Bonustyttöystävä

Tänään koitti taas perjantai ja ostosreissu isolle kirkolle. Piti hankkia elintarpeet uutta, yksinäistä viikkoa varten.

Kiertelin pitkin käytäviä, katsastelin hyllyjä ja täyttelin koriani. Kun saalista oli viikoksi riittävä määrä, suuntasin askeleeni kohti kassoja, joita myymälässä oli pitkä rivistö.

Olen useasti nähnyt pienen kaupunkini kauneimman tytön töissä täällä myymälässä. Yleensä hän on kassalla, ja luonnollisesti jono hänen kassalleen on aina kaikkein pisin. Kaltaiseni yksinäiset miehet, aina teineistä vanhuksiin, tuntuvat parveilevan juuri tämän kauneimman tytön kassalla, vaikka muitakin olisi runsaasti tarjolla.

Saapuessani kassoille, jonot olivat poikkeuksellisen lyhkäiset normaaliin verrattuna ja lähestyin lähintä kassaa hyllyjen takaa. Nostelin ostokseni hihnalle, asetin korin pinoon ja nostin katseeni kassatyttöä tervehtiäkseni.

Yllätykseni oli iloinen ja oikeastaan salpasi hengitykseni hetkeksi. Valitsemallani kassalla asiakkaita palveli kaupungin kaunein tyttö. On sanottava, että hänellä on pitkät vaaleat hiukset ja silmät, joiden ystävällinen katse saisi Iivana Julmankin heltymään.

Jalkojani heikotti, mutta seurasin hihnalla kulkevia ostoksiani urheasti. Tarkkailin huomaamattoman näköisenä hänen työskentelyään. Kuinka sirosti ja nätisti oluttölkki voidaankaan ottaa käteen, viedä viivakoodinlukijan eteen ja antaa se jälleen hihnan vietäväksi.

Halusin tallentaa tästä hetkestä jokaisen sekunnin murto-osankin aivojeni syövereihin lähtemättömästi. Ponnistelin, että silmäni olisivat mahdollisimman auki, etteivät ne missään tapauksessa räpsähtäisi tämän ihmeellisen toimituksen aikana, ja että ne tallentaisivat joka ainoan liikkeellä olevan fotonin, joka hänestä heijastuisi.

Seistessäni siinä silmät äärimmilleen auki venytettyinä ja imiessäni hänen kuvajaistaan muistiini, kohotti hän viimein katseensa ostoksistani. Taisin jo mainita, että hänen katseensa on harvinaista tyyppiä. Se saa kohteensa tuntemaan itsensä hyväksytyksi, ja se kertoo samalla luonteesta, joka on täynnä iloa ja ymmärrystä.

Näin tilanteen kuin hidastettuna, pitkät ripset ja kevyesti meikatut luomet kohosivat hitaasti. Hänen kätensä liikkui samalla ja vei viimeisen ostokseni lukijan ohi. Kaupungin kauneimman tytön niska ojentui hieman, luomet väistyivät silmien edestä ja pitkät ripset seurasivat niitä.

Hänen katseensa tarkentui kassan ilmoittamaan loppusummaan, jonka hän ilmoitti minulle nuorella, heleällä äänellään, joka muistutti samalla sekä pikkutytön naurua että varttuneen naisen vihjailua. "Kaksikymmentä kuusi kahdeksankymmentä", hän sanoi.

Hänen ilmoittaessaan minulle ostosteni loppusummaa, loihti hän samalla kasvoilleen hymyn, joka sädehti lämpimämmin kuin aurinko heinäkuussa. Saatoin suorastaan tuntea pitkän kesäillan tuoksun ja lämmön kasvoillani.

Onnistuin jotenkin tunkemaan korttini maksulaitteeseen, mutta kaiken kokemani jälkeen, en onnistunut millään muistamaan tunnuslukua. Jonoa ei ollut, mutta tunsin tytön tarkkailevan minua. En uskaltanut kohottaa katsettani, turvauduin muistisääntöihin ja lopulta koodi meni oikein.

Kiitin tyttöä ja sama hymy säteili kesän lämpöä minulle edelleen. Voiko tuollaista enkeliä maan päällä ollakaan?

Pakkaillessani ostoksiani, tuli toinen tyttö vaihtamaan kassaa enkelini kanssa. Kuuntelin vaivihkaa heidän jutusteluaan. Toinen tyttö sanoi: "hiljaista tänään, Tunturiralli vissiin?" Enkelini vastasi hänelle: "Joo, ei ollut kuin yksi vammainen kuolaaja tänään", ja nyökkäsi suuntaani.

3

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiltti-ja-kunnollinen

      Harmillista. Prismassa on yksi tosi nätti tyttö johon olin ihastunut pitkän aikaa ja juttelinkin sille kaikkea mukavaa aina. No kerran näin sen tytön miehen kanssa ja tajusin että se seurustelee jännämiehen kanssa, on saanut nyt jo lapsen sen kanssa ja silloin vitutti suunnattomasti. En ole sen naisen kassalla sen jälkeen asioinut. Otin vieläpä selvää siitä miehestä ja tiedän että se on jännämies. Siellä se ihana tyttö useinkin kuljeskelee jännämiehen kanssa ostoksilla

      • tuppaavatsyliin

        Onhan noita pettymyksiä monella,sen ihanne-vartalon kadotessa toisen peiton alle.Vuosien jälkeen vasta huomaa ettei asiassa mitään
        menettänyt,koska blondi painaa nyt yli sata kiloa,ja vaappuu sinne sun
        tänne kävellessään.Oma kroppa jopa ikä naisten ihailtavana,eheheh.


    • bonusblondi

      Mukava tarina,vaikka ei tunnu ollenkaan rivimiehen tekeleeksi,taitaa jutun
      takana olla oikein kokenut kirjailija,tarkastellessani jakoa sekä asiayhteyttä.Hyvä niinkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4700
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      275
      2777
    3. 134
      1717
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1411
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      204
      1380
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1134
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1089
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1067
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1061
    Aihe