uusia ystäviä. Jos on mielenterveysongelmia niin hae apua ammattilaisilta.

27

489

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • karufakta

      Ei se kuule ole niin, että tee sitä ja tätä ja sit naiset kiinnostuu vasta. Jos ei ole 18v ikään naista saanut, niin peli on jo menetetty.

      • 3k3l24ök

        Se on juuri noin yksinkertaista. Useimmilla ätmeillä on periaatteena, että naisten pitäisi muuttua tykkäämään heistä ja naisten pitää tykätä heistä juuri sellaisena kuin he ovat. Vaikka tämä tarkoittaisi läskiä/ruipeloa ja tylsää ihmistä. On helpompi muuttaa itseänsä kuin kaikkien naisten mielipidettä.

        Ja vielä huonompi vaihtoehto on luovuttaa koko peli 18-vuotiaana. Mitä naiset arvostavat eniten miehessä? Itseluottamusta ja kunnianhimoisuutta. Jos on halua tehdä suuria muutoksia itseensä, vaikka se veisi vuosia, niin onhan se aika kunnianhimoista.


      • Naisasialooser1

        Nainen, joka ei tykkää läskistä/ruipelosta miehestä on pinnallinen ja jos se läski/ruipelo mies muuttaa noilta osin itseään ja vaikka se nainen kiinnostuisi niin eihän se edelleenkään ole kiinnostunut miehen persoonasta vaan pelkästään miehen ulkokuoresta eli pinnallisista asioista. Ihan sama kuin jos köyhä mies voittaa lotossa niin nainen ei edelleenkään ole siitä miehestä yhtään sen kiinnostuneempi vain niistä miehen rahoista.

        Yksi kaverini on aina ollut läski ja lihonnut entisestään ja sai juuri lapsen hoikan naisensa kanssa, jonka kanssa on ollut jo kohta 14v. Se nainen tykkää siitä miehestä aidosti, ei miehen ulkokuoresta.

        Tottakai naisen pitää tykätä miehestä sellaisena kuin tämä on, vai hyväksytkö myös sen, että jos nainen suhteessa vähääkään lihoo niin mies ottaa eron tai pyrkii panemaan muita hoikempia naisia?


      • Ei sitä edes 18-vuotiaana tarvitse miehen tai enemmänkin pojan vielä seurustella, kun tossa iässä sitä ollaan vielä aivan teinejä, eikä miehet ole edes noin nuorena mitenkään niin komeita, kun mitä joskus vanhempana.

        Että ei todellakaan sen takia kannata luovuttaa, jos sitä ei ole ehtinyt 18-vuotiaaksi mennessä seurustelemaan tai naista löytämään. Eikä kyllä kannata missään muussakaan iässä vielä luovuttaa, kun kaikki on kuitenkin miehestä itsestään kiinni.


    • onneksielämäonmuualla

      Täällä puhuvat vinkujat jotka eivät muuta osaa.Palstaa ei tarvitse lukea pitkään kun ymmärtää ettei suurin osa ihmisistä osaa tai uskalla puhua muualla kuin täällä.Likaämpäri 24/7.
      Ei elämää.

    • Yksilön kannalta asia on tietenkin juuri noin. Kokonaisuuden kannalta kyseessä on nollasummapeli, jossa jonkun on oltava luuseri. Iso kysymys on, onko "tavallinen nainen" jotain sellaista minkä vuoksi kannattaa yrittää mukautua sen määrittelemiin spekseihin.

      • Puskis

        Jos on itse "tavallinen mies" tai pyrkimässä sellaiseksi, ei kai voi realistisesti odottaa muuta ansaitsevansakaan kuin sitä "tavallisuutta". Miksi edes pitäisi?


      • naisenmielipide

        Ätmin paskaa perusluonnetta ei muuteta millään, ei opiskelemalla uusia asioita eikä varsinkaan kehittämällä. Ätmi on lähtökohtaisesti kyvytön sellaiseen.


      • Puskis kirjoitti:

        Jos on itse "tavallinen mies" tai pyrkimässä sellaiseksi, ei kai voi realistisesti odottaa muuta ansaitsevansakaan kuin sitä "tavallisuutta". Miksi edes pitäisi?

        Se kaikella muuttumisella, kehittymisellä, kilpailulla ja vaivalla "ansaittava" tavallinen nainen on vain pantava puntariin sen vaihtoehdon kanssa, että alun perin sanoo "Pitäkää tunkkinne!"


      • naisenmielipide kirjoitti:

        Ätmin paskaa perusluonnetta ei muuteta millään, ei opiskelemalla uusia asioita eikä varsinkaan kehittämällä. Ätmi on lähtökohtaisesti kyvytön sellaiseen.

        Juuri näin. Kuten yllä sanottu, jos on alun alkaen selvää että et voi voittaa niin kannattaa lopettaa yrittäminenkin saman tien. Tuotahan monet naiset ei tajua, että tämän palstan funktio monille miehille on naisille vittuilu eikä olla mikään sparrauspaikka "kehittymiselle".


    • Ruma-ätmi

      Olen tehnyt kaiken mitä naisen saamiseksi voi tehdä. Olen treenannutkin vuosia ihan turhaan, laihdutin 30 kg ja kukaan nainen ei silti kiinnostunut. Olen harrastanut jalista, säbää, keihään heittoa, hiihtoa, jääkiekkoa ja vaikka mitä. Olen tehnyt ainakin 400 aloitetta turhaan.

