Nykymiehet on helppoi

arvonsatunteva

ei tarvikun istahtaa lähelle niin jo ollaan pyytämässä treffeille. Yäk inhoon miehiä jotka ei kunnloita naista.

Monet naiset saa miehen kun miehen jos vaan haluaa semmosen saappaan. Mulle ainakin miehen pitää pukeuta pukuun, omistaa auto ja olla töissä, sekä tukka päässä. Kaljut on kauheita.

17

875

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hahahahahah

      :D Onnee sulle

    • Naistenmies83

      Miten niin nykymiehet. Suuri osa miehistä on ollut aina saataville kenellekkä tahansa naiselle, joka seksiä haluaa. Mitään hyvää miestä et kyllä noin löydä. Tietysti jos satut olemaan todella kaunis, niin voi olla että joku hyväkin mies tulee siihen, mutta todennäköisesti et hänen kanssaan monista treffeistä selviäisi. Ehkä hän saattaisi muutaman kerran sisääsi laueta, kunnes ei enää kestäisi persoonallisuuttasi. Toivottavasti siis nautit siitä, että sua käytetään seksileluna, koska viestisi perusteella sulle ei paljoa muuta ole luvassa.

    • EnTyöskentele

      Jaa, että oikeen pukuun, minä kun en viihdy puvussa, mikään ole niin epämiellyttävä vaatekappale, kuin puku ja kurkkua kiristävä kravaatti.
      Että töissäkin pitäisi olla, varmaankin nainen haluaa miehen olevan töissä, että nainen saa nauttia omasta rauhasta kotona, ettei mies ole nurkissa pyörimässä.
      Rahaa on, ettei töihin tarvi vaivautua.

      Autokin on, mutta mielummin pyöräilen, niin ei tartte lähtee erikseen lenkille, kuten autolla liikkuvilla on tapana.

    • Olen_onnekas

      Samoilla linjoilla edeltäjän kanssa. Puku on mutta se roikkuu etupäässä tangossa. Kaikki aina sanovat että jos puku ahdistaa niin se ei istu. Todistin sen vääräksi ja teetin Nürnbergin kululla räätälillä kaksirivisen silkki-puuvilapuvun. Ja naapuriliikehuoneistossa pukuun sopivat kengät. Ahdistaa. Siksi käytän mieluummin reisitarkujahousuja, flanelipaitaa ja M65:sta.

      Joo, omistan auton..useammankin. Kaikki ostettu käteisellä. Ei vuokrattuja eikä änkytettyjä. Naurattaa nuo ulkomaille rekisteröidyt autot. Ei rahamiehet rekisteröi autoaan ulkomaille. Ne rekisteröi sen Suomeen.

      Ja mitä tulee hiuksiin niin jokaisen voi laskea päästä. Sen verran on lyhyt tuo hiusmuoti. Ja mitä tulee liikuntaan niin koitan käydä joka toinen päivä lenkillä ja oka toinen pyöräilemässä. Se pitää jalkojen molemminpuoliset lihakset kunnossa ja ryhdin suorana. Aikaa on sillä teen keskimäärin 40 päivää vuodessa töitä.

      Ja tästä pääsemmekin siihen "miehen iskemiseen". Nimittäin, aloittaja (jos ei ole provo) saattaisi haluta juuri kaltaiseni miehen joka ottaa tarvittaessa kotinsa kassakaapista muutaman tuhatta ja sanoo että "osta jotain kivaa". Toisaalta, minä en ole sellainen. Mutta annan rahaa aina kun pitää ostaa jotain tarpeellista. Ja kyllähän kylpylälomakin on tarpeellista, toisinaan.

      Miten siis kohtaavat aloittajan kaltainen nainen ja flanelipaita-perus-insinööri? Eivät mitenkään. Molemmat elävät toisistaan tietämättä vaikka onni voisi olla sen ensimmäisen vaihdetun lauseen takana. Molemmilla.

    • Pitkäjalka

      Äläpä istahda,nimittäin kun istut miehet eivät huomaa, että olet pitkä selkäistä ja lyhyt jalkaista maatiaisrotua .Kävellessä tulee kynnyksistä tikkuja perseeseen.Älä siis anna miehille väärää kuvaa itsestäsi,vaan seiso reippaasti töpöjaloillasi!

    • näinseo

      Se on hienoa kun tytöllä on haaveita. Mutta kannattaisi luopua tuollaisista ennenkuin päädyt jonkun sliipatun ja siististi pukeutuneen pelimien jalkavaimoksi joka ehkä muutaman kuukauden polkee sua kun tulpatonta mopoa. Kyllästyy luonteeseesi ja jatkaa kierrostaan uuden naisen luo.

