Turun kirkkopäivät toukokuussa kauhistus!

Taivastielle

http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3178438/Turun kirkkopaivilla paasee yopymaan Tuomiokirkkoon

Ei pitäisi sanoa että olen yllättynyt, mutta kyllä se hätkähdyttää yhä uudelleen kun Jumalaa pilkataan:
https://www.kirkkopaivat.fi/ohjelma

Sateenkaarimessu Henrikinkirkossa
Tubettajat Hermanni ja Mariieveronica
Veisu-karaoke
Seikkailuja lapsiperheille tuomiokirkkotorilla
Perheen pienimmille on tarjolla Kirkon ympärijuoksu
Polkuautoilu, kisat autoradalla tai katapultilla ampuminen.
Yöpymistä Tuomiokirkossa K-16

ja kaiken huipuksi:
Syvänmerensukeltaja – Juicen virsikirjan helmiä (Börs)

15

190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PasiToivonen

      Katapultilla ampumisesta voi olla myöhemmin hyötyä.

      • todellaoksettavaa

        " Luvassa on rauhan puolesta kävely eri uskontokuntien kanssa sekä Uskonnot, rauha ja kotoutuminen -seminaari Logomossa, jossa

        pääpuheenvuoron pitää pääministeri Juha Sipilä.

        Kiss my Kirkko "

        Tuo on kyllä jo pohjanooteeraus kirkolta suorastaan alkaa jo säälittää. Onkohan M.Monroe pussaamassa kirkkoa..? Ja tumpeloija Sipilä karkoittaa viimeisetkin ihmiset Mäkisen lisäksi.


    • PasiToivonen

      >>Yöpymistä Tuomiokirkossa K-16>>

      Suojaikäraja on 16 vuotta

      Termiä suojaikäraja ei löydy lakikirjasta, vaan se on yleisesti käytössä oleva termi, jolla kuvataan sitä, miksi tietynlainen seksuaalinen käyttäytyminen tietyissä tilanteissa alaikäisten henkilöiden kanssa on lain vastaista.

      16 vuoden suojaikärajan tarkoituksena on pyrkiä vaikuttamaan siihen, ettei aikuinen tai alle 16- vuotiasta selkeästi vanhempi toinen nuori ryhtyisi seksuaaliseen tekoon (esimerkiksi seksuaaliset ehdotukset, hyväilyseksi, suuseksi) tai olisi yhdynnässä alle 16- vuotiaan kanssa. Alle 16- vuotiaan katsotaan olevan vielä seksuaalisessa kehityksessään keskeneräinen ja erityisen suojelun tarpeessa.

      Rikoslain 20. luvussa on myös seurustelusuhteita koskeva niin sanottu rajoitussäännös. Tämän rajoitussäännön tarkoituksena on olla rankaisematta nuorten yhteisymmärryksessä tehdyistä seksuaalisista teoista tai yhdynnästä, joissa toinen on yli 16- vuotias ja toinen on alle 16- vuotias.

      Suojaikäraja ei estä alle 16- vuotiasta seurustelemasta yli 16- vuotiaan kanssa, jos nuoret ovat iältään tai henkiseltä ja fyysiseltä kehitykseltään lähellä toisiaan. Mikäli nuorilla on seksuaalisia tekoja tai yhdyntöjä, niin molempien tulee olla halukkaita ja suostuvaisia siihen.

      http://www.vaestoliitto.fi/nuoret/turvallisuus/seksuaalirikokset/suojaikaraja/

      :)

    • Jos tuo kirkon toiminta ei miellytä voit erota kirkosta.

      Jos olet vapaaehtoisesti kirkon jäsen niin silloin hyväksyt hiljaisesti toiminnan.

      Jos taas olet kirkosta eronnut asia ei mitenkään kuulu sinulle.


      Joten mitä valitat?

    • ei.kivaa.saa.olla

      Tuohonhan voisi vielä järjestää kirkon eteen ruoskintaa aito uskoville jotka sitä haluavat. Saataisiin kunnon keskiaikaista tunelmaa hommaan, itkua ja vaikerrusta, muutenhan homma menee ihan liian iloluonteiseksi.

    • Bibeln

      Tuota ohjelmaa lukiessa pisti ajatuksiini muutama juttu. Ensinnäkin koko homma vaikuttaa jotenkin väkisin kasaan kyhätyltä sekametelisopalta, jolla on kristinuskon kanssa vain aika vähän tekemistä.

      Herätysliikkeitten kesäjuhlia ja kirkkopäivähän tässä yritetään jäljitellä, mutta huonolla maulla. Kautta sukupolvien vanhat herätysliikkeet ovat järjestäneet kesäseurojaan jotka on olleet virvoittavia hengellisesti, joukkoja yhteensitovia ja jopa sukupolvien välille siteitä luovia tapahtumia joissa kuitenkin tärkeintä on ollut Jumalan sanan julistus ja virvoittuminen yhteisestä Hengestä ja uskosta.

      Mutta tällaista se sitten on kun kirkko joka ilman Jumalan sanaa, ilman uskoa ja Pyhää Henkeä yrittää apinoida juhlia: pelkkää haukotuttavaa, latteata ja väkinäistä ohjelmaa ohjelman vuoksi, vailla mitään todellista hengellistä sisältöä.

      Uskon että epäuskoistenkin mieliä on aina sävähdyttänyt ja tehnyt moniin vaikutuksen kun on saanut käydä jonkin herätysliikkeen kesäseuroissa, ja jotain tällaista kaivataan, mutta kun ilman uskoa ja Pyhää henkeä toimitaan, toiminta on vain ihmisen näköistä; -pelkkiä teennäisiä latteuksia!

      Sitä meidän kirkkomme tuntuu yhä vähemmän ymmärtävän ettei homman tarkoitus ole vain järjestää mahdollisimman PALJON toimintaa ja äksöniä, vaan tulee järjestää Jumalan sanan mukaista toimintaa, vähemmän ja laadukkaasti.

      Se että kirkkon on jo pitkään yrittänyt epätoivoisesti olla "kaikille kaikkea" ja yrittänyt kalastella tyhjyyttä kumiseviin kirkkosaleihin väkeä erilaisilla sirkustempuilla, -on jo pitkään nähty tuloksettomaksi ja epäonnistuneeksi strategiaksi. Osanotto vain vähenee vä'henemistään kun sirkustemput lisääntyvät... "Temppukirkko" ei vain ota opikseen, mutta kyllä jäsenkato 10% vuosikymmenvauhtia on hyvä konsultti pitkässä juoksussa...

      Uskonto joka jää vain ihmisen järjen tasolle, ei tyydytä ihmissielun kaipausta, se jättää sisimmän tyhjäksi.

      • Jos tuo kirkon toiminta ei miellytä voit erota kirkosta.

        Jos olet vapaaehtoisesti kirkon jäsen niin silloin hyväksyt hiljaisesti toiminnan.

        Jos taas olet kirkosta eronnut asia ei mitenkään kuulu sinulle.

        Joten mitä valitat?


      • YksinkertaistaEiköVain kirjoitti:

        Jos tuo kirkon toiminta ei miellytä voit erota kirkosta.

        Jos olet vapaaehtoisesti kirkon jäsen niin silloin hyväksyt hiljaisesti toiminnan.

        Jos taas olet kirkosta eronnut asia ei mitenkään kuulu sinulle.

        Joten mitä valitat?

        Niin tuossahan on paljon erillaista ohjelmaa, Eihän tuossa ole tarkoitettu varmaankaan, että kaikkeen pitää osallistua :d

        Enitenhän tuossa näyttäisi olevan lapsille tuota ohjelmaa. En kyllä näe siinä mitään pahaa, että kirkko järjestää lapsille muutakin kuin puuduttavaa istumista kirkonpenkissä. Sehän varmaan yksi syy on monesti nykyään aikuisille, että sinne kirkkoon ei mennä jos lapsuudesta on jäännyt hyvinkin puisevat mielikuvat.


      • saviseutulainen

        Osmo Tiililä teki oman ratkaisunsa jo 70-luvun alussa.
        Erosi monen järkytykseksi ja myös suruksi Ev.lut.kirkosta.
        Voisi kai sanoa, että hän oli aikaansa edellä - perusteli jo tuolloin eroaan kirkon liberalisoitumisella ja maallistumisella.


      • saviseutulainen
        saviseutulainen kirjoitti:

        Osmo Tiililä teki oman ratkaisunsa jo 70-luvun alussa.
        Erosi monen järkytykseksi ja myös suruksi Ev.lut.kirkosta.
        Voisi kai sanoa, että hän oli aikaansa edellä - perusteli jo tuolloin eroaan kirkon liberalisoitumisella ja maallistumisella.

        >> ...Tiililä vastusti voimakkaasti Suomen luterilaisen kirkon maallistumista ja kärjisti vastalauseensa eroamalla kirkosta syksyllä 1962. Tapaus herätti suurta huomiota julkisuudessa, sillä kirkkoon kuulumaton dogmatiikan professori ja tulevien pappien opettaja ei ollut tavallinen tapaus.<<

        Asiat kohdalleen,
        eli korjaus viestiini 26.1.2017 koskien professori Osmo Tiililän kirkosta eroamista.
        Kuten yllä olevasta Wikipedia-lainauksesta ilmenee Tiiliä erosi kirkosta jo syksyllä 1962 eikä suinkaan 70-luvun alussa.

        tv. saviseutulainen


    • Hei kuulkas nyt ja voi kauhistus.

      Onpas (taas) epäreilua toimintaa ja kirjoittelua ja valikoivaa. Kuinkas olittekaan löytäneet juuri nuo jutut Kirkkopäivien ohjelmasta ja ne tänne valinneet. KIrkkopäivät järjestetään 2 vuoden välein ja siellä käy paljon väkeä, suosittelen osallistumista; ohjelmaa on paljon ja se on laadukasta. Kun kurkkasin toukokuun Kirkkopäivien ohjelmaa totesin, ett 3 päivän aikana ohjelmaa on 19 eri paikassa, joista 4 on kirkkoa, yksi on Hopeseurakunta, seurakuntakoti, Piispan talo, Tuomiokapituli ja seurakuntien toimitalo, esimerkiksi. Ohjelmassa on mm. Kolme tarinaa evankeliumin voimasta, Luther pöytävieraana, Lähetyssafari, Rukouksen talo, afrikkalainen rukousilta, messu. Ohjelmassa näkyy moneen kertaan sanat Raamattu, rukous ja armo, sanaa janoaville.

      Joten Kirkkopäivien ohjelma on tänäkin vuonna selvästi monipuolinen. Sinne kannattaa mennä.

      Hyvää viikonloppua toivotellen,
      Pirkko-pappi

    • Hei.

      Kuulkaas nyt ja voi kauhistus. Onpas epäreilun ja asenteellisen tuntuista kirjoittelua. Kuinka ette huomanneet Kirkkopäivien ohjelmassa kuin nuo jutut, jotka teitä kauhistutti. Kirkkopäivät järjestetään 2 vuoden välein. Siellä käy paljon väkeä ja ohjema on laadukasta, niin näkyy olevan toukokuussakin, suosittelen osallistumista.

      Kun kurkkasin ohjelmaa huomasin, että sitä järjestetään 3 päivän aikana 19 eri paikassa, mm. 4 eri kirkossa, Hopeseurakunnassa, seurakuntakodissa, Piispantalossa, Tuomiokapitulissa ja seurakuntien talossa. Ohjelmassa on esimerkiksi 3 tarinaa evankeliumin voimasta, Luther pöytävieraana, afrikkalainen rukousilta, messu, Lähetyssafari, Lähetysjuhlat. Ohjelmassa mainitaan moneen kertaan sanat Raamattu, rukous, armo. Kuinka tällainen on kaukana Jumalasta?

      Kannattaa mennä iloisin mielin katsomaan, kuuntelemaan ja tutustumaan.

      Hyvää viikonloppua,
      Pirkko-pappi

    • UusiJerusalem

      Johanneksen ilmestys 22

      11. Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen.
      12. Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan.
      13. Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu.
      14. Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin!
      15. Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.
      16. Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti."
      17. Ja Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi.

    • UusiJerusalem

      Kirkko, joka ei varoita synnin seurauksista eikä kehota parannuksentekoon ei ole Jumalan asialla.

      Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija. --Gal. 1:10

      42. Kuitenkin useat hallitusmiehistäkin uskoivat häneen, mutta fariseusten tähden he eivät sitä tunnustaneet, etteivät joutuisi synagoogasta erotetuiksi.
      43. Sillä he rakastivat ihmiskunniaa enemmän kuin Jumalan kunniaa.
      44. Mutta Jeesus huusi ja sanoi: "Joka uskoo minuun, se ei usko minuun, vaan häneen, joka on minut lähettänyt.
      45. Ja joka näkee minut, näkee hänet, joka on minut lähettänyt.
      46. Minä olen tullut valkeudeksi maailmaan, ettei yksikään, joka minuun uskoo, jäisi pimeyteen. --Joh.12

      14. Sillä synnin ei pidä teitä vallitseman, koska ette ole lain alla, vaan armon alla.
      15. Kuinka siis on? Saammeko tehdä syntiä, koska emme ole lain alla, vaan armon alla? Pois se!
      16. Ettekö tiedä, että kenen palvelijoiksi, ketä tottelemaan, te antaudutte, sen palvelijoita te olette, jota te tottelette, joko synnin palvelijoita, kuolemaksi, tahi kuuliaisuuden, vanhurskaudeksi?
      23. Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. --Room. 6

    • UusiJerusalem

      3. Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia
      4. ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin. --2Tim.4.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      144
      1912
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      114
      1487
    3. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      91
      1285
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1272
    5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      89
      1205
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      207
      1081
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      98
      997
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      47
      986
    9. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      204
      962
    10. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      848
    Aihe