      • Clkakke

        Kerropa käykö sinulle se tavan vähän ehkä pullukka naapurin Tiina? Oletko tehnyt jotain hänen eteensä vai etsitkö näitä suosittuja fitness-pimuja tai muita?


      • Ex-Pertti

        Moni tekee aloituksia järjettömiä määriä, mutta eivät ikinä ehdota kauppaa.

        Jos olisit tuon 400 kertaa kysynyt naista vaimoksesi, olisit todennäköisesti jo naimisissa.


      • Ruma-ätmi
        Clkakke kirjoitti:

        Kerropa käykö sinulle se tavan vähän ehkä pullukka naapurin Tiina? Oletko tehnyt jotain hänen eteensä vai etsitkö näitä suosittuja fitness-pimuja tai muita?

        Kyllä minä tiinaakin vonkasin mutta sille kelpasi komea pitkä mies. Tiina on lihava, kulkee talvitakki kesälläkin päällä.


      • Naisasialooser1
        Clkakke kirjoitti:

        Kerropa käykö sinulle se tavan vähän ehkä pullukka naapurin Tiina? Oletko tehnyt jotain hänen eteensä vai etsitkö näitä suosittuja fitness-pimuja tai muita?

        Ensinnäkään treenatulle miehlle ei kuulu tavan pullukka vaan fitnesnainen ja toisekseen pullukka ei ole tavallinen vaan läski, tavallinen on normaalipainoinen tavallisen näköinen nainen kuten 99% naisista on, siis jos eivät olisi läskejä.


      • Pillujen--asiantuntija

        Mutta pullukka naiset just haluaa treenattuja ätmejä. Ätmin on pakko tyytyä pullukka naiseen koska ei muitakaan saa. Onko ätmillä muka mahdollisuus saada joku missi?


    • huhheijaa

      Onhan se vähän väärin että mieheltä vaaditaan vaikka mitä ominaisuuksia ja juuri luin vauva-palstalta että joku 50v 100kg nainen sanoi että pystyy valikoimaan netistä nuorempia hyvännnäköisiä miehiä seksiin, kuulemma joutuu pakkeja antamaan..

      • Puskis

        Juuh, ja koska niin luki vauva-palstalla, se on varmasti totta.


      • Naisasialooser1

        Kaikki mikä on tällä palstalla on totta. Minä olen 56-vuotias, 158 cm pitkä miehenruipelo, joka ei ole koskaan edes pitänyt naista kiinni kädestä. Iltaisin imen vuoroin peukaloani ja vuoroin vedän käteen katsoessani alistuvaa homopornoa. Vihaan naisia ja lähetän naisille omaa paskaani paketissa.


    • crux

      Olisi mukava jos naisten mieltymykset ja omat tavoitteet olisivat edes jotenkin samansuuntaisia. Naisten toiveisiin vastaaminen yleensä vaatii sellaisia toimenpiteitä että ne ei vaan kiinnosta. Pitäisi olla ylisuvaitsevainen, pitkähiuksinen, kalju, erikoisesti pukeutuva, erikoisesti käyttäytyvä, alfauros tai muuta vastaavaa. Äärimmäisyydet kiinnostavat naisia - minua ei.

    • JossainMuualla

      Valitettavasti etsimäsi miljonääri-juristi-bodari-slaavilaisen filologian tohtori-ultra maratoonarit ovat juuri päässeet loppum

    • Jotenkin tuntuu, ettei kukaan nainen halua suhdet mun kanssa.

    • Kiltti-ja-kunnollinen

      Mitä voi tehdä jos naisilta tulee heti pakit. Olen aika monta kertaa pyytänyt naista treffeille kasvotusten. Olen lähes normipainoinen.

    • Kyllä minä edelleen olen oma itsevarma itseni, omasta mielestä ulkonäkööni kiinnitän hyvin huomiota siis ainakin kasvojen kohalta kun nuorempana oli paljon huonompi iho niin siitä jäi jotenkin sellanen että haluaa pitää ihon hyvässä kunnossa. Teen fyysistä työtä, polen pyörällä työmatkat ja muutkin matkat joten siitä tulee aerobista liikuntaa, lisäksi käyn kuntosalilla säännöllisesti.
      Joo vikoja on ja löytyy mutta myös hyviä puolia ja sellasia mitkä mielestäni sytyttää no niitä huonoja puuolia pyrin aina petraamaan, yleensä saanut hyviä neuvoja muiltakin ja ite huomannu kans kun se on hyvä itse tiedostaa asioita.
      Että no nyt ainakin tästä lähin sanon heti jos on tunteita en panttaa´.

    • ndtrydtut

      Kampasin tukan ja kävin suihkussa. Tarvitseeko ostaa vielä naamari?

    • tottakaitehdään

      Tekeehän monikin. Käy ulkona, treffailee uusia ihimisiä, täyttää elämäänsä asioilla joista nauttii. Mutta siihen parisuhteeseen tarvittaisiin silti kaksi.

    • Niinsalaakuinvoiolla

      Täällähän ne salaiset kakkoset kaipailevat ja jopa uhkailevat salasuhteiden kohteita kun eivät uskalla oikeassa elämässä laittaa seinää vasten vaatien oikeuksiaan. Niin miksi ette tee mitään että saisitte ne itsellenne? Naurettavan salassa yritätte suhteilla varattujen kanssa esittäen niin nykypäivän trendikkäästi. Täällähän sitä voi itkeä ja katkeroitua kun oikeassa elämässä päästätte petturit kuin koirat veräjästä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      317
      7160
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2184
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1611
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1429
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      111
      1143
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1135
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      331
      1018
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      863
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      855
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      787
    Aihe