    • Maalaismamma

      Juu no pukumies voi olla narsisti (ne osaa käyttäytyä muuten tosi hyvin aluksi), hän voi myös elää ylivarojensa, hän voi olla rikollinen..... Onneksi kuitenkin kaikki näyttäis hyvälle ulospäin.

      Mä kylllä kartan kaikkea mikä näyttää liian hyvälle, mutta onnea sulle!

    • Normimies41

      Aijaa, olen aika monen tuhannen naisen vieressä istunut mutta kertaakaan en ole treffeille pyytänyt.

    • SSSNA1

      Paskat! Itseäni on ainakaan kenenkään naisen turha yrittää "iskeä". Viihdyn itsekseni. Lähdöt saa jos kehtaa yrittää.

      • klklklkl

        Joo varmaan viihdyt. Muuten vaan olet ihmissuhdepalstalla, kun viihdyt yksin.

        Useimmilla miehillä puheet on suuret, mutta niille ei ole mitään katetta. Mies joka inhoaa pukuja, ei saa koskaan naista, joka pukeutuu tyylikkäästi. Huonosti pukeutuville miehille voi ehkä löytyä pari, mutta helppoa se ei ole. Mallinaisesta miehen ei kannata haaveillakaan, jos ulkonäkö ei kiinnosta.


    • Tildelöijä

      Seurustelu ja deittailu on nykyään vähän kuin shoppailua. Ensiksi pitää miettiä mitä haluaa ja millä kriteereillä. Sen jälkeen päätettävä mistä hakee. Netistä/sovelluksista hakemisella on se hyvä puoli, että pääsee rauhassa valikoimaan ja hakemaan haluamillaan kriteereillä. Sit treffit ja jos ei miellytä, niin uusinta hakua. Kannattaa kyllä pitää mielessä, että täydellistä jos etsii, niin saa kyllä etsiä loputtomiin. Kukaan ei ole täydellinen. Lisäksi kannattaa liittyä jollekin isolle ja mielellään kansainväliselle sivustolle kuten http://www.foreigndatingforum.com jossa voi hakea laajalla haulla kotipaikkakunnalta ja ulkopuolelta. Tinder on siitä huono, että hakee vain läheltä ja siksi Suomessa tarjontaa on riittävästi vain suurissa kaupungeissa. Jotka eivät ole kyllä oikeasti edes suuria jos maailman suurkaupunkeihin vertaa. Niissä Tinder toimii parhaiten kun on tarjontaakin paljon.

    • Tididiidii

      Mä rakastan miehiä, jotka ei oo nii tyrkkyjä, vaan osaavat leikkiä vähän vaikeesti tavoteltavaa, jos meen niitä pokailee, että on vähän haastetta ja metsästyksen tuntua ilmassa, eivätkä ole joka lissussa munaansa uittamassa. :D

    • Just.näin

      Ei ole viereen kukaan tullut tyrkylle istuskelemaan...Baarissa en kulje. Hiukset on vielä päässä ja käyn vakituisessa työssä.
      Oletko itse työelämässä mukana ? no eipä sillä ole tarvetta täällä kertoa.

    • nainentavallinen

      No voi, ei ole kukaan treffeille pyytänyt vaikka olen istunut monen miehen vieressä.... En tosin ole missinnäköinen enkä kokoinen, mutta ihan normaalin näköinen ja kokoinenkin. Suojaako ikä ? (62) olis kiva jos joku pyytäisi treffeille !

    • zsdvsdvg

      Minkäs teet, kun monella naisella se näyttää olevan se aloite, että istahdetaan kiinnostavan miehen viereen ja odotetaan tuppisuuna treffipyyntöä.

      • SormetÄlypuhelimella

        Yleensähän nainen alkaa räpläämään sen jälkeen älypuhelintaan ja auta armias, jos mies menee keskeyttämään naisen älypuhelin session, saa kuulla että älä viitti nyt häiritä, mulla on tärkee juttu kesken netissä.


    • JotainTapahtui

      Aika monet treffipyynnöt olen saanut ja monenlaista vihjailua, mutta en ole oikein lämmennyt. Sen sijaan lämpesin kauan tuntemalleni miehelle, kun tilaisuus tuli. Luulin olevani miehelle jokseenkin yhdentekevä, koska mies oli aina käyttäytynyt erittäin asiallisesti ja korrektisti. Mistä sitten johtui, että sellaisesta viehätyin, mene ja tiedä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe