Hei, miksi naiset olette nirsoja

naiset-nirsoja

11

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ProErkki

      Erkille pillua heti !!!!

      • oikeusollaomaitsensä

        Turha huutaa siellä. Nainen päättää mitä tekee ja kenen kanssa. Yksin olemisessa ei ole mitään vikaa jos käy niin ettei koskaan kolahda kunnolla.


      • ejeht
        oikeusollaomaitsensä kirjoitti:

        Turha huutaa siellä. Nainen päättää mitä tekee ja kenen kanssa. Yksin olemisessa ei ole mitään vikaa jos käy niin ettei koskaan kolahda kunnolla.

        Ongelma on siinä, että objektiivisesti katsottuna monien naisten valinnat näyttäytyvät typerinä ja myös moni romanssi jää toteutumatta. Monet naiset elävät liioissa pilvilinnoissa: "jos käy niin ettei koskaan kolahda kunnolla".


    • 41v-sinkkumies

      Siinä normi tavis mutta ei naisille kelpaa muut kuin ne todella komeat miehet. Tyypillistä nirsoutta naisilta, naiset vihaa miehiä. Miksi naiset laittaa niitä ilmoituksia deitteihin kun eivät edes halua tutustua miehiin.

    • enhaluaäidinpoikaa

      Ylihuolehtivan äidin pojista tulee tuollaisia. Turha syyttää naisia nirsoilusta. Olen tavannut muutamia vastaavia miehiä, jotka esin vielä aikuisena siivotuttavat kotinsa ja pesettävät pyykkinsä äidillään. Mahdollinen naisystävä on sitten vain äidin jatke, sillä erotuksella että pitäisi myös saada sitä seksiä..

      Aika vaikeaa miehen löytää tuossa iässä enää lisääntymis(ikäinen)haluinen nainen... Ja ihmettelen monien miesten inhoa kotieläimiä kohtaan. Kaikki koiran/ kissanomistajat eivät ole yberhulluja eläinfaneja, vaan se eläin vaan on osa arkea ja rikastuttaa elämää. Suhtaudun skeptisesti siihen, että eläimiä inhoava ihminen kykenisi aitoon, empaattiseen rakkauteen ja vastavuoroiseen parisuhteeseen. Toki kaikki eivät halua tai voi pitää kotieläintä, mutta kun mies suhtautuu kotieläinasiaan noin fundamentalistisesti, tuntuu että puuttuu kyky kiintyä...

      Ymmärrän hyvin että varsinkin naiset ottavat koiran tmv, kun/jos ei löydy miestä. Kyllä siitä eläimestä on seuraa ja saa lenkkikaverin. Ei tarkoitus ole korvata ihmistä, mutta onhan se kiva mennä kotiin kun siellä on joku. Tuntuu siltä että monet naiset ovat luovuttaneet, eivätkä enää etsi miestä. On turhauttavaa hakata päätä seinään vuodesta toiseen. Jos et omaa vähintäänkin normaalia vartaloa, jossa kuitenkin on kurveja, ja ole joko naapurintyttömäisen kiva ja nätti, tai seksynviehkeä flirttailija, miehet eivät katsokaan sinuun päin. Vielä kun omaat mielipiteitä, etkä halua päätyä pelkäksi kodinhengettäreksi jollekin, äidin jatkeeksi siis, niin tarjolla on vain sellaisia luusereita jotka ei saa ketään muuta naista ja olet heille vain varalla. Naiset on mieluummin yksin kuin huonossa suhteessa, toisin kuin monet miehet.

      • Linkin kommenttiosiossa erottikin hyvin, mikä vastauksista on naisen kirjoittama. Samaa linjaa jatkaa tämä. Miehen sanomiset ja naisten tulkinnat tiivistetysti:

        Mies: Äiti ollut ylihuolehtiva.
        Naiset: Mies ei ole päässyt irti äidistään.

        Mies: Naisen pitää olla lisääntymisiässä.
        Naiset: Mies haluaa 20-30-vuotiaan tytön.

        Mies: Nainen ei saa olla ylipainoinen.
        Naiset: Mies haluaa missin/mallin.

        Mies: Nainen ei saa olla kissa-/koirahullu.
        Naiset: Mies vihaa eläimiä.

        Mies: En halua naista, joilla on useita kymmeniä seksikumppaneita vuosittain.
        Naiset: Mies haluaa neitsyen.

        Bonuksena: "Eniten Erkki toivoisi unikaveria."
        Naiset: Hanki unilelu!

        Jepjep...


    • nelikymppinenmies

      Jospa naiset vaan lopettaisivat sen nirsoilun ja antaisivat mahdollisuuksia miehille. Itse kyllä pesen pyykkini aina.

      • fddee

        Kunnon naiset on perinteisesti hoitaneet perheessä pyykinpesun.


    • itsensäparhaintuntija

      miksi ei saa olla yksin, kun ei siinä ole mitään vikaa vaan päinvastoin se on nyt välttämätöntä eheytymisen kannalta

      • Takapakki

        Saa olla yksin, kunhan ei ole jossain pakkeja jakelemassa.


    • hate.bitches

      Erkkihän antoi jutussa ymmärtää, että naisia on tapaillut mutta ei koskaan seurustellut. Ei siis sulje pois tuota pillunsaantia, vaikka ei seurustelekkaan.

      Nykyisessä tinnerilortto yhteiskunnassa on turha kuvitella akkain olevan mitään muuta kuin jokaiselle jakaneita jakorasioita. Niitä sieltä netistä löytyy.

      Aikansa ne on jakaneet sitä namia hameen alta lääninsonni turhajulkimoille jopa niin, että lääninsonni saa kehuskella uransa aikana maanneensa yli kymmenen tuhannen tällaisen jakorasian kanssa. Vaan niille alkaa iän karttuessa kertyä sitä painoa ja muutenkin rupsahtavat vanhoiksi kurtuiksi, sitten ei enää kelpaa niille lääninsonneille.

      Sitten aletaan hakea sitä aikuiselle naiselle tositarkoituksella seuraa. Vaan edelleen on jakorasialla rima korkealla pilvilinnoissaan, ei sille kelpaa mikä tahansa erkki, pitää olla vähintään giuliano tai manolo, nykyään mähmättikin käy. Vanhoja, katkeria kurppaantuneita ylipainoisia eläimille aktivoituneita miesvihaajia. Ei ne muuta löydä lopulta enää kuin niitä USAn armeijan afganistanissa palveluksessa olevia majureita, jotka juuri nyt sattuvat olemaan juuri tähän pilvilinna siiderivalaaseen niin kauhean kiinnostuneita siellä netissä, ihan feikkikuvan kera ja myöhemmin tulevien rahanlähetyspyyntöjen kera - kun sinne tulliin on jäänyt se kultainen korurasia koruja täynnä ja lahjaipaddi jumiin, pitäis ämmän ensin lähettää pari tonnia että saa sen netti-ihastuksen lähettämän lahjan perille, kyllä hää itteki sitte sieltä saapuu tositarkoituksella perässä kunhan ne rahat ensin lähettää. Ja kurppahan lähettää - se varastaa ne sitten vaikka varomattomilta erkeiltä kun ei sillä ittellä mitään ole.

      Kyllä erkit säästyy lopulta paljolta nyky psykopaatti ämmäin mielipuolisuuksilta, kun pysyttelevät näistä toisten samankaltaistensa kanssa verkostoituneista luuhake piruista erossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      96
      1792
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      118
      1352
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1297
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1216
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1104
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      903
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      391
      842
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      45
      837
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      832
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      133
      799
    Aihe