Motivaatio hukassa, ei kiinnosta

aamunavautuminen

Olen duunaillut IT-alalla samassa firmassa kohta 10-vuotta ja nyt alkaa tökkimään todella pahasti. Joka v#tun päivä saa suorastaan raahata ittensä työpaikalle ja siellä sitten odotan ensin kahvitaukoja, sitten ruokatuntia ja lopuksi että pääsen kotiin. Työtehtävät eikä edes koko toimiala jaksa enää kiinnosta. Yhden työkaverin kanssa en tule juttuun, mutta onneksi sentäs muut ovat OK, eli jotain positiivista kuitenkin. Palkasta nyt en viitsi valittaa, eipä näistä hommista enempää viitsi edes ansaita.
Millä helvetillä te muut kuhnurit saatte ylläpidettyä motivaatiotanne, jotta tulette töihin suorastaan intoa hihkuen?!

7

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • breikkiäkehiin

      Opiskele uusia juttuja. Ota muutaman kuukauden breikki niin hommat maistuu uusilla tiedoilla.

    • zombie_vaihe

      10 vuotta samassa firmassa. Samalla positiollakin kenties ? Ei ihme että homma nyppii. Samat kuviot eilen tänään huomenna. Housuissa ruskea kakkajälki. Sitä lamaantuu, turhautuu ja jää polkemaan flegmaattisena paikoillensa. Jos pystyt ja kykyä on vielä ripaus jäljellä, niin vaihda ihmeessä firmaa ja uusiin tehtäviin ja uuden opetteluun. IT-alakin on valtava kirjo erilaista tekemistä. Olet paitsi kypsynyt firmaan ja myös jotenkin itseesi ihmisenä. Kun katsot peiliin niin näetkö siellä kulahtaneen rupsahtaneen kaverin vai energisen ryhdikkään dynamon ?

      • aamunavautuminen

        Sama positio kaikki nämä vuodet, sillä ei ole ollut etenemis- saati työtehtävien muutosmahdollisuuksia. Kyllä sieltä peilistä joka päivä katsoo se sama rupsahtanut harmaa zombi.

        Ette arvaakaan kuinka monesti olen yrittänyt etsiä uutta työtä, mutta ongelmaksi koituu osaamiseni. Kun olen juurtunut tähän nykyiseen työhön, niin en juuri muuta osaakaan. Ei mikään firma ota uutta työtenkijää opettelemaan, vaan kyllä sitä pitäisi osata jo jotain tehdä heti kun astuu ovesta sisään.


      • BalkaninLohikäärmeLordi

        Tuokin riippuu paljolti siitä ketä kuuntelee... Kyllä ne firmat ottaa opettelemaankin. Eihän kukaan sovi erikoishommiin tuosta vaan. Jonkinlainen sisäänajovaihe aina tulee kyseeseen. Yksi tekijä mistä on iso hyöty työnhaussa on se, että tutkinnon lisäksi on työkokemusta jostain samankaltaisesta hommasta. Olet todella urautunut... Ostat varmaan kaupastakin aina samat ruoat, etkö ostakin? Samat 3-10 tuotetta aina, vaikka kaupassa on 1000 eri tuotetta...


    • pekkailmari123

      Ala opiskella uusimpia teknologioita töissä ja vapaa-ajalla, hanki omalla rahalla sertifikaatteja ja hanki vähän kunnianhimoa. Päivitä näistä tietoa Linkediniin ja verkostoidu, että muutkin tulee tietoiseksi sun osaamisesta. Kun oot saanu taidot ja oman markkina-arvon ajan tasalle, niin hae muualle töihin. Jos hoidat nuo yllä mainitut kunnolla, niin voi olla et sua pyydetään töihin muualle. Toi samassa työpaikassa jumittaminen ja kaiken panostuksen puute on varma tapa päätyä kortistoon, koska luultavasti YT tulee ennemmin tai myöhemmin. Sit saattaakin olla liian myöhäistä tehdä enää mitään...

      • asjfdddöa

        Ihan samaa mieltä. Opiskelu kannattaa. Lisäksi voi ottaa mukaan myös päivittäisen lenkin, esim. 5 km kävellen tai juosten. Jo alkaa elämä hymyillä.


      • aamunavautuminen

        Kiitoksia asiallisista vastauksista! Kyllä tässä tosiaankin ollaan urauduttu, tai pikemminkin kaavoihin kangistuttu. Hyvä esimerkki tuo kaupassa käynti. Sanottakoon, että sieltä tulee useimmiten ostettua ne samat tuotteet, koska en jaksa ruveta itseäni varten vääntämään mitään gurmeeta. Sama työelämässä, eli en ole jaksanut panostaa osaamiseeni. Joskus ehdotin pomolle kursseista, mutta tämä tyrmäsi ideat perusteluna, ettei niistä ole hyötyä. Sen jälkeen en ole edes haaveillut mistään uuden oppimisesta. No tuo kyseinen pomo ei enää ole yrityksen palveluksessa, joten tällä hetkellä asia voisi olla toinen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1622
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe