The Voice Of Finland vanhaa paskaa??

KyllästynytTVOF

Olenkohan tosiaan ainut, jonka mielestä Voice of Finland on jo vitun kulunut juttu?? Tai siis miksi helvetissä tätä on nyt jatkunut 5 vuotta peräkkäin ja samojen vanhojen tähtivalmentajien pärstät kokoajan tv-ruudussa?Tosin Anna Puu nyt on uusi tulokas. Kertokaa teidän mielipide, onko tämä pelkkä vanha paska ohjelma vai kenties toivo tulevaisuuden kiintotähdille? Tähän mennessä kenestäkään artistista( huomioon ottamatta Kaikurantaa) ei ole tullut juuri mitään. Kovat lupaukset oli valmentajilla, piti tehdä yhdestä tähti Suomessa ja toisesta maailmalla, mutta missä nämä maailmanstarat ovat? Karaoke-baarissa? Puheet on valmentajilla kovat, teot käytännössä eivät mitään.

55

2291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ettänääsnääs

      Antti Railio voitti 2013 ja on pysyny hyvin pinnalla.

      • Selevää

        Tästä jätkästä en oo mie kuullu kyllä yhtää mittää


      • heviletitrulaa

        Antti Railio lauloi myös Raskasta Joulua-jutussa.


    • lasiöljy

      Tom of Finland kisa olis ajankohtasempi

    • Valmentajat

      Valmentajat sais minun puolesta vaihtua. Käytännössä kukaan muu kuin Anna Puu tuolla ei osaa laulaa, joten uutta verta kehiin kiitos! Michaelkin näköjään jääny ohjelmaan asustelemaan, vaikka aina ennen on inhonnut laulukilpailuissa mukana olemista.

    • Tarkennusta

      No onhan noi tuomarit vaihtuneet niin että Maikköli on ainut joka ollut alusta asti.

      • Ettäjoojoo

        No mitä kolme vuotta peräkkäin tuon tasoisilta laulajilta on jo aivan liikaa. Tarvittaisiin valmetajat, jotka osaisivat laulaa oikeasti.


      • turhatajunen
        Ettäjoojoo kirjoitti:

        No mitä kolme vuotta peräkkäin tuon tasoisilta laulajilta on jo aivan liikaa. Tarvittaisiin valmetajat, jotka osaisivat laulaa oikeasti.

        Saanen muistuttaa että kahtena edelliskautena mukana oli Tarja Turunen. Että minkähän tason lauluammattilainen sinne sitten pitäisi tuoda. Ymmärrän toki Olli Lindholm ja osittain Redramankin laulutaidon kritisoinnin. Monroe osaa vetää hyvin omalla rokkilaulutyylillään.

        Hyvät ihmiset huoli on kohta poissa kun Voice kaiketi kuopataan kun Nelonen naarasi syvältä merenpohjasta Idols formaatin takaisin. Ootteko nyt iloisia.


    • juutuuppaa

      "Tähän mennessä kenestäkään artistista( huomioon ottamatta Kaikurantaa) ei ole tullut juuri mitään."

      Onhan Jessen lisäksi nyt tullut muitakin tullut, Krista "Siegheil", Saara Aalto, Evelina jne jotka ovat välillä otsikoissa, mutta myös musiikin kanssa tekemisissä. Evelinalla menestystäkin. Kumma vaan ettei muista voittajista oikein kuulu mitään kuin Antti Railiosta, jolla keikkaa koko ajan hevimerkeissä ja nyt on tullut uusi musiikkivideo ja biisikin v. 2017. Soi paljon radiossa. Tosin muutkin keikkailevat varmaankin ihan normaalisti, vaikkeivät ole niin mediassa. Jennie Storbacka esiintyy musikaalissa muistaakseni Espoossa. Miia Kosunen on palannut kampaajaksi ja keikkailee sivussa. Siru Airistola tekee kai biisejä muille artisteille.

      Kurjaa kun Suomessa ei ole kunnon biisejä, vaikka hyviä laulajia löytyy. Jotenkin täytyy olla sellainen muistettava ja karismaattinen hahmo, että menestyy. Vaikka olisi kuinka taitava laulaja mutta suuri hitti puuttuu, sekä karisma ennen kaikkea niin sitä vaan katoaa johonkin. Ei kukaan muista ääntä tai persoonaa joka ei erotu. Viime voittaja Suvi Åkerman esimerkiksi, katosi vain. Ehkä saavat vain singlen levytyssopparin nykyään voittajatkaan?

      Miten sitä menestystä nyt sitten mitataankaan? Varmaan osallistujille itselleen on tärkeää että saisi töitä musiikin parissa. Laulukilpailuja pidetään aika paljon vain viihdeohjelmina, eikä niinkään tähtientekokoneena. Musiikkipiirit nyt vaan on sellaisia, että tavallinen laulaja ei menesty, kun samanlaisia on jo 13 tusinassa. Pitäisi olla järisyttävän erilainen ja selkeä genre. Ja joku lyhyt ja ytimekäs taiteilijanimi.

      Hyvin asiaa kuvaa Alma, Idols nelonen v. 2013, joka on niin erottuva ja uniikki, ja lahjakaskin vielä lisäksi että on kiinnittänyt kansainvälisen kiinnostuksen. Saa nähdä tuleeko Saija Saarnistosta uusi tähti, on omaperäinen eikä mikään tango-iskelmälaulaja. Todella tähtiainesta omistavat tyypit bongataan jo youtubesta jne.

      • musamamma

        Sitä itse miettinyt, että Suomi on niin pienikansainen ja musiikillisesti "rajoittunut" heavy-, tango-, iskelmä- ja pikkuruisiin Sibeliusakatemian musapiireihin, että pop- ja rockgenreen ei herkällä pääse uusia tyylejä tai sinne ole edes tunkua, kun ei niitä erillistaidon omaavia hyviä lauluntekijöitä noin vain löydy. Mielestäni Suomessa ei ole tällä hetkellä yhtään kunnon rockbändiä tyyliin esim. islantilainen Kaleo:
        https://www.youtube.com/user/Kaleoofficial


      • JeehAlma

        Almalla on kyllä täysin uniikki ääni!!! Alma soi Jenkeissä, Etelä-Amerikassa ja jo vähän joka puolella maailmaa. Almaa ei sekoita keneenkään, eikä Alma matki ketään. Harvinaista!!


      • lkdlfjlkdsjfdlj

        Joo, ja Almahan löi itsensä läpi ulkomailla/-lle... Ei täällä Suomessa hänelle mitään mahiksia löytynyt ilmeisesti? Sama Saara Aallon kohdalla. Diandra sitkeästi pysytellyt Suomessa ja nähty on miten hänellä ei ole käynyt! Siinä kait ne Suomen osaavimmat äänet sitten olivatkin? Kaikki Idols- ja VoF-kisojen voittajat lähes hävinneet jonnekin sisä-Suomen periferiohin tekemään mitä?


      • mietykkääään
        lkdlfjlkdsjfdlj kirjoitti:

        Joo, ja Almahan löi itsensä läpi ulkomailla/-lle... Ei täällä Suomessa hänelle mitään mahiksia löytynyt ilmeisesti? Sama Saara Aallon kohdalla. Diandra sitkeästi pysytellyt Suomessa ja nähty on miten hänellä ei ole käynyt! Siinä kait ne Suomen osaavimmat äänet sitten olivatkin? Kaikki Idols- ja VoF-kisojen voittajat lähes hävinneet jonnekin sisä-Suomen periferiohin tekemään mitä?

        Diandra on kyllä mennyt ihan hukkaan täällä. Tytöllä on todella hyvä lauluääni.


    • suomijollotusta

      Hyviä kansainvälisen tason laulajiahan Suomessa ei nimenomaan ole.

      • ödsfdfljkds

    • äitykkä

      Tuomarit olisivat voineet kaikki vaihtaa kerralla uusiin.Muuten mukava ohjelma seurata.

    • TarkennustaAallosta

      Juu tosiaan tätä Aaltoahan ei yksinomaa nostanut pinnalle VOF vaan hän itse hakeutui X Factoriin laulamaan, jonka myötä sai menestystä. Ennen tuohon osallistumista ei Aallosta oltu kovin paljoa kuultu. Jonkin sortin keikkaamista hänellä on kai aina ollut. Toisaalta tuohon nähden, että on ollut mukana jo näin monessa laulukilpailussa luulisi että suurempiakin ihmeitä olisi jo tapahtunut. Mutta niin ehkä Aallolla on tekniikka kunnossa, mutta siitä puuttuu aito _tunne_ ja tietynlainen karisma. Ehkä musikaali-teatteri hommiin voisi paremmin soveltua tuon äänen ja muutenkin tyylin kanssa.

      Ja sitten näistä VOF voittajista, niin missä Mikko Sipola?? Missä Suvi Åkerman?? Missä Miia Kosunen?? Ylipäätään kovin monesta voittajasta ei olla jälkeenpäin kuultu.

      • Tankokuninkatar

        Minusta Anna Puu sanoi osuvasti ohjelmassa tästä hienosta laulutekniikasta. Hän sanoi, että liian täydellinen laulaminen ei ole se juttu, vaan se pieni epätäydellisyys, joka tekee laulamisesta kiinnostavan ja uniikin.

        Hyvin ja oikein laulavia löytyy jokaisesesta konservatoriosta ja musiikkilukiosta mutta missä se tähti....? Se harvemmin mistään laulunopettajakaartista löytyy.

        Taas oli Voicessa pari musiikin maisteria, joista toinen keskittyi siihen oikeinlaulamiseen ja toinen lauloi kuin jossain tangomarkkinoilla. Ei näitä pliis. Näitä tangoprinsessoja riittää Hangosta Vladivostokiin 25 tusinaan. Väsynyttä. Joku heviörisijäkin oli piristävä poikkeus.


    • Takarivintaneli

      Jossain artikkelissa käsiteltiin tätä juttua, että onko nää laulukilpailut oikeasti laulukilpailuja vai ihan vaan pelkkää tositv-viihdettä. Kallistun jälkimmäiselle kannalle. Eihän tällaisen kilpailun voitto tai sijoituskaan takaa mitään menestystä kun kaikki riippuu siitä, kuinka haluttu persoona on tai sitten ei. Joku pongahtaa sieltä takarivistäkin musiikkiuralle, kuten kävi Ina Forsmanille (Blues) ja Almalle viimeisistä Idoleista.

      Esimerkkinä nyt vaikka läpianalysoitu Saara Aalto, joka oli neljässä tositv-kisassa, ja väliaikoina on painunut täysin unohduksiin. Musiikki itsessään ei ole kiinnostavaa, mutta toki on juuri tämä kisailu, joista X-Factor oli hyvä esimerkki.

      Saara toi suomalaille jännitystä ja kisaan väriä erikoisilla asusteillaan jne mutta musiikki itsessään ei säväytä, kun ohjelmasarjan jälkeen pitäisi tulla toimeen omillaan, eikä mahtipontisilla cover-biiseillä. Silloin Saara katoaa vaan johonkin.

      • kuisollakaan

        Samaa mieltä Saara Aallosta. Ei edelleenkään saisi ainakaan minua liikkeelle konsertteihinsa, olivat sitten Hartwall Areenalla (vai mikä lie) tai kirkoissa. Hänen musiikkinsa ei iske. Ja vaikka laulutekniikkansa olisi kuinka kohdillaan, niin äänensävynsä ei miellytä minun korvaa.

        Loppupeleissä, kun miettii näitä männäkisojen osallistujia niin menestynein Suomessa taitaa olla Antti Tuisku ja ehkä myös Anna Abreu?


      • kuisollakaan

        Ja Anna Puu ja Alma. Kuis ollakkaan , kaikkien nimet alkavat A-alkukirjaimella. Eli olisko tuo parasta A-ryhmää *lol*?


    • Samuhaa

      Voice Of Finnland on loistava ja mielenkiintoinen formaatti. IDOLS on kulunut ja luulin jo että lopullisesti myös Suomessa kuollut ja kuopattu syvälle mullan alle haudan lepoon. Mitä vielä Nelonen kaivaa kyseisen formaatin takaisin televisioon.

      Olisivat edes tuoneet X-factorin jos joku oli pakko. Kenties tehnyt Diilin maikkarin kanssa. Me otetaan Voice ottakaa te Idols. X.factorisssa on sentään jotain omaa, kun mukaan saavat osallistua duot ja lauluryhmät. Idols on nykyisellään vain köyhän miehen Voice.

      Toivottavasti IDOLS floppaa ja pahasti. Toivon todella, että Maikkari, Yle ja TV5 löisivät omat isot formaattinsa samalle ohjelmapaikalle. Näin varmemmin Idolsista tulisi megafloppi ja se kuolisi pois. Viimeiset kaudet kun olivat jo täyttä kuraa. Ensin tuomaristo lässyttää latoo kommentteja kilpailijoista, joista katsoja on kuullut vain inahduksen. Sitten vasta suorissa lähetyksissä saadaan ensimmäisen kerran kuulla laulajia oikein kunnolla.

      • temporapasse

        Katsoin ohimennen syksyllä Ruotsin Idolsia ja voi härrejee kun oli väsynyttä menoa. Kukaan laulajista, ei edes voittaja, säväyttänyt taidollaan. Idols jos mikä on ihan umpimetsistä ja cityjen lähiöistä revittyjen teinien ohjelma. On se tietty hyvä, että kaikki halukkaat takametsien ja -pihojen tenavatähdet pääsevät näyttämään taitojaan, jos vaikka onnnistaisi?


      • boooooooring

        Ruotsi taitaa olla ainoa maa tai eikun Suomi myös. Missä Idolssia enää tehdään. Kaikkialla muualla Voice tai X-factor tai jopa molemmat ovat syrjäyttäneet Idolsin.

        Ruotsissa Voice sai vain yhden kauden, joten eiköhän tämä kausi ole jonkun Nelosen älykääpiön päätöksen takia viimeinen Voice of Finland kausi.

        Vetoan kaikkien ja erityisesti Voice Of Finland ohjelman ystävien puolesta, että älkää katsoko tulevaa Idols kautta.

        Idols on kuin tuhansia kertoja kuultu vitsi. Ei enää naurata. Vuosivuodelta Suomen Idols on mennyt lällympään suuntaan. Huonojen ja pelle kilpailijoiden tylytyshän juuri oli se seikka mikä teki koelauluista kiinnostavan. Uusimalla kaudella siitä ei ilmeisesti ole tietoakaan. Ainakin otsikoiden perusteella Tuisku ei aio ilkeillä lainkaan.


      • laksfjldjklf

      • Idolsidead
        laksfjldjklf kirjoitti:

        Joopa, näin hyvin on käynyt Idolisteille....
        http://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201702152200071561_tw.shtml
        Tästä tarinasta kyllä puuttuu Alma, joka loppupeleissä taitaa nykyisin olla menestynein Idolisti?

        Jutussa puhutaan ensisijaisesti Idolsin voittajista. Alma ei päässyt lopulta lähellekään voittoa siksi häntä ei ole nähty aiheelliseksi mainita.


      • jljlfdsl
        Idolsidead kirjoitti:

        Jutussa puhutaan ensisijaisesti Idolsin voittajista. Alma ei päässyt lopulta lähellekään voittoa siksi häntä ei ole nähty aiheelliseksi mainita.

        Mainittiin Jani Wickholm, Antti Tuisku, Anna Abreu ja Anna Puu(stjärvi). Kukaan heistä ei ole voittanut Idolsia.


    • kotikutonen

      Mitenkähän nuo samat tutut naamat saavat osallistua kerta toisensa jälkeen? Sara Kurkola on tuttu Idolsista ja Pappi Sini Ikävalko on jokaisessa karaokekisassa. Ja eikös Sarakin opiskellu teologiaa?

      • sanokaaminunsanoneen

        Sarassa sentään oli persoonallisuutta ja omaa erinomaisen lauluäänen. Pelkästään positiivinen asia, että on mukana Voicessa ja pääsi jatkoon. Eikä sovi unohtaa sama naama keskustelussa Victoria Shuudifonya joka oli ensimmäisen Idolsin finalistien joukossa.

        Uskon, että Victoria Shuudifonya pääsee Monroen tai jonkun muun tiimissä kahden parhaan joukkoon.


      • lkkjlfflsdjfl

        Eri asia sitten on miltä tämä Saran persoonallisuus vaikuttaa ja television kautta katsojille välittyy...


      • kotikutonen

        Laulaa Sara osaa, mutta esiintyminen ei ole hänen vahvuutensa. Esiintymisjännitys paistaa läpi tosi pahasti ja laulaessaan hän on välillä vihasen näköinen ja jälkipuheissaan todella pikkutyttömäinen hössö:D Ei ilmeisesti luota itteensä alkuunsakaan, kun häkeltyy pahasti.
        Ja tuo Nocturne ei ollut kyllä hänen bravuurinsa - ihme valinta nuorelta 19 vuotiaalta tyttöseltä.
        Ihme, jos pääsee Miken joukkueessa pitkälle - ois ollu varmempi valinta Ollin tiimi.
        Pitkä on matka vielä maineeseen, mutta nuorihan hän on... papiksi passeli.


      • minisaara

        Joo, luonnonlapsi on ja lapsi vielä ihan selvästi. Huvitti katsoa, kun hän nuoruuden itsevarmuudella päällepäsmärimäisesti kertoi "pojille" miten haluaa battlebiisin jaettavan ja esitettävän - Michaelin ja pianistin ilmeet... *lol*. Voipi tulla tyttärelle pitkä ja kivinen tie Suomen musapiireissä á la Saara Aalto, jonka 10 v. nuorempi kopio taitaa tämä Sara Kurkola olla ;).


      • hemmoteltuhöttö
        kotikutonen kirjoitti:

        Laulaa Sara osaa, mutta esiintyminen ei ole hänen vahvuutensa. Esiintymisjännitys paistaa läpi tosi pahasti ja laulaessaan hän on välillä vihasen näköinen ja jälkipuheissaan todella pikkutyttömäinen hössö:D Ei ilmeisesti luota itteensä alkuunsakaan, kun häkeltyy pahasti.
        Ja tuo Nocturne ei ollut kyllä hänen bravuurinsa - ihme valinta nuorelta 19 vuotiaalta tyttöseltä.
        Ihme, jos pääsee Miken joukkueessa pitkälle - ois ollu varmempi valinta Ollin tiimi.
        Pitkä on matka vielä maineeseen, mutta nuorihan hän on... papiksi passeli.

        Sara vaikutti hysteeriseltä. Levoton käytös ja epäadekvaatit kommentit silloinkin kun ei kysytä, vaikuttaa oudolta. En näe suurta lahjakkuutta. Hössöttämistä ja pomottamista kylläkin. AINUT LAPSI?


      • tuumailuja

        Samaa mietin muuten minäkin jo silloin Idolsin aikoihin eli onko ainut lapsi, jota vanhemmat pitäneet elämänsä keskipisteenä ja jolle annettu kaikki. Ei ole juurikaan Saran käytös ja tyyli muuttunut tai kehittynyt 3 vuodessa eli teinivuodet jatkuu... Battlessa pidin paljon enempi Saijan vähemmän itseä korostavasta ja luontevan rauhallisesta tyylistä, sekä esiintyessään että laulaessaan. Olen täysin samaa mieltä Annan ja Redin kanssa siitä, että "less is more".


    • mitättömyyksiä

      Ennen näissä musiikkiohjelmissa oli tuomareina sentään useamman alan ammattilaiset. Nykyään on mennyt näistä ohjelmista uskottavuus, kun tuomareina on esim. Anna Puu ja erikoisasiantuntijana joku Pete Parkkonen, voi herrajumala. Miten tuommoiset voi toimia tuomarina, jolla ei ole juuri mitään kokemusta, eikä laulutaitoa itsellään.

      • jljdslfjlasd

        Nooo, on sitä esiintymiskokemusta ja laulutaitoa Suomen mittapuun mukaan riittävästi heilläkin :P Eivät vielä mitään kestotähtiä ja tiedä tuota, tuleekokaan, mutta siinähän roikkuvat. Ei Suomessa kukaan ole ns. megastarba, mutta suosituimpien lauluista pidetään enempi, esim. Lauri Tähkä, Juha-Tapio, JVG, Vesala. Chisu, Haloo Helsinki jne.
        Itse esim. pidän nyky-Suomimusasta paljon enemmän kuin 70-90-lukujen laulajista tai bändeistä. Kyllä niitäkin kuunteli, mutta nykyisin on paljon enempi variaatiota ja minusta todella upeata, että nykyisin Suomessa paljon hyviä naislaulajia ja singer-songwritereita. Niitä ei juurikaan ollut ennen, vain about Muska, Maarit, Virve Rosti ja Heinäsirkka iskelmälaulajien lisäksi - ja nimeltä mainittujen laulut/tyylinsä ei minua ainakaan viehättänyt.


    • Joo on se voice ihan surkee ohjelma en ees ymmärrä miks se ees tulee enää ei sitä kukaan ees kato.

      • kikkikikiitos

      • sarkasma

        Joo, kyllä toi VoF:n 700 000 katsojaa on ihan liian vähän. Ja sitten kun sitä katsoo vieläpä yli 70 v. ihmiset, ei käy. Kun saadaan Idols, niin sit katsoo 4-16 -vuotiaat taas telkkua.


      • kikkikikiitos

        Ja kun kanavana on vielä MTV3:n sijaan Nelonen niin katsojalukuihin voi kirkkaasti lisätä sen 200 000 -300 000 katsojaa enemmän kuin mitä viimekausi keräsi MTV3 kanavalla. Miljoonarajat paukkuu toisin kuin VOICELLA


    • Ghklkhcdd

      Oma inhokkkni tuomaristossa Anna Puu..... tiputti minut katsojista.... ja monet muut. Kilpailijoista lähes kaikki ovat parempia.... kuin Anna Puu..... luultavasti kaikki.... vaikka en ole katsonut.. uskon näin, enkä tajua miksi keskinkertainen voi tuomaroida..

    • Silkkaa_sontaa

      Kuka tollastakaan sontaa katsoo? Sekunttiakaan en ole aikaani moiseen roskaan tuhlannut aikaani.

    • harppunen

      emmi b. joo tosi hyvä, aikamoinen pyrkyri, ei tuu koskaan mitään, vaikka vanha harppu katsomossa toivois!

    • Noice_of_Finland
      • tic-tactoe

        Tämä selittääkin reaktioni, kun ihmettelin, että ei ollut Suvia vielä julkisuus/menestys pilannut. Vaan hän oli vielä melko tavallisen oloinen. Eli juuri hyvä! Pidin esityksestä Teflon Brothersin kanssa!


      • turhatkisat
        tic-tactoe kirjoitti:

        Tämä selittääkin reaktioni, kun ihmettelin, että ei ollut Suvia vielä julkisuus/menestys pilannut. Vaan hän oli vielä melko tavallisen oloinen. Eli juuri hyvä! Pidin esityksestä Teflon Brothersin kanssa!

        En muistanut enää koko Suvia ja viime vuoden VoF voittoansa ennen kuin eilen hänet Teflonien kanssa esiintymässä näin... Sinne katoaa mainen kunnia ;).


      • OdotanInnolla

        Niin, kyllähän me useammat sinun esiintuloa odotamme ja voittoasi. Olen muuten tulossa keikoillesi, jos niitä sitten järjestät...


      • Kallena
        turhatkisat kirjoitti:

        En muistanut enää koko Suvia ja viime vuoden VoF voittoansa ennen kuin eilen hänet Teflonien kanssa esiintymässä näin... Sinne katoaa mainen kunnia ;).

        Itselleni kävi niin, että kuuntelin teflonin biisiä ja pohdin miten tää kuullostaa erilaiselta ku radiossa ja mietin kuka toi tumma muija on ;) Totaalinen unohdus...
        Unohdus muistuttaa Idolssin Ilkkaa joka voitti aikanaan myös.


    • Pertti883

      Siis kyllähän jotkut on menestynyt...mutta siinä olet oikeassa, että VOF on todellakin kulunut! Tai oikeastaan tuottajat ovat pilanneet koko ohjelman...ajavat ohjelman hiljaiseen kuolemaan tiputtamalla jatkuvasti hemmetin hyviä laulajia pois (joka tietää sitä ettei sinne kohta halua ns. vanhemman liiton laulajat lähteä)
      Valmentajat ottavat jatkoon c-luokan vetäjiä joita ylistetään....idols piti olla se ohjelma jossa otetaan hörhöt jatkoon ja tämä VAIN ÄÄNI RATKAISEE ohjelman piti tarjoilla kansalle laatua ja huippuesiintymisiä.

    • OlliPois

      Anna Puu on ainoa valmentaja joka ymmärtää laulamisesta mitään. Muut eivät kertakaikkiaan ole laulajia. Siinä on naurussa pitelemistä kun nämä "asiantuntijat" arvioivat laulajia. Valmentajina pitäisi olla esim. Laura Voutilainen, Diandra, Jarkko Ahola, Antti Railio jotka osaavat itsekin laulaa.

      • tyhjäätäynnä

        Anna Puu ei tiedä musiikista ja laulamisesta mitään, tuolla lauluäänellä ei pääsis laulajaksi missään muualla, kuin suomessa, täällä inisijät on huippua. Tuomareitten pitäisi olla pitkänlinjan musiikin ammattilaisia, muusikoita , musiikinopettajia ym. ammatilaisia, jotka vois oikeasti ohjata ja neuvoa laulajia, eikä näitä , jotka yrittää leikkiä jotain goutsia, ihan höpöhöpöohjelma.


    • EiPerrrrrrrrr

      En ole katsonut yhtään voice of finland jaksoa, enkä katso. Loismatuja itä-aasiasta ja afrikasta loisii siellä kun muut ovat töissä ja yrittävät saada syytä loisia kotona tekemättä mitään ja ajattelevat managerien ja levy-yhtiöiden kantavan rahaa niiden eteen.

    • SuomalaisetEuroopasta

      Ja huomaa että afrikan ja itä-aasian loiset maleksivat siellä aamusta asti, jolloin muut ovat töissä ja ajattelevat saavansa sopimuksen jonka jälkee ei tarvitse tehdä mitään (kun keikoilla ei ne mitään laula, vaan nauhalta soitetaan miksattua laulua), joten jatkavat loisimista, paitsi samalla kusettavat tyhmiä uskomaan että tekevät jotain (nyt etenkin itä-aasialaiset menevät päivisin loisimaan ostoskeskuksiin, jotta tyhmät luulevat niiden menevän töihin).

    • mössöäjunteille

      Voice, Idols jne kaikki samaa roskaa tuulipuvuille. Levy-yhtiöiden pakko keksiä uusia tulonlähteitä menetettyjen tilalle ja tämä roska on tuloksena.

      Ja uusi roska alkaa taas viikon päästä edellisen loppumisesta: Vain Paskaa

    • Mölytmahassa

      Minulla on hyvä neuvo osaatteko olla katsomatta sitä voissia ja valittamatta siitä. Sillä toiset voi sitä katsoa muttä ainut on tuo äänen taso MUSIIKKI OHJELMASSA ärsyttää......

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1868
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1808
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1791
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1125
    Aihe