Tähtiartistikilip. Finaali 17-18 päivinä !.

erittäinmielenkiintoista

Voittaakohan Yleisön suosikit eli itseään äänestäneet,parhaat laulajat vai järjestäjän kaverit.Harvassa kilipailussa on näin monta ryhmää kilipailemassa voitosta ja menestyksestä....jne...!

75

886

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minäolenhyvälaulamaan

      Ompas erikoinen kisa jos voi valita eli äänesää itse itsensä finaaliin,kilpailun taso on varmaan aika surkea,mutta voihan kilpailija kehua kavereilleen että oli päässyt finaaliin asti laulamaan!.

      • Kerrrrrro

        Sanopas joku kilpailu, jossa itsensä äänestäminen on kiellettyä! Löytyykö? Niinpä..


    • Rahallasaa

      Kyllä, nolo homma, kuinkahan kauan tuuppaavat rahojaan tuonne?

    • EiMääJakeluun

      Ei. Kyllä mullakin alkaa mennä pikkuhiljaa usko tähän kilpailuun! Ei voi olla totta että taas äänestys! Kilpailijoita piti äänestää siinä aluekilpailussa ja semifinaalissa ja nyt niistä jo kerran äänestyksessä olleista semifinaalivideoista pitäisi alkaa äänestämään finaaliin päässeitten paremmuutta vai mitä se nyt olikaan! En ymmärrä ollenkaan, että miksi samoja esityksiä pitää olla moneen kertaan äänestelemässä!
      Jos enää tässä vaiheessa pitää äänestää, niin eikö sen kuuluisi olla niin, että uudet esitykset, tässä tapauksessa finaaliesitykset ja siellä onnistuminen olisi äänestyksen alla? Ei suinkaan nuo jo kertaalleen vertailussa ja äänestyksessä olleet pikku pätkät?

      • yleisöratkaisee

        Yleisöhän se ratkaisee kenestä tulee menestyvä artisti,sehän on selvää että kuka saa eniten yleisöääniä niin niiden levyjähän myydään eniten ja keikkoja tulee sen mukaan!.Näin se varmaan on tässäkin kisassa!.


      • voivoivoijavoivoi

        Katselin ja kuuntelin finalistien esitykset,eipä taida olla kellään tie tähtiin auki,niin kuin kilipailussa mainostetaan!.Vai onko?.


      • RealistiRelax
        yleisöratkaisee kirjoitti:

        Yleisöhän se ratkaisee kenestä tulee menestyvä artisti,sehän on selvää että kuka saa eniten yleisöääniä niin niiden levyjähän myydään eniten ja keikkoja tulee sen mukaan!.Näin se varmaan on tässäkin kisassa!.

        Joopa joo! Kommenttisi oli toivottavasti pelkkää sarkasmia...
        Asiahan on tasan niin, että yleisö ei ratkaise sitä, kenestä tulee menestyvä artisti, vaan se on täysin markkinointikoneiston käsissä; mitä tehokkaampi ja manipuloivampi markkinointitaktiikka, niin sitä varmemmin ihmiset hurahtavat ostamaan levyjä ja tungeksimaan keikkapaikoilla!
        Onhan tämä nähty kaikenmaailman Idols- ja Voice -kisoissa; vaikka kuinka voittaja valitaan katsojaäänestyksellä, niin silti nämä voittajat jäävät loppupeleissä paremmin markkinoitujen kakkosten ja kolmosten sekä muiden artistien jalkoihin...

        Ja mitä tulee tähän kilpailuun, niin mitään levynmyyntiä tai keikkoja tähän ei kannata sotkea, koska kyseisen kisan voitto ei anna sellaista levytyssopimusta, joka mahdollistaisi markkinoille lähtevän pitkäsoiton. Ei myöskään keikkoja eikä niiden myyntiä.

        Ja entäs sitten tällaisen kisan äänestäjät? Keitä he mahdollisesti ovat? Alkaako kukaan täysin ulkopuolinen äänestämään maksusta ventovieraita ihmisiä? Mitä tällainen ulkopuolinen saa siitä, että äänestää jotakuta, sillä hyvin suurella todennäköisyydellä hän ei äänestämisestä huolimatta näe/kuule mitään tästä äänestämästään kilpailijasta voitonkaan jälkeen, koska keikkoja ja mainittavampaa näkyvyyttä tälle ei ole tarjota? Toki hyvää hyvyttään ja kannatuksen vuoksi voi ja saa äänestää, mutta ihan oikeasti ja rehellisesti - alkaako sellaiseen juuri kukaan?
        Ja vielä; miten joku "Aino-Ilmari Imatralta" muut karaoke- ja laulupiireihin kuulumattomat, joilla ei ole edes asiaa sivuavia tuttavia, tajuaisivat mennä selailemaan noita sivuja ja kuuntelemaan äänestyksessä olevia kilpailijoita? Tämä kun ei ole televisioitava kilpailu ja mainostus on koko maata ajatellen hyvin minimaalista, niin suurin osa suomalaisista ei ole koskaan kuullutkaan tällaisesta kilpailusta!
        Eli...keitä nämä äänestäjät ovat? Onko ulkopuolisia äänestäjiä (eli siis kilpailijat sukulaisineen ja tuttavineen poisluettuna) niin paljon, että on realistista puhua YLEISÖN suosiosta?

        Ja sehän on tosi, että ei näiden karaoke- ja muiden pienten, ei televisioitavien kisojen voitot avaa ovia kuuluisuuteen ja oikeille artistimarkkinoille. Siellä pitäisi olla taustalla isot nimekkäät levy- ja markkinointiyhtiöt.

        Siinä vähän mietittävää! Kaikella kunnioituksella ja hyvää lopputalvea kaikille lykkyä tykö kilpailuihin kaikille kilpailijoille.


    • Mikäihmeenkisa

      Hyvä kirjootus! Nettisivuilla annetaan täysin harhaanjohtava kuva siitä mitä voitto tuo tullessaan, se ei tuo muuta kuin pari pikkukeikkaa ja nimesi jää tilastoon jonnekin nettisivujen kätköön. Kilpailu tunnetaan heikosti, harrastajien keskuudessa "Ostakee iäni". Mainitessasi voiton saat hiljaisia sisäänpäin kääntyneitä hymyjä osaksesi...

    • uppoutunut

      Kyllä voitto on aina voitto. Miten ja kuinka se sitten saavutetaankin. tämän kilpailun tarkoitus on vain ja ainostaan tuoda hyvää (hynää) järjestäjille. Business on businees periaatteella. kun ko vuoden kilpailu on rahastettu, uudet äänestysnunerot on jo valmiina. en ole kenenkään voittajan kuullut sanovan että olisi järjestetty esiintymisiä josta olisi saanut palkaa. Suuria voi kyllä puhua. Kyllä siellä on aivan hyviäkin laulajia ollut mutta ei ole sellaista taustavoimaa/halua/kykyä/taitoa olemassa että laulaja tämän formaatin kautta nousisi tietoisuuteen.
      Sitten on kyllä toisinpäinkin, että on vaatimaton laulaja, hyvä taustaorganisaatio. Hyvä studio. kappale purkkiin. Vaatimatonkin kuulostaa "hyvältä". näitä tulee muutaman kuukauden välein tyhjästä.
      Kai tässäkin paksu lompsa ja hyvät suhteet auttaa.
      Ps. ei kai nykyään enää re*ttä pitkin........

    • Suuretpuheetsuutahalkoo

      Niin, ja sehän on ihan ymmärrettävää että järjestäjätaho elättää itsensä tällä tuotteella, ja varmaan ihan hyvin elättääkin, niin kauan kuin kilpailijat haluavat maksaa "voitto"pokaalistaan. Mutta nuo suuret puheet siitä kuinka keikkoja järjestyy ja homma alkaa sujumaan pitäisi pyyhkiä nettisivuilta ihan kokonaan. Systeemi ei kykene tähtiä luomaan, Suomen tanssikansan viihdyttämisestä vastaa nykyään pääsääntöisesti A-viihde ja D-viihde ja parille pikkutallille jää takahikiän eläkeläisten nurkkatanssit. Tämä viihde ei pääse kyttäämään edes pöydältä tippuvia murusia, vai pääseekö, missä näyttö??

    • uppoutunut

      Kävin sitten kuuntelemassa finalistien esityksiä. ?????Huhhuh. Ei pysytä tahdissa, lauletaan nuotin vierestä jne jne. Ompa ollut kriteerit valinnoissa. Noista ei kuuluisi olla montakaan finaalissa, jos kilpailua mahtipontisesti mainostetaan. Laulukilpailun tavoitteena pitäisi olla muukin kuin vain rahan maksimaalinen keräys. Myöhemmin se voisi muuta kautta kartuttaa tilipussia. Mutta kun tavoitteet on että rahhaaa pitää tulla mutta mihinkään ei saisi mennä, niin kuin eräs läheltä seuraava henkilö sanoi, niin tässä sitä ollaan. Voisin lyödä vetoa, että vanhemmissa sarjoissa 40v eteenpäin voittajina ja palkintosijoilla on eniten itsen eiku yleisöääniä saaneita. Nuoremmissa sarjoissa sama ei niinkään päde, koska kaikilla ei ole vielä niin paljon "ystäviä" jotka äänestäisi.

    • Tosi.on

      Heh, suurinpiirtein, kaiken kaikkiaan, noin se menee...

    • FinaaleistaYleensä

      Kirjoitit "Noista ei kuuluisi olla montakaan finaalissa". Nii-in, ei tosiaankaan jo senkin huomioonottaen, että missään finaalissa ei kuulu olla lähemmäs sataa kilpailijaa! Kaikissa muissa finaaleissa, joihin olen törmännyt (niin musiikissa, urheilussa, kauneuskisoissa jne) finalisteja on korkeintaan reilu kymmenen, harvoin sitäkään! Eihän missään tietenkään kirjoitettua sääntöä finalistien määrälle ole, mutta kyllä se on enemmän sellainen "kirjoittamaton" sääntö, että viimeistään finaalia edeltävässä osiossa putoaa pois kaikki muut paitsi muutama potentiaalinen voittajaehdokas. Ja onko kilpailijalle itselleen kuinka suuri ylpeydenaihe olla finalisti sellaisessa finaalissa, josta ei todellisuudessa ole pudotettu kovinkaan montaa kilpailijaa pois? Kokeeko siinä saavuttaneensa jotain, johon vain harvat ja valitut pääsevät?

    • Hurraafinaaliin

      Osut asian ytimeen! Ollaan nyt rehellisiä ja todetaan että niitä on se 75, mutta 75!!! Eikö tämä jo yksin kerro kilpailun luonteesta? 10 on varmaan yleinen maksimi finaalissa, täällä lähes kahdeksankertainen määrä...onko tämä siten mikään saavutus? Varsinkin kun suurin osa sijoituksista on maksettuja, ja sehän muuten NÄKYY JA KUULUU!

    • Lasketaanpaoikein

      Mitä te hölisette? 94 finalistia!! Sulta jäi varmaan Kreivit laskematta? Lähes SATA finalistia, mahtaa olla Suomen suurin kilpailu, osanottajia alunperin 3000??

    • Herranketku

      Juuu. Suurin, kaunein, parhaiten järjestetty, ammattimaisesti toteutettu, iloisin vetäjä, parhaat palkinnot, menestys taattu, suurimmat puheet. Taitaa olla Pohjois Euroopan vetovoimaisin, ainakin 5000 osanottajaa. kyllä siinä voiset kalpenee joka lailla. Ensivuonna haen tästäkin kilipailusta pytyn vitriiniin muitten lisäksi.

    • annasvaan

      Finaali 17-18 pv. Näinä päivinä Härmän Kylpylässä ei ole muita kuin kilpailijat avec, sitten muutamia kuntoutuksessa olevia jotka häippäsee klo 22 nukkumaan. Näin oli "tähtiorkesteri" kilpailun aikana vaikka sinänsä kiinnostavampi kisa tanssijoiden kannalta. taikka sehän ammotti silloin tyhjyyttään. Kuinkahan kauan näitä Kuntsarilla järjestetään. Perjantaisin ja lauantaisin siellä on aina muutoin hyvät tanssit ja paljon väkeä. Sopisi hyvin ke-to päiville tämä kilibailu, Silloin olisi vain tosi kilpailijat paikalla.

      • Korjausnimeen

        Niin siis se oli "Tanssiorkesteri-kisa", ei "Tähtiorkesteri".


    • kappasvaanii

      näytti tassiorkesteri kisan voittaja Kalevan lehti-ilmoittelun mukaan sunnuntain päivätansseissa olevan soittamassa. siitä pikkuhiljaa viikonlopun ja iltatansseihin. pitkä on tie, mutta varmaan kisaorganisaatio on voimakkaasti mukana auttamassa tietä tähtiin, onhan siellä osaamista" ja yhteistyökykyä. juupajuu.

      • Yfiii

        Siis tuo kyseinen orkesteri on ollut toiminnassa ja keikkaillut jo useamman vuosikymmenen! (Muissakin kuin päivätansseissa, vaikka ei päivätanssit ole yhtään muita tansseja huonompia keikkoja) Keikkoja on ollut kiitettävästi ennen voittoakin ja on edelleenkin! Eli kannattaa ensin ottaa selvää miten asiat ovat oikeasti ennen kuin alkaa vinoilemaan.


    • Eielätä

      Tuntematon orkka ja sellaiseksi myös jää. Kiva on harrastaa, älkää silti jättäkö päivätyötänne...

      • huomiohuomijooo

        Tunnettu ja tykätty yhtye omalla "kotikentällään". Jos et satu tietämään, niin hyvin moni bändi toimii sivutoimisesti, eli omien päivätöidensä ohella ihan tarkoituksella. Ei kaikilla ole aikomustakaan alkaa tavoittelemaan musiikista päätyötä eikä laajentaa keikkailualuetta koko maan kattavaksi. Ja tuskin tämän orkesterikilpailun tarkoituskaan on ollut nostaa voittajabändiä tuonne jonnekin Finlandersin tai Yölinnun rinnalle...


      • kilipailija

        Voi hyvää päivää... no.. rahkeet ei riitä nostamaan, eikä orkesterien taso riitä nousemaan. Näin se on yksinkertaista. MOT. Sama pätee tähtiartisti kilpailussa. Mutta onnea kilipailuun..


      • Popopoppp
        kilipailija kirjoitti:

        Voi hyvää päivää... no.. rahkeet ei riitä nostamaan, eikä orkesterien taso riitä nousemaan. Näin se on yksinkertaista. MOT. Sama pätee tähtiartisti kilpailussa. Mutta onnea kilipailuun..

        Suomessa ei ole kuin muutama organisaatio, jotka pystyvät nostamaan musiikin- ja viihteentekijöitä valtakunnalliseen tietoisuuteen ja suosioon! Eivät nämä pienemmät ja paikallisemmin toimivat järjestäjät pysty kilpailemaan noiden lähes monopoliasemassa olevien isojen yhtiöiden kanssa! Turha mitään näitä pienempiä tekijöitä on soimata siitä, että rahkeet ei riitä nostamaan ketään pinnalle, koska he tietävät itsekin asian olevan näin, eivätkä siksi ole tarkoittaneetkaan, että heidän kauttaan pääsisi mihinkään super-hyper-suosioon.


    • Miksi.ei

      Miksei?

      • sivustakuunnellut

        Hmmmm. Jotenkin aavistin että on aika kauan soiteltu ja laulettu. into laantunut ja soitto hiipunut. Näinköhän käy myös 17-18pv laulukilpailuissa monen osalla. Taitoa pitää pitää yllä, eikä lähteä jos haukotuttaa jo lähtiessä. Vaikka monella taitaa olla yliluonnollinen usko omiin kykyihinsä.


      • mikämikämikäihme

        Just. Vaikka ei kilpailu miellytä, niin miksä tästä ruotimisesta pitää tehdä tällainen ihme soppa? Jos bändikisan voittajalla on sinun mielestä leipääntynyt asenne soittamiseen (en kyllä ymmärrä, mistä edes vedät moisen johtopäätöksen), niin miksi rinnastat sen laulukilpailun osallistujiin? Ei kannata sotkea puuroja ja vellejä sekaisin ja tunkea sekaan mausteita, jotka eivät niihin kuulu!


      • FinaalienFinaali

        Kannattaa tulla kauempaakin 17-18 p. Helmikuuta Härmän kylpylään kuuntelemaan ja katselemaan tosi hyviä laulajia,jotka kaikki osaavat esiintyä ja esittää laulunsa ammattimaisesti.


      • SenkustaVaan
        FinaalienFinaali kirjoitti:

        Kannattaa tulla kauempaakin 17-18 p. Helmikuuta Härmän kylpylään kuuntelemaan ja katselemaan tosi hyviä laulajia,jotka kaikki osaavat esiintyä ja esittää laulunsa ammattimaisesti.

        Pilkkaa vaan rauhassa! Tiedät itsekin kuten kaikki muutkin, että kyse on harrastelijoille tarkoitetusta kilpailusta, joissa suurin osa on näinollen harrastelija-tasoa. Ei voi vaatia Voicen tai Tangomarkkinoiden finaalitasoa harrastaja-kilpailussa.


    • Tunkuatunkua

      Huomenna Härmäs vinalistit parveilee taas joukolla niin nottei jalansijaa meinaa kylypylästä löytyä...

      • katinkultaako

        Kaikille finalissa laulaville jaetaan kultaiset mitalit,niin ainakin tähtiartistisivulla luvataan,onkohan kultaa????.


      • oikeaakultaa

        Edistystä kisassa...Tarkistin asian tähtiartisti sivulta, kyllä sielä luvataan kaikille finalisteille kultamitali,edellisten vuosien mitalit ovat olleet vain kullan väristä rihkamaa!.


      • nottapokaali

        Meidän lapsilla on kaapit täynnä samanlaisia, nappulakisoista saatuja. Hienoja kuin mitkä. Kyllä niitä kannattaa kaulassa kylänraitilla kantaa. Muistittehan antaa yleisöäniä "suosikille" 200-400 ääntä olis aivan hyvä. Olis mahiksia pokaaliin. Vois laittaa sen kultaisen mitalin kasvamaan korkoa pytyn sisälle. Kyllä niin jännittää, että......


    • Ryysyläiset

      Onko kilpailijat tällä kertaa osanneet pukeutua, en päässyt nyt paikalle vaikken kovin kaukaa olekaan? Viime vuonna ihmettelin kirjavaa "tyyliä", orkesterikin voisi hiukan panostaa...

      • Vienonkans

        Ja KILIPAILUORGANISAATIO kans. taidanpa tästä lähteä katsomaan, tästä naapurista aivan potkukelekalla vaan. On niin jäinen tuo piha, ja tuli vähän otettua naapurin Vienon kanssa, heh.


    • Frakkikansaako

      Rupukilpailu, ei taida siitä kohentua vaikka pistettäis pingviiniasut koko porukalle :D

      • pettynyttanssahtelija

        Oltiin tanssimassa eilen Härmän kylpylässä,olipa turha reissu piti lähteä kesken iltaa pois oli niin huonoja laulajia ja osa ei pysynyt tahdissa miten siinä tanssii.Kyllä harmittaa...!.


    • Yritänytmiellyttää

      Taas valittiin parhaat sarjoissa Avokätisimmät Lahjoittajat sekä Tuomarin Paras Kaveri ;D

    • EiJatkoon

      Kävin kuuntelemassa. Miten Härmän Kuntokeskus tällaisen tapahtuman ottaa. Näytti myynti olevan olematonta. Rahastus, siis pääsymaksut meni "perinteisesti". Yöpyjiä varmaan jonkinverran. Asuntoautoja pihassa riittävästi. Jossa käytiin tankkaamassa. Tän vois laittaa jonnekkin muualle missä ei muuten tapahdu mitään.

      • hysky

        Juu. Eipä siellä oikein paljon muita kun kilpailijoita näkynyt. Jossain sarjoissa muut kuin laulunlahjat antoivat voittopokaalin. Siis tahdissa pysyminen, artikulointi, sävelpuhtaus jne, jne... Eikä orkesterikaan puhtain paperein selvinnyt. Liian paljon kappalevaihtoehtoja. Finaaliin riittää max. 20 kpl miehille ja naisille. Nyt kun oli paljon vaihtoehtoja jossakin kpl orkesterin osuus jäi hyvin vaatimattomaksi, jonka kyllä voi ymmärtää. Opetella valtava määrä kappaleita. Mutta kaikki ja kaikkinainen viisaus on järjestäjällä, mikä on monesti tullut todistetuksi. Seuraavan finaalin voisi järjestää Kutturassa. On hieno paikka.


      • erimaku

        Onpas tuomareilla ja yleisöllä eri maku laulajista,kun yksikään sarjoissaan eniten yleisöääniä saanut ei päässyt neljän parhaan joukkoon!.


      • esityksetkuuluviin

        Olis kiva kuulla nuo yleisön suosikkien esitykset.


      • Tarkistapavaanjostakin
        erimaku kirjoitti:

        Onpas tuomareilla ja yleisöllä eri maku laulajista,kun yksikään sarjoissaan eniten yleisöääniä saanut ei päässyt neljän parhaan joukkoon!.

        Nyt olet väärässä.


    • money-money-money

      Mitä, eikö rahalla saanutkaan voittoa?? Kannattaako järjestäjän puheisiin sitten luottaa kun joka käänteessä muistutetaan äänestämisestä, eikö sillä olekaan merkitystä??

      • Poxpoxpoo

        Kun katsoo semifinaaleiden äänestysprosentteja niin on siellä eniten ääniä saaneita palkinnoilla. Tarkistakaa taas ennen kuin väärää 'tietoa' toitotatte.


      • Onko.vai.ei.miten.on

        No nyt olen minä aikankin ihan pihalla, siis onko sillä mitään merkitystä äänestääkö itseään vai ei??? Toiset väittää että ei ole ja kilpailun sivuilla väitetään että on. Ja että tuloksista voi lukea että ääniä saaneet ovat palkinnoilla. Tarkoittaako tuo siis sitä että jos on lyönyt rahaa haisemaan riittävästi niin tuomarit ottavat tämän huomioon ja pääset palkinnoille?? Nyt en ymmärrä, ristiriitaista tietoa?


      • Noin.sanotaan

        Kilpailun sivuilla on videoleike voittajien julistuksista. Siinä ainakin juontaja sanoo "Kun tuomariston pisteet ja yleisön äänet on yhteenlaskettu", ennenkuin julistaa sarjan voittajan.


    • Kokemuxia.tästä

      Okei, siis itseään kannattaa äänestää niin saa pokaalin. Onko kellään kokemusperäistä tietoa paljonko mitali tulisi maksamaan?

      • mattimatemaatikko

        Aluefiinaalissa ja semifinaalissa yhteensä itserakkaat äänestävät itseään 400-500:lla eurolla sillä pääsee finaaliin ja finaaliin valittujen yleisönsuosikki äänestykseen 200 euroa niin pääset superfinaaliin ja saatat voittaa eniten yleisöääniä saaneen pytyn.


      • Päättäkää.Jo

        Koittakaa nyt päättää, mitä mieltä olette äänestyksestä! Ensin taivastellaan sitä, jos itseään äänestämällä voi pärjätä. Sitten ollaankin pöyristyneitä, jos eniten ääniä saaneet eivät voittaneet. Kohta taas vinoillaan, itseään äänestämisestä!
        Eli onko teille arvon valittajille mikään mieleen?


      • maksaahanse
        mattimatemaatikko kirjoitti:

        Aluefiinaalissa ja semifinaalissa yhteensä itserakkaat äänestävät itseään 400-500:lla eurolla sillä pääsee finaaliin ja finaaliin valittujen yleisönsuosikki äänestykseen 200 euroa niin pääset superfinaaliin ja saatat voittaa eniten yleisöääniä saaneen pytyn.

        Maksaahan se vielä jos joutuu matkustamaan aluefinaaliin,semifinaaliin ja finaaliin,yöpymiset,syömiset juomiset,pääsymaksut,kampaukset...ym. näistäkin kertyy muutama satanen.


    • Mikäihmeenkisa

      MITÄ LEMPOA TE PYÖRITTELETTE?? Eikö tässä edellinenkin kirjoittaja vahvista että itseään voi äänestää ja että se kannattaa!!!!! Ilmeisesti peltipikarille tulee hintaa 400-700:aan euroon mikäli noita kirjoituksia on uskominen??? MUTTA KYSYN VAAN ETTÄ MIKÄ PIKARIN TODELLINEN ARVO ON JOS JA KUN SITÄ EI OLE SAATU LAULAMALLA??? Mihin h-tiin sillä ihmiset pyrkii, ei kannattaisi mainita ja rehvastella tuommoisella vai kuinka??? Onko nyt niin että tässä kilpailussa pyörii niin surkeita laulajia että eivät muualla pärjää mutta täällä kyllä kun on plakkarissa paksuutta? Olen kirjoituksista ymmärtänyt että TASO ON HUONO???

    • Se.eioletyhmäjokapyytää

      Olen toisinaan ottanut ko. "kilpailun" puheeksi muiden laulunharrastajien kanssa ja jokainen on tähän mennessä ollut täysin tietoinen mikä on pelin henki. Rahalla saa pokaalin eikä kukaan tietämistäni henkilöistä arvosta tuollaista "palkintoa". Miksi eivät ihmiset osta suoraan kaupasta näitä pystejä, tulisi huomattavasti huokeammaksi ilman pitkää ja uuvuttavaa kylpylärallia? Kun järjestäjä kerran on tällaisen statuksen saanut ei leimaa ihan helposti saa pyyhittyä, mutta onko sillä lopultakaan väliä kun höynät kantavat taloon satoja euroja päästäkseen laulamaan karaoketaustoilla toisille höynille...

    • EnnenParemmin

      Aikoinaan (siis ennen vuosikymmenen vaihdetta) ei muuten tässäkään kisassa ollut tuota systeemiä, että äänestyksellä oli merkitystä sijoittumisen/voittamisen kannalta. Oli kyllä äänestys, mutta sen perusteella palkittiin vain ns. yleisönsuosikki. Eli ei siis korostettu tuota, että tuomareiden pisteet puhelinäänet lasketaan yhteen. Silloin palkinnoille sijoittui sellaisiakin laulajia, jotka eivät ääniä juuri kerjänneet. Saisi olla edelleen sama systeemi -yleisönsuosikki erikseen ja äänestyksellä ei mitään merkitystä varsinaisille sijoituksille.

    • Huijausta

      Tuo että järjestäjä pimittää tuomarien antamat pisteet on huijausta. Nyt on mahdotonta arvioida kuinka pitkälle tulosluettelossa tuolla rahasummalla nousee. Kuluttajansuojakin vaatii että laulaja saa vastinetta rahoilleen. Sitten voi tulla tapauksia, jossa virheettä laulanut, tyylikkäästi esiintynyt ja 700:llä eurolla itseään äänestänyt ei pääsekään finaaliin koska ei ole tuomarin kaveri ja on saanut virhepisteitä tässä salamyhkäisessä pisteiden yhteenlasku operaatiossa???

      • Muissakaan

        Kyllähän se on niin, että harvassa laulu-/karaokekilpailussa kilpailijat saavat tietää omia pisteitään.


      • Nou.nou.nou
        Muissakaan kirjoitti:

        Kyllähän se on niin, että harvassa laulu-/karaokekilpailussa kilpailijat saavat tietää omia pisteitään.

        Sori, ei mene selitys läpi. Kyllä pisteytys kannattaisi avata, oletan etteivät kilpailijat enää jatkossa äänestä itseään elleivät saa mitään takeita että sillä saa hyvän sijoituksen.


      • Väännetään.rautalangasta
        Nou.nou.nou kirjoitti:

        Sori, ei mene selitys läpi. Kyllä pisteytys kannattaisi avata, oletan etteivät kilpailijat enää jatkossa äänestä itseään elleivät saa mitään takeita että sillä saa hyvän sijoituksen.

        Se ei ollut selitys eikä puolustus. Se oli vain toteamus. Kaikki, jotka näitä kisoja ovat kolunneet, tietävät, ettei pisteytys ole missään kilpailussa varsinaisesti julkista tietoa. Ja pisteiden julkaisematta jättäminen ei ole pimittämistä, vaan hyvin yleinen käytäntö. Jos puolestaan menet kyselemään omia pisteitäsi, niin saat hyvin ympäripyöreän ja hätäisen sanallisen arvioinnin, kisassa kuin kisassa.


      • Rahalle.vastinetta

        Kuten haluat, mutta muhun tuo ei uppoa. Haaskatkoon tyhmät rahansa mun puolesta, ihmettenpä vaan.


      • raketillakuuhun

        Kohta alkaa uusi kierros,kannattaa laittaa rahaa likoon,voittajilla on tie tähtiin auki,kultamitalit kaulaan ja pytyt kainaloon!.


    • Tuhatviissataa

      Totta! Tämä on viestini teille, keskinkertaiset karaokekilpailujen vakikiertäjät; eikö mitalikoroke ole tullut tutuksi? No eipä hätää, eiköhän finaalipaikka irtoa viidella sadalla tässä kilpailussa! Lisäksi vielä toinen mokoma majoituksiin. Syömiset ja juomiset, yhteiset juna- ja bussimatkat tuomarien kanssa, rannekkeet, stailaukset ym tekevät vielä kolmannen viissatasen. 1500 ja paikka finaalissa! Ajattele, tie tähtiin on auki, voitko jo kuulla hurraavan yleisön ja fanfaarit sekä punaisen maton glamourin loisteessa????? Tämä kaikki aukeaa vaivaisella puolellatoista tonnilla! Muista osallistua ensi tilassa esi"karsintoihin"...

      • Ähäkuttikatti

        Tiedätkö mitä? Eipä ollut tänä vuonna yhteistä juna- tai bussimatkaa! Vastikään sain kuulla eräältä tuttavalta joka tässä on ollut mukana, että niitä matkoja ei ole kovinkaan useana vuonna edes ollut. Oliko viime vuosi peräti poikkeus jolloin vissiin oli. Joten sanon kuten joku muukin aiemmin että ottakaa ensin selko asioista ennen ku levitätte juttuja.


      • Tie.tähtiin.on.auki

        No sittenhän finaalipaikka maksaa enää 1200 ekee, nyt kaikki joukolla pokaalia hakemaan, kohta alkaa laulelot!!!


    • pytyillehintaa

      Osa kilpailijoista on osallistuneet tähän kisaan yli kymmenen vuotta,sinnikkäimmät jopa 15 vuotta,paljonkohan heille on tullut maksamaan tämä lysti,osaako kukaan vastata!.

    • fluacik

      Joka on vuosikausia kiertänyt mukana pitäisi saada suuuurin palkinto. On jaksanut sitä "kyykyttämistä" jota siellä harrastetaan. Odottaa ja odottaa omaa vuoroansa, kun laulaja tai kaksi kerralla ilmoitetaan esiintymisvuoroon. Ja tätä kerrasta toiseen, vuodesta vuoteen. Minulle riitti yksi kerta istua melkein paikan sulkemiseen saakka odottaen vuoroa, kun yksi laulaja kerrallaan ilmoitettiin seuraavaksi. Ei milloinkaan tuollaiseen kilipailuun.

    • Kuka.viitsii.ja.jaksaa

      Joo, siis tuota samaa ihmettelen minäkin. Rankka homma, lisäksi tulee helkutin kalliiksi ilman mitään äänestämisiäkään, enpä osallistu minäkään enää. Tosiaan, entäpä nuo jotka ovat roikkuneet mukana viidestä kymmeneen vuoteen, olisiko kokonaislasku heillä jossain kymmenen viidentoista tuhannen huitteissa?? Toisaalta, jolleivät ole pärjänneet ja pokaalia napanneet eivät ole myöskään äänestäneet itseään. Eli ei ole tullut niin kalliiksi, paitsi matkat ja eläminen kalliissa kylpylöissä. Vai ovatko sitten äänestäneet, joku väitti kiven kovaan että hurjia "yleisö"ääniä saanet olivat poissa palkittujen joukosta, miten on, ei tästä saa nyt mitään tolkkua!!! Eli ei kannata äänestää itseään, järjestäjähän antaa ymmärtää että yksi ääni riittää finaalipaikkaan???

      • muistovainjää

        Itse olen ollut kerran mukana, enkä päässyt edes alkukarsinnasta jatkoon, kun menin esittämään asiallisia parannusehdotuksia kilpailuun. Monessa muussa kisassa olen ollut finaalissa. Tiesin tämän kyllä etukäteen että näin käy kun menee jotain ehdottamaan. Mutta ei kaduta tippaakaan. Tuli todistetuksi muiden kilpailijoiden kommentit.


      • Nousee.tie.pystyyn

        Kyllä vaan, jotkut tuomarit/järjestäjät kestävät asiallisen palautteen, toiset kostavat pudottamalla sinut jatkosta. Tuomaritkin ovat ihmisiä omine inhimillisine piirteineen, toisaalta ei pitäisi lähteä tällaiseen hommaan jos ei kestä itse arvostelua ollenkaan...


      • Muuttunutjuttu

        Muistakaapa nyt se asia, että tässäkään kisassa ei ollut sitä "äänestyspakkoa" ennen kuin 2010-luvulla. Sitä ennen äänestyksen perusteella palkittiin vain yleisönsuosikit. (Ja karsinnoista ym. pääsi eniten ääniäsaaneet automaattisesti jatkoon) Varsinaiset sijoitukset ja voittajat määräytyivät vain tuomareiden pisteillä. Muistan, että useinkaan yleisönsuosikit eivät olleet muuten palkintosijoilla.


    • Pakettitaituotevaikaveri

      Tässä kilpailussa on niin paljon epäselvää etten taida lähteä mukaan. Tuo itsensä äänestäminen, ainakin näistä kirjoituksista saa sellaisen kuvan että maksaa paljon ja on täysin epäselvää näkyykö se lopullisessa sijoituksessa. Ja jollet äänestä niin jollakulla menee suu mutruun?? Sitten mites se laulaminen, onko sillä miten suuri merkitys vai haetaanko ns. "sopivaa" pakettia??

      • Kattelkaa

        Hox! Monissa suuremmissakin laulukilpailuissa haetaan juurikin sitä "sopivaa pakettia".
        Ja miksi te täällä tenttaatte tuota yleisöäänestyksen merkitystä ja vaikutusta? Menkää kyseisen järjestäjän nettisivuille, katsokaa ketkä ovat päässeet palkinnoille ja kurkatkaa semifinaalien äänestysprosentteja. Kyllä se sieltä selviää ainakin juuri loppuneen kauden osalta, jos asia kiinnosta.


    • allurex

      "Sopivaa pakettia" haetaan jos on tarkoitus taikka edelletyksia johonkin muuhun kuin niihin pakollisiin esiintymisiin jotka voittaja joutuu korvauksetta esiintymään näissä pippaloissa. Muuten "tuomaristo" koostuu kai vain yhdestä henkilöstä, niin kuin myös ainakin takavuosina tangoseniori kilpailuissa ( eräs vanha tangokuninkaallinen) joka ei myöskään kestänyt minkäänlaista palautetta. Muisti kyllä v...uilla kilpailijoille ja tanssioille. SIIS tämän kilpailun tarkoitus ON VAIN JA AINOSTAAN BISNEKSEN TEKEMINEN. Mikä on tietenkin OK. Mutta ei saisi antaa liian positiivista kuvaa jatkosta. Kuka nihin sitten uskookin. Näin se vaan menee.

      • KaiKaiKaiKai

        Niinpä niin, tässä taas kirjoitettiin "tuomaristo koostuu kai vain yhdestä henkilöstä"!
        Sieltä hyppäsi silmille jälleen sana "kai", joka siis tarkoittaa sitä, että kirjoittajalla ei oikeasti ole asiasta minkäänlaista varmaa tietoa.


      • josjosniin

        Tottakai tuomaristossa on useampi henkilö, mutta, mutta, jos niiden muiden sanomisilla ei ole painoarvoa. näin se menee. Ja kuka tässä menee tietolähteensä kertomaan.


      • Mätää.p.kaa.touhuako

        Minäkin olen joskus osallistunut tangoseniorikilpailuun, kyseistä kilpailua veti tosiaan vanha eilispäivän kuningas. Hänen käytöksensä oli ylimielistä ja halventavaa, ihan kuten Allu sanoi, suorastaan v-tuili kilpailijoille. Vieläkin muistan hänen leveän itserakkaan hymynsä. Onneksi on jätkä vedetty sivuun. Mutta joo, siis yksinvaltias siellä, eräässä muussakin kilpailussa sama käytäntö, järjestäjällä ilmeisesti "veto-oikeus" koska myönteisellä tuomaripalautteella ei ollut merkitystä. Miten lie täällä, kyllä kai "tuomaristo" tottelee ohjausta jos haluaa tuomaroida jatkossakin, en osaa sanoa??


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1515
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1312
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1247
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1215
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1126
